Trött, tröttare, tröttast

Igår var jag på stan med Linnea och Pernilla när Linnea hade slutat skolan, sen till Harrys med Sara och köpte förköp och på kvällen var jag ute och snurrade i bil med Michaela och i övrigt gjorde jag inget klokt alls.

Har haft två nationella prov idag så nu är jag så trött så jag håller på att dö ungefär. Ska över till pappa nu och vänta på att det blir mat, sen ska jag hoppa in i duschen och ikväll ska jag nog till Kullen och umgås med Micka. Hoppas att jag hinner sova en sväng däremellan också, vore ju inte helt fel...

Nio skoldagar till innan vi är lediga två dagar i maj, sen är det bara typ tre skolveckor kvar för mig efter det! Och om två veckor kommer min kära pojkvän hit en sväng och idag har vi varit tillsammans i arton månader, puss på det!


Rubriker är onödiga


HAHAHAHA alltså jag är kär i Svampbob :3

Hyfsat lätt skoldag idag och det är det imorgon också och sen har halva veckan gått typ. Skönt! Skoldagarna och veckorna går fort men ändå tycker jag att tiden sniglar sig fram. Fel att jag vill att tiden ska gå fort när man räknar veckor och dagar.. I helgen blir det iaf utgång och nästa helg vill jag åka till stugan :) Hade iaf matteprov idag, den som lever får ju se hur det går, men som vanligt så är jag väl förmodligen på G-gränsen, men bara jag klarar det så ska jag vara glad.

Idag har min snälla pappa beställt klänningen till bröllopet åt mig, en jacka och ett brett bälte till midjan. Han skulle bara betala klänningen åt mig men jag fick lite mer som jag ville ha för han sa att den var så billig haha :D Fick lite bråttom med klänningen för flera av kläderna över huvudtaget som jag kollat på verkade utgå ur sortimentet titt som tätt, och det gjorde även en av klänningarna jag har kollat på. Så jag beställde den som flest tyckte att jag skulle ha. Nu måste jag bara fundera över vad jag ska ha för skor till, om jag ska köpa nya eller ta dom jag har.

Nu ska jag kila över till pappa och titta på teve och ta det lugnt, för en gångs skull har jag inga läxor! Är sjukt trött, så ska återigen försöka gå och lägga mig tidigt. Även om jag vet av erfarenhet att jag oftast misslyckas hehe.


Svårt att bestämma sig

Hade nått litet anfall igårkväll :) Gick inte så bra med matteläxan haha.. Har matteprov imorgon som säkert inte heller kommer gå bra, matte är inte min grej.



Hade bara skola från kvart i tio till typ elva idag så sen åkte jag iväg till klubben och träna med min jycke en sväng. Hon gjorde illa sig i tassen så hon är extremt missnöjd över sitt bandage nu. När jag kom hem gick jag och sov till klockan fem haha.. Sen har jag bara ätit och kan inte fatta att klockan redan är sju!! Ska rasta hunden, sen ska jag över till pappa koka te och kanske räkna lite matte sen vill jag gå och lägga mig tidigt ikväll så jag lämnar datorn hos mamma så jag inte fastnar vid den ikväll.

Och jag har inte kunnat bestämma mig ännu vad jag ska ha för klänning på bröllopet i sommar. Christoffer var och köpte kavaj och de i fredags så jag börjar bli stressad nu när jag inte har bestämt mig ännu haha.. Har iaf rådfrågat mamma, pappa och min bror nu så det kanske blir lättare. Ska höra med Linnea också och ja, fler folk iaf haha. Om jag ska ha nån av dom vita så ska jag ha ett brett bälte i midjan så jag inte är helvit. Sen vilken jag än ska ha så ska jag ha nån kofta till eller nått sånt.
 


DÖÖÖÖÖÖ

HATA HATA HATA HATA HATA MATTE B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu är jag iaf lyckligast i världen över att jag inte ska läsa matte C i trean :)))))))))


Söndag = ångest

Söndagsångest som vanligt. Har inte gjort nå läxor alls i helgen. Kom nyss på att jag har nån matteuppgift att göra till imorgon, och vi har matteprov på tisdag bland annat. Svenskan ska in imorgon också.. Så jag måste väl göra bort det där ikväll.. Kanske får göra engelska nationella muntliga imorgon också, jag vet inte.

Idag har jag bara tagit det lugnt, ovanligt haha. Var ut till klubben en sväng och träna hund iaf och det gjorde jag igår med. Idag träffade jag en lurvig liten valp på fyra månader som jag fotade så jag har nyss skickat iväg bilderna till hans ägare.


En bild på Max som han heter. Inte lätt att vara schäfervalp, öronen lever sitt egna liv :p


Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag se på Wipeout innan jag tar tag i skolarbeten...


Nystädat rum



Idag var det dags för något som jag dragit ut på alldeles för länge - nämligen att städa. Det är så tråkigt att jag bara vill spy på det. Ärligt talat har mitt rum inte sett ut såhär vidrigt på väldigt länge. Till exempel så stod extrasängen i mitt rum och då använder jag den alltid som garderob, haha..

Nåja, bestämde mig iaf halv ett inatt när Christoffer ringde och väckte mig, att jag skulle städa idag. Det kliade så jävla mycket i halsen när jag pratade med honom så det var sjukt åt det. Sen vaknade jag kvart över fem och var tvungen att gå upp och ta allergitabletter för att det kliade så mycket och min näsa var helt, ja jag vet inte vad. Så nu efter att jag städat så är hundarna portade från mitt rum och Nova får absolut inte ligga i sängen som hon brukar. Är verkligen dö-allergisk mot hundarna nu när dom tappar så mycket hår den här årstiden.
 
Jag slängde tre plastpåsar med papper och skräp och annat onödigt, och sen slängde jag sju kilo kläder!! Helt stört. Mamma har dammsugat för det får jag ju inte göra när jag är allergisk, och så har jag bäddat rent i sängen. Synd bara att jag har ett till (och dessutom ännu större) rum att städa hos pappa, som ser ungefär lika äckligt ut haha!
 
Nu ska jag vänta på mat och medan jag gör det så ska jag rensa blommorna för det är massa döda blad. Då blir min pojkvän glad för han tycker nämligen att jag vanvårdar mina blommor och ja, det är sant hehe.. Blommor är inte min grej.


Jag är inte ett dugg klok

Jag höll på att skämmas ihjääääl idag när jag och mamma var ute i skogen med hundarna! Vi var efter nå väg mot skyttebanan, brukar ju inte vara så mkt folk där. Iaf så stod vi ute och filosoferade medan hundarna sprang förbi och jag hann med att vråla två gånger som en kråka och en gång som en fiskmås och dessutom vråla "DU FEEEES" så det ekade i hela skogen, innan jag såg att en bil närmade sig, dom hade varit lite längre bort (vi hade alltså kommit efter dom). Haha så jävla skämmigt, jag höll på att dö av garv iaf när dom åkte förbi. Fyfan vad skämmig jag är! Dom hade ju varit ute och promenerat och satt sig i bilen och åkt och dom hade alltså hört mina damp -.-

När vi åkte därifrån råkade mamma komma åt och tuta mitt ute i skogen så jag började garva igen och sa att det var ju tur att hon inte tutade mitt i korsningen så det hade kört förbi nån bil som hade trott att vi var dumma i huvudet. Som om inte det vore nog så när vi åkte därifrån höll jag fortfarande på att skratta så såg jag tre renar i diket så jag kollade bak i backspegeln innan jag tutade tre gånger medan jag skrek och asgarvade. Sen såg jag att en bil körde om oss..... Den hade alltså varit bredvid oss när jag tutade och trodde förmodligen att vi tutade åt den HAHAHA!!! Jag dör, jag skämdes seriöst ihjäl.

Nu ska jag titta på folk som skämmer ut sig på Talang så att jag själv slipper skämmas.


Ny bikiniöverdel

Idag hade jag skola till typ tio, sen åkte jag hem. Gick och la mig och vilade för jag mådde inte bra och var svintrött också. Sen innan tre nångång kom Linnea och vi sprang på stan och David kom dit en sekund eller två också för Linnea skulle åka med han till byn. Jag köpte iaf en bikiniöverdel för jag har ingen som passar längre. Så nu ska jag införskaffa nya badshorts och sen ska jag göra bort simlivräddningen med Linnea här framöver, bara typ 1½ år för sent eller nå ;)


Nu ska jag iväg med mamma på Dollar store en sväng sen får jag se vad som händer. Blir då iaf en helg hemma även om jag är sugen på utgång imorgon för det är Hela huset gungar på Nex och de är 18 år för en gångs skull men jag tar de lugnt istället och sparar krafterna tills nästa helg så får vi se vart man hamnar då :p


Jag är din om du är min

When my hopes and dreams have been betrayed, I stand before you, my hands are empty
I am yours if you are mine

When I fall and stumble flat on my face,  when I'm shamed and humbled in disgrace
I am yours if you are mine

When voices call me to question my faith,  when misperception taints my love with hate
I am yours if you are mine


When time decides it won't stop for me, when the hawks and vultures are circling
I am yours if you are mine


Imorgon är det fredag!!!


Hahha jag var tvungen, för jag och Anna har så dålig humor!! Igårkväll för i övrigt.
 
Killertorsdagen gick fort och smärtfritt haha ;) Fast jag försov mig så jag var aldrig på första lektionen, kanske det var därför det gick så fort. Imorgon är det fredag och jag har två lektioner, så är hemma vid elva eller tolv tror jag. Skulle nog försöka hinna träffa Sara en sväng då, och så hade jag och Linnea planerat att äta lite glass när hon slutar så jag ska höra med henne hur det blir med det. Har nyss klivit ut ur duschen, nu ska jag ringa min pojkvän och sen ska jag göra tidig kväll. Adjöss


There is no moving on (I'm already gone)

Kanske är dags att skriva ett ord eller två nu.. Är duktig och skriver om intervjun med morfar som jag har gjort på historian så nu är jag typ klar med de då har jag resten av uppgiften kvar att göra, vet inte när den ska vara inne men blir väl att jag gör det på lektionen på fredag.

Mamma färgade sitt hår igår eller om det var i förrgår, och det vart så fint så jag blev så jävla sugen att färga mitt mörkt igen ;o Men jag ska fan inte göra det förrän till hösten tidigast, och jag kommer säkert ångra mig då också för att det tar sån tid att få ljust hår igen om man inte vill förstöra de så mkt och färga typ hundra gånger samtidigt haha, men.. Jag trivs nog egentligen bäst i mörkt hår faktiskt.. Jag hatar utväxten när man har ljust hår för den blir så mörk på mig, när jag har mörkt hår så är utväxten inte störande förrän den blir värsta lång och det låter jag den aldrig bli. Det ser helt enkelt mer naturligt ut när jag har mörkt hår när utväxten kommer :p På bilderna nere har jag utväxt på bilden till vänster och så är de nyfärgat på bilden till höger.


två bilder från 2008 när jag hade mörkt hår..
 
Nä fyfan vad fint det är med mörkt hår, vad sugen jag blir att springa och köpa en färg och slänga i håret imorrn :)))) Men nu ska jag koka te och fortsätta smsa med M medan jag väntar på att Herr C ska sätta sig vid datorn igen så jag kan skriva åt han på msn innan jag går och lägger mig :)


Bråttom

Hade tydligen så bråttom imorse att jag glömde regla igen dörren efter jag rastat dom fyrbenta, den har alltså varit öppen och fritt för alla att knalla in. Tur att vi har hundarna, annars hade vi kanske haft besök haha!


Och nu har helgen redan gått

Klockan är snart tio. Söndagsångest. Jag har inte gjort nånting bra idag. Eller jo, jag har faktiskt varit ute och solat och lagat mat. Men jag har varit ledig tre dagar och inte rört en enda sak på mitt rum, jag som lovat mig själv att jag faktiskt skulle städa. Kanske jag kör ett ryck efter jag har bloggat, men troligtvis inte. Jag tar det nästa gång jag kommer till pappa. Det måste jag faktiskt.
 
I helgen har jag pimplat vin med pappa och Anne, och ätit ost, kex, vindruvor och chips och tittat på teve. Väldans trevligt faktiskt. Jag var taggad på en ute-helg men alla mina kompisar är så dryga så ingen ville ut men det var nog lika bra ändå :) Jag har dessutom invigt legginsen för i år, om än dubbla så att det inte skulle vara så kallt, men jag har dragit på mig jeans eller mjukisbyxor så fort jag varit utanför dörren. Men inte idag faktiskt! Då hade jag bara leggins när jag var ute och det var inte ens kallt, men man lär nog vänta lite innan man kan börja använda det ändå.


 
Insåg just att jag har spanskaprov på tisdag så jag borde nog börja kolla på det eftersom jag inte fattar ett jävla skit av typ nått som kommer med på provet haha.. Fyfan vad skönt det ska bli att gå ut tvåan sen och slippa den där skiten!! Vill bara spy över spanskan. Och jag kom på nu att jag inte alls orkar ens glo på spanskan ikväll, faktum är att den förmodligen ligger kvar i skolan. Så det blir som vanligt att plugga dagen innan bara, det är ju det jag är bäst på!
 
Nu har jag suttit och glott på det här blogginlägget i en timme och inte vetat vad jag ska skriva mer så nu ska jag ta mig en nattmacka eller nått och försöka bli trött för jag är pigg eftersom jag sov middag idag för jag var så sjukt jävla mätt när jag hade ätit haha!


Jag vill ha sommar!

Låter bilderna tala för sig själv...




Idag är det onsdag och jag har ingen rubrik

There are 6 billion people in the world, more or less
and it makes me feel quite small 
 


Igår var jag och Linnea och fikade och hann springa på lindex och jag fyndade en t-shirt för 35 kr, typ halva reapriset. Väldigt billigt iaf. Vi hann bara göra det innan hennes buss till byn gick så idag drog vi på stan igen och hann kika i alla de få butiker vi har. Som vanligt hittade man ingenting. Jag vill iväg och shoppa! :( Vi gick iaf hem till mig sen och jag åt, sen tog vi bussen upp till Linnea och jag har kommit därifrån för typ en halvtimme sen.

Har just insett att jag inte är hemma varken Kirunafestivalen, PDOL eller Luleåkalaset. Kul..

Det är ingen bra kväll känner jag. Jag vill gå och sova, men jag har nk-prov imorgon så jag måste plugga. Jag måste göra nå spanska-grej också. Så det ska jag göra nu, sen ska jag över till pappa och sova. Imorgon är det killer-torsdag. Det är lika med ångest.


På hemmaplan igen?

Imorse kom jag hem med tåget, helt död. Var hemma en timme sen åkte jag till skolan, går bara 9.45-13.55 idag. Har inte varit så trött som jag trott, sov inte alltför mkt på tåget för det var galet störande människor i samma vagn som skrek och hade sig exakt varenda sekund som dom var vakna. Nu är jag sjukt trött iaf. Ska åka på styrelsemöte sen, rasta hundarna när jag kmr tillbaka och sen ska jag gå och lägga mig, vilket nog blir före niotiden eller nått sånt.
 
Nu ska jag bildbomba er med några av bilderna som tagits. Har tagit jättelite tkr jag, men vart ändå typ 100 st eller nått, så slänger upp ett tjugotal eller nå.









(alltså ja, jag och Bosse dansade! :))

Vi träffade nån utvecklingsstörd (antar jag) när vi skulle handla godis i stan efter att vi varit hos Olle förra veckan. Två assistenter skulle få in henne i minibussen så jag och Christoffer gick in på kiosken och skulle handla och just då när vi vänder ryggen till så drar hon till med världens apvrål, jag skojar inte men jag höll på att skita på mig, fyfan vad rädd jag vart! Sen började hon jaga runt ena assistenten med en petflaska i handen och skrek och slog den efter assistenten. Jag var seriöst rädd på riktigt och sa att jag inte vågade gå ut från kiosken sen haha! När vi var påväg ut så hörde vi att hon låg i bilen och grinade. Efteråt skrattade jag åt det men jag var fan livrädd när hon var galen :(
 
Idag har jag sökt sommarjobb också, bara hoppas att man får det. Två månader kvar till sommaren nu, jag längtar men ändå finns en viss oro inom mig. Den har visserligen funnits där länge, men ändå. Var tråkigt att lämna Gävle, för det var så himla vårigt och fint där, hemma är det snö, men visst är det väl vår här med. I helg vill jag åka ut och grilla! Vi var till Dådran också, i Dalarna, till Christoffers farfar och sov där en natt förra veckan och där var det verkligen vår, öppna åkrar utan snö. Det vill jag också ha nununu!


Den där facebooken

Idag har jag mest suttit och spelat bricks breaking på facebook halva dagen. Då har man inte sådär jättekul men jag var rätt bra ändå. Men vi har faktiskt hunnit duscha, lägga ut Christoffers innebandygrejor på blocket, lagat och ätit potatisgratäng och kassler, bakat kladdkaka, hämtat posten och ja, det kanske inte var så mycket mer. Det är fan äckligt vad dagarna har gått fort sen jag kom hit, det tycker vi inte om..
 
Imorgon ska vi nog till Olle och sen kanske på stan så jag får försöka hitta en klänning och kanske kolla på en kavaj till herrn så att vi har nått att ha på oss på min kusins bröllop till sommaren. Är ett tag kvar men lika bra att börja kolla nu så man inte är ute i sista sekund, för det är jag aldrig när det gäller att planera haha :) Så hinner man ändra sig några gånger också.. Dessutom har jag massa annat som jag skulle behöva nytt.

Nu ska jag kila in på toa och kkkkissa och så ska jag försöka slita loss karln från datorn så vi kan gå och sova snart, för jag är faktiskt trött. Eller om jag har tur så kanske vi kan titta på film iaf, jag vill se Sommaren med Göran igen, den är grym haha.


nöt.


..men det spelar ingen roll

Du håller ingens hand, du tror att alla skulle titta då,
men jag håller din ibland för det är kallt nu och jag fryser så


RSS 2.0