återigen helg

Gick 8.00-10.00 idag sen gick jag hem till Linnea, låg och kollade på teve och sen slutade hon så då gick jag ner och mötte henne, väntade på hennes mamma och så skjutsade hon oss till Dollar store. Sen gick vi till mig och var vi och fikade.
Fick mina kläder idag och tusan vad sur jag vart! Det som jag tyckte såg fulast ut (trosorna) var det enda som inte var fult och det enda som jag behöll. Bh:n var helt åt helvete, eller nästan iaf. Den var fin men den satt förjävligt, till och med Linnea skrattade och då är det illa :o Och tröjan/toppen var bland det värsta jag sett, den satt skitful! Den såg mycket finare ut på bilden. Så jag ska skicka tillbaka toppen och bh:n och beställa nå annat istället. Vad irriterad jag blev! Nu blir det att beställa från H&M eller Gina istället hade jag tänkt.
När jag gick hem efter att jag och Linnea varit på stan gick jag snett förbi en gammal tant och en gubbe, så stannade dom när jag gått förbi och gubben vände sig om och så säger han till tanten "Har du sett vilka korta klänningar det finns nu för tiden..". HAHA, jag hade liksom ett linne och leggins på mig (a) Ja, det som jag har på mig på bilden där nere, för den är från idag. Söt fundersam gubbe iaf!

Har inga planer för kvällen, vettetusan vad jag ska göra. Har några förslag bla. umgås med några kompisar men det lutar åt att sitta i bil och åka förbi och snabbglo på lite majbrasor, sen hem och bara ta det lugnt. Har inte lust att göra nått alls idag, men det kanske vänder. Har tänkt gå och sova ett tag nu, är så trött. Sov dåligt inatt, hade massa mardrömmar. Men det lutar åt en lugn hemmakväll, fyfan vad tråkig jag har blivit på senaste tiden ;) Men snart blir jag nog mitt rätta jag igen!

Imorgon är vi bortbjudna på middag, är lite nervös faktiskt haha. Aldrig varit hemma hos dom.. På lördag sticker jag och Linnea till Piteå! Det blir nog kul! Våran Kirunatripp förra året var ju trevlans så. Mamma hänger med för vi kör bil, men det blir jag som kör faktiskt :) Och på lördag kväll blir det troligtvis bus om jag orkar! Nåja, nu ska jag sova till middagen åtminstone.
 


Så länge jag har dig så håller den här lyckan längre än evigheten


6 månader idag

Idag har jag och Christoffer varit tillsammans i sex månader. Det är väl rätt lång tid ändå, även om det inte känns som det. Ja, iaf lång tid för att vara jag! Men jag är så glad att det blev såhär och jag tror inte att han förstår hur lycklig han gör mig.
Jag vet inte hur många gånger jag fått frågan om hur man klarar av ett distansförhållande. Jag har inget svar på den frågan, men allt går bara viljan finns. Det räcker inte med en vilja, det måste finnas två för ett sånt här förhållande, annars kommer det inte att funka i längden. 950,3 kilometer skiljer det mellan oss om vi båda är hemma. 95 mil är inte att ta lätt på, men det går. (where there is love, distance doesn’t matter)
Och nej, jag har aldrig trott på distansförhållande, inte förrän jag träffade Christoffer. Jag har hört om folk som har distansförhållanden men jag har inte förstått hur dom klarat det, hur de har stått ut och hur man håller känslorna levande, speciellt om man träffas sällan. Och jag har verkligen inte sett mig själv som någon som skulle kunna klara av ett distansförhållande, aldrig någonsin! Och om sanningen ska fram så trodde jag nog inte på det i början heller, när vi hade blivit tillsammans. Jag bara hoppades att det skulle funka för jag föll nog i och för sig redan första gången jag träffade honom med det var nog inte förrän han blev singel som jag förstod att jag verkligen tyckte om han tror jag.. Jag har alltid haft lätt för att prata med honom, det märkte jag redan i början när jag knappt kände honom och hade berättat om allt som fanns i mina tankar. Jag brukar ha svårt att lita på folk men det har alltid känt som en självklarhet att prata med Christoffer. Det har alltid känts som att han har förstått allt.
Men tro mig, jag har tvivlat. På honom, på mig själv, på oss. Det har jag verkligen gjort och det rår jag inte för. Det är verkligen inte lätt alla gånger med ett distansförhållande. Jag tvivlar inte så ofta längre men det kommer alltid snurra vissa tankar i huvudet om både det ena och det andra, mer eller mindre bara.
Jag vet att det finns de som säger att man inte kan kalla ett distansförhållande för ett riktigt förhållande och tro mig, jag vet för jag var själv en av dom som tänkte så förut. Jag tror inte man kan tro på distansförhållande förrän man själv är i ett. För det funkar, ingen hade ju haft det om det inte hade varit värt det. För det är det faktiskt. Jag har haft både det ena och det andra emot mig när det gäller vårat förhållande, och det är jag inte ensam om. Det slutade med att jag struntade i alla andras åsikter om distans och gick min egen väg, för det var inte många som ens tyckte att det skulle vara värt en chans men jag visste att jag skulle ångra mig om jag inte gav det en chans, för någon som Christoffer kommer jag inte att hitta nån annanstans. Jag har aldrig ångrat att jag gjorde det för oavsett vad som händer så kommer han alltid att ha en plats i mitt hjärta för han är verkligen speciell på alla sätt och vis.
I Sverige bor det 9 miljoner människor, jag har inte valt Christoffer för att det är kul att prova på något nytt, eller nått sånt. Jag har valt han för att jag inte skulle klara mig utan honom i mitt liv.
 


