Provade en annan smoothie

Smoothie är ju ett bra och nyttigt sätt att bli lite mätt på när man bantar. Brukar köra på ett recept med frusna hallon och blåbär, en dl lättyoghurt, en dl lättmjölk och en banan som blir 2,5 points. Den är riktigt god, men vi hade ingen yoghurt hemma idag så jag googlade på smoothie utan yoghurt och provade ett nytt recept. Frusna hallon och blåbär, en dl apelsinjuice och en banan.

Den var jätterinnig eftersom det bara var juice i den och jag trodde den skulle smaka vatten typ haha, det såg ut som det. Men den var faktiskt ganska god! Så har man ingen yoghurt hemma men juice så kan man ju göra den istället, för den var i alla fall godkänd. Den blev också på 2,5 points.


Nya naglar



Jag ska alltid börja fixa naglarna på kvällen innan jag ska sova så det kletas ut, eller att jag pratar i telefon och håret fastnar i nagellacket, att jag ska äta nått och stöter till det osv. Mina naglar är inte supersnygga att kolla på nära, men det är ju bara jag som ska se dom så nära, så det spelar nog ingen roll haha ;)


Voff voff

Vad kanske inte alla som läser min blogg vet, är att jag har en hemsida där jag skriver om mina hundar och hundträning och tävlingar. Försöker hålla det på två olika sidor eftersom det inte är så kul att mala igenom massa inlägg om hundar osv, när man inte ens är intresserad :) Så om någon råkar vara intresserad av hundar så tänkte jag slänga upp en länk till min hemsida.
 

Om ni är nyfikna så klicka er in på www.nellan.se och kika!


Jävla visdomstand

Har så sjukt ont i käften, det började för två dagar sedan. Har ont i visdomstanden, och jag har aldrig haft såhär ont i munnen! Trodde typ inte att det var möjligt. Kan knappt gapa, imorse när jag skulle ta medicinen så fick jag typ slänga in tabletterna i munnen haha.. Kan knappt gäspa, kan inte spotta, knappt ens tugga eller få in mat i munnen eftersom jag inte kan öppna den så mycket utan att det gör sjukt ont. Äter hur mycket alvedon som helst men det hjälper ju inte så länge. Igår när jag skulle sova gjorde det förjävligt ont alltså, usch! Hoppas att det är bättre imorgon :(


Så jävla hemskt

Känner för att skriva nån rad om det här, för igår skrev jag ju ett kort inlägg om isracing, sen prata jag med Christoffer och han sa att hans pappa var i Västerås på tävling. Bara nån timme senare fick jag ett sms av han att det var en som hade kört ihjäl sig på tävlingen. Det första namnet jag fick upp i huvudet var Peter Koij, och jag vet egentligen inte varför. Sen fick jag ett till sms där det stod att det var han. Så äckligt att hans namn var det första som slog mig, och så var det han också. Usch, jag ryser av tanken, tycker det är sjukt hemskt! Tänker på alla hans anhöriga, så jävla tragisk olycka alltså.. 

http://www.svemo.se/Forbundsinformation/Nyheter/Isracingolycka/


"Isracingföraren Peter Koij fajtas mot ryssen Sergej Karachentsov i den sista kurvan innan Peter Koijs framdäck går sönder och han en sekund senare dundrar in i sargen."
Foto: Mattias Forsberg/Sveriges Radio Västmanland.


Isracing

I år är första vintern sen jag träffade Christoffer som jag inte varit på någon isracingtävling. Det känns faktiskt lite konstigt! Jag har varit med vinter 08/09 och 09/10 men har inte varit på en enda tävling nu vintern 10/11. Kanske beror på att Christoffer faktiskt inte heller har varit, eller han var på den första helgen efter att jag åkte  hem därifrån, alltså typ två veckor sen nu.



Faktiskt så var jag lite skeptisk när jag var på min första isracingtävling, och fattade liksom ingenting av vad allt gick ut på och så (förutom att man helst skulle komma först i mål såklart haha!). Nu kan jag lite mer och brukar till och med titta när det är på teve. Det är faktiskt roligt. Speedway har jag också börjat kolla på bara för att Christoffer och hans pappa alltid brukar göra det. Tror många tycker att jag är lite konstigt när jag springer till teven när det är nått av det, för det är inte likt mig haha ;)


Åttonde besöket

Idag skulle jag laga ett hål i överkäken hos tandläkaren. Eftersom det gick så bra sist så avbokade jag mitt besök där förra veckan och satsade direkt på att laga ett hål. Och nej, det var inte kul. Hade ångest redan igår och det var ju inte bra. Imorse hade jag ont i magen och hundra miljoner fjärilar där också och kände mig rätt panikslagen när jag satte mig i stolen och fick bedövning. Men sen efter det så gick det bra. I början låg jag och spände mig och vänta på att det skulle göra ont men det såg dom på mig och frågade varför jag gjorde det. Jag får ju faktiskt bedövning nog för att man skulle kunna dra ut min tand, så jag borde nog fokusera på att slappna av ganska direkt, fast det är svårt. Det var över på 45 minuter och jag andades och överlevde. 

Känns väldigt konstigt i käften nu, typ som att bedövningen inte riktigt släppt fast det gör lite ont i hela sidan. Men det ska nog gå över, skönt att ha det bortgjort i alla fall!

Nästa gång jag ska dit är på måndag tror jag, för ett sånt där inskolningsbesök bara. Tror ändå jag ska gå, för att liksom gå dit och så händer det inget stressigt eller jobbigt utan bara enkla saker som inte är otrevliga. För sen på onsdag ska jag laga ett litet hål nedanför det jag lagade idag. Sen vill jag faktiskt inte laga nå mer i detta liv!


Nu har armbanden kommit

Ja, nu kom dom äntligen. Jag och Christoffer har beställt varsitt armband till varandra med egenstansad ( heter det så när det är på läder också? ) text som går två varv runt handleden, där det står vårat datum och någon annan mening. Något gulligt som jag märkte nu är att det går ungefär i samma tema, våra texter haha :)



Mitt är lite äckligt för lädret är så nytt så det kliar lite smått. Sen var det lite för litet tyckte jag fast det passar ju ändå ( det var förbestämda mått på armbanden ). Hoppas att Christoffers passar på han i alla fall, det ser lite litet ut men det är lite större än hans handled så vi får se. Det blir nog bra skulle jag tro, eftersom jag mätte hans handled men struntade i att mäta min egna, bra drag där. Jag tyckte i alla fall att armbanden var jättefina! Mammas present kom också men eftersom hon jobbar så har hon inte fått den ännu och jag tänker inte skriva vad det är då. Men den var fin, faktiskt till och med finare än jag trodde :) Så inatt när hon slutat jobbet så får hon den!


Effektiv och duktig ikväll

Bra duktig ikväll ja! Skrivit massor på rapporten, så nu har jag skickat in den och väntar på svar. Känner mig hyfsat klar med faktadelen, skönt det för i helgen kändes det hopplöst, jag hade verkligen kört fast. Nöjd och glad kan jag då vara nu, för ett tag iaf :) Finns säkert hur mycket som helst att fixa till, och så har jag ju diskussionen kvar också..

Är irriterad för att mitt paket aldrig kommer, har väntat åtta dagar nu och det skulle ta sju (hehe dåligt tålamod), så jag hoppas det kommer imorgon. Min mamma fyller år idag och hennes present är en av grejerna som jag beställt nämligen.

Nu ska jag över till pappa, hoppa in i duschen och sen skutta i säng. Tandläkaren och borra klockan 8.10 imorgon, ångest :(


Rubriklööööst

Har inget att skriva, kul är ju det. Ångest över skolan men ändå gör jag inget åt det. Ska ta en plugg-dag imorrn hade jag planerat. Ta hem lite engelskagrejer och nöta, fan vad tråkigt. Men det måste göras innan jag dör av ängest :) Imorrn ska vi jobba med projektarbetet också.

Pratar med herrn just nu och fick just panik och undra om jag ens bokat biljetter till påsklovet haha, men jag kollade och det hade jag som tur var. Fast det skulle förvåna mig om jag inte hade det, jag som har allt planerat hundra år i förväg. Fast jag har inga biljetter bokade för maj och juni, och det börjar ta slut biljetter och jag är sjukt stressad över det :( Men synd man inte har råd, har ingen aning om hur det där ska lösa sig men som Christoffer alltid säger, det löser sig pullan, och ja vi ser ju.

Nu ska jag först rasta min hund, sen ta mina körkortsböcker i handen och gå över till pappa och läsa lite tills Big brother börjar, efter det ska jag stupa i säng för jag är så jäkla trött. Det är jobbigt att ha ställt fram klockan, för jag har inte ställt om ännu! Det verkar typ ingen ha gjort, alla var dödströtta i skolan idag. Tur man bara hade en lektion, eller egentligen två men jag hade körlektion så missade den sista.


En bild från i Vittersjö på bryggan i somras, bara för att jag vill ha sol och värme nu!!!!


My problem is probably that I think too much

Your problem is that you don't think at all.

Och jag lovar att om jag hade behandlat dig, sagt och gjort samma saker som du gjorde mot mig, 
så skulle du aldrig mer se åt mitt håll igen. Bra med besviken ikväll ja.
 


Nya fräscha tag imorgon. Denna vecka ska bli bra :) Fast jag ska ju borra i käften på onsdag, huujja. Lite söndagsångest och rapport-ångest har jag också. Rapporten ska vara klar om 12 dagar (elva imorrn, eller ja idag egentligen) och jag är inte klar med faktadelen ännu. Hittar inte all fakta som jag behöver, fanfanfan. Måste boka möte med min lärare så jag hinner klart i tid och får ett bra arbete. Jag är så jävla dålig på att planera för sånt jag tycker är tråkigt och som vanligt så ligger jag för långt efter med mina arbeten som är helt självständiga. Något säger mig att det här inte kommer gå bra. Skit ocksååå, varför finns inte faktan jag behöver? Less tjej! Godnatt!


Big brother

Sätter mig i soffan med en kopp te, hårdbröd och en persika och ska kolla Big brother efter att ha varit och promenerat i mörkret. Faktiskt så märkte jag nu när jag tog fram min points-dagbok och räknade att jag inte alls fuskat nått idag eftersom jag sparat en del points från tidigare i veckan ;)


Beställt kläder

Igår var jag nyttig hela kvällen, duktigt! Åt morötter och dipp på kvällen för att vara extra nyttigt eftersom jag tog fuskdagen på fredag. Idag har mamma firats (hon fyller år på tisdag men hon jobbar eftermiddag då) så jag har däremot inte varit lika duktig idag hehe.. Men min middag var bara på 3 points så jag har inte varit sååå dålig.

Skickade iväg en beställning med min mor, hon hade hittat massa som hon vela beställa och så kollade jag också och jag hitta en jättefin sommarklänning som jag har beställt. Vi kan låtsas att det var för att fira att det faktiskt äntligen är sommartid nu. Sen vart det en bh och ett par mörkblå jeans. Dom kommer i början av april stod det, men dom är säkert för små eller stora eller fula, som vanligt när man beställer nått och väntar och så får man det till slut ;) Klänningen skulle komma i mitten av maj (!!) så den får man ju vänta på.


Dimrosa sommarklänning som jag klickade hem, hoppas den är lika snygg som den ser ut att vara!


Planering och promenad

Sitter inne på facebook och planerar klippning och färgning av hår med Sophie. Hon frågade om det inte var dags snart och ja, det är det verkligen. Det börjar bli lite risigt och det är typ två månader sen jag färgade det så hon får som vanligt fria händer och göra som hon vill.

Hon ska sminka mig och fixa mitt hår till balen också, så nu har man det allra mesta planerat. Skönt att inte behöva stressa upp sig och inte veta hur man ska göra. Jag lär fundera på vad jag ska ha för skor i alla fall, men typ smycken är väl sånt man bestämmer sig för dagarna innan eller så. Hoppas det går vägen med bilen också så behöver man inte oroa sig något. Den som lever får ju se.

Idag tog jag och mamma en prommis med hundarna efter ett skoterspår, vi tog ett annat skoterspår på vägen tillbaka som visade sig vara världens omväg, men det var skönt att få sig en riktig promenad. Knäna har tagit lite stryk känner jag för skoterspårs-terräng är kanske inte så jättebra för mina huvudvärks-knän. Jag har ju ett sorts knäbesvär som heter Chondromalacia Patellae (hehe ja, jag googlade) som kan beskrivas som huvudvärk i knät.


I guess there's a part of me that likes to bring you down just to keep you around. We know that no matter how many knives we put in each other's backs that we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky


Jag vill ha sommar!!


Skola, plugg och CHOKLAD!

Vi kom en bit på projektarbetsrapporten idag så det känns bra, vart också klara med religionen, som tydligen skulle vara klar först på tisdag så då har vi ingen lektion på måndag :) Sen webbdesignprov och jag fick fan MVG! Så jävla skönt, det var faktiskt inte sååå svårt, fast jag trodde att jag skulle ha typ på gränsen till VG som bäst. Men nu kan man vara nöjd och glad när det är ur världen.

Vad jag har att göra nu är faktiskt bara mina engelska-arbeten (som iofs är typ hundra stycken) och samhällsrapporten. Skrev klart filosofin idag (började igår) och gjorde krönikan idag också. Bra duktig ja!
 


Jag har fått världens dille på marabou mango, förstår inte varför jag går och är sugen på det hela tiden?! Jag tyckte inte den var nå speciell när jag smakade den första gången, men nu köper jag den så fort jag köper choklad hehe.. Så ja, vad är jag sugen på nu om inte marabou mango?! Men jag har faktiskt en dag i veckan som jag får äta godis (fast inte hur mycket som helst) så kanske ska äta lite choklad idag då, men då får jag ju inte äta något imorgon.. Kul att jag är inne på marabous hemsida och kollar på choklad när jag skriver det här inlägget HAHA.


Vad vågen säger

Ställde mig på vågen imorse för att se vad jag egentligen väger. Och jag blev faktiskt förvånad, men nöjd över siffrorna. Inte nöjd som "snart är jag där" utan nöjd som "det här kommer nog att gå". Jag har ju knappt gått upp nått trots mitt eviga slarv. Men igår ställde jag som sagt om min egen inställning och det håller i fortfarande så det kanske fortsätter haha! Får se hur länge motivationen håller i sig.


!@%##"&!¤#£!

Arg-tjej_92 borstar tänderna och lägger sig under täcket. Blir tokig när jag planerar och så går det inte som tänkt, eller så tror jag inte att det ska gå som tänkt (fastän det ändå gör det i slutänden).

Och juste ja, måste ju plugga till webdesign-provet också kom jag på, KUL!!!!!!!!!!!!!


Duktiga jag

Tog en promenad i raskt tempo efter mitt inlägg tidigare idag, höll på att slå ihjäl mig ungefär hundra gånger eftersom det var snorhalt överallt. Sen har jag gjort halva min filosofiuppgift och lite mer på min rapport. Så ja, det tar väl sig!

Nu äter jag ett äpple och ska sen trycka i mig ett päron också som jag köpte på Coop nyss, kunde inte äta så mycket till middag idag eftersom jag åt chokladbollar tidigare, men jag har sparat 0,5 points nu. 2,5 points är det om man räknar med dagens motion! :)

Har ångest över pengar till tågbiljetter nu, har inte köpt några för maj och juni ännu och dom börjar ta slut. Kul att man inte har råd. Jag tycker inte om att be Christoffer om pengar även om han faktiskt också måste bidra eftersom jag oftast åker ner till honom (han har ju ett jobb att sköta).

Nu ska jag snart kolla på Big brother, men innan det läsa igenom lite till webbdesign-provet imorgon.


Nu är det verkligen skärpning som gäller

Det slog mig att jag knappt ens har 2,5 månad kvar på mig att gå ner i vikt. Jag kan räkna med att jag har ungefär 10 veckor på mig. Med Viktväktarna är det rimligt att gå ner ca 5 kilo på 10 veckor, ibland går man ner mer och ibland går man ner mindre. Jag kommer inte ha nått mitt slutmål då, men jag har i alla fall nått ett delmål om jag lyckas gå ner 5 kilo. Jag vägde mig alldeles nyss (man ska ju egentligen väga sig på morgonen innan man ätit) och då hade jag 4,6 kilo kvar till delmålet. Jag har bara gått upp några hundra gram sen jag vägde mig sist i januari, och jag har slarvat riktigt mycket vissa veckor så jag är faktiskt överraskad, trodde att jag skulle ha gått upp mer eftersom jag varit så slarvig.


Nä, nu kom motivationen faktiskt fram litegrann, jag SKA ju klara det här, det har jag sagt åt mig själv. Sockersuget har bara varit så jobbigt den senaste tiden så jag har verkligen inte orkat bry mig, men det är bara att man ger sig fan på att man klarar det så försvinner det bara man orkar stå emot. Det är inte ens speciellt gott med godis kan jag tycka, även om jag är sugen på det. Nu börjar allvaret igen, skärpning.

Nu ska jag leta fram springskorna och springa en sväng, eller ta en rask promenad, beror på hur jag är i hostan och hurpass jäkla halt det är ute. Har jättejobbig hosta just nu till och från. Ge mig vår och barmark så man kan springa och cykla. Våren är motivationsrik för min del.


Pluuugggggg

Nu för tiden har jag börjat vakna typ strax före tio varje morgon som jag inte ställer klockan eller som jag ställer den senare än det. Och jag är typ alltid pigg när jag vaknar då, tror det är gamlingvarning när man alltid vaknar den tiden och är pigg?

I brist på annat så tänkte jag lägga upp en lista på vad jag har att göra kommande veckan/veckorna. Plus att jag måste läsa ut körkortsteoriboken i helgen och börja i studiehäftet eller hur jag nu har tänkt. Plugghelg it is! ♥... Nä, uusch... Har nånting att göra i varje ämne som jag läser, utom psykologin då för den gjorde jag klart igår. Det är i alla fall bra att ha en lista som man kan bocka av, då känns det mycket bättre när den blir mindre.
 


Riskettan

Har gjort bort riskettan idag, tre timmar gick faktiskt inte så långsamt som jag förväntat mig, men hellre hade man ju gjort nå annat :) Men nu är de avklarat i alla fall, skyndar långsamt ja som vanligt. Körkort ska man väl ha innan man är 20 men de är ju typ 9,5 månad kvar så de är ju lugnt ;)

Pratar med knoddelino nu och missar Big brother men de är lugnt de. Bra söt pojk ändå, skrattar tills jag går av ungefär, tur vi har lika humor. Fortsätter räkna ner dagarna. Bra drygt.


Bloggtorka heter det väl


Nu har jag haft bloggtorka ett bra tag! Och det vill tyvärr inte gå över heller, och synd är ju de för nu är de inte många läsare som kikar in här just för tillfället. Inte för att jag brukar blogga om så mycket klokt, men jag har iaf skrivit nånting, det gör jag ju inte nu typ.

I alla fall så längtar jag bara tills den här dagen är över, eller den här skolveckan också för den delen.


Idiotjävlar

Vilka klåfingriga jävla äckliga fanskapsjävlar det finns här i världen!!!!!
Har folk inget jävla samvete eller, fan vad irriterad jag blir!!


Intresseklubben antecknar

Har just kollat på Modern family och ska strax hoppa i duschen fast mamma snodde den och nu kommer jag inte hinna se hela Big brother för jag orkar inte duscha efter den, plus att jag hade tänkt att jag skulle hinna ringa Christoffer innan det börjar. Så blir inte Big brother idag med andra ord, eller nå. Ikväll är jag lite grinig, mmmm. Det går nog över efter att jag pratat med herrn. Vet inte varför jag skrev det här inlägget för den delen heller, haha.


För typ en månad sen när C inte ville kliva upp så roade jag mig på eget vis, haha.


Ingen rubrik idag

Hann bara med engelskalektion idag till halv ett, sen till mormor och morfar och äta lite macka, körlektion kvart i två och tandläkaren klockan tre. Mitt näst sista, eller sista, inskolningsbesök. Det har verkligen gått fort, får se hur det går framöver. Jag kanske ska dit på onsdag, annars ska jag dit nästa vecka och laga ett hål och till och med två.

Idag är jag trött och less. Ska förmodligen vara duktig och läsa körkortsteori, kanske skriva mer rapport eller göra lite engelskaarbeten (blä) och sen kanske kolla lite Top model och Big brother.


Hittade bilder från när jag var gym-nörd och gymmade fyra gånger i veckan för att bli fit for fight till grundalbalen (fast på bilderna var jag ju inte direkt seriös). Jag lyckades ju, varför får jag inte riktigt upp motivationen igen?! Mådde som bäst för tre år sen, och hela 2008 faktiskt, då var jag en aktiv liten nöt.

Dags att hitta tillbaka till det där, det har jag tyckt och försökt länge nu. Jag väntar på våren, på barmark så man kan cykla, springa och promenera. Då jäklar...


Jag är duktig

Det är söndag. Jag har ingen söndagsångest. Okej, jag ljög, men jag har faktiskt bara lite söndagsångest. Knappt så att det märks. Det beror på att jag läste massa körkortsteori igår och att jag har börjat med min rapport idag! Grattis Evelina, det tog bara fem veckor. Jag har faktiskt börjat och gjort en hel del idag. Så nu har jag ett antal kilo mindre ångest i hjärtat och hjärnan, och på axlarna. Fast jag har ångest över engelskan, och att jag skulle kunna göra mer körkortsteori, och för att kommande veckan förmodligen verkar bli jobbig. Kul att jag alltid ska ha ångest. Antar att det kommer att vara så de närmsta tre månaderna, eller i alla fall två och en halv. KUL : )))))

Nu förstörde jag ju min "jag är duktig"-känsla genom att fundera på en massa annat som ger mig ångest, och att det kommer vara såhär i flera veckor framöver. Det var ju korkat.

Nu ska jag åka och köpa isglass, sen kolla Solsidan och efter det Big brother, sen läggdags!


T J U G O S E X



Å T T A H U N D R A S J U T T I O T V Å  ♥


Huvudvärk och trött


Mina favoriter förra helgen. Tyvärr har jag bara en av dom hos mig nu men räknar ner till den andra!

Jag och Catti är nog de enda studenterna som inte är ut idag verkar det som (tråkigast i kommunen?), så vi diskuterar strunt på fb-chatten och låtsas att vi blir klokare och att det vi skriver gör någon skillnad. Tyvärr är det inte så. Har också underhållt min pojkvän på msn med några dampanfall på skolan bland annat, tur han är förstående och söt.

Nu ska jag knapra lite alvedon för jag vart lite grötig i huvudet av all körkortsteori, sen ska jag slå en pling till min fina pöjk och säga godnatt, jag har varit trött i flera timmar nu. I Gällivare finns det liksom inte så mycket att göra den här tiden på dygnet när alla är fulla och allting är stängt utom krogen.


Fotade fullmånen för någon timme sen, synd man inte har ännu längre objektiv på kameran! :)


Fransk manikyr



Kollar på gamla bilder, den ovanför är från i somras. Varför får jag aldrig ha långa naglar nu för tiden för?! Jag har perioder då dom hålls, men annars går dom bara sönder hela tiden, speciellt på vintern. Tråkigt, korta naglar är inte nå fint på mig.

Jag vill göra fransk manikyr, men det går inte för mina naglar är inte tillräckligt långa. Nu är dom i alla fall längre än vad dom varit den senaste tiden, men dom är korta för det!

Hoppas att alla som läste tyckte det var riktigt intressant med mitt nagel-gnällande, haha -.-


Min kväll består av...



Mamma (och hennes hund) är i byn, pappa är i Stockholm, Jonte är i Boden och typ alla mina vänner dricker alkohol ikväll. Jag är ensam hemma med min hund, körkortsteori, popcorn, ett stort glas vatten, en munk från marknaden och min mobil som är min enda kontakt med omvärlden ikväll typ.

Ha malt mig igenom 75 sidor körkortsteori nu, alltså en fjärdedel av boken. Såhär effektiv hade jag ingen aning om att jag kunde vara, speciellt inte en lördagkväll haha!


Det är marknadshelg

Jag har inget att blogga om just nu. I helg är det marknad, hann inte dit idag men tänkte nog gå en sväng imorrn. Det är ju inte så mycket att se egentligen, samma sak varje år. Imorrn är det studentfest på Olles också, men jag ska bara sitta hemma. Kul? Har faktiskt inte alls nån lust att gå ut, och skönt är det. Utgången i Gävle för två veckor sen räcker för ett tag framöver kan jag känna, haha. Jag är en tråkmåns, och jag trivs med det!

Bjussar på nå bilder från marknadshelgen förra året, bara för att det inte lär bli några i år:



Marknadshelgen förra året, det var då när jag tvinga Lina och hennes kompis att komma
och säga hej innan vi andra for på krogen haha!


Sjätte och sjunde besöken

Sjätte besöket:
Det var i tisdags, eftersom att min tand gick av på söndagen när jag ännu var i Gävle. Samma tand som gick av sist, bara tre månader sen dom lagade det. Nåja, var till tandläkaren på tisdagen iaf och var jättenervös, men så fort jag kom dit så sa hon att vi inte skulle borra idag och då dog jag lättnad! Hon kollade på tanden som gått sönder, putsade och rengjorde den och sen tränade jag på att ta bedövning. Det var jävligt äckligt den här gången men jag överlevde så jag antar att det gick bra. På fredag bokade vi in tid så att jag skulle komma dit och borra.

Sjunde besöket:
Det var idag, och jag skulle laga tanden som gått sönder. Trodde faktiskt att jag skulle hyperventilera och störtböla, men jag har nog aldrig nånsin varit så lugn när jag lagat en tand som jag var nu! Tandläkaren sa att det var bland de minsta lagningar hon gjort så då kände jag mig lite lugnare. Jag fick bedövning och det gick bra, och lagningen också. Jag andades och jag överlevde. Och det gjorde inte ont! Och jag var sjukt glad att jag överlevde sen, utan att ens ha bölat. Faktiskt så trodde jag att jag skulle dö, hade till och med skrivit ett avskeds-sms till Christoffer hahah! Han blev nog lite orolig för han hade skrivit fyra sms till mig under tiden jag var där (en halvtimme), stackars pojke. Mig var det i alla fall inte synd om idag, för det gick så bra!

Även om vi gick fortare fram i planeringen, för min första planerade lagning är egentligen typ sista mars har jag för mig. Så det var ett stort framsteg att jag klarade av att göra det nu, för i tisdags så frågade hon om jag velade vänta längre, men jag hade så jävla ont och det ilade så mycket så jag ville göra bort det så fort som möjligt.

Nästa besök är på måndag, då ska vi nog träna på som vanligt med bedövning och sånt.


Sista blogginlägget?

Jag är trött. Ovanligt? Idag skulle jag upp vid tio och iväg till Anna, men hade så jävla ont i halsen så jag orkade inte. Var helt säker på att det var halsfluss, har haft ont i flera dagar och imorse var det olidligt. Men det blev bättre sen och så for jag till skolan och hade en lektion som jag alltid har på torsdagar. Efter skolan åkte jag till Anna, beställde rosetter till klubben och snackade lite strunt.

Sen hem och äta, efter det hämtade Anna upp mig och vi for på isladan och kollade när Stina tävlade konståkning. Jag är jätteimpad, hon var så duktig! Helt sjukt vad man kan göra på ett par skridskor, själv kan jag bara åka framåt. Kan inte ens bromsa haha.. Efter konståkningen kom Ida dit och så for vi på Coop, köpte isglass! Sen kom jag hem och for ut och övningskörde med pappa. Det gick faktiskt bra.

Nu är jag hemma, ska snart över till pappa och kolla Big brother, sen läggdags. Tandläkaren imorgon. Jag kommer att dö. Hejdå.


Yep, jag är uttråkad!

Stava ditt namn utan några A (hela): evelin hermnsen uoj
Har du ont någonstans just nu? ja i halsen!
Är du singel? nej
Vad är ditt favoritnummer? 4
Favoritfärg/färger? typ röd?
Hatade färg/färger? oj, jag vet inte?
Är du nöjd med ditt liv just nu? nja, jag har väl haft bättre stunder. det är sååå mkt nu! men det blir bättre fram mot sommaren, som vanligt. alltid mycket såhär års
Vart önskar du att du var nu? bergby, där trivs jag
Vad borde du göra just nu? plugga körkortsteori och skriva rapport + göra engelska-arbeten
Kan du nå dina fötter med raka ben? det kan jag

Är du kär i någon? jaaao
Kan du skruva tungan? yes
Har du någonsin velat bli läkare? nej
Vad drack du senast? vatten
Vem pratade du senast telefon med? christoffer
Är du glad? njäe
Är du piercad någonstans? Isf vart? öronen om det räknas, naveln
Vad har du för planer för ikväll? big brother, sova
Hatar du folk som ljuger? ja, usch!
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? hårda utanpå, mjuka inuti hehe!
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? alltså det spelar ju egentligen ingen roll?
 
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? ja tyvärr
Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få? faktiskt inte
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? det är bra, har världens bästa föräldrar!
Tycker du om ditt liv? ja, i det stora hela. kanske inte varje dag, men oftast! :)
Vad tycker du mest om i ditt utseende? oj jag vet inte
Förlåter du eller glömmer du? jag förlåter men jag glömmer inte
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? det vet jag faktiskt inte? rätt blandat
Har du någonsin masserat någon? haha jo
Vad är du rädd för? tandläkaren, hissar, att flyga, insekter bland annat
Har någon försvunnit ur ditt liv? ja

Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? jaaa
Önskar du att du var en av motsatt kön? nä de gör jag inte
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på något hemskt? ja det brukar jag göra
När grät du senast? igår eller i förrgår tror jag
Saknar du en kille just nu? aaaa
Saknar du en tjej just nu? jaa
Vad har du för bakgrundsbild på telefonen? en som följde med mobilen

Nya naglar

Skola idag från åtta till halv elva, inte så farligt. Går bara till tolv annars men idag blev det ännu tidigare. For direkt och promenera med mamma och hundarna, skönt väder var det! Sen på stan en sväng med Ida och så stressa jag hem och målade naglarna innan jag drog till Anna där hon och Stina väntade.


Mina (stressmålade) naglar, förra ggn var dom rosa/vitt, nu blev de svart/neonrosa i brist på inspiration

Nu inväntar jag Ida för ska åka och köpa den nya twisterglassen (hehe), har ätit lite idag och har tio points kvar, duktigt av mig! :) Dessutom har jag promenerat, så en liten glass gör ingen skillnad. Twister innehåller ändå bara en points. Bra glass!


Varför orkar jag inte med nånting?

Idag är jag inge glad och har inga planer på att bli det heller faktiskt. Ångest har jag också som vanligt. Måste sätta igång med min rapport, det är bara tre veckor kvar innan den ska vara inlämnad. Kul att jag har gjort nått under de typ sex veckor som har gått. Bra jobbat där, som vanligt. Kanske dags att knåpa ihop nå frågeställningar, syfte och sen kunna gå på möte med min lärare? Ångest, ångest, ångest.

Nu ska jag slå igång förra avsnittet av Solsidan (missade ju i söndags för jag satt på tåget), sen hundrastning och efter det kanske läsa lite teori då?


cjvewröghawlg jhqwoh wö

Jävla körkortsteori, jag ids inte alltså. Fel att man får obegränsat med tester? Inge kul att känna sig stressad och sitta och göra dom och veta att man inte kan göra det när man vill 150 gånger om. Ska nöta igenom hela jävla boken innan jag gör nå test nu, men när ska jag hinna OCH ORKA med det? Fan vad less jag blir. Nu vart hela min jävla kväll förstörd. KUL LIV. Tänker inte ta nå jävla körkort och har aldrig velat det heller. Motivation, tid och ork efterlyses. Och ett jävla bra humör, för mitt temperament klarar inte av att jag inte läst på och inte ens läst hela boken än men jag tror att jag ska klara det ändå.


We will make it through the fall, make it through it all, baby we won't fall to pieces


Fastän världen delar på oss just nu och håller oss på avstånd, så vet jag att vi kommer att klara det här


Kallt och blåsigt

Kom hem imorse till kalla och blåsiga Gällivare. Inte kul direkt. Skolan flöt på bra idag ändå, inte så mycket ångest som jag brukar ha faktiskt. Redovisade mitt tal också och det gick bra.

Dessutom hade studentmössan kommit idag. Det känns ändå inte så verkligt med studenten till sommaren. 12 veckor kvar. Jag har svårt att se slutet av skolan faktiskt, och allt vad jag ska göra sen. Känns som att mitt liv kommer att ta slut typ haha. Fast det vet jag ju att det inte kommer att göra, men ändå.



Kändes inte bra att åka hem igår. Inte alls. Har faktiskt aldrig känts så "inte bra" att åka hem, nånsin alltså. Och om det mot förmodan har gjort det så har jag väl förträngt det. Men vi pratade en del och det kändes ändå bättre, fastän det inte känns bra. Vi har inte varit ifrån varandra såhär länge som vi kommer vara nu sen i början av november förra året. Det är typ 4,5 månad sen. Det känns så jävla jobbigt. Det här var piece of cake för 1-1,5 år sen, men det är inte det nu. Jag är van vid att vi ses ungefär varannan eller var tredje vecka nu. Jag hoppas att allting ordnar upp sig och att veckorna går fort.

Jag var såklart tvungen att kolla vad biljetter skulle kosta om jag åker ner om två veckor. 600 kronor tur och retur. Fan vad jag ångrade att jag kollade! Jag har inte råd, och det har inte Christoffer heller den här månaden. Skit också, varför kunde det inte kosta typ över tusen kronor så man inte behövt vela åka? :(


Men en sak vet jag - utan dig vill jag inte leva


En del funderingar

Funderar lite på vad som ska hända efter den här veckan, och de kommande veckorna. Hur det kommer se ut, hur det ska fortsätta. För första gången på länge har jag svårt att se allt jag har planerat, och det känns konstigt för jag är ju en riktig planerare.

För första gången orkar jag faktiskt inte planera. Jag har ju planerat egentligen, men man kanske ska skita i det och sudda ut allt och bli lite spontan? Se vad som händer och fötter om man inte bestämmer nått. Nä, jag vet inte det va, tror jag skulle bli galen till slut, men jag tror jag kör på det ett tag framöver.

Jag mår egentligen bra av att vara en planerare, att ha allt strukturerat och klart och att oftast veta vad jag ska göra framöver. Det är ju inte så att jag planerar varenda sekund och minut av dagen men planerar det gör jag. Näää, nu skiter jag i det här va. Jag tar mig dit jag kommer istället, hädanefter. Försöker i alla fall. Ett tag ska jag åtminstone försöka. Tänker leva en dag i taget ja!


Vaken

Vad gör jag vaken? Har suttit uppe i tjugo minuter för jag kunde inte somna om men nu är jag trött. Igår klev jag upp klockan sju(!!) för jag kunde inte sova. Inte alls likt mig. Det berodde visserligen på att Christoffer snarkade så jävligt och jag fick inte tyst på han, sen la jag mig igen vid halv nio och sov till tio.

När jag klev upp idag så fick Christoffer kliva upp och ta skotern ut och dra lös nån kompis så jag kunde inte somna om efter att han hade åkt. Men nu ska jag lägga mig och sova och vänta på att han kommer tillbaka, hur länge det nu tar. Kan dessutom tillägga att igår var det första gången jag somnade före Christoffer sen vi blev tillsammans haha ;) Jag tror faktiskt aldrig nånsin att det har hänt förut haha! I såna fall var det grymt länge sen.


En fredagkväll i häcken

Inte är det speciellt fartfyllt, men TRÖTT är jag. Haha nu för nån timme sen när vi skulle hem från Jonas var det helt sjukt spårigt och det hade frysit på så vi körde rätt in i häcken och ingen kunde dra lös oss haha. Så pojkarna fick kämpa och efter en halvtimme kom lillgolfen på rätt spår igen. Lagomt glada var vi nog, och Henke missade bussen. Vi hann iaf till Ica med typ två minuters marginal eller nått.

Lillgolfen började varva upp till femtusen varv på tomgång också när vi skulle ut i skogen hem till Christoffers pappa och se om katten hade mat. Haha mongobil? Rätt söt den lilla räcern ändå.

Nu ska vi lämna hunden hemma och åka till Jonas en sväng igen. Tror nästan jag kommer somna men vi får se. Den här veckan har inte varit min, får hoppas att helgen blir det! Vart ingen bra start på min vistelse här för i övrigt och det kan ju ha bidragit till resten ;) Men det är ju aldrig försent att ändra på det.

Nu skriver jag bara för att skriva, inte för att jag har nått att skriva egentligen. Så hejdå!


Jycken och jag delade soffan en sväng idag och tog oss en liten powernap innan Stoffe kom hem igen


Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om


Den här lilltjejen har varit som min lillasyster i sex års tid, när vi var yngre umgicks vi massor men inte nå mer, men det spelar ingen roll för hon kommer alltid att vara som en lillasyster för mig :D


Jobbigt läge

Är lagomt less på livet och slut som människa. Allergin vill inte ge med sig, men egentligen ska jag väl inte klaga för jag är ju rätt pigg annars ändå. Stor skillnad sen igår i alla fall. Men lite emo är jag för att jag inte är riktigt frisk. Blir väl inte det de närmsta dagarna heller eftersom det är hunden jag är allergisk mot. Jobbigt läge.



Kollar gamla avsnitt av Modern family nu på TV11, sen ska jag kolla Big brother och efter det blir det nog sängen för jag är trööööött! Och på dåligt humör också, så jag får väl hoppas att det vänder!


Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv


En bild som Henke fota i veckan nån gång, är väl den som är nyast!


Sjuk fortfarande

Idag är det bättre, ingen feber och ingen migrän. Dock en jävla näsa som skriker allergi och vill nysa hela tiden. Jobbigt läge. Hoppas att det går över för jag dräper mig snart! Nyser i alla fall inte lika mycket men näsan får gärna sluta skrika allergi, tack.

Gick ner på Ica med Martin och handlade för nån timme sen, köpte jättegod isglass! Nu ska jag lägga mig i sängen och ta en stödvila, blir så trött av att vara sjuk. Gnäll, gnäll, gnäll.


Idag mår vi verkligen inte bra

Imorse ringde klockan halv sex och jag tjatade upp Christoffer ur sängen. Mådde inte så bra då och sen när jag vaknade senare så hade jag feber. Mådde hyfsat bra kring halv tolv så då tog jag mig ut och rasta hunden men sen har jag bara legat i sängen och velat dö enda tills klockan var sju. Kul dag! Har ätit massa alvedon och till slut gick febern över men då fick jag migrän istället.

Nu har det börjat släppa i alla fall och jag är bara allergisk nu. Nyser ungefär hundra gånger i timmen eller nått sånt. Inte alls kul. Känner mig rätt så pigg nu även om jag inte är frisk. Orkade till och med laga middag åt oss när jag pallrade mig upp ur sängen medan Christoffer var ute på långpromenad med hunden. Gott vart det men jag hade ju inte direkt nån matlust.

Vi har nyss duschat och herrn har precis somnat i sängen, i bra tid för en gångs skull även om det nog inte var meningen att han skulle sova. Nu ska jag fortsätta kolla Big brother och sen äta lite mer allergitabletter så jag inte nyser ihjäl mig inatt. Hoppas man är frisk imorrn!


Dag 28: En tokig bild


Bilden till vänster är rätt tokig haha, kom hem från skolan en dag så mötte Nelly mig. Hon gillade att gräva i soporna och hade kommit in i min brors rum och han hade en soptunna som föreställde en haj. Grejen var bara den att hon hade fastnat i hajens mun haha!! Fyfan vad jag fick kämpa för att få lös henne därifrån också, och jag skratta nog fan så jag höll på att dö. Till höger är hur soptunnan ser ut.


Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt


Den här bilden garvar jag seriöst typ alltid åt, även om jag sett den hundra gånger. Nova var tre månader och Nelly tio år (dom leker på bilden). Lilla Nova försöker se jääättefarlig ut med sina glesa små valptänder, men hon ser bara väldigt löjlig ut jämfört med Nellys jättegap och tänder!


Några bilder från igår


Resten dyker väl upp på facebook inom en snar framtid skulle jag tro!


Morsning korsning

Klivit upp för en timme sedan. Hunden sover fortfarande, fast hon gnällde på mig att jag skulle gå upp. Hon är så fräck, för direkt när Christoffer stängde ytterdörren imorse så tokrusa hon från hallen och slängde sig upp i sängen och rulla ihop sig till en boll och stängde ögonen :b

Nu ska jag rensa lite foton för Leo och Henke gick lös med kameran igår så vi får se om det vart nå bilder som åker upp på facebooken sen! Efter det ska jag skutta i kläderna och ta en prommis med hunden. Ska nog gå nånstans vart jag aldrig gått så vi får se om jag hittar hem igen, annars dör jag faktiskt för det vore jävligt skämmigt haha. Men det ska nog gå bra! Sen fundera på vad det blir för middag idag.


Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med


Det är ju såhär att hur jävla kasst humör jag än är på så lyckas han alltid vända så situationen blir rolig. Nästan alltid i alla fall. Men han har lyckats tillräckligt många gånger! Igår när det gick åt helvete med maten till exempel, och jag hade lust att döda nån, så fick han mig ändå att bara garva åt det ;)


Dag 25: En bild på någon person som alltid gör dig glad (gårdagens)

Ska vara så tråkig och emo idag (eller ja, det var ju igår egentligen) och säga att det inte finns en kotte som alltid gör mig glad. Fast sen kan det bero på att jag inte har nån bild heller haha!


Åt helvete med maten idag

Kul när jag skulle laga mat tidigare, så först så tar jag ut en plåt som jag ska ha. Så är den fettig och äcklig, alltså inte diskad sen sist jag var här och vi använde den. För en månad sen alltså. Fräsch kille! Sen när jag öppnar ugnen så bolmar det ut massa rök och luktar bränt för att Christoffer inte rengjort det där gallret inne och de är nå matrester på den som bränns. Så gick såklart brandlarmet, TVÅ gånger. Och när jag skulle stänga av det så var jag SÅKLART typ fem centimeter för kort för att nå upp till den. Kul.

Brandlarmet gick så fort jag öppnade ugnsluckan och fläkten fick stå på fullt och fönstrena var öppna. Plåtjäveln var dessutom för bred för ugnen haha blir tokig ja. Christoffer fick komma hem och ta ner brandlarmet och fixa i ugnen för jag var så jävla arg haha. Nu lagar jag inte mer mat.


Sjätte mars

Kom till Gävle igår och gjorde väl inte så mycket speciellt. Vi var till Ockelbo på marknaden en sväng iaf men det var ju fan storm där så det var svinkallt. På kvällen blev det krogen och det var väl helt okej, förutom att det var typ öde där. Jag har nog aldrig vart med om så lite folk på krogen faktiskt.

Tog taxi hem klockan ett för då hade jag tydligen bestämt mig för att prompt åka hem. Christoffer somna i baksätet efter två sekunder och taxichauffören hittade inte till adressen och visste knappt ens vart man svängde av till Bergby haha, så jag fick guida han. Undra vart man hade hamnat annars?

Christoffer somna i soffan direkt och jag skutta i säng, sen har jag vart vaken sen typ halv åtta imorse. Är alltid uppe så jävla tidigt efter att jag vart ut, jag fattar liksom inte? Man borde ju vara trött och seg, men jag är pigg och seg istället.

Lille Skallepär åkte till sin pappa med en drös kompisar så jag ska ta en powernap så man sover bort huvudvärken, sen ska jag gå ner på Ica och köpa lite mer pommes frites så det blir middag senare. Och så ska jag köpa sån där grejs så jag kan göra pannacotta, för det har jag velat ha i flera veckor nu!


Dag 24: En bild som gör dig glad


Min vovve efter sin första tävling i februari 2007. Den här bilden gör mig glad för att vi alltid haft så mycket emot oss men på sin första tävling visade hon att hon faktiskt är bra på något! :)


Dag 23: En bild från i somras (gårdagens)


Dag 22: En bild på en tid du saknar


Hann inte med mycket ikväll, trööött



 Svenska talet inskickat
 Rapporten (får vänta tills lovet)
 Väskan halvt packad
 Packa klart (gör jag imorgon)
 Färga ögonbrynen (gör jag också imorgon)
 Naglarna målade
 Diska (ska jag göra när jag bloggat klart)
 Hundarna matade och rastade
 Sova (gör jag direkt efter disken!)


What to do tonight



Nu vet ni vad jag ska göra ikväll. Undra om jag glömt nått? Det är helt grötigt i huvudet. Hundarna är sjuka i magen så dom ska få KOKAD fisk och ris, haha blääää! Hoppas jag orkar/hinner med allt. Är trött ja. Måste i alla fall göra svenskatalet klart, det är viktigast.

Imorgon är jag ledig och på fredag har jag bara en lektion!! Hejdå.


Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig


Den här snubben brukar vara bra på att ställa upp. På bilden är han precis påväg att få äta upp min 7eleven-korv, hur schysst är inte det? Han får alltid äta upp det jag har kvar på tallriken, han fixar till lakanet i sängen när jag har rivit bort det, han hämtar mig på tåget på lördagmorgnar klockan sju, han masserar mina fötter när jag gnäller och fixar alltid varmvatten i duschen innan jag kliver in.
 
Okej, jag var inte så seriös fast han gör faktiskt allt det där, men han ställer upp annars också!


Dag 20: En bild på dina närmaste

Eftersom jag inte har nån bild på alla så får det bli ett bildlöst inlägg, dom vet i alla fall vilka dom är.

RSS 2.0