inte som alla andra

Jag har sjuk humor, sjuka tankar. Jag är lite smått från vettet. Fråga Christoffer ;)
Jag har ont i magen av allt skratt.

du är min krigare & jag är din soldat

Jag har ingen tid eller ork till blogg just nu. Men man kan ju försöka åtminstone. I förrgår bjöd Ante och Sofie mig och Christoffer på bio så vi var och kollade Get Smart med dom. Och igår så var Linnea in till stan så jag och hon tog en morgonfika på Nyfiket och drog igenom det senaste skvallret. Sen sprang vi på stan en sväng, träffade på Linneas lil'sis Jenny och så David också och sen skiljdes vi åt och jag drog hem till mig igen och tog med mig Christoffer en sväng på stan. På kvällen tog vi bussen upp till Linnea och såg Bonde söker fru. Sen när vi kom hem till mig igen så tog vi det lugnt och så sov vi till elva idag. Och vi har hunnit vara en sväng på stan idag också, säkert 10 000 varv runt hann vi gå.
Och nu ska jag slumra lite på soffan innan Christoffer ringer och jag drar iväg på stan igeeen för dom har nämligen öppet till nio idag.


jävla helvete

Jag vet verkligen inte. Jag gör inte det, jag vet varken ut eller in. Eller varför. Eller nått. Jävla helvete. Fan. Varför ska det vara så svårt just nu? Bort med tankarna, allt vore så mycket lättare utan dom faktiskt. Nej, usch. Jag vet varför.
- Egentligen

I need time to think before I speak because when I'm short of breath I tend to lie

bitterfitta

Nu sitter jag på indvals lektion. Till vänster om mig sitter bitterfittan Linnea. Hon är jätteglad idag, hon älskar mig som aldrig förr. Hon är fördjävulskt aggressiv måste jag säga. Hon skulle köra upp ett blockljus i arsle på mig för en timme sen och så säger hon att det är jag som är bitterfittan, hmm? Dagen till ära lider hon av PMS och buttra miner, I just love that girl!

Slutar om mindre än två timmar. Jobbigt. Då tar jag bussen hem och beroende på om Linnea ska till stan eller inte så får jag se vad jag gör. Om hon åker till stan så är jag snäll och sällskapar med henne men annars drar jag hem direkt och städar. Måste bli klar idag. Sen ska jag iväg på Dollar med Michaela iaf!

Nyss sa Linnea att om jag kastar snö eller grus på henne så ska hon trycka upp bomull i näsan på mig. Jag frågade om hon inte skulle sätta lite i min bh men det behövdes tydligen inte. HAHA sämst.

Och btw, Linnea är inte den enda bitterfittan här inne ;)))

dagens

Dagens bästa: lätt när jag var påväg till Linnea och Johanna till bussen. Klockan var 10.48 och bussen skulle gå 10.50 precis. Så vi knallade på och sådär och så är klockan 10.49 när vi kommer så att bussen är inom synhåll så Johanna börjar kubba för att inte missa den och vad tror ni händer? HON FAILAR såklart, hon sprang och sprang och när hon ska korsa väger så FALLER hon platt ner på marken, landar mitt på rumpan, krossar typ svanskotan (eller så inte men det lät bra), skrapar händerna och ja.. HAHAHAHA. Alltså jag har fan inte garvat så mycket på hur länge som helst. Jag skrattade så att jag grät hela vägen till Fokus, hela vägen upp i hissen till 12:e våningen, när jag gick till Linneas lägenhet, ringde på och när jag klev in var det första jag sa "JOHANNA FAILADE, HON RAMLADE NÄR HON SPRANG TILL BUSSEN!!!" och därefter påbörjade jag ett nytt skrattanfall. Men vet ni vad det roligaste av allt var? Hon missade bussen. Den åkte iväg, fast den såg henne ligga där på marken.
Det bästa hade ju varit om jag filmade och skickade in till Americas Funniest Home Videos, men kunde inte ana att hon skulle faila sådär stort..

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
(fast jag har iaf bett om ursäkt för att jag skrattade)

when i'm short of breath i tend to lie

alltså åååh, nervöst. inte länge kvar nu.

först var jag jätteglad, seriöst hur glad som helst och inget kunde göra det dåligt, sen blev jag nervös till tusen verkligen, sen kom ångesten från ingenstans. varför ångest liksom? sen igår kom en såndär känsla av att jag-bryr-mig-inte-för-det-kommer-ändå-inte-osvosv... fram till idag då lina och issa fick mig att inse att nej nu kommer jävla onödiga nervositet och ångestkänslorna samtidigt.

ska vi byta känslor med varandra?

so fuck you

Honey, I've just had enough and this is the last time you pissed me off
I've got no more to say so just go away - fuck you
 
I cannot walk in these shoes, they hurt my toes
 

jag misshandlar min kropp

..och det är precis lika hemskt som det låter. Om inte ännu värre. Visst har jag förstått att varken jag eller kroppen mår bra när jag lever som jag gör men det var inte förrän idag då jag fick de där orden sagda som jag verkligen förstod. "Evelina, du måste sluta misshandla din kropp, för det är precis vad du gör" och det är verkligen sant. Under dagarna äter jag kanske en halv macka till frukost, sällan någon lunch men ibland lyckas jag med det, sen äter jag middag och därefter inget mer fram tills nästa morgon. Dessutom är jag vaken halva nätterna, sover dåligt och stressar som fan. Jag har nämnt det minst 100 000 gånger förut men nu förstår jag verkligen hur illa det är. Egentligen. Så nu har jag bestämt mig, nu ska jag ge mig fan på att ändra på det här, det kommer sluta illa annars.

Från och med imorgon ska jag sluta misshandla min egna kropp, för jag kan verkligen inte fortsätta leva såhär.

söndagkvällen

Idag for jag ut i skogen med mami + hundpatrullen och promenerade litegranna. For sen hem, slängde i mig frukost vid halv tre tiden och sen kom Michaela hit efter fyra nån gång, satt och surrade och jag åt middag och därefter raggade vi lite på stan, vidare till Coop för att köpa glass, till Kullen en sväng osv.. Sen var vi hem till mig igen och nu för någon (några?) timmar sedan drog Micka vidare till pojken sin. Jag har surrat i telefon, duschat och sitter här nu. Snart dags att krypa till kojs med ÄCKELSPANSKA böckerna och plugga. Har inte ens kollat igenom nått och det ska tydligen vara ett svårt spanskaprov som vi ska skriva imorrn. Usch säger jag. Men det bör göras!

ibland försöker jag att spela svår bara för att jag vet vart jag har dig
( men sanningen är den att jag är så jävla såld som jag kan bli )


inve.. vad heter det nu?

Ja, lilla hjärtat, man har nog druckit lite för mycket om man inte vet vad det är för skillnad på invecklat och investerat men du är söt för det ;)

Det blev en lugn hemmakväll igår, skönt. Var ett tag sen jag bara var hemma och degade. Både hemtelefonen och mobilen har dock gått på högvarv igår kväll/natt då mina fyllskallar till vänner ringt stup i kvarten. Men trevligt ändå! Somnade vid tretiden då sista samtalet avslutades.. Sen har jag vart uppe sen kvart i nio, tungt!

Ikväll ska det festas med trevligt och dessutom faktiskt vuxet folk och förhoppningsvis piggnar Michaela till så vi kan umgås också! Pappa ska ha fest här hemma och jag ska iväg på nån fest så iväg till en fest och sen hem till nästa haha! Fast pappas fest ska jag hålla mig borta ifrån, hans vill jag inte vara med på haha.

sista lektionen på sista skoldagen

nå åtminstone för den här veckan. mammas hund BET mig i läppen igår och insidan är nu liksom helt jävla fucked up och ont som fasen gör det. dumma manibajs ^^

jag har datakunskapsgrejset nu. sen tar jag och linnea bussen till gällivare tjugo över två och knallar på stan innan hon tar by-bussen hem. ikväll ska jag se idol och ta det lugnt har jag nog bestämt mig för. jag är helknäckt den här veckan, har sovit varje dag när jag kom hem från skolan. igår gick jag och la mig så tidigt som tjugo över elva! låg och vände och vred på mig ett tag men somnade ungefär kvart i tolv. det är det tidigaste på länge, skönt. och imorse väckte christoffer mig med ett sms tjugo i sju så jag pallrade mig upp duktig som jag är, tidigare än jag klivit upp någonsin det senaste halvåret, haha!

men nu ska jag vara sådär duktig och arbeta litegrann. slutar om två hela timmar, blä för långa lektiner!

linnea är en ängel

möttes av ett inte så trevligt brev när jag kom hem idag. tandläkaren 10/11 - helvete. jag är livrädd för tandläkaren, och nu skojar jag inte. det finns ingen, förutom de som varit med mig dit, som vet hur rädd jag är. okej, jag vet att det är mesigt men jag är verkligen skitskraj. de tre-fyra senaste åren har min lillebror följt med mig dit för jag har alltid varit dit under jullovet. fattar ni, jag är så rädd att jag måste dra med min lillebror till tandläkaren? haha fyfan. nått år har jag tvingat han att ta ledigt/skolka för att kunna följa med mig och nån gång har morsan varit med. men i år jobbar båda mina föräldrar + att jag och jonathan inte går på samma skola längre så då blir det svårt om han ska med. därför frågade jag linnea om hon kunde följa och tack gode gud för att hon följer med.

nu känns det liiite bättre iaf. men jag är fortfarande livrädd. och linnea är bäst! <3

dagsljus och insikt förtrollar dig ej,

du är alltid vackrast för mig


vi fick sluta typ tjugo i tolv så vi hann med snabb bussen som gick tio i. kom hem, var på gojan och köpte 8 trisslotter till pappa som fyllde år idag och sen var jag upp till morsan och ut med hundarna. sen gick jag till pappa och eftersom det är hans födelsedag så var jag snäll och diskade bort en stooor disk. sen såg jag lite teve men märkte att jag var på tok för trött för det så jag gick och la mig i sängen och sov tills klockan var tre. ooojdå. heh.

så nu ska jag och lillebror iväg och hämta pappas tårta, sen blir det mat och på kvällen fika osv. linnea dyker också upp :) då blire nog film också tror jag. men nu är det dags att kila!

att vara stark är att se ljus i mörkret..

..och alltid kämpa för att nå dit.

men jag är fan inte stark. jag är långt ifrån stark. igår har det varit en helt fucking jävla meningslös och värdelös dag. jag har varit så förbannad, så arg, ledsen och jag vet fan inte ens vad. allt har bara blivit skit! till att börja med så var jag så förbannat trött att jag skolkade/försov mig så jag gick inte på svenskalektionen. gick på de resterande lektionerna och försökte hålla humöret uppe men jag tror inte det gick så bra. kom försent till övningskörnings kursen för att jag glömde det enda jag behövde komma ihåg och sen så började det tjorva när jag skulle publicera det här inlägget igårkväll så allt vart emot mig.

senare på kvällen blev det iaf ändringar på alltihopa och jag blev riktigt glad. tänk att det kan ändras så jäkla fort. just nu känns allt hur bra som helst bara på grund av det, jag skiter i att allt inte har gått som det ska och att jag inte har gjort allt jag borde för nu är jag glad ändå!

och nu ska jag äta frukost och gör mig iordning, min buss går på 40 minuter. historia, sen samhällskunskap och så slutar jag.

det går inte så bra

inte det här med historia arbetet, nej. jag som hade tänkt åka till michaela ikväll efter att jag jobbat lite historia men efter att jag slagit upp historiaböckerna så insåg jag att det inte skulle bli av... nåväl, jag ska snart fixa lite te innan jag fortsätter med dumdumma historia arbetet. därefter väntar förmodligen telefonsamtal, sen sängen.

jag smsade till pappa i lördags:
kan vi åka till thailand i två veckor?
kort därefter fick jag svar:
jo. när vill du åka?

sen ringde han och pratade om det och sa att vi får börja spara pengar då. what, vad flög i honom?! :o vi ska till thailand!!

tur att man är så jävla smart

skrev sms nyss. jag har duschat, dragit på mig en t-shirt och underkläder, slängt upp håret i en handduk och pratade i telefon när jag fick sms. så jag fortsatte skriva och så när jag pratat klart i telefon fick jag sms med frågan om vad jag ska göra sen. och vad skriver jag då? jo jag skriver "har nyss pratat klart i telefon så ska dra på mig ett par byxor och springa över till morsan och hämta grejer" och hur jävla fel lät inte det för den människan som inte visste att jag duschat innan jag börjat prata i telefon :o och jag fick givetvis svaret att det där lät inte bara lite fel...

HAHAHA jag är så jävla sämst!

fullt fart

dagen i sin helhet kan beskrivas med ett ord: michaela. hon kom hit vid halv tolvtiden imorse då jag nyss hade klivit upp, hehe. vi åkte iväg och hade kurs, sen efter det så for vi upp till malmberget en sväng för att sedan dra vidare till kullen. michaela duschade och jag ockupperade datorn en sväng. sen vidare ner till gällivare där jag också slängde mig i duschen innan vi gick vidare till kina där micka bjöd mig på mat :) sen var vi ute och åkte bil lite, funderade på hur vi skulle fördriva kvällen osv.
vi åkte förbi bion och såg att det skulle vara en film så vi tänkte se den men som de mesar vi är så vi ångrade oss när vi såg att det var en rysare. sen åkte vi lite mer bil och när vi slutligen kom på det så for vi på coop och handlade chips, morötter och gräddfil och sen hem till mig för att titta film. vi kom på att det skulle bli tecknat/animerat och vi såg flushed away. den var faktiskt riktigt kul! vi garvade då en hel del. sen vid halv tio åkte hon hem och jag knallade över. nu ska jag ut med hunden, plugga spanska och sen blire nog att sova!

i varje korsning finns det en möjlighet

nej jag är inte alls trött

igår som sagt, efter att jag bloggat kollade jag runt på internet ett tag till. sen tvättade jag bort sminket, borstade tänderna och bytte om innan jag la mig i sängen och glodde i taket. klockan halv tre ringde söti och vi pratade till klockan blev just efter fyra, sen somnade han i telefonen och jag somnade en halvtimme senare till ljudet av hans andetag och nej, det var inte helt fel det. <3 !!
så sen, 1,5 timme senare skulle jag alltså kliva upp och åka iväg, fyfaaan vad trött jag var, och är fortfarande! har kommit hem till mindre kära gällivare för ungefär en timme sen, alltså vart borta i en sisådär 9 timmar.

ikväll? vetinte. blev inte som planerat så vi ser vad som sker :)

hemma igen

kom nyss hem, eller det är typ 20 min sen. kvällen har spenderats i malmberget med linnea, david, tim och daniel. martin dissade :o
vi har kikat lite idol plus att tim och daniel klängt som apor på varandra. ungefär kvart i tio så hämtade michaela upp mig och vi for en sväng till gällivare och hämtade upp lite folk som skulle upp till malmberget på fest. när vi kört dom så släppte hon av mig hos linnea igen och vi såg slutet av idol innan vi gick ut en sväng.
när vi vart ut så gick vi in men då gick grabbarna till david medan jag och linnea stannade hos henne. hon hittade davids försvunna nyckel innan vi åkte ner till honom. sen följde dom mig till bussen men den var jäkligt sen, typ 10 minuter. hade man inte sett den när den körde omvägen så hade jag inte trott att den skulle komma. åkte iaf hem med den och var hemma typ tio över ett. nu ska jag sova för jag ska upp vid sextiden imorrn, blä!

natti

planerarN

eftersom jag är så fruktansvärt bra på att planera så gjorde jag inte upp speciellt stora planer efter skolan. duscha och äta innan bussen var det i princip. bussen gick 17.31 och jag sitter fortfarande hemma. jag var så duktig och duschade i en halvtimme så jag klev ut ur duschen kvart över fem och insåg att jag aldrig skulle hinna. så jag tog det lugnt istället och nu så har jag ätit middag. ska sminka mig, torka håret och sen passa bussen som går 18.15 och den här gången har jag bestämt mig för att hinna med.

planerna för kvällen är linnea, david, tim, martin och daniel. det pratades om hockey men vi får se vad som händer!

mamma pratar om hunden

mamma: hon är så söt puma, hon brukar sitta och stirra upp i taket
jag: hon undrar väl antagligen vart hennes hjärna tog vägen...

alltså hahahahaha

jag fick dissen, av min arbetsterapeut! HAHAHAHA. jättekul. satt i väntrummet i en halvtimme utan att nån kom och hämtade mig, hellooo? så antagligen har hon fått förhinder och glömt meddela det.

well, nu ska jag kirra lite våfflor till resten av familjen. duktig unge!

skallebank

nu har jag ont i huvudet. ska snart på arbetsterapi, mamma skjutsar mig dit och sen hämtar hon mig också. linnea sitter mittemot mig nu faktiskt. vi har varit på stan och knallat. inte givande direkt eftersom jag varken visste vad jag ville ha eller vartifrån, haha. vi var iaf och fikade och satt och surrade och det var nog det mest givande med hela alltihopa :) hon åker med bussen till malmberget fem i tre.

jag orkade inte göra kondistestet idag, känner mig förkyld fortfarande. tappade rösten idag i skolan också haha. när jag vart på arbetsterapi ska jag iväg och knalla med hundarna eller nått och sen kommer lina förbi och så ska vi plugga och dricka te, hehe. sådär som andra duktiga barn brukar göra! (?) vi ska försöka iaf, sen återstår det ju att se om det lär bli plugg eller något annat. vi lär ha en hel del att prata om åtminstone. men då är allt som vanligt!

och nu ska vi börja åka iväg tror jag.

we are fighters

jag insåg just att jag inte bloggat på två dagar nu. illa. det är mest skoooolaaaa just nu känns det som. blä!

har varit hos linnea ikväll. vi kollade bonde söker fru och sen var vi ute och promenerade. mysigt men lite småläskigt ;o hon visade mig vart och hur jag ska springa löptestet imorrn, har rest-lektion i idrott efter att jag slutat för att jag missade löptestet förra veckan då jag var sjuk. åkte sen hemåt. fick sällskap på bussen av martin och tim som var helt tokiga. jag undrar vad david ger dom, haha! när jag kom hem satt jag med fucking historia läxan! morr..

tim hann förresten skicka två fina bilder åt mig på bussen. han hade tagit de hos david tidigare under kvällen. jag måste bara lägga in en här, haha.

dom tycker om att kraaaamas?

nu orkar jag inte skriva mer, det blev för drygt. ska sova, nattinatti.

hemma hos linnea

idag var det skola, sammanfattning: DRYGT. men inte så jäkla jobbigt ändå, mest drygt somsagt. åkte hem efter skolan, åt och satte mig sen på bussen till malmberget och gick upp till linnea. satt här ett tag och sen gick vi ner till david, tim var också där. lite senare kom även martin dit och joinade oss. jag och linnea var där ett bra tag och sen knallade vi vidare till robin. han var där med jens, david och oscar. satt inte där så länge innan vi gick till konsum och köpte hårfärg + lite godis.
så nu har jag färgat hennes hår och hon ska snart tvätta ur det, sen tar jag 22.40 bussen hem. men linnea blöder näsblod så jag måste se till så hon inte svimmar när hon ska tvätta ur färgen ;s

och haha, martin har hittat ett nytt ord för mig: ssasasa. det ska tydligen betyda snygg sexig attraherande söt antastbar superhet awesome. hahaha, inte lite kul ;p men awesome är utbytt, det stod aphjärna från början tydligen, vet inte hur det ska tolkas haha!

nu hörde jag en smäll i duschen, måste kolla så att linnea lever! tjing.

blä för söndagar

förut kunde jag inte förstå varför ingen tyckte om söndagar. tacka gud för att jag vet det nu. idag slaggade jag på till halv tolv, vaknade och upptäckte att mina släktingar redan dragit, inte ens sagt hejdå. hm.. inte för att jag har varit sådär överdrivet social heller men. har inte gjort mycket av dagen. åt ingen frukost, satt vid datan ett tag, sen blev det teve och efter det gick jag till morsan. ingen var hemma förutom hundarna då så jag gjorde bort lite av spanskaläxan och kollade miami ink sen. linnea ringde, jag mötte upp henne på busshållsplatsen och vi gick vidare till sara.
var inte där så länge, tog bussen upp till malmberget sen och så var vi på kåkstan och fikade. mys! sen gick vi hem till linnea, surrade ett tag och sådär och sen tog jag och sara 22.59 bussen hem. fick sällskap i ösregnet av david påväg hem från bussen, han bor ett hus ifrån mig. och nu sitter jag här, ska göra det sista i spanska läxan och sen sova.

imorrn ska lina opereras, kommer vara nervös och tänka på henne hela dagen ;o


stjärnhimlen betyder ingenting om dina ögon är någon annanstans   ♥

whatever we call it

I början var det sådär busigt att hålla det hemligt men i längden blev det tråkigt att ingen visste. Nu är jag less på att smyga samtidigt som jag är för rädd för att avslöja.

då var det söndag

ganska nyss precis. och lagomt till det tänkte jag rabbla upp vad som hänt sen senast. nu blev ni allt nyfikna! nehee.

i fredags efter skolan så gick jag och linnea till pernilla och hämtade en kamera som linnea skulle låna. sen hämtade michaela upp oss och vi for hem till henne. där klippte hon mitt hår + att hennes mamma finputsade detaljerna en sväng också och därefter färgade jag michaelas hår. jag är nöööjd med klippningen, micka är duktig men så är hon ju frisördotter också ;) tack vännen! michaela skjutsade tillbaka oss till malmberget sen. sara kom till linnea också och vi åt, tog sen bussen ner till gällivare. då var vi hos sara ett bra tag, dit kom även jenny och therese. gick sen vidare till nån elin och tydligen blev jag lämnad där när jag utökade mina bekantskaper, märkte inget förrän allt folk slängdes ut och linnea fattades, haha. så då mötte linnea upp mig och vi gick tillbaka till sara. tror det var sen jag träffade michaela och till slut tog jag och linnea bussen upp till malmberget. väl där uppe så la vi oss ganska fort trötta som vi var. pratade med söti ett tag också och det slutade med att jag blev helt jävla emo och grinade haha ^^

imorse vaknade jag upp pigg, glad och fräsch. eller så inte. blev lite stressigt men jag och linnea tog bussen ner till gällivare. mötte upp issa och sen skulle vi gå och fika. var skitmkt folk på vetehatten så vi gick därifrån, mötte upp sara och bestämde oss sen för att trycka i oss skräpmat på md's istället. sen gick jag och issa hem till mig, satt och surrade ett tag. bestämde sen att vi skulle promenera till malmberget med lina. sagt och gjort. duktigt av oss! promenerade sen hem och åt och nu på kvällen kom lina och sandra hit och såg film. vi kollade på untraceable (utan spår), en thriller. den var inte nå läskig men däremot jäkligt äcklig. och nu for brudarna hemåt så jag ska väl gå och lägga mig på ett tag, mår inte så bra. så imorrn är det förhoppningsvis bättre!

it's about all the smiles and all the tears

lina är söt

lina säger: varför inte online? :o
lina säger: negerrrr
- evelina säger: nej jag är social med issa :D
lina säger: okej :o
lina säger: är hon också offline?
lina säger: eller
lina säger: haha
lina säger: äru med henne? :D
- evelina säger: hon är här haha


när hon inte är smart så är det tur att hon är söt iaf!

men puss på dig själv

söti är suuuuri ; )
men raur på dig ändå

skola

idag har jag bara en lektion, den sitter jag på nu. går 11.50-14.10 och sen ska jag och linnea upp till kullen. michaela ska klippa mig och jag ska färga hennes hår. sen ska vi tillbaka till malmberget, senare till gällivare. ikväll ska jag och linnea busa! mohihi. haha.

idag klev jag upp vid niotiden, jag dammsugade, städade fågelburen, duschade och rastade hundarna innan jag tog bussen tjugo i elva till malmberget och lunchade med linnea innan vi gick hit till lektionen. men nu ska jag börja jobba så jag kan avsluta den här kursen!

jag mår verkligen inte bra nu

uusch. det känns jobbigt! jag stressar som jag-vet-inte-vad just nu. jag äter dåligt och när jag väl äter så kastar jag i mig maten för att jag är så stressad (som om jag vore ett jävla djur!). jag sover dåligt också. eller egentligen sover jag inte dåligt utan mest för lite bara. dessutom är min magkatarr hemsk nu eftersom magkatarr + för lite sömn + äta dåligt + stressa för mkt = sämsta kombinationen.

jag har tre läxor i helgen. spanska, svenska och historia. jag har bestämt mig för att sitta uppe hela natten idag och göra läxor så att jag kan få klart det och bara kunna ta det lugnt i helgen, vore förbannat skönt. imorgon har jag bara en lektion, går från 11.45-14.05 så jag behöver inte kliva upp så tidigt så därför kan jag sitta vaken länge och fixa med läxorna. det ska verkligen göras för jag kommer må bättre i helgen om jag slipper dom för då behöver jag inte stressa fullt lika mycket.

nu borde jag egentligen sova för jag mår inte alls bra men jag måste städa för vi får besök över helgen och jag har lånat ut mitt rum till dom. sover hos linnea på fredag! på lördag sover jag väl hos morsan om inte gästerna flyttar ut i vardagsrummet så jag kan få mitt rum. nej men nu börjar jag stressa igen, ska städa så jag kanske hinner vila lite åtminstone innan jag ska iväg. känner att jag egentligen inte hinner göra nått nu!

RSS 2.0