Kärleken sätter inga gränser för avstånd


jag har inget bankomatkort

Nepp, nu har dom tagit det. Det är för att jag ska byta mot betalkort, inte för nått annat. Det var lite skämmigt att lämna in mitt kort, det är så slitet och jag har tejpat det några gånger för att jag råkat bryta av det! Men har haft det ett bra tag. Jag har aldrig velat ha betalkort och det vill jag egentligen inte nu heller, för jag vet att jag suger på att hålla i pengar. Så vi får se hur fattig jag kommer bli närmaste tiden.
Hur som helst så byter jag till betalkort för att man får gratis id-kort och det behöver jag nu när jag ska ner till Gävle eftersom jag åker biljettlöst. Om jag inte har id-kort får jag inte åka, och vem ids dra med sig passet på tåg? Så det är lika att fixa, hoppas jag får det innan jag åker men hon sa att det dröjer två veckor.
Mitt betalkort får jag nästa vecka eftersom det är helg snart, det skulle ta typ tre dagar så kanske att jag får det på måndag. Hur ska jag klara mig? Ska ju till Piteå på lördag och jag har inget kort att ta ut pengar med :o Har ett par hundralappar i jackfickan hur som helst, och så skulle jag få låna pengar av pappa om det behövs.
Läskigt att leva utan ett bankomatkort, det var länge sen ;)

Jag har ont i huvudet och mår illa som fan så jag tror jag ska vila en halvtimme, sen fortsätta med min engelska bokrecension som börjar bli klar! Har skrivit 4 sidor (med dubbelt radavstånd, så egentligen är det 2 sidor) men har litegrann kvar. Och jag har inte ens tagit med allt som stod i alla punkter för jag orkar inte. Det spelar ingen roll vilket betyg jag får för jag orkar inte bry mig, huvudsaken är att jag får ett betyg.

jag är avundsjuk

På tisdag åker M&M till Norge. Jag är faktiskt avundsjuk. Jag har inte varit där sen 2007 och då var jag sur och sov 36/68 timmar som vi var där. Riktigt jävla dryg var jag. Så nån "riktig" Norgeresa har det inte blivit sen 2006. Jag vill dit nu! Det är så jävla skönt att komma bort från allt och bara ta det lugnt. Jag älskar stugan där. Det enda som är det är väl att det är skitdyrt att smsa och ringa och jag betalar både ingående och utgående så jag har alltid min mobil avstängd när jag är där. Ibland slår jag på den och rapporterar hem till mina kompisar.
Hur som helst, jag vill komma bort till Norge. Norge och fint väder! Och bara därför ska jag slänga upp två bilder från när jag var i Norge 2007. Jag ska tydligen också kasta in två random bilder från sommaren 2007 kom jag på, såhär så jag ut då iaf. Var både en trevlig och en jävligt deppig sommar. Fast jag hade inte för något i världen ens velat gå tillbaka till det trevliga. Bara vissa delar, men inte många. Norgebilderna är i mitten.



