Är hårlös för tillfället


Buhuhuuuu, inge hår kvar! :'(
 
Mitt hår är 10 cm kortare än vad jag är van vid, känns helt sjukt. Har inte haft såhär kort hår på de senaste tre åren iaf. Pga mitt blonderande av håret så har mitt hår gått av 8 cm och igår sa jag åt mamma att ta fram kökssaxen och klippa mig haha :p
Hon klippte ca 1-2 cm och det behövdes verkligen. Mina toppar hade delat sig i två och varje "delning" hade också delat sig i två. Så det var sjukt risigt. Ska aldrig mer blondera. Men jag gråter (okej inte riktigt) för jag tycker inte om kort hår. Det kanske inte är sådär jättemärkbart eftersom mitt hår ändå gått av 8 cm tidigare, men för mig är det stor skillnad. Men det är det ju alltid om man klipper sig. Får väl gå med det uppsatt hela tiden, tur det har sommaren på sig att växa ut. Om nån vecka är jag väl van. Nu är ju topparna friska iaf, så nu ska jag börja sköta det bra så att det växer utav bara fan haha.


Halva veckan har gått

Kom hem från jobbet för typ en halvtimme sen, fullt ös idag typ. Sov en hel jävla timme på lunchen och vaknade inte en enda gång, inte ens när folk pratat och knallat omkring. Haha var helt dööd. Bra att sova på lunchen iaf så gör man inte det när man kommer hem.

Nu ska jag snart äta mat, är hungrig. Börjar väl packa ikväll, borde göra det i alla fall, måste vara klar imorgon kväll med allt så.

Eftersom alla gör den här listan nu så ska jag också göra det, nån sommarlista typ eller vad dom kallade det :)

Kommer du vara singel eller ej i sommar? Nej det kommer jag inte att vara.
Hur många nyktra dagar blir det? Jag har ingen aning, en del :)
Brukar du kolla in andra tjejers kroppar på stranden? Finns ingen att vara på haha
Om man vill bada i sthlm: vart gör man det? Vet inte
Kan du tända en grill? Haha nej
Vilka solglasögon kör du? Inga alls.
Går du osminkad om dagarna? Ja, eller det beror på
Är du cornetto eller piggelin-tjej? Piggelin!
Vad är sommarens soundtrack? Inget speciellt än så länge :)
Var åker du på semester? Ska till Skåne iaf, inget annat planerat. Kanske Norge en sväng.
Andra sommarplaner? Vara ledig, ta de lugnt, umgås med folk, vara i Gävle osvosv.
Sommarens outfit? (En för soligt och varmt väder, en för rusk) Leggins och linne, annars typ mjukisbyxor och nånting
Hur håller du formen? Haha frågan är om jag gör det! Promenerar och cyklar
SPF – ett måste eller bara ruff o båg? De är väl bra att ha utomlands så man inte blir en tomat, annars använder jag det aldrig när jag är hemma
Sommarens drink? Utan alkohol så är de helt klart cola haha!! Annars något som är kallt.
Vad kör du för bikini? En mörkrosa, en grön, en orange/svart. Typ.
Gå ut i Stockholm – hit eller bara turister? Nä är väl helt okej de säkert.
Hur sminkar du dig i sommar? Bara mascara, men om jag ska ut är de lite mer.
Sommarens maträtt? Allt som är grillat!


Volbeat - I only wanna be with you



I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you


Hejhej sommartankar osvosv

Har jobbat idag och haft huvudvärk, skitbra kombination. Vart bättre efter fem timmar och fyra alvedon iaf. Och då var jag redan hemma haha. Somnade på soffan efter maten, vaknade av att Christoffer ringde och sa att han bokat hotellrum i Sundsvall på vägen hem i sommar. Så nu är det fixat också, skönt.

Hoppas på en rolig sommar. Hittade bilder från förra sommaren eller ja från Finlandskryssningen, måste verkligen göra om den där kryssningen, hade varit kul nu speciellt när man är 18. :) Men funderar ännu vad jag ska hitta på för nå kul av lönen sen.. Utlandsresa hade varit sjukt roligt, men vet samtidigt inte om jag vill lägga ner alla pengar på det, för allt kommer typ gå åt då. Vill spara till tatuering, vill kunna shoppa osv.





Hehe, som sagt så var han typ för lång för toan på båten, skallen tog i taket ;)

Funderade på att färga håret igen innan bröllopet, nu i veckan alltså men det får nog vara för färgen har blivit rätt bra nu tycker jag.

Kliar som fan i näsan, har inte ätit nå medicin idag för jag hade ingen här, så ska rasta hunden nu och över till pappa och hämta den, sen in i duschen, kolla lite teve, krypa ner till kojs, ringa pojken, sova :) Två och en halv arbetsdag kvar.


Du är en del av mig, jag älskar dig



Tjugo månader idag.
Ett år och åtta månader.

Och det var det nog inte en kotte som trodde om oss!
Puss på min pojk, han är bäst.


Love is brutal, my heart is fragile



Å h   v a d   j a g   s a k n a r   m i t t   m o n g o ! !  17 dagar kvar eller vad det är, nu känns det onödigt att åka typ fem dagar senare än planerat, men nu blir det ju så. Fast den här veckan lär dra iväg som nå kanonskott, men ändå. Jag saknar min bebi. Även om jag har varit störigt grinig på han nu i helg så är det som det är. Nu ska jag hoppa i duschen och sen lägga mig och snyfta över att sova ensam och vänta på att prinsen ska slå mig en pling. Puss på det i alla fall.


Midsommar i stugan

Brummade som sagt iväg till stugan i torsdags efter jobbet, kom hem för ett par timmar sedan. Vi har haft grymt bra väder, alla har blivit typ negrar utom jag, fast jag varit ute i solen lika mycket. Kul. Annars var det bara bra.
Var utan ström igår för blixten slog ner nånstans. Vi skulle äta tacos så pappa fick slå på grillen för att grilla köttfärsen haha. Fast just när han fått igång grillen så kom strömmen tillbaka, så han var in och stekte det och precis när han var färdig försvann den igen. Haha så då var den borta nån timme men kom tillbaka på kvällen nån gång. Min hund kom också på att hon kunde dra upp snapsflaskan ur hinken med kallvatten. Haha fyllo! :)







Det var några av alla hundratals bilder jag tog. Är galet sugen på choklad. Ska iväg med mamma och hundarna sen, då måste jag nog nästan köpa choklad faktiskt.
Den lilla grodan som ligger upp och ner i hinken på en bild den var och hoppade runt när vi hinkade upp vatten från brunnen och så hoppade den rätt ner i brunnen hahahha! Så jag fotade för att se om den syntes och det gjorde den så vi räddade den haha.

Imorgon börjar sista jobbveckan. Jag har mejlat om min lön nu får jag vill ha den direkt på kontot eftersom jag åker iväg sen så får se om jag får nå svar imorrn typ hur man ska bete sig, annars får jag ringa och höra. På fredag drar vi iväg till Kiruna för att flyga till Stockholm, sen blir det buss till Uppsala för på lördag gifter min kusin sig. Känner mig döstressad redan över allt som ska fixas och som ska hända kommande veckorna.


Snabb uppdatering

Gick och la mig tjugo över åtta igår haha! Ändå försov jag mig en halvtimme idag, fast hann till jobbet i tid ändå. Har varit och handlat idag, sen bakat ännu mer. Imorrn ska det fixas lite med bakningen och sen målas sen är det långhelg!

Nu ska jag ut med hunden, sen duscha och packa för imorrn åker jag till stugan och kommer hem på söndag. Hoppas på finväder, vill fixa bränna!! Skulle ju vara fint om man var lite brun till bröllopet, men solen har inte varit så närvarande på senaste tiden, idag var det dock bra väder!

 
När vi var i stugan förra sommaren och badade i älven..


Would you save my soul tonight?

Har bakat hela dagen idag! På jobbet alltså. Det vart tre plåtar som vi ska skära upp imorgon och sen frysa in till tävlingarna nästa vecka. Var skitjobbigt att cykla hem idag för de blåste motvind nå så inåt helvete så det gick jättesakta när jag trampade på, haha!


Hade något tråkigt och målade naglarna haha. Så nu ska jag gå och tvätta bort det och måla på nå fint istället, får se vad det kan bli förnå nu. Sen ska jag fördriva tiden på nått finurligt sätt så att jag kan få rasta hunden och sen gå och lägga mig. Jag vill sova nu!! Men ska försöka vara vaken till sju eller åtta, kommer ändå sluta med att jag blir pigg och lägger mig typ tolv då hehe.

Ska nog sätta mig och glo på teve ett tag, sen ringa min mor och göra en deal med henne. Nå som sagt, nu ska jag fördriva tiden tills jag kan rasta hunden och gå och lägga mig!



This struggle is nothing but love.


Full rulle raka rör

Sov bara fyra timmar inatt, men har varit ovanligt pigg idag. Sov typ 20 min på lunchrasten men annars har jag hållit mig vaken. Var inte så jobbigt att jobba idag trots att vi gjorde en hel massa, men tiden gick så fort.

De är så skönt att cykla till och från jobbet, man hinner piggna till både dit och hem. Har nyss ringt till svärfar och grattat han för han fyller år idag, han sa att han hade väntat hela dagen på att jag skulle ringa haha :) Nu ska jag packa ihop grejerna, rasta hunden och gå över till pappa, duscha och sen lägga mig i sängen och snarka. Klockan hinner väl bli tolv innan dess men då får den hinna bli det.


Söndagkväll - ny jobbvecka börjar imorgon

Borde sova. Är inte trött. Sov fyra timmar på dagen idag, eller jag gick och la mig halv fem och vaknade halv nio. Har haft sån jävla huvudvärk att jag bara velat dö, jag skojjar inte. Det värsta på hur länge som helst. Har varit sjuk hela veckan, verkar ha nå virus i kroppen.

Är på världens sämsta humör också, varit det ett par dagar nu. Blir säkert bättre sen hoppas vi. Ska försöka hålla humöret uppe på jobbet för Monica och Josefines skull iaf :) Marina gick på semester i fredags så nu är vi bara tre.
Vill åka utomlands!! Är så tråkigt väder hemma så jag dör, kommer inte finnas nånting att göra på jobbet om det ska regna hela tiden ju...

Kommer vara död imorgon när klockan ringer halv sex. Kanske kan snooza lite men lär cykla iväg till jobbet typ tjugo i sju. Ångest över att jag fortfarande är vaken, men orkar fan inte gå och lägga mig än. En ny jobbvecka känns inte alltför lockande.

Sitter och glor på lite bilder som inte direkt är nytagna. Måste slänga upp några bara för att!! Så tråkigt med bildlös blogg ju.



Översta bilderna är från 2008 sen dom andra från i somras.
Börjar ju bli ett tag sen nu, känns som år och dar sen!
 
Vart lite mycket dö och döden i det här inlägget ser jag haha. Ska försöka överleva tills bättre dagar kommer iaf. Förhoppningsvis är det snart!


Hemmakväll och nyfärgat hår

Idag har jag färgat håret på mamma och hon har färgat håret på mig. Ställde mig i spegeln och kollade innan jag färgade och fick en chock, mitt hår har blivit så jävla kort!! Mamma tittade också på det och insåg det, ingen har tänkt på det förr. Men ca 8 centimeter av mitt hår har gått av sen jag börjat blondera det!! Och det är jävligt mycket hår. Plus att jag måste klippa det för att det är så risigt, så kommer få jättekort hår då :(

Mamma har några kompisar här, dom ska ut sen. Vi dricker vin, äter paj, choklad, chips, dipp och morötter. Och pappa har köpt en B&J till mig som jag ska äta senare, mums! Hade planerat utgång ikväll med nå kompisar men har ju varit sjuk i veckan och är inte riktigt frisk än, dessutom hade dom lovat 3-4 plusgrader och snöblandat regn ikväll och jag vill inte bli sjuk när jag jobbar.

Har iaf kollat på cruisingen genom fönstret, haha. Fördelen med att bo mitt i stan. Nå inte nå kul väder dom fick iaf. Det är kring 10 grader nu iaf men inte nå fint väder så jag orkar inte fara ut ändå. Plus att inträdet kostar 200 kr, det var inga bra artister och man måste ta taxi både dit och hem om man inte har chaufför för de är ju ute i skogen. Nä jag sparar pengarna till nått kul framöver. Kanske åker till Luleå nästa vecka bland annat.

Kanske blir utgång nästa helg istället, vi får se.


Baby I wanna be with u


There are days that take too long. It's those days I wish I had you right here in my arms.
I'm getting lonely, I'm sick of waiting here for you. I'm getting lonely, please come home 'cause I want to be with you.


Fullt ös medvetslös

Jobbat 7-16 idag, mår mycket bättre men är inte helt frisk. Fast på god väg iaf. Hoppas jag inte blir allergisk igen när jag jobbar, är så jävla jobbigt. Var väldigt lugnt idag iaf, imorrn ska vi nog och handla med Marina innan hon går på semester, för vi ska baka kommande veckan tänkte jag.
 

 
Hann bara iväg och handla med mamma efter jobbet, hem och slänga i sig mat bokstavligt talat, sen iväg till klubben för Maria skulle tävla med Nova. Min hund är verkligen ett psyk, haha! Men hon tycker det är kul i alla fall :) Har kommit hem för en timme sen och ätit jordgubbar och grädde. Mums! Fast det vart lite väl sött, mår typ illa haha.

Ska slå på teven och glo lite innan jag går och lägger mig. Har köpt hårfärg idag också, blir att färga till helgen eller nästa helg, får se vad jag känner för. Har lust att gå och lägga mig nu faktiskt, ska överväga saken. Hade varit grymt skönt iaf för jag är helt galet trött.


Få tiden att gå

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
men sängen känns så stor här utan dig

fast det spelar ingen roll om jag är hjälplös
(så länge du är min)


Feber och sjuk idag

Vaknade upp med feber imorse men for till jobbet ändå. Skulle jobba tills mamma hade lunch, sen hämtade hon mig och skjutsade hem mig. Hann göra allt i hundgården, gå ut med två hundar och måla alla stora blomlådor i trä iaf. Kände mig rätt okej när jag åkte hem, men somnade vid tolv och sov till fyra och sen var jag helt jävla död alltså.
 

 
Hade världens jävla feber när jag vaknade sen men den släppte nog för typ en timme sen så jag känner mig jättepigg nu samtidigt som jag är hängig och sådär. Ska iaf jobba imorrn och fredag så gott det går så får jag vila upp mig till helgen istället. Hoppas att jag orkar.

Är i planerartagen nu iaf. Håller på att fundera över min hårfärg, och har typ kommit fram till hur jag ska göra. Typ. Bestämmer väl mig när jag står i affären och tittar på färg haha. Sen tror jag det blir att åka till Stockholm en dag i juli, när jag är i Gävle. Ska kolla med morbror hur det kan bli med det. Annars åker jag ju till Stockholm den 23:e men då ska vi ju vidare mot Skåne direkt så jag hade velat åka dit innan och vara med morbror. Nåja får bestämma det där senare.

Nu ska jag hoppa i duschen, snart läggdags och jobb 7.00 imorrn!


Sjuuuk

Mja jag vart sjuk ändå. Orkade inte cykla till jobbet idag, var jättetjock i halsen, brände i näsan och hade huvudvärk så mamma skjutsade mig men har faktiskt varit på jobbet hela dagen fast jag mått mer eller mindre dåligt. Hade det varit skola hade jag iaf varit hemma, kände mig så dålig. Men ska härda ut till helgen och då kan jag vila, för jag tänker inte förlora nå pengar när jag faktiskt fick jobb!

Skrev nyss till pappa och frågade om vi kan åka till Ullared i sommar. Hade ju inte varit helt fel. Är bara skit på teve ikväll så jag ska hoppa i duschen och sen krypa till kojs.

Dessutom så luktar det hasch på toan!!! När grannarna röker inomhus så luktar det rök på toan för det går genom luftskiten och in i andras lägenhetern, men nu luktar det fan hasch. Började må illa när jag var på toa haha. Dör om dom ska börja röka hasch hela tiden så det luktar på våran toa. Vill bo i hus :(


love u


Dags att sova

Har ångest för att jag är vaken fortfarande, borde lagt mig i sängen för en timme sen. Uppstigning innan kl sex imorgon och cykla iväg till jobbet, sen jobba till fyra och cykla hem. Hoppas det är allergin jag känner av nu och inte att jag börjar bli förkyld. Får iaf ta det lugnt på jobbet imorrn sa Monica.

Har beställt hem bilder från Christoffers student nu + lite andra bilder från året och det tog massa tid så jag kom ju aldrig i säng i tid. Får väl hem bilderna typ på fredag eller början av nästa vecka, då ska jag skicka iväg dom från studenten till hans farmor och Kerstin för dom ville ha bilderna.

Nu äre godnatt!


Jobb idag


 
Överlevt första dagen på jobbet. Vet att jag kommer överleva alla andra också. Det är inte speciellt svårt. Klev upp halv sex idag. Är helt död nu. Skulle vilja sova mer än allt annat i världen men ska vara vaken och sen lägga mig tidigt ikväll.

Cyklade iväg till jobbet halv sju (börjar sju). Skulle kolla hur lång tid det tog, var länge sen jag cyklade dit. Tog 10 minuter och jag cyklade fan sakta. Så imorrn kan jag iaf börja cykla en kvart senare och därför också sova en kvart längre, skönt :) Var helt sjukt trött imorse trots att jag somnade elva.


Måste ta dubbla allergitabletter nu under veckorna jag jobbar känner jag, är tjock i halsen och det bränner i näsan och känns som att jag håller på att bli förkyld nu. Så jag ska nog börja med att ta en på morgonen och en till lunch och hoppas det inte blir nå tjorv då.

Nu ska jag ut och typ grilla korv tror jag, ska göra allt för att inte somna än även om jag inte skulle vilja göra något annat än det just nu!


Söndag utan söndagsångest

Dags för en uppdatering efter Gävleresan nudå kanske. Känns som jag var där en evighet på ett sätt, även om det bara var en vecka. När jag kom på lördagen blev jag iaf hämtad av Christoffer och Matte och vi åkte hem. Tror det var den dagen vi var iväg till Medskogssjön med Sebbe för att hälsa på Christoffers farmor och Tord också.




Sen har vi mest varit hemma följande dagar, var ut och fiska med båten med Martin och Öberg en dag också, sen dagen efter var det bara vi två och Öberg. Fick se en gädda och en abborre för första gången i mitt liv haha! Har aldrig sett såna förr.
 



På torsdag städade jag och Rigmor huset och Leif och Tord var ute och fixade medan Christoffer var i skolan. Tog typ sex timmar för oss innan vi var klara inomhus, jag var typ död. Inte van vid att städa ;) Sen på fredag tog min fina pojk studenten och jag fick äntligen se han i skjorta och kavaj som jag gnällt om säkert ett år haha! Fast det var första och nog bland de sista gångerna skulle jag tro. Bara därför ska jag köpa en skjorta åt han som han får använda.... Haha. Nä ska inte vara dum.





Kerstin och Tobbe hämtade oss igår så vi åkte till dom och var där tills mitt tåg gick hem. Drygt och tråkigt att åka men så är det. Bara att räkna ner tills nästa gång jag åker dit, och det kommer nog gå fort för mig, iaf de kommande veckorna då det vankas jobb.

Nu ska jag hoppa i duschen, sen ska jag till mamma och hämta hunden för hon ska sova här så att jag inte behöver upp så tidigt imorrn. Ska cykla till jobbet så drar väl iväg vid halv sjutiden. Ser inte alls fram emot jobb, men det blir nog kul när det väl drar igång! Lär hitta en matlåda också kom jag på, vet inte vad jag ska äta imorrn..


Hoppas, hoppas, hoppas!! Håller alla tummar för dig skull. ♥


Du är allt jag behöver

 
      
Jag älskar dig av hela min rumpa! Jag skulle kunna säga mitt hjärta
men min rumpa är mycket större.


5 timmar kvar

Mindre än fem timmar kvar tills tåget går. Det menas med att jag är i Gävle om typ 18 timmar. Borde börja bli stressad snart haha. Är iofs typ klar med allt. Ska på stan en sväng om ett tag och det enda som jag har kvar att packa ner är datorn. Vet inte hur fan den ska få plats. Har packat och packat om typ tio gånger, det blir inge mindre plats för det.

Idag försov jag mig till min enda lektion och missade den. Började åtta och slutade tjugo i tio och jag vaknade ganska precis tio. Duktigt gjort. Mamma ringde till och med och väckte mig klockan sju men jag måste ha somnat om direkt. Är typ sämst. Var ju ändå tvungen att åka upp till skolan sen och hämta hem spanskahäftet och ta bort låset från skåpet.



Hoppas att Malin kommer till tågstationen i Boden och säger hej ikväll. I övrigt förväntar jag mig samma dryga resa som alltid. Men jag är van, det är inte jobbigt bara drygt. Har filmer på datorn som jag ska kolla och kom just nu på att jag måste hämta den där andra sladden så att jag kan koppla mitt headset till datorn. Om jag glömmer den så börjar jag grina haha, för jag tänker inte kolla på film utan ljud. Hoppas jag inte får nån jobbig människa bredvid mig bara. Hoppas att ingen vill åka tåg nu. Förmodligen går inte min önskan i uppfyllelse tyvärr.


Avfärd imorgon..

Var och hämtade Christoffers studentpresent från pappa idag, den kom typ i förrgår. Sjukt häftig present alltså!! Den var typ värsta "pimpad", har fotat den och grejs så lägger väl upp det sen när han har fått den och det eftersom jag vet att han kollar min blogg ibland så då kan jag inte lägga upp nå :) Grymt snygg förpackning och de också. Imorrn ska jag på stan och köpa ett kort till han och sen nånting att ha på mig när han tar studenten. Får se om jag hittar nått.. Ska bara kolla efter nån fin tunika eller nå linne typ.

Nånu ska jag kolla igenom packningen, har redan packat ner hur mycket som helst och är inte ens klar än. Kommer inte hinna använda allt på en vecka. Men bättre för mycket än för lite haha! Ska packa ner lite mer ikväll om de är nå, sen resten imorgon för jag ska hämta massa grejer från pappa också.


 
Funderar på hur jag ska få plats med datorn, presenten och allting. Hm.. Det får gå på nått sätt. Är förresten klar med allt i skolan nu! Hur jävla skönt är inte det :D


Tatuering på G, snaaaart

Den här skolveckan har gått sjukt segt, trots att jag har varit ledig två dagar... Pratade med Christoffer till tio över två inatt, fick sova fyra timmar. Gissa om jag var något jävla trött imorse -.- Var tvungen att sova när jag var hemma på håltimme haha.

Idag gjorde vi klart geografin och skicka in den. Har G i både geografi och nk men kunde inte vänta mig så mkt annat haha. Sen i spanskan hade jag VG+ och de trodde jag då aldrig, har kämpat som fan med den där tråkiga skiten och nu är det äntligen över. Hade MVG- på båda engelska bokrecensionerna och har hämtat grejerna från indvalet. Imorrn har jag historia, då ska vi ha nå muntligt grejs och så ska vi fika. Och det är min sista skoldag innan det efterlängtade sommarlovet, tömde skåpet idag.

Ska skriva klart samhällsen nu, kurs ikväll sista gången. Kul att det regnar som fan, tycker synd om våra små nybörjare. Lite bättre väder hade det väl kunna vara.. Efter kursen ska jag packa lite mer och de sista tar jag imorgon. Känns inte som att jag är påväg.


Kom på idag att jag ska spara lite av pengarna efter sommarjobbet. Hade först velat ta en sistaminuten resa till sensommaren eller hösten men då går ju alla pengar åt till det. Och jag vill åka till Stockholm med mamma för lite av pengarna så att vi kan åka till morbror. Mamma har inte kunna hälsa på han på flera år så jag tycker vi ska göra det.

Kom iaf på att jag ska spara en del av pengarna till min tatuering! Så kanske den äntligen blir av :) Om jag inte sparar kommer jag nog bara skjuta upp det ännu mer eftersom jag aldrig kommer ha råd. Har tre porträtt som jag fixat till att välja mellan nu. Texten har jag redan klart för mig så.

Måste prata med Christoffers mamma igen och höra vem det var hon rekommendera, för jag kommer att tatuera mig i Gävle mest troligt. Så jag ska höra med henne för sist jag träffa henne så sa hon nån som var duktig på porträtt och sådär, så vill väl helst gå dit. Men det där lär ju också ta sin tid innan det blir klar, måste bestämma mig för vilket porträtt och det ska verkligen kännas bra, ska ju trots allt ha det med mig hela livet. Sen måste jag boka tid hos tatueraren också, så satsar väl på att få det gjort typ nästa år, haha!


Mardröms-onsdag

Det är helt sjukt att det är andra juni redan. Har två skoldagar kvar. Jag dör. Måste göra klart samhällsen, geografin och sen på fredag nå muntlig historiagrej. Måste hämta grejerna från ind-valet och tömma skåpet. Gör nog det typ imorrn om jag orkar. Lär komma ihåg att ta med mig nå att sätta allt i.



Ledig idag, var till tandläkaren halv åtta imorse. Mardröm. Trodde jag skulle dö. Dog inte. Hon var jättegullig hon som kolla käften på mig. Lite töntigt att jag aldrig har varit ensam till tandläkaren i mitt 18 åriga liv. Men jag har tandläkarskräck, hur töntigt det än låter.

Ångrar mig sjukt mkt att jag inte tog tandställning när dom försökte övertala mig för sju år sen. Då hade jag haft fina tänder nu. Har visserligen aldrig varit nöjd över mina tänder men när man gick i femman var det töntigt att ha tandställning. Och nu skulle jag aldrig kunna ha det heller, för dom måste garanterat dra ut tänder och skit för att jag har så trångt bett och jag som har tandläkarskräck skulle hellre dö än vara med om det.

Sitter och tittar på silverringar som man får gravera på utsidan. När jag har jobbat och fått lön ska jag beställa en sån bara för att jag har råd. Har velat ha det typ i ett år nu. Men har ingen aning om vad man ska välja för text. Och nått speciellt vill jag ha, dessutom måste det vara nått man inte blir less på. Hade först tänkt beställa från såna som stansar ringarna själv men det är lika att beställa från nå företag när man ändå ska beställa. Ringen jag kollat på nu kostar 490:- och då ingår ett ord. För varje extra kostar det 100:- så jag måste klura ut vad det ska stå på den.
Hade velat ha nå latinskt ordspråk men då måste man hitta nått som är kort men ändå bra. Aja, jag hinner fundera det är lång tid kvar.



Nu ska jag packa, åker ju trots allt i övermorgon. Christoffer är ledig tills på onsdag, finfint för då är han hemma litegrann när jag är där :) Ska hinna hoppa i duschen om jag hinner också, annars ikväll. Sen äta och klockan 18 ikväll ska Maria träna min hund, sen ska jag och Anna förbererda inför morgondagens kursavslutning. När jag kommer hem därifrån blir det en cykeltur. Sen sova.

Blev typ en mil långt inlägg men nu ska jag avlägsna.


Förlåt älskling



Lärade faktiskt vänsterprassla ikväll. Finns fan inget godare än norsk choklad!! Ni som inte har smakat det går miste om nånting, och ni dumstrutar som säger att det smakar lika som svensk choklad har döda smaklökar. Hehe. Freia melkesjokolade är grejer de! ♥


Ingen rubrik, typ


Finaste kissemissen är typ sjuk :o Haha seriöst jag älskar Sickan, fast hon är läskig ibland. Men iaf så äre typ nå fel på henne sa Christoffer. Hon är rädd om nå bakben, hoppas hon bara sträckt sig :) Men svärfar är tydligen orolig.

Har haft avslutningen på valpkursen idag, som egentligen var i höstas. Så valparna är stora hundar nu. Sen nu på kvällen var jag och cyklade en halv mil med hunden. Så skönt att komma ut och sen tar det inte så lång tid att cykla heller. Plus att det typ aldrig är nå folk ute vid halv elva en vardag.


Måste börja packa om nu, hade ju planerat tre veckor i Gävle men nu blir det bara en. Så det blir en aning mindre packning om man säger så. Trist att åka dagen efter C tagit studenten men men. Jag lära ju så jag är hemma på söndagen för sen på måndagen börjar jag ju jobba.
Och då blire väl inte att ses på fyra veckor. Tur man jobbar tre av dom, sen har Christoffer kurs sista veckan jag jobbar och halva veckan därpå. Så tiden går väl fort ändå. Jag hoppas det. Att allt ska vara så äckligt dyrt, dom kan verkligen ta betalt med både tåg och flyg. But we'll survive. Fyra veckor är fan inget, men de var ju inte planerat så därför suger det :p


Haha Bosse lirar luftgitarr, och jag sist jag var i Gävle :D


Mitt liv är räddat

Eller ja, iaf sommaren. Jag har fått sommarjobb! Vilken jävla lättnad. Nu kan jag iaf leva i sommar. Sjukt jävla skönt. Sen att mitt jobb kommer vara samma sak (typ) som min hobby är ju helbra. Jag är så hemma som jag kan bli på det där stället :)

Enda nackdelen är att jag inte kommer träffa Christoffer på ett tag, och jag blir bara hos han en vecka nu när jag åker :( Känns sjukt trist, när man ändå har sommarlov och typ inte kan träffas ändå. Hoppas att han kan komma hit istället, ska höra med han men han var inte hemma när jag ringde typ, eller så sover han väl för jag fick inget svar. Fast hoppas ju hellre att han får jobb :) Och jag får ju pengar nu och det måste jag ju ha. Men jag kommer sakna min älskling om vi inte träffas sen förrän i juli.

Nu ska jag äta mat! Ikväll avslutning på valpkursen från i höstas.


Vi älskar (inte) samhälls


Vi har alltid roligt på samhällsen, heheh....


Jag dog inte

Jag överlevde. Jag vet inte hur men jag överlevde. Det gick faktiskt bra. Tills hon började fråga frågor på spanska och vi satt typ som frågetecken haha. Men jag är faktiskt nöjd, hade inte kunnat förbereda mig bättre. Kommer kunna rabbla den där spanskadialogen i sömnen hur länge som helst framöver haha.

Lämnade in spanskaboken efteråt. Vilken jävla befrielse. Ska komma på torsdag och då får vi typ veta betygen. Jag ska bränna mitt spanskahäfte typ haha. Är dölycklig att jag slipper det där nu. Äntligen, två år senare..

Life is too short to be fucked up all the time. Remember.

Nu ska jag typ rasta hundarna, sen ska jag nog sova ett tag. Och äta innan jag tar bussen tio över tolv till skolan och har samhälls, sen ska jag och mamma på Dollar store när jag har slutat. Och idag kommer mormor och morfar från Norge, hoppas dom har köpt norsk choklad!!

Nu har jag bara kvar nå arbete på samhällsen, skriva om ett u-land och nå muntligt grejs på historian kvar att göra tills på fredag. Sen har jag fan sommarlov!!


RSS 2.0