snart sommartid!

jag tror de är på söndag man ställer om till sommartid. då börjar det äntligen gå mot ljusare tider, wieee! jag längtar helt sinnessjukt mycket till sommaren.
 
 
ibland känns det som att jag tycker om vissa folk så mycket så jag vet fan inte vad. det finns liksom inga ord, dom gör mig helglada. dom är typ som mina lyckopiller. ibland tvivlar jag på om jag verkligen inte går på något ; ) fast å ena sidan är klockan snart tolv, jag är nog bara jäkligt övertrött?

jag och min malin

jag har spenderat gårdagen med min malin! det var länge sedan vi umgicks, tror aldrig det gått så lång tid sedan vi setts och umgåtts. heeela 4 månader, det är fan i mig sjukt. vi har firat våra födelsedagar i efterskott också. och vi har haft lika trevligt som vi alltid har.


 
 


vad händer nu? den som lever får se. jag ska i alla fall gå och sova inom en snar framtid.
trött som fan..

jag är så trött

att jag skulle kunna somna här och nu! har gått över 16 000 steg idag och klockan är bara fyra ännu. 16 000 steg är för mig lika mycket som 1,3 mil. vi har haft friluftsdag, först knallade jag och linnea till skolan från mig och sen upp på dundret. våra skoltröjor hade kommit så vi hämtade våra i petras bil + att jacke ville att jag skulle ta med hans och robins till stan så dom kan hämta dom sen. var typ uppe på dundret en timme innan vi åkte hem till mig. jag och linnea gick och fikade, sen drog vi ner på stan och shoppade lite, fick barnbidraget idag så jag offrade 600 kr på ett par nya jeans som jag är nöjd med :)

sen satt jag och linnea på stan och tog de lugnt innan vi gick till busshållsplatsen och sällskapade med david och daniel innan deras buss gick. då knallade jag hem, har surrat med malin och nu sitter jag här. skoltröjan var bra, den var i perfa storlek, vill inte ha den varken större eller mindre så jag är nöjd. vi har inte det snyggaste trycket men det vi har påminner mig mer om klassen än om alla år i skolan, det är de som är meningen!


nu ska jag ta mig en lutare på soffan. snark.

imorgon är en bättre dag

ja, det är det faktiskt! nu är jag klar med precis allt som behöver göras innan lovet så nu är humöret på topp (nästan..). imorrn har vi friluftsdag, ska promenera upp på dundret med linnea, det är alltid lika trevligt med den ungen alltså.

jag måste ta tag i den där jävla träningen också. förr var man hurtig och på gymmet tre gånger i veckan, sen blev det en dag mindre i veckan för varje vecka som gick och nu har jag inte gymmat öht på en och en halv vecka, känner mig som en jävla köttbulle. tänkte åka idag men har ingen skjuts upp till mbgt så då måste det bara vara tyvärr.. får kanske åka imorrn istället. hujja, man måste orka.


jag saknar mina långa naglar något förskräckligt faktiskt. jag brukar alltid ha långa naglar, men nu är de korta. eller de håller på att bli längre nu, har vuxit ganska mycket faktiskt. nu i vinter har de varit riktigt korta för jag har inte tagit hand om dom nått, nu är jag mer nogrann för jag saknar långa naglar!



döda mig långsamt

eller köp mig en biljett till utlandet.
 
fy fan i helvete vad jag är less på allt. mestadels det som har med skolan att göra såklart. jag är bara så förbannat less på allt, ligger efter i massa ämnen bara för att jag varken har tid eller ork till att göra något. det blir helt sjukt skönt med påsklov. önskar bara att det kunde vara sommarlov istället. jag orkar inte med nian längre, vill inte sänka mina betyg. fyfan.
it's all fucked up

nu ska jag ordna upp allt. jag måste bara orka kämpa mot ett mål.

resturang peking

idag slutade vi tidigt, typ kvart i ett. klockan två sprang jag, linnea och grabbarna grus (robin, robin, mattias, timo, tim och david) på kinaresturang och åt. det var trevligt och ja, vi skrattade litegrann kan man säga.. hursomhelst, trevligt hade vi då i alla fall :)



 

  
jag, linnea, robin, robin, mattias, tim, david, timo

ursäkta

att jag är lite frånvarande. det spelar väl ändå inte så stor roll. händer inte så mycket nu, jag sitter bara här och möglar fast på stolen. jävla utegångsförbud. mina föräldrar ska ta allt så seriöst. hujj.
 
under nästa vecka (förhoppningsvis) så blir det att gå ut och äta på kina med lite trevligt folk. lovet har gått fort, för fort. och jag har inte haft ett skit att sysselsätta mig med. jag hoppas bara att jag slipper mitt utegångsförbud snart, för lovet har inte alls varit det minsta kul. imorgon ska jag, lina och johanna gymma. kanske blir nån fler/nån mindre. men jag ska då gymma i alla fall. på måndag är det skola, usch fy och blä. på torsdag ska jag till läkaren, kolla upp min pajsiga tumme. det värsta är att det kanske inte går att göra något åt det! gaah, jag skulle dö och jag skulle tvingas leva med min tumme såhär. troligtvis har det bildats brosk på ledbandet och det är därför jag krampar när jag skriver. i veckan "firade" vi btw 1 år, jag och min cepetumme. kan inte fatta att jag orkat leva ett helt år utan att kunna skriva två meningar med en penna.. på söndag är det kurs i jokkmokk. veckan därpå (v. 11) är det marknad har jag för mig. på söndagen tänkte vi åka till boden men det går inte för då är det återigen kurs, och jag är kursledare så de går ju inte att jag är borta. den 19:e är det styrelsemöte och den 21:a kaaaanske vi åker till boden då, vi får ju se. annars åker vi 22:a eller 23:e beroende på om jag ska till piteå eller inte. och sen är det lov igeeeen! wieee.
 
jag saknar sommaren.

RSS 2.0