Nu ska jag fanimej sova. Det är alldeles för sent, jag som har varit så duktig på senaste tiden och lagt mig tidigt men nu har jag börjat gå tillbaka till mina dåliga gamla sömnvanor och det får inte ske för då mår jag dåligt. Förresten så har jag inte ätit godis på 14 dagar nu! Alla är chockerade, för det är inte likt mig. Jag är gottegrisen nummer ett i vanliga fall, hehe. Godnatt!


hemma hos kattsingen

Idag slutade jag i vanlig tid, dvs 11.45 eller ja, vart nog lite tidigare haha :p For hem, ut med hundarna, på Profoto och tog id-bilder sen gick jag och Linnea hem till mig och jag åt. Så drog vi och väntade på bussen men den skulle inte gå förrän om 20 min men det var skönt att sitta ute. Grejen var den att bussen kom aldrig, vi satt i en halvtimme. Tog iaf nästa buss som gick 50 minuter senare, trevligt. Vi kom ju till Malmberget iaf.
Linnea åt, jag duschade och sen gick vi till elevhemmet. Oskar fyller år imorrn så vi var där och åt tårta. Jens, Martin, Emil, Robin, Jonathan, Tim, David, Timo och Gustav var också där. Det var lite drygt så vi var väl bara där drygt två timmar. Vi kände oss generösa så Oskar fick chokladhjärtan av oss. Sen drog vi till Konsum igen och köpte vårt matstandard: bröd, yoghurt, nudlar och banan haha!

Nu ska jag fan börja på min engelska bokrecension för Linnea är snäll och tvingar mig!

..och idag rök det 500 kr


Hemklickat!
Trosorna såg visserligen skitfula ut på den där bilden men på nån bild där det var en som hade på sig dom så såg dom iaf fina ut så vi får väl hoppas att dom är det också!
 

Tack Linnea för "stödet" i mitt förra inlägg, kommentaren du la. Det känns mycket bra att ha en vän som du! Hm.. ;) Angående den där gubben så stod han upp på parkeringshuset och jag gick där nere. Numera är jag övertygad om att det var det sistnämnda han sa för han sa fan inte hund, han sa hylla! Gubbstrutt!
 

Jag har lovat herr C att jag ska ligga nerbäddad i sängen senast 23.00 idag så bäst att jag kryper ner under täcket om jag ska hålla vad jag lovat!


på promenad

Jag tog Puma på en pissrunda och gick sen genom stan. Det var en gubbe som ropade åt mig från nått håll, men jag brydde mig inte om vilket. Jag kunde nämligen inte höra om han ropade "Hallå, du har en fin hund!" eller "Hallå, du har en fin hylla!" och eftersom det lät mer som att han ropade det sistnämnda så fortsatte jag bara att gå...

trevligt med prov imorgon ...

Har precis duschat igen, har faktiskt tänkt plocka fram spanska böckerna nu för vi har prov imorgon. Känner mig lite stressad är rätt kass på spanska, tror inte jag klarade förra provet så jag hoppas jag klarar det här och slipper göra om det andra fast det har inte läraren sagt nått om det var Victor som påminde mig här i veckan om att jag inte klarade det och frågade om jag visste när vi skulle göra om det.

Hur som helst, nu ska jag slita mig härifrån vilket uppenbarligen har varit svårt. Borde be min mor koppla ur internet och teven när jag ska plugga annars går det tamejfan inte! Men nu ska jag förflytta mig till vardagsrummet och plugga, yes. Hur nu det ska gå får jag ska titta på teve samtidigt. Nåväl, provet imorrn lär visa om jag kunde koncentrera mig.

Bland annat den här fröken håller mig sällskap när jag sitter nedgrävd i skolarbetena:

You were right, I don't wanna be here
if you're gonna be there.....


måndagen är över, och det gick fort!

