Årets första jordgubbar

Jag har ingen direkt lust att blogga just för tillfället eftersom humöret inte är på topp just nu. Käkar lite genmanipulerade jordgubbar med grädde såhär på lördagskvällen i alla fall :)




What are words if you really don't mean them when you say them?


Ett jävla liv

De håller på att borra/såga (eller nått?) ovanför oss, vet inte om det är i en lägenhet eller trapphuset men det låter sjukt illa. Står en container utanför dit det springer massa med betongklossar och kastar. De har hållt på konstant sen halv åtta imorse och det är omöjligt att ens höra vad man själv tänker.. Tyvärr så överdriver jag inte ens. Och jag tycker så synd om Nova, för hundars hörsel är så mycket bättre än människors. Hon har legat tätt intill mig i sängen tills jag klev upp vid tiotiden, sen har hon suttit och skakat som ett jävla asplöv i ett hörn och tittat lidande på mig :( Och hon har hängt efter mig som en svans när jag rört på mig, har inte ens fått vara själv på toa.

Christoffer kom hem på lunch idag för han hade ingen matlåda med sig, så Nova fick sitta i bilen då för att slippa oljudet. Dock var hon nog lite nervös där eftersom det var första gången hon var i nya bilen, och jag satte henne i framsätet eftersom vi hade grejor i bak från 940in, och när jag kom ut och hämtade henne hade hon trängt sig bak och låg ihoprullad på sin älskade filt haha :) Nu har det varit tyst här i typ 20 minuter, men containern och en bil står fortfarande kvar så misstänker att de kommer tillbaka.. Men då lär Christoffer komma och hämta hunden för hon blir ju fan hörselskadad av att vara hemma. Jag kan ju inte vara ute med hunden enda till fyra då de förmodligen slutar för dagen.. Hoppas att de är klara för idag i alla fall, med vad de nu än håller på med?

Nåja, färdiggnällt. Nu ska jag diska undan lite och sen plocka iordning småsaker hade jag tänkt.


Sjukligt trött

Efter att Christoffer slutade idag så var han väl hemma strax före sex nån gång, så vi käkade middag och satte oss sen i bilen och rullade söderut mot Uppsala. Christoffer bytte bort sin bil idag så numera rullar dyxen i Åkersberga. Kände mig fan sjukt vemodig och stod där med en klump i halsen när jag såg fina dyxen rulla iväg för allra sista gången :( Älskade verkligen den bilen, men tror jag är kär på nytt igen så det ska nog gå över. Lika att byta bort den när man fortfarande får något för den, den hade ju just passerat 30 000 mil så det var på tiden. Tar säkert ett tag att vänja sig vid att 940:in inte står på parkeringen mer, men vi är ju inte bil-lösa i alla fall. Jag är inte så brydd om vad jag åker i, mitt enda krav är att det ska vara en kombi så hunden får plats någonstans. Och givetvis får den inte vara ful eller ha en ful färg. Typ orangemetallic eller nått, vem vill åka i en sån bil? Hehe. ;)

Vi kom nyss hem så Christoffer står i duschen eftersom han inte hann duscha efter jobbet, sen blir det läggdags. Imorgon kanske jag äntligen får ett par nya tygskor som jag väntat på i flera dagar?! Har tänkt åka både måndag, tisdag och idag men det har blivit så sent så vi har inte hunnit, och idag hade vi ju andra planer. Men imorgon kanske!! :D


Sommar, sommar, sommar

Vill ta studenten igen. Vill gå på studentbal igen. Vill grilla. Vill vara ute hela nätterna. Vill ha gröna gräsmattor. Vill ha sol. Vill åka utomlands. Vill ha en fin bränna. Vill ha sommar.


Instagram

Rätt ny ja men följ mig på instagram; evelinamari :) jag får bara upp Christoffers facebookvänner av nån konstig anledning, men så stjäl jag ju hans mobil för att kunna lägga upp bilder också hehe.
 


Gilla mina bilder på Norrmejerier.se!

Gilla mina bilder så har de chans att synas på mjölkpaketen! Gå in på Norrmejeriers hemsida och skriv "bomhus" i sökrutan så kommer mina bilder upp. I alla fall än så länge, för jag är den enda från Bomhus som deltar just nu, kanske inte så många härifrån som har fotat bilder i norr hehe. Om inte annat, det här är mina bidrag:


Har slitit idag

Jag har tvättat kläder sen klockan ett idag, har inte orkat (kommit ihåg rättare sagt hehe) att gå ner och hämta kläderna så ska snart göra det. Har plockat bort ljusslingorna på balkongräcket och ett vi hade runt tevebänken, men det är ju nå mongo som har koppla förstärkaren så ljusslingan sitter ju fast i det där. Kämpade som fan och fick bort den från alla andra miljoner kablar bakom teven, men vågade inte röra förstärkaren ifall jag skulle råka spränga lägenheten eller nått.

Gjorde middagen klar till Christoffer kom hem från jobbet, sen lite senare for vi och köpte lite B&J, tyckte jag var värd det efter sju timmars slit i tvättstugan! Har mumsat i mig lite av den och glott på teve. Ska ner i tvättstugan nu och hämta upp tvätten, sen rasta hunden och efter det blir det läggdags.


Söndag

Fanåååå, vad less jag blev. Hade bokat tvättstuga klockan sju och tänkte att jag skulle gå ner nu och börja tvätta ifall ingen annan hade bokat. Och bokat är de inte men de är nån som tvättar ändå... Blir så less, för jag hinner aldrig tvätta typ sex maskiner på tre timmar och få det torrt också. Så bokade om till imorgon så slipper jag tvätta två dagar i rad, för då ska jag fan tvätta hela dagen om ingen annan ska tvätta då.. Vi hade så mycket tvätt och jag velade få det bortgjort så nu känner jag mig jävligt grinig.

Ska väl diska nu och sen fundera på att börjar laga mat, är ju som dags för det typ nyss egentligen. Senare blir det förmodligen att jäsa framför teven, duscha och sen skutta i säng. Längtar till imorgon så jag kan få tvätta, haha det lät ju hemskt.. Men det är fan sant!


Nattliga tankar

Sitter och tänker på alla som sliter arslet av sig med sina sista skolarbeten inför studenten. För ett år sen var man där själv. Saknar absolut inte alla arbeten, allt slit i håret när det inte funkade, och framförallt all jäkla ångest man hade inför allt. Det värsta jag visste på gymnasiet var spanska och engelska, man låg fan vaken på nätterna och hade ångest över lektionen dagen efter. Hade inte världens bästa lärare kunde jag känna, jag som hatar att prata inför grupp osv. I alla fall om sånt jag inte är helt hundra på.

Google var min bästa vän när jag gick i skolan. Tror inte det finns ett enda arbete som jag inte hämtat någon från google alltså haha.. Saker man gjorde var inte så jäkla hemskt så länge det fanns fakta på google. Och jag var fan en fena på att kopiera utan att bli upptäckt haha! Minns när vi skulle göra bokrecensioner på engelskan, en i tvåan och sen två i trean. Läste inte mina böcker över huvudtaget, utan tog allt från internet haha, och jag vet att jag fick MVG på bokrecensionen i tvåan. Jag var nog hur bra som helst på att googla hehe.

Nåja, lider i alla fall med alla med den enorma ångesten och stressen som låg och nötte på en när studenten närmade sig. För ett år sen längtade jag som en tok tills jag skulle bli "fri", visste inte vad som skulle hända men jag visste vad jag ville i alla fall. På ett ungefär i alla fall.


Storhandlat

Igårkväll skulle vi åka och handla nå godis eller nått strax efter åtta, men blev att vi körde nå folk så vi var hemma typ vid tolvtiden. Vart läggdags nästan direkt, vi var båda sjukt trötta så tänkte att det var lika att man skulle få sova ut :) Tjatade upp Christoffer idag och vi for iväg på banken och satte in pengar, sen till Willys och handlade. Efter det åkte vi till ÖB en sväng och köpte en vattenkanna och blomspruta haha :) Och fönsterputs köpte vi faktiskt! Ska ta och putsa fönstrena nästa vecka tror jag.

Nu är Christoffer påväg till Hedesunda för att hämta upp Thomas och dom ska till Sandviken och hämta nå grejer till Thomas bil. Sen ska Christoffer köra tillbaka Thomas och sen hem och äta och eventuellt tillbaka till Sandviken för det är nån bilträff där för att hedra en kille som har kört ihjäl sig för ett tag sen. Tänkte följa med isf, men beror på hur stressigt det blir. Christoffer visste inte om han skulle hinna så vi får väl se. Nu ska jag ta och fundera på vad vi ska äta för mat idag.


Redan fredag

Eftersom att Brynäs vann SM-guld igår så drog vi iväg till stan en sväng för att kolla på folk efter matchen. Vi åkte dock aldrig mitt på stan för det var sån sinnessjuk kö, har fan aldrig sett så mycket bilar. Från American Takeaway till GDG-macken var det kö. Har aldrig sett så mycket folk i stan haha... Skulle vi ha ställt oss i kön så skulle det förmodligen tagit minst en halvtimme att komma från norr till söder. Vi var väl ute typ en timme sen åkte vi hem, och Henke sov här eftersom han har praktik på samma ställe som Christoffer är.

Imorse när jag vakna så kollade jag ut och såg massa regn, sen vid närmare titt såg jag att det var snöblandat regn.. Bläää! Det ska tydligen fortsätta enda till imorgon, sen blir det uppehåll och så kommer det på söndag igen. Fast just nu är det inte snöblandat regn, utan det är bara snö.. Hoppas verkligen inte att det kommer så mycket så det ligger kvar, eller att det fryser på för vi har ju sommardäck på bilen..

Har ingen aning om vad det blir att göra idag, Christoffer slutar kl 14 på fredagar men vet inte om han skulle vara kvar och skruva sin egen bil. Jag ska i alla fall rasta hunden i snökaoset nu igen, och sen kolla på gårdagens BB-avsnitt.


Tisdag, april 19

Jag orkade duscha igår och sen gjorde jag inte så mycket tills Christoffer kom hem från jobbet. Dennis och Jesper kom hit också och det dracks kaffe medan jag höll på att hungra ihjäl. Men mat blev det till slut och vi åkte och handlade lite nödvändigt också. Sen kollade jag BB i sängen tills batteriet i datorn tog slut och sen somnade jag, halv elva igår haha... Utvilad är man idag i alla fall!


Sitter med täcket i soffan och väntar på att värmen ska komma tillbaka!

Idag har vi varit utan kallvatten kl 08-12 och nu är vi utan varmvatten och värme fram till kl 16.00. Dom håller på att byta ut nått så det beror på det. Är lite småkallt men inget att klaga över, mer än att fötterna typ fryser till is om man går utan strumpor... Vi har ju alltid svinkallt golv så ni kan ju tänka er hur jäkla kallt det är nu :P Nackdelen med att bo på bottenvåningen..

Har kollat på insynsskydd i massor men hittar ju inget i hyfsat pris.. Betalar inte typ 300 kr för nå sånt, känns lite överdrivet. Har tänkt putsa fönstrena här nån dag också, men lär köpa nå fönsterputs för jag vet inte om vi har det? Det är fullt med hundsnor på de nedre fönstrena på balkongdörren haha, bra att få bort det.. Ser inte alltför fräscht ut efter alla gånger Nova står och trycker nosen där och spanar efter katter eller att Christoffer ska komma hem från jobbet.


Idag blir det kotletter, pommes, bea och sallad till middag! :D

Ikväll blir det hockey, får se hur det går.. Blir kul att se i alla fall, hoppas det blir en bra match. Känns jättekonstigt att det är redan torsdag idag, känns som tisdag men det är väl för att jag kom hem igår så Christoffer har ju bara jobbat två dagar. Helt sjukt att över halva april har gått också.. Tiden går fort ibland, men ska inte klaga för jag vill ha sooommar!


En promenad hann vi med

Skulle bara rasta Nova en snabb sväng innan duschen, men när jag väl kommit ut så kände jag att vi lika gärna kunde gå runt sjön, så det gjorde vi :) Jag tog bara på mig mina trasiga tygskor för jag hade ju inte planerat att gå nån längre bit, så vart lite blöt om strumporna och har rätt ont under fötterna nu. Men det var skönt att ta en promenad i solen! Blåste bara lite kallt men det gjorde inget.

Har gjort allt som jag hade planerat, så nu ska jag bara samla krafter så jag orkar hoppa in i duschen. Även om jag helst hade velat så ska jag inte ta nån powernap idag, satsar på tidig kväll istället.


Nu vill vi att det blir ännu grönare, varmare och soligare ute!


Home sweet home

Överlevde resan hem smärtfritt! Migränen gick över och allt annat gick bra. 30 minuter sena rullade vi in i Gävle och jag traskade mot bussen. Fast först tog jag av mig vinterjacka för det var så sjuuukt varmt. Hoppade av bussen vid halv tolv och knallade den lilla biten hem. Väl hemma har jag plockat lite småsaker, rensat bland posten som kommit, matat hunden, ätit själv, ja det var väl det..

Är så trött och slut, vet inte varför egentligen eftersom resan var väldigt lätt. Ska ta och diska, byta sängkläder, boka tvättstuga, packa upp och duscha innan jag lär rota lite i frysen och se vad det kan bli för middag. När Christoffer kommer hem från jobbet så lär vi nog åka och handla lite. Skönt att vara hemma i alla fall! :) Men det var tråkigt att åka, såna gånger önskar jag att jag bara skulle flytta hem igen. Eller att alla kunde flytta ner hit.. Men det är skönt att komma hem ibland och få bli lite bortskämd, får se när jag åker upp nästa gång. Förhoppningsvis om inte alltför länge.


Drömscenariot

Medan alla andra sitter och tittar på hockeyn så sitter jag på tåget med en 15 timmars tågresa framför mig med migrän. Känner riktigt hur jag längtar haha! ;) Stressat idag och det är väl därför jag har migrän, men har tagit både alvedon och alldeles nyss migräntablett så jag hoppas det går över.

Dessutom är det bara sittvagnar och valfri plats fram till Boden då alla andra vagnar kopplas på. Låter som att det kan bli rätt trångt.. Nånå, bara mosa sig in på nån hårig hundplats och se glad ut :) Har nyss lagat mat så ska äta, fylla på min mobil med några kronor, göra iordning mackor och sen bege mig till Malmberget och säga hejdå till mormor och morfar innan jag åker till pappa och är där tills tåget går.


Slingat hår


Och ungefär såhär blev mitt hår efter slingningen. Blir ju aldrig riktigt på bilder som det är i verkligheten.. Det ser mest ut som bilden till höger färgmässigt. Det är väldigt ljust nu, var ju hur mörkt som helst innan. Men såhär kommer jag nog se ut ett tag, kanske drar nå fler slingor innan sommarens slut ifall utväxten blir för ofräsch. Typ som den var nu hehe. Det är så jäkla skönt med nyfärgat hår för även om man vaknar sliten, är ofixad med gårdagens smink osv så känner man sig ändå jävligt fräsch! Fast man kanske egentligen inte borde haha...


Fullt ös medvetslös

Imorse ringde jag och väckte Christoffer kvart över sju, eller inte väckte men kollade så han var vaken rättare sagt, och det var han :) Sen somnade jag om och sov en timme till innan jag klev upp och gjorde mig i ordning. Halv tio hade jag frissatid så jag gick dit och Sophie klippte och slingade mitt hår. Är jättenöjd, det vart ljusare och fint och blir nog super till sommaren när det blir solblekt också!

Mamma mötte mig på salongen och vi gick till Nyfiket och delade på en baguette. Sen blev det Dollar store en sväng innan vi kikade lite på stan, handlade och åkte hem. Jag åt, drog sen iväg på möte och mamma hämtade mig och vi for till Malmberget och hälsade på m&m. Vidare därifrån hem till pappa och hämta mina saker för att jag sover hos mamma inatt. Hann bara hem så for jag iväg en sväng med Ida, och sen hem till henne innan hon skjutsade hem mig.

Nu är jag hur trött som helst så ska skutta i säng och se glad ut :)


Inte jättebra söndag

Brynäs förlorade och Joe åkte ut ur Big brother, vilket jag fattade att han skulle göra eftersom Brynäs förlorade. Ville ju såklart att Brynäs skulle vinna, och sen så vill jag så gärna att Amandus skulle åka. Så när det ena gick snett så visste jag att det andra också skulle göra det haha! Hittills har både Jessica, Sipan, Jimmy, Hanna R och Marcel åkt när jag hoppats på det men nån gång så ska ju turen vända ;) Likaså i hockeyn haha..

Nåja, inte gråta över spilld mjölk. Bara kasst att jag sitter på tåget på tisdag när hockeyn kanske avgörs? Men jag får väl leva med det helt enkelt.. Nu ska jag snart hoppa i duschen och tvätta håret och sen skutta i säng och ladda inför klippningen imorgon och sen en sväng på stan med mamma.


Mina kära i-landsproblem

Det märks att det bara är några dagar kvar tills jag åker hem igen, eller kanske att jag är rastlös. Har inte gjort något vettigt alls idag förutom att rasta hunden då, så jag sitter och grubblar på diverse saker som jag måste ta tag i när jag kommer hem. Och att jag inte har några pengar på mobilen, men inte kan fylla på den just för tillfället. Måste dock fylla på typ 50 kr på tisdag så jag har råd att skicka efter sms-biljett till bussen när jag kommer hem på onsdagmorgon. Ska ju klippa mig imorgon, tur att jag fick småpengar av pappa att växla in annars hade jag aldrig haft råd :) Sen de små kronorna som jag har kvar efter klippningen måste jag spara på eftersom jag inte vet om jag får pengar under veckan eller veckan därpå eftersom det har varit massa röda dagar. Och kylskåpet ekade lite väl tomt när vi åkte..

Dessutom, så tjorvar Bredbandsbolaget så internet funkar bara när det vill, krånglar ungefär hela tiden och det går inte att titta på teve heller för den hittar ingen signal. Jag vill ju se Brynäs ta hem SM-guldet och se vem som åker ut ur Big brother. Dessutom måste jag hem till mamma och ta bort mitt avskavda, fula nagellack som jag har haft nu i typ två veckor hehe. I-landsproblem som sagt.
 


Lördag idag

Imorse hämtade mamma upp oss efter elva och vi lämnade hundarna hos henne innan vi åkte mot Leipojärvi. Där tog vi skotern ut och grillade, det var riktigt mysigt! Efter grillningen så pimplade vi en liten sväng innan vi åkte tillbaka hem till Peter. Sen åkte vi hem till pappa och åt mat, efter det blev det att handla lite och vid halv åtta så körde vi Christoffer till tåget.






Och nu har min kära alltså åkt hem. Känns lite tungt även om det egentligen är fånigt för det handlar ju bara om några dagar så ses vi ju igen. Kändes konstigt att lämna av honom där och stanna kvar här nu när jag inte bor här längre. Men nu ska jag ha trevligt de sista dagarna här innan jag åker hemåt :) Har fullt upp känns det som, men det är skönt att vara borta ett tag också. Nu blir det film i alla fall!
 


♥ ♥ ♥ ♥


Fredagen

For ut och grillade igår med Anna, Therese och Helena. Vi hade superfint väder fast när det började närma sig hemgång så gick solen i moln och det blev lite småkallt. Men det var trevligt att vara ute en sväng :) Hemma senare så blev det tacos och lite vin och det satt fint i kistan. Vid halv niotiden gick vi till Sophie och Micke och spelade spel. Blev hemgång vid tolv och jag stupade direkt i säng då.


Grillning på dagen




När vi spelade spel igår, man skulle stapla på huvudet, var ju hur svårt som helst haha!


Skaffat ny kille

Gick in hos frissan med en kille och kom ut med en helt ny. Vart en jäkla skillnad må jag säga! Var först tänkt att han skulle ha sitt ljusa hår och sen i med lite bruna slingor men så blev det inte.


Nyss fått bortklippt längderna, vart bra med skillnad de å haha!


I med mörk färg och sen lite ljusa slingor på de


Och så slutresultatet! Ljusa slingor i luggen men syntes inte så bra på bild


Det är jäkligt ovant att se han i så mörkt hår när han har haft blont i nästan ett år. Men han är bra mycket finare i mörkt! Man vart ju så van vid att se honom ljushårig men det här är riktigt fint :) Både han och lillebror fick håret klippt idag så nu är det bara jag kvar. Och min tur blir det nästa vecka, längtar en aning!!


Räkna pengar

Igår åkte vi ut med mamma och hundarna och grillade korv i skogen. Satt fint i kistan! Hemma klockan tre och hopp in i duschen för att sedan äta hos mormor och morfar klockan fyra. Sen direkt därifrån åkte vi till byn med mamma och hälsade på Peter. När vi kom hem så gjorde vi nog inte så mycket fram tills Big brother började. Efter det blev det mest att sitta och dega innan vi gick och la oss rätt så tidigt.

Idag klev jag upp halv elva och Christoffer före det nån gång, vet inte när riktigt. Kikade lite teve och sen promenerade vi till Sophie på hennes jobb och bokade klipptid till C och min bror. Sen har vi suttit och kollat frisyrer på internet och försökt bli lite klokare. När pappa kom hem så sa han att vi fick småpengarna i hans spargris så vi har suttit och räknat dom.


Över 1000 kr i småpengar! Dock så är ju 50-öringarna inte giltiga längre

10-kronorna är pappas som han sparar på i en 50 cl flaska. Vi trodde att det var kanske 500 kr men det var nästan 800 kr räknade jag! Resten av pengarna fick jag och jag ska in på banken med dom imorgon. Kan vara bra att räkna andras pengar ibland när man är lite fattig ;) Nästan 200 kr var det, fast det blev över 200 kr eftersom jag hade en tia på mig och Christoffer hade fem kronor i plånboken.


Fullt upp

Igår hann vi bara se ett avsnitt av Big brother och sen gick jag och la mig hehe ;) Var hur jäkla trött som helst så det fick bli läggdags istället för att kolla på fler avsnitt.

Har haft en rätt fullspäckad dag idag känns det som, fast egentligen inte kanske. Klev upp vid elvatiden efter att ha vaknat och somnat om typ fyra gånger. Blev sen "frukost" vid halv ett-tiden med Jonte och Johanna innan pappa kom hem och vi satt och pratade med honom. Sen åkte jag, pappa och Christoffer till Anne där det bjöds på blåbärspaj. Det var länge sen, och hur gott som helst! Pappa skjutsade oss hem till mamma där vi åt och sen satt och pratade om allt möjligt.

Åkte sen hem till pappa med Jonte och då kollade jag och C på torsdagens BB-avsnitt och sen åkte vi med Jonte och hämtade Johanna och köpte sen lite godis. Hemma så blev det fredagens BB-avsnitt och sen kollade vi på dagens. Skönt att kunna se det när det är för pappa har ju TV11 och det har inte vi hemma.. Nu har jag ingen aning om vad som händer, är lite trött men får se när det blir läggdags idag.


I ett glashalt Gällivare

Efter att ha blivit hämtad av mamma på perrongen tio i ett idag, varit hos henne och pratat och ätit supergod mat, för att sedan åka till pappa och vara här innan det bar av till mormor och morfar för att hälsa på, så har vi nyss kommit tillbaka hem till pappa och bäddat sängarna i gästrummet och satt oss ner i soffan.

Nu blir det Big brother från både onsdag, torsdag och fredag om vi inte råkar somna i soffan. Till det blir det hårdbröd med falukorv och ett glas oboy till! Vi har aldrig hårdbröd hemma så man lär passa på när man kommer hit. Klockan är ju inte mycket men vi har två timmar Big brother framför oss så vi får se om vi orkar hålla oss vakna till ett-tiden, jag är hur trött som helst.


Gästrummet som pappa nyss har tapetserat om, blev stort och luftigt nu!


Tryck f5 om ni inte ser nya designen


Tryck F5 om ni inte ser nya designen!


Snart åker vi

Christoffer åkte vid nio igårkväll och skulle fixa bilen men var inte hemma förrän halv sju imorse typ. Själv så gick jag till Martin vid tiotiden och vart där till två när jag gick hem och la mig. Fick tjata upp Christoffer idag för att åka till resebyrån och boka om hans biljett. Sen handlade vi färdkost och lite grejs till middagen.

Idag ska vi äta kött, pommes, beasås och äntligen en äckligt god sallad till! Ska bli hur gott som helst. Vi ska ta och börja med maten nu och jag ska försöka kirra salladen! Sen tänkte jag hjälpa Christoffer att packa väskan och packa ner det sista jag ska ha i. Sen kanske vi hinner kolla nå BB-avsnitt om vi har tid över för vi har varken sett onsdagen eller torsdagens.

Tåget går vid tolv och det är bara att ladda för det sen då ;) Uppdaterar väl till helgen nån gång!


Vänder det?!

Vågar man hoppas? Vänder det? Ska inte ta ut något i förskott (även fast jag typ egentligen gjort det? hehe) för det är fortfarande lite mer som ska stämma in för att det ska gå vägen. Vore hur bra och skönt som helst. Men nu går jag bara och tänker på att det ska bli skönt att komma iväg en sväng :D Är riktigt pepp på allt jag kommer syssla med uppe i Lapplandsmarkerna. Vill åka nunununu!


Påbörjat packningen

Har precis börjat packa, eller är klar med allt utom det sista som ska i samma dag som jag åker. Jag brukar packa minst en vecka i förväg, men nu känns det inte ens som om jag ska iväg och det är väl därför jag har packat så sent. Väskan är redan hur tung som helst, skulle tippa på 20-25 kilo innan den är färdigpackad, fast det brukar den väga. Tur att den blir lättare på hemvägen när jag blir av med en hel del hundmat. Har bara slängt i lite kläder utan att knappt ens tänka, men jag brukar alltid ta med mig för mycket kläder så det ska nog gå bra ändå. Har försökt packa hyfsat klokt för att det inte skulle bli så tungt, men misslyckas som vanligt.. :P

SJ har ändrat avgångstiden också, från 00.34 till 23.56 tror jag det var. Och vi kommer fram till Boden (där det är byte) senare, så bytestiden är tre minuter istället för 40. Det kan bli kul, med världens fetaste packning och en hund... Nåja, tur att man är van.

Vet inte ännu om Christoffer följer med men lutar åt att han blir hemma och jobbar skulle jag tro. Känns inte så kul eftersom det inte var så vi planerade från första början, men men.. Har sån sjuk ångest över att åka tåg själv med hunden sen vi vart kvar på perrongen. För hon måste ju rastas under resan och jag vill helst inte gå ut själv.. Blää, vill helst vara framme redan nu.. Tycker verkligen inte om tågresor nu för tiden, alltid en massa ångest och stress över dom.


Ska man skratta eller gråta?

Känner mig typ såhär just nu:


SÅ JÄVLA LESS. Finns inga andra ord just nu. Tänkte att det här skulle bli en bra dag, men det blev bara piss nu. Hade tänkt sitta och glo på hockeymatchen men jag orkar inte för jag är på så dåligt humör. Kanske blir en promenad och få avreagera sig lite. Less nu på alla dåliga dagar, nu längtar jag ännu mer tills jag får åka iväg! Skönt att komma bort från verkligheten ett tag. Alldeles för stressigt och för mycket att tänka på nu.


Fick lite lust att bli blond...


Nu har vi fått köksfläkten!

Idag var vaktmästarna hit och satte upp köksfläkten och nån timme efter kom elektrikern och kopplade in den. Det är som sagt en kolfilterfläkt och jag vet inte hurpass bra de fungerar men det är ju bättre än ingenting. Ser riktigt bra ut nu, det var liksom alltid något som fattades ovanför spisen, det var så tomt tidigare. Vi får väl se sen hur bra den funkar!


Vad ska man göra?

Så sjukt uttråkad! Christoffer har gått och lagt sig för en halvtimme sen och jag har drygat på honom och hoppat i sängen och haft mig haha. Men fick ge upp när han lärade sova. Tyvärr. Det är ingenting bra på teve, jag har kollat igenom typ alla bloggar och allt annat tråkigt. Vad ska jag göra? Har visserligen inte färgat ögonbrynen och duschat som jag hade tänkt göra idag men det orkar jag inte.. Får göra det imorgon. Trött är jag inte heller. Blir tokig! I och för sig skulle jag egentligen kanske ha diskat så jag slipper göra det imorgon på morgonen? Men njaaa, orkar jag? Det är ju så trååkigt. Blir väl att lägga sig i brist på annat snart så. Och hoppas på en bättre och roligare morgondag.


pöss


Bajsäckeldag


Hehe mogen rubrik. Men idag var ingen bra dag märkte jag.. Snäser åt allt och är allmänt sur och dryg. Eller ja, senaste veckan har jag känt mig allmänt nere bara. Emo, deppig osv. Känner att jag behöver en paus från Gävle, ska bli skönt att komma bort ett par dagar. Bara få ta det lugnt och inte tänka på något. Det behöver jag verkligen, men varför det känns såhär just nu har jag ingen aning om. Känns som höstdepressionerna men det är ju helt fel årstid för det nu! Hur som helst ska det bli skönt att komma iväg, träffa familjen, kompisar och förhoppningsvis åka ut och grilla flera gånger, mys!


Här i huset har vi nyss bakat kladdkaka i brist på annat. Fanns ingenting att se på teven, ingenting att göra eller nått.. Och vi båda är så sjuuukt sugna på en god sallad med salladsdressing. Dregglar typ seriöst när jag tänker på det haha!! Kanske åker och köper lite sallad imorgon och kockar ihop nått. Om inte imorgon så senare i veckan. Typiskt att man (för en gångs skull) ska bli sugen på nått nyttigt när allt är stängt?


Såhäääär typ, alltså förstå hur gott? Typ ledsen att jag inte fick nå sallad idag :(


Dagens sysslor

Blev tre avsnitt av BB igår så det blev sent, men Christoffer velade se söndagsfinalen så vi stannade uppe tills det kom ut på webbteve. Dennis kom hit efter elva igår och sov över. Christoffer kom upp imorse och åkte iväg medan jag sov vidare. Var sjukt tungt att kliva upp imorse, men det var väl för att det blev så sent igår. Dennis åkte vid tolvtiden och jag har inte gjort mycket vettigt.

Tänkte fara ut och springa idag men det är nollgradigt så snön ligger kvar och slasket har frusit på och jag vill inte slå ihjäl mig igen ;) Så blir en prommis istället bara. Har tänkt diska också, plocka undan lite och ta bort nagellacket. Och så kanske jag slänger på lite färg på ögonbrynen när jag ändå är igång. En dusch hade inte heller suttit fel, ja jag har fullt upp ja.

Hade velat göra en massa matlådor till herrn också så man slipper tänka på det när man lagar mat.. Men våran frys är fullproppad så det ryms inte riktigt. Men nu ska jag sätta igång med dagens sysslor.


Lördagen

Igår var vi hos Tomas (grannen) en sväng och sen blev det att äta mat hemma. Tomas kom över hit lite senare och så skulle vi åka iväg och köpa nå gott till kvällen när Thomas (från Hedesunda) också kom hit. Så vi alla fyra såg Gladiatorerna här och sen efter det for vi ut och åkte bil :) Vid halv ett släppte vi av Thomas som skulle åka hemåt men vi fortsatte att snurra runt i stan med grannen sen. Var hemma till tre och då satte vi oss vid datorn en sväng innan vi la oss typ en halvtimme senare. Sjukt trött var man då! Helst med tanke på att vi bara sovit lite mer än fyra timmar natten mot lördag :P

Vaknade upp idag med en jävla migrän, förmodligen för att jag sovit så hårt. Var upp till vid två tror jag, då gick jag och la mig igen. Vaknade tio i sex och ingen var hemma, för C var tydligen hos grannen och kollade hockey. Han kom över typ direkt för matchen var slut, och då hämtade vi upp Martin som kom från en kryssning, och sen blev det handla lite snabbt innan vi åkte hem.

Nu lagar Christoffer mat, alldeles för sent egentligen men jag har som sagt sovit bort migränen. Har lite ångest över det som att det här är sista lediga dagen för oss båda innan man åker norröver :( Men har man migrän så har man ju de... Går inte att göra nå åt direkt. Hjärtat har diskat och senare ikväll blir det BB och massa mys ♥


don't marry a man unless you would be proud to have a son just like him



Only trust someone who can see three things in you: the sorrow behind your smile, the love behind your anger, and the reason behind your silence


RSS 2.0