What a wonderful world hmmm....

Less på den där jävla headern jag har nu, less på att jag inte har nån dator, less på att jag lära sitta vid mammas dator som är stationär och har skitmörk skärm så man ser typ inte lite mörkare bilder på facebook osv, less på att alltid vara grinig, less på att det bara är tisdag idag, less på att må dåligt, less på alla äckliga människor. LESS PÅ ALLT!

Vill spola fram tiden bara fyra veckor. Det är allt jag begär. Behöver det för att orka just nu.



Ska springa ut med min vovvsing nu, sen hoppa in i duschen och duscha jättevarmt för det regnar ute så lär frysa ihjäl när jag kommer in. Sen ska jag fan gå och sova hur tidigt det än blir. Hoppas det dröjer fyra veckor innan jag vaknar också. Eller så är jag förhoppningsvis på bättre humör imorgon. Men det är ju tveksamt.


Ett år är för lång tid när man saknar någon



Life hasn't been fair since you walked out of it.


Snart höst

Idag såg jag ett träd som fått gula löv.
Dog lite inombords.

Hösten och delar av vintern är ångest för mig, hatar att det är mörkt hela tiden. Blir emo.


Söndagsblogg

Är leessss. Har varit utan dator nu hur länge som helst, suttit vid mammas hela förra veckan och denna vecka, och nån gång vid min lillebrors som jag gör nu. Pappa lämnar in datorn imorgon, då försvinner allt på den! Har bränt ner allt jag vill ha ju, så det är nog egentligen bara bra för då kanske den slutar sega och dampa sig hela jävla tiden. Den var bäst på att göra det.

Är så drygt bara att sitta vid nån annans dator, har massa bilder på kameran och i mobilen som jag vill ha bort. Och har fota åt Siv också och vill att hon ska få dom bilderna nångång ju. Och nu vill lillebror dessutom ha tillbaka sin dator, kul -.-

Nåjaaa, ska hoppa i duschen nu. Har suttit och planerat kommande helgen med Linnea, och imorrn är det ju måndag så vi börjar nedräkning redan då ju haha! Tragiskt att det är september månad på onsdag, hösten är ju snart här :( Eller egentligen är den väl typ redan de.. Fast jag ska inte klaga, går ju fortare tills jag får rulla ner till Gävle när det blir september :) Även om det är ett tag kvar, så går nog september fort för har nånting planerat varje helg och dessutom drar vi igång med kurs också två dagar i veckan så september månad kommer nog bara susa förbi är jag rädd för!



Duschen nu då som sagt, börjar 11.20 imorgon och mamma skjutsar mig så jag kan sova rätt länge. Börjar 11.20 varje måndag, inte dåligt!

Min studieplan

Har kollat vad jag ska läsa för kurser i trean, känns grymt skönt att slippa massa tråkiga som man fick läsa i ettan och tvåan, men ändå är inte alla kurser så jävla mycket att hurra över känner jag :)

Filosofi A
Psykologi A
Religionkunskap A

Filosofi B
Psykologi B
Religionkunskap B
Svenska B
Engelska C
Samhällskunskap C

Svenska C
Socialpsykiatri (eller Webbdesign om jag inte får plats på kursen)
Projektarbete

Dom med fetstil har jag börjat med/ska jag läsa den här terminen. Haha jaa, blir kanske inte världens roligaste sista år, tycker många av kurserna kommer bli rätt dryga, är inte direkt så intresserade av dom. Men så vart det när man var tvungen att gå samhälls. Fel att veta vad man vill göra i livet! :p

Vad en människa kan betyda för en annan

Hitta en gammal kommentar när jag läste gamla inlägg. Den fick mig helt jävla sentimental och plötsligt var det fullt av gamla minnen i hjärnan.



Malin, Malin, Malin. Vet inte vart man ska börja, sluta, eller vad man ens ska skriva. Vi umgicks inte speciellt lång tid, typ ett år eller ett och ett halvt tror jag, ungefär? Och jag vet inte vad som hände, varför vi gled ifrån varandra eller varför det blev som det blev. Men ingen människa har nånsin lyckats få mig att må så bra som den här bruden, hon är helt jävla klockren alltså!



Vi kom så nära varandra på så kort tid, hon blev min bästa vän, hon vart som en syster för mig. Och vi har försökt att ta upp kontakten igen, träffas, prata osv. Men det blir liksom aldrig något mer än så. Och varför, det vet jag inte egentligen.

Kommer aldrig glömma minnena alltså, haha det var verkligen the time of my life. När hon börja kalla mig för Pevvsan och vi var tvugna att hitta ett smeknamn åt henne, och jag googlade på vad man kunde kalla någon som hette Malin för. Så hittade jag Malbas, och det passa henne perfekt haha :D Och när vi cyklade efter den där snygga killen och du satt på pakethållaren, så råkade jag cykla över glas så bakdäcket exploderade och killen kolla typ efter oss och vi höll på att skratta ihjäl oss för att han trodde typ att däcket sprack för att vi var för feta?

Kommer ihåg när du var med mig i skolan, du var alltid så social och framåt, tror alla tyckte om dig fastän dom inte ens kände dig. Har alltid vetat hur du mått innerst inne, fast du alltid låtsas som ingenting. Du var så duktig på att dölja de riktiga känslorna där bakom masken, men när man kände dig tillräckligt bra så visste man hur det egentligen var. Var alltid så rädd för att se dig gå i bitar, visste inte hur jag skulle bete mig. Såg alltid när du mådde dåligt, och ibland sa du det men du verkade alltid ångra dig sen, och drog alltid till med nått så man skulle tänka att det inte spelade nån roll, typ att det skulle gå över ändå.



Och minns du att vi alltid ringde till varandra när vi skulle gå och handla? Kommer ihåg första gången jag inte ringde till dig när jag var och handla, kändes så konstigt och som att nått fattades, vi hade ju alltid ringt till varandra förr. Och kommer du ihåg när jag och Nova bodde hos dig när jag var på praktik på Grans -07? Kommer du ihåg att vi var på Ica och Konsum tre gånger varenda jävla dag i en hel vecka haha? Kommer du ihåg vad duktiga vi var på att laga mat, och när vi lärde hundarna att apportera grillkorv? Haha jag dör.

Och varje gång vi umgicks så var kameran alltid med, och det var jättenoga att vi skulle ta massa bilder. Och jag kommer ihåg den där torgfestivalen 2007, då du åt sockervadd och vi hittade nån typ mjukisdjur som dom hade tagit bort skallen på och stoppningen? Och hur jag alltid skulle fota när du pussade massa träd? Och att vi kallade oss för Bill och Bull, Kylen och Frysen och ja allt vad det nu var? Ibland gjorde vi absolut ingenting när vi umgicks, men ändå kände jag typ att det var det roligaste som hade hänt på evigheter.

Och det är liksom skillnad med dig. Mina gamla vänner som jag slutat umgås med och glidit isär, de saknar jag inte på samma sätt som jag saknar dig. Det är inte tomt i hjärtat när dom inte finns där, men din plats liksom, finns ett hålrum för dig som jag inte tror att nån annan kommer kunna fylla upp. Någonsin. Du måste vara den underbaraste människan jag har träffat i hela mitt liv, du fick mig på så jävla bra humör hur jag än hade mått tidigare. Finns så jävla mycket att skriva, så mycket minnen på så kort tid.



Du var hela min värld, min bästa vän, min syster, mitt allt. Glömmer aldrig våra tider, det var de bästa i mitt liv. Vad som än händer och vart vi än går i livet, så finns du alltid i hjärtat, älskade Malin Sofie Johansson.


hejsvejs

När du går bakom min rygg kan du lika gärna kyssa mig i röven när du ändå är där.
PUSS!


Gnäll idag igen

Skitjobbig dag idag, orkar inte göra nånting. Är helt knäckt, så jävla sjuk har jag blivit. Skulle aldrig ha åkt till Sandviken i tisdags när de var så kallt ute. Hade ingen röst alls imorse när jag vaknade och tog ett tag innan jag fick nån, lär vara samma imorrn också. Hostar som ett psyk och har ont i halsen också. Bränner i näsan gör det och när jag nyser får jag ont i hjärtat. Kul att jag ska tävla i helg säger jag bara... Hojja.

Tänkte hitta nån passande bild att slänga upp så det inte blir så tråkigt, men det sket ju sig också. Har världens sämsta vecka verkar det som, hatar allt och alla och stör mig på allt. Att jag är sjuk gör ju sen saken femtontusen gånger bättre. Eller så inte. Nu ska jag äta chokladpudding, duscha och sen ska jag fan sova.


Skitdag



Typ jättegammal bild eller ja från förra sommaren, och i alla fall så är jag på sämsta humöret som en tvåbent kan vara, ungefär. Min dator är helt jävla körd så har fått bränna ner allt jag ska ha kvar på den idag, satt nästan fyra timmar för den tjorvade så jävligt, och fyra skivor fick jag med mig med grejor :))))) Arg som ett jävla bi, tog sån jävla tid och när jag typ var klar så fuckade allt upp sig SÅKLART!! Om det inte var för att jag har sjukt ont i halsen så hade jag skrikit tills halsen dog och grannarna ringde på dörren och frågade om jag var dum i huvudet.

Nu ska jag lägga mig under täcket och fortsätta sura, för att någon drygar, för att jag har ont i halsen som fan, datorn är åt helvete och för att jag börjar klockan åtta imorgon och min buss går nollsjutrettiotvå (07.32 alltså). Älskar livet. Verkligen.

Tillbaka till verkligheten

Jajo då var det dags för skolan att dra igång igen. Klagar inte efter att ha sett schemat iaf, iofs en del håltimmar men dom var såpass långa så man kan åka hem emellan så då är det ingen större fara, lite drygt med massa håltimmar kanske men ändå. Ser framemot "ledigheten" en halv vecka här framöver. Ett tag kvar men ett litet ljus i tunneln är det.


Jag har en undulat, han heter Turbo och blir sju år i början av september. Jag fick honom när jag var elva år av min pappa. Han köpte honom av min mammas kompis efter att jag förmodligen gnällt som en galning efter en fågel. Nåväl, han börjar bli gammal gubbe men rätt söt är han för det och han ställde villigt upp på bild tidigare idag haha.

Jaja nu har jag börjat skriva det här inlägget för typ en timme sen så kanske dags att avsluta. Ska snart börja laga mat för jag är döhungrig och mamma är hos ögonläkaren nu. Blir nått så simpelt som grillkorv, strips och beasås men det är gott det med.


Kom hem från helgens tävling för typ en timme sen tror jag. Var på bra humör men vände nyss och vart åt helvete. Duschen sen sova. Hejdå.


Nytt och fräscht hår

 

Mamma ringde och väckte mig innan tio idag, sen halv elva for vi ut till klubben och fotade till klubbens hemsida + att hon tränade lite. Har världens finaste hund fast hon har damp typ varje dag <3 haha. Åkte hem sen iaf och käkade frukost (lunch kanske).

Sen vid ett-tiden gick jag hem till Sophie, vi drack te och sen satte hon färg i mitt hår. Vi tvättade ur det, hon klippte mig och satte sen slingor i det och tvättade ur. Hon höll på i över tre timmar, så snällt av henne att hon orkar :) Vart verkligen supernöjd med håret!! Och fast hon klippte typ två centimeter så syns det knappt ens, det vart jag jätteglad för eftersom mitt hår redan är så jävla kort men det var ju slitet så det lära klippas. Färgen är skitsnygg också så ja, jag är mer än nöjd. Hon är så himla duktig :) Kommer stå och glo på mitt hår hur länge som helst varje gång jag går förbi spegeln haha ;)
 
Och ja på bilderna är det innan hon kirrade mitt hår, så det ser inte ut sådär längre :) Nu ska jag slå på teven och titta på Parenthood som började för en minut sen!


Bryter ner mig själv bit för bit

Räknar veckorna varje dag. Funderar. Räknar om och om igen, kanske har räknat fel förut. Räknar aldrig fel. Räknar på olika sätt, men ändå alltid samma antal veckor. Funderar ännu mer. Räknar igen imorgon istället. Får kanske fram ettt annat antal veckor då. Fortsätter fundera.


Kluven

Vad ska man göra? Hur ska man bete sig?
Du gör det så svårt.


Hemma efter Luleåhelg

Hemma efter Luleåresan, helt knäckt är jag. Varit två intensiva dagar. Har hunnit med stan också, nöjd! Hittade visserligen bara en bh och 6 st örhängen men det dög ju det med! :) Har bott i stuga på Arcus, så jäkla fint. Bodde där förra året, men stugan vi fick nu i år var hundra gånger mysigare och fräschare! 


Hann med att bli kär också.. I denna härliga katt!



När jag och mamma satt och tittade på teve igår så kolla jag ut genom fönstret så står det en katt där och vela komma in så jag gick ut till den och klappa den och den var så jäkla kelen av sig, seriöst vad kär jag blev!! Är ingen kattmänniska, tycker de flesta katter är läskiga men skulle vilja ha en sen när jag flyttar hemifrån men denna alltså.. Hade lätt kunna sno med mig honom hem utan minsta lilla skuldkänsla haha! Vilken katt alltså, jag dog nog. Kommer längta efter en sån katt i hela mitt liv. Ska nog köra tillbaka och hämta honom!!


Min bästa hund!

Tävlat på som en galning. Vart placerad 2:a, 4:a (en sekund från tredjeplats haha!), 2 x disk hann vi också med. Grymt bra ändå med tanke på vilken jävla duracellkanin till hund jag har, och att det är över en månad sen vi tränade! Glömde helt bort banan i första loppet idag, har aldrig hänt förut. Som sagt, är bra död nu. Ska gå och sova! Natti.

Kanske handlar det om rädsla, älskade du


Och jag tror du har lagt för många tunga stenar och krossade drömmar på mitt hjärta 
för att jag någonsin ska kunna lita på oss igen


Hemma efter hundtävling. Imorgon bär det av till nästa, i Luleå. Har tänkt hinna med lite shopping också :) Startar just efter klockan sex och det kanske blir jag som kör så jag ska hoppa i duschen och sen lär jag nog gå och sova så man orkar upp imorrn. Det är ju inte bara det som ska orkas, man ska ju orka springa och tävla också.

Är bättre i benen iaf så hoppas det är bra imorgon. Gud vad jag vill ha långt hår igen, har suttit och tittat på gamla bilder. Längtar tills det växer ut igen, men det växer ju så sakta :( Dumma blondering som har förstört mitt hår och gjort det kort. På onsdag ska nog Sophie klippa mig så det blir jämnare och sen ska jag låta det växa. Ja hon ska ju bara toppa håret så det ska nog gå bra. Sen blir det till att spara, men jag ska vara duktigare att toppa det så att det inte blir så förstört i topparna att man lär klippa av halva håret när det väl är dags.

Nä, nu ska jag ställa upp den lilla pokalen som min hund vann idag på hennes prishylla, sen ska jag slänga mig i duschen. Efter det blir det nog lite teve innan sängdags :)


Rastlös och trött


Christoffer fick för sig att skriva på min arm förra veckan, haha. Puss på'n. 

Har fått benhinneinflammation typ, TJOHO!! Eller så inte. Kul när man ska tävla i helgen och ha det, kommer ju inte funka. Inte vart de bättre av att jag var ute och promma med Sophie och kidsen i en timme idag :) Men får skylla mig själv, det är faktiskt skönt att vara ute även om det var lite kallt idag. Går i heeelt fel skor, därför jag fått det här nu. Hoppas det hinner gå över till lördag, gör inget om jag har det imorrn för det är inte så mycket springa då.

Borde gå och sova nu men jag orkar typ inte, ska nog kolla en sväng om det är nå bra på teve. 

Jag skrev tillbaka på han och ja, vi kallar varandra för väldigt normala och fina saker jag vet ;)

Fartfylld dag

Även om jag var helt slut igår så kom jag inte i säng förrän närmare tre, bra gjort ;) Vaknade typ efter tolv idag så ringde Sophie så då tog jag med mig Nova och gick och promenerade med henne, Jack, Tyra och Clint. Vi stannade till två gånger medan Nova, Jack och Tyra badade :)

Jack, Nova och Tyra som kastar pinne till Nova

Jack och Nova

Clint

Tyra, Nova och Jack hemma hos Sophie när Jack hade gjort illa tån, Nova funderade nog på vad som pågick.

Kom hem vid fyra då åkte vi till mormor och morfar och åt, sen har jag varit och tränat hund för de är tävling i helg. Kan säga att jag inte är de minsta sugen på att tävla, men är man anmäld så är man.. Hoppas de går bra så man blir på lite bättre humör!

Pratat med min väldigt sjuka pojkvän har jag också gjort, haha nästan så jag börja skratta för han lät så liten och hjälplös, sjuk som han är. Så han hade inte jobbat idag men skulle väl göra de imorrn, han gick och la sig klockan åtta så lite sömn hinner han ju få innan klockan ringer, gullehan :) Nu ska jag lägga mig och kolla teve iaf, trött som tusan är jag idag med.

Dödstrött ikväll

Snacka om att jag är död nu. Så jäkla trött så jag vet inte vad. Klev upp rätt sent idag och så frågade Sophie (Christoffers kusin) om jag velade med ut på en promenad och det passade ju bra eftersom jag var tvungen att rasta hunden så vi gick efter ett nångång och var hemma igen typ tre. Vi knallade runt och pratade och satt vid Vassaraälven och slängde pinne till Nova som badade och levde livet.
Fyfan vad härligt väder det var, så varmt och skönt! Var riktigt härligt att vara ute och promenera. Hon kanske skulle ut och gå imorgon också när hon fått hem barnen, så då skulle jag och Nova också följa med, hon skulle höra av sig iaf.


Var till mormor och morfar och hälsade på, och fick 400 gram norsk choklad!! Galet gott är det alltså, har ätit lite av en nu sen ska jag spara den till helgen och den andra ska jag spara ett tag tänkte jag, så man har. För nu är det snart slut med att få norsk choklad för i september åker dom till stugan sista gången i år. Och jag har inte varit där en enda gång!! :( Känns verkligen jättetråkigt, har bara hänt en gång förut i mitt artonåriga liv att jag inte varit till stugan en enda gång på ett helt år. 

Var meningen att jag skulle på bröllop och fota imorgon kl 11, eller ja jag vart tillfrågad idag, men seriöst jag är så knäckt och sliten efter tågresan så jag behöver sova ut imorgon känner jag. Sov ju länge idag men känner mig ännu inte riktigt pigg och fräsch. Hatar att tacka nej och det känns dumt nu men jag lära få ta det lite lugnt känner jag..

Upprepningar som tagit slut

Jag vill berätta för alla hur besviken jag har varit på dig,
hur mycket jag älskar dig, hur du svek och sårade mig

Jag vill berätta för alla hur jag kan lita på dig igen,
varför jag älskar dig och hur allt alltid blir bra igen

Hemma igen efter 28 dagar

Då var man hemma i Gällivare igen för första gången sedan 12 juli. På nå sätt känns det nästan overkligt haha, inte van att vara borta så länge. Men på nå sätt känns det sjukt tråkigt, för jag kommer inte se Vittersjö igen på ett tag som det ser ut nu. Hoppas bara att Christoffer får veta lite bättre hur det blir med jobbet så man kan planera att han kan komma upp hit också.

Tänkte på det när vi åkte uppåt från Skåne, när vi började närma oss Gävle. Jag kände mig hemma. Det är lite lustigt egentligen, men när vi körde förbi ställen som jag känner igen namn på, som jag vet vart dom ligger i förhållande till Gävle, när vi kom till Valbo och sen när vi åkte mot Vittersjö, ja då kändes det som att jag var på hemmaplan faktiskt. Och egentligen är det väl inte så konstigt med tanke på hur ofta jag är i Gävle, men det är lite lustigt ändå.



I alla fall så lär jag bara tala om att våran lördagskväll slutade i diket för mig och Christoffer! Dessutom så låg underredet på en sten och framdäcken i lösjord så det bara spann när Christoffer försökte backa loss oss, vi satt där vi satt helt enkelt. Och jag provade knuffa på också, men inte gick det heller. Säkert 20 minuter höll vi på innan han hitta fäste och kunde backa upp. Stackars pojken sov nog orolig sen för han var rädd att han hade kört sönder bilen, men ingen större skada skedd :)


Trodde att det skulle bli lätt att åka hem igår. Det kändes så, hade ingen ångest alls som jag brukar ha, enda tills vi satt i bilen påväg in mot stan. Öberg och Sebbe var också med och vi åkte lite tidigare så vi snurrade runt i stan och sådär, sen kom tåget jättetidigt och jag la in min väska och sen stod jag ute på perrongen med dom ett bra tag. Fast det var med en klump i magen som jag klev på tåget trots allt. Har sovit seriöst typ hela vägen enda tills tågbytet i Boden. Iaf större delen av resan, så skönt för det gick fort då, hade ont i magen för den dryga tågresan. Men det gick bra! Men jag är sjukt trött nu, så ska nog ta mig en liten powernap nu ;)

Gårdagen

Igår på dagen tror jag inte att vi gjorde så mkt, kommer inte ihåg haha. Christoffers farfar och Kajsa kom på förmiddagen iaf och så grillade vi lite senare. Mot kvällningen hämtade vi upp Jesper hemma hos honom och åkte ut och körde lite folk. Sen åkte vi förbi till Jonas och var där ett tag sen skulle C köra folk så jag och Jesper blev kvar där.

Tur Jesper och Öberg var där iaf så man kände någon för Christoffer kom väl tillbaka typ tjugo över tre nån gång då han hade skjutsat klart folk. Han bara lämna mig som vanligt :) Nä men inte gjorde de nå direkt, bara de att man kanske känner sig lite konstig när man är på fest hundra mil hemifrån och inte känner en kotte :D Men det vart ju trevligt ändå.

Dessutom så verkade min halsfluss bli botad tack vare lite minttu black. Var ju finfint de! :) Sen skjutsade vi hem Lina, Edwina, Katrine, Max, Kim och Jesper innan vi var hemma så ja, vi kom hem klockan fem på morgonen och somnade båda direkt, helt jävla döda.

Vaknade klockan ett idag, lagomt med ångest. Nu är Max och Kim här så jag ska fimpa datorn.

Freeeedag imorrn

Inte gjort mkt vettigt idag nä. Fixade naglarna också, dom lär vara fina fast man är i skogen. Jesper har sovit här så medan Leif målade så satt vi och löste korsord och sudoku eller vad fan det heter haha. Nåja lagomt trökigt hade vi medan vi väntade på att Christoffer skulle komma hem nån gång. 

Sen när han kom hem åkte vi typ iväg direkt och handlade i Bergby, sen hämta vi upp Öberg och så har vi kört runtrunt och glott lite, kom hem typ nyss. Nu ska jag försöka få med lillkorven ut i stugan så vi kan sova, han säger att han inte är trött men snart somnar han i sängen. Fredag imorrn iaf, får se vad som händer :)

Jag vill sova tryggt, drömma drömmar som bär på löften, vakna upp hos dig igår, idag, imorgon



Jag undrar om du vet hur mycket du betyder, egentligen alltså..
Den enda som någonsin fått alla orden, alla känslorna att falla ur mig.

Ska aldrig släppa taget om din hand, hur mycket det än river sönder då och då
Det går alltid över, det har du lärt mig, det går faktiskt alltid över
hur mycket det än river sönder, hur ont det än gör

Det går över.
Jag älskar dig. Så enkelt är det.

Björnen sover





Ja, han har somnat. Lite söt iaf, även om jag är sur på han för att han är grinig.

En glass för sjuttionio kronor

Var iväg till Axmarbrygga igår och fikade, inte varje dag man käkar glass för 79:- liksom. Nåja var inte så mycket mer med det, hem till Kerstin en sväng igår också hann vi med. Ska vänta på att min karl slutar jobbet och kommer hem, så ska vi iväg och hämta ut hans körkort. Nu ska jag hänga tvätt, sen hoppa i duschen tror jag. 

Christoffers glass igår med varm hjortronsylt 


Och min med kolasås för jag gillar inte hjortronsylt

Blev inte som planerat



Ja det vart inte riktigt som tänkt igår :) Skulle ju kika förbi hos Christoffer igår och fika lite, så börja Leif prata om att jag kunna stanna, så sa pappa att jag lära höra med mamma först och jag ringde henne, och det gick bra. Men så fick jag megaångest, för biljetten skulle vara sjukt dyr och sen saknar jag faktiskt mamma och hundarna, inte varit hemma på grymt länge nu.

Iaf så kunna jag typ inte bestämma mig, velade och velade och sen så var det dags för pappa och gänget att åka. Så jag fick panik, fråga hur jag skulle göra och Christoffer sa att jag får göra som jag vill, men sen viska han i örat att han vela att jag skulle stanna då kunna jag fan inte åka. Så hejhej, jag är kvar i Gävle ett tag till.

Väntar på att han ska komma hem, han har slutat jobba klockan fyra. Nu ska jag sätta mig ute på altan med Leif!

RSS 2.0