Imorse åkte jag till Linnea på morgonen, som vanligt. Vi "gick igenom" de senaste händelserna lite smått ;) Sen var det skola, jag åkte hem och åt middag och mamma skjutsade upp mig till Malmberget. Var hos Linnea men hon fick impulsplaner på att åka till byn och iväg for hon så jag gick till David istället. Var länge sen jag träffade han så vi hade en del att surra om! David är så lättsam, man kan prata om allt med honom. Hur som helst, tog bussen hem sen. Har pratat med min älskade pojkvän och nu med lite folk på msn men jag borde avrunda och dra mig mot sängen. Första gången på tre veckor som jag sover ensam i sängen här, det känns inte alls lockande, blä..

Och som svar på frågan jag fick i mitt förrförra inlägg, har inte bestämt vart det blir utomlands ännu :) Har pratat om allt från Italien, Frankrike, Barcelona till bara Danmark eller Finland. Just nu lutar det åt London vart vi var förra året men i en annan del, fast det kan nog sluta vart som helst!

undeeerbaaart!

En enda sak som händer kan få hela min dag (eller i detta fall kväll) att bli helt åt helvete. Tack! Undrar vad fan som hände när jag blev till för min bror är ju cool-lugn hela tiden men mitt humör är som en jävla motorsåg när det går igång. Som om inte det vore nog har jag saker att göra idag, läxor, ångest och allt är ett jävla helvete. Ta inte kontakt med mig nu. Tack och hej.



 
Nej världen, jag säger upp mig!


en dag i ett litet samhälle

Idag har jag varit uppe tidigt, for sen iväg och tjänade lite pengar, sen övningskörde jag drygt 2 mil med pappa. Har börjat köra på landsvägarna nu, det går faktiskt bra. Första gången höll jag på att köra av vägen två gånger för växellådan på mammas bil är så seg så man måste ta i och då råkar jag alltid svänga överdrivet åt höger! Sen höll jag på att krocka med en ren igår men det gick bra. Och idag var jag ut och körde med pappa då, hans bil är bra mycket lättare att köra med. Svårt att hålla hastigheterna bara, glömmer bort och så kör jag för fort.
Sen har jag bakat kladdkaka och så har jag suttit och kluddat och ritat lite. Jag ritade massor när jag var yngre och nu fick jag lust igen men förr ritade jag bara djur och nu har jag gett mig på människor, är väl halvklar tror jag.
Mötte upp Sara idag också, vi var och köpte hårfärg åt henne sen gick vi hem till mig en sväng. Och hela min familj har ätit här hos pappa (mor min också), det var ett tag sen sist. Trevligt hur som helst.

Sen är jag så fruktansvärt less på att bo här. Igår var nästan värst, men då var det så sjukt dåligt väder och sånt gör allt värre bara. Idag har det varit sol och fint, men kallt. Hoppas morgondagen blir fin för då ska jag vara ute. Nej, en dag ska jag bort härifrån. Den dagen kommer förhopp-ningsvis om lite mer än två år, då jag har gått ut skolan.
Blir skönt i sommar iaf, då kommer jag vara borta en hel del helger åtminstone, sen halva juli blir jag i södra delen av Sverige och en sväng utomlands. Fast det är inte så hemskt att bo här under sommaren ändå, bara man har något att göra. Det är så tråkigt under hösten och vintern! Tur att livslusten börjar dyka upp igen nu under våren :)


klädmani

Det är väldigt dumt av mig att klicka in på Gina Tricot och H&M när jag inte har några pengar. Det är nästan ännu dummare att klicka in där när jag vet att jag är nästan tvåtusen kronor rikare om tre dagar. Men nu vart jag väldigt sugen på att beställa hem lite nytt, som vanligt!

Svart Lorelai tunika, Gina Tricot 149:-
Svarta Lace leggins, Gina Tricot 149:-
Svart topp, H&M 98:- (149:-)
Turkos topp, H&M 98:- (149:-)


Hm, jag funderar på om jag vill beställa hem det där. De två sista topparna är likadana, först ville jag bara ha en svart men det är ganska tråkigt, fast jag vill ändå ha den så jag tog en turkos också. Vi får se vad som händer när det börjar klirra i kassan igen!


Förra gången klickade jag hem det här:

Mörk gul/randigt linne, H&M 98:-
Gråmelerad haremsbyxa, H&M 198:-
Svarta shorts, H&M 98:- (?)
det är inte shortsen på bilden men liknande
 de jag köpte finns inte kvar på hemsidan

puuh, då vare helg igen

Skönt med helg! Känns inte som att det redan är fredag, men det är det tack och lov. Gårdagen var en dålig dag, och denna jävla fredag verkar vara likadan. Jag är på fruktansvärt dåligt humör så håll er borta.

Mitt konto klirrar (ekar?) 7 kronor för tillfället. Sju hela kronor, wow ;) Tror aldrig att jag har haft så lite pengar på kontot. Men på måndag är jag 1900 kronor rikare så det är nog ingen fara. Jag har en hundring liggandes nånstans också tror jag. Men jag vill ha en skinnjacka, och jag har lovat mamma en resa tll Luleå. Dock har jag inte bestämt när så vi får väl se om det blir i maj eller juni. Dessutom måste jag fylla på min mobil för imorrn tar mina gratis sms slut och så ringer jag ju skitdyrt då också.

Dessutom ska jag inte äta godis på fem veckor har jag bestämt. Jag började i måndags så har inte ätit godis på 5 dagar än så länge. Tror aldrig jag kommer att klara det men jag hoppas. Jag är jävligt kass annars, fast det är jag ju ändå haha :p Det kanske är därför jag är så sur, för att jag inte ätit godis på flera dagar. Men nu är det fan ändring för ett tag framöver, jag är less på det allra mesta.

Nu ska jag sova eller nånting, orkar inte vara vaken och sura.

äntligen!

Idag har jag bokat biljetter ner till Gävle. Det är i princip det enda jag tänkte säga. Nu får man börja räkna dagar (eller ja, låt oss börja med veckorna även om de är rätt så få) igen för snart åker jag ner till min älskling! Tur att man ser ljuset i tunneln nu när det börjar gå mot bättre tider i alla fall. Pöss på det :) Och tack till min kära pappa som betalade hela biljetten, fast han bara lovat att betala halva. Du är bäst!

friluftsdag

Idag hade vi friluftsdag, var väl ute drygt två timmar. Rätt så mysigt för vi hade bra väder :) Sen promenerade jag, fröken Ärleborg och Johanna hem. Jag sov väl någon timme efter jag kommit hem, sen ringde jag och fixade lite sommarjobb förhoppningsvis, for iväg och gjorde ärenden med min mor och sen har jag suttit här ett tag. När jag åkte iväg med mamma så - HÖR OCH HÄPNA NU, VA - lämnade jag min mobil hemma!! Och nej, jag är inte sjuk. Jag hade bara lust. Det hade nog inte en kotte kunnat tro om mig så besatt som jag är av den där telefonen.
 
Dessutom ska jag inte äta godis på fem veckor har jag bestämt. Och jag ska (försöka) klara det. Fem veckor borde fan gå, annars är jag kass. Men det är jag ändå haha ;) Men det gäller godis, chips, popcorn och sånt där fett. Fika och läsk är fortfarande okej (a) Annars får jag mega jävla abstinensbesvär.
 

Sen tänkte jag bara säga att min pojkvän är finast i
världen. Och jag saknar honom.


god, i miss your lovely eyes



en vanlig dag på välkommaskolan haha!

Idag hade min vän - ljushuvudet Sofie - tagit på sig två olika skor när hon gick till skolan, något vi upptäckte när vi satt och väntade på våran näst sista lektion. HAHAHAH! Åh herregud, med min jävla humor så skrattade jag tills jag höll på att avlida. Jag tyckte väl att något såg konstigt ut men jag tänkte inte mer på det för båda skorna var vita, lite annorlunda men det som skiljde sig mest var sulorna.



Ja, det är Sofie i ett nötskal helt enkelt! :) Detta gjorde dagen!


sista dagen innan det är skoldags igen

Det känns inte alls bra att min älskling har åkt hem igår. Känns som att jag är halv, som att en del av mig har följt med honom. Fan att det ska vara så svårt, men jävla skönt att det är värt alltihopa ändå. Och förstås härligt att det går mot sommaren och sommarlovet! Men nu ska jag se det här positivt, detta är det längsta vi har varit ifrån varandra sen vi blev tillsammans, och jag ska inte gnälla för det är fan inte länge kvar tills vi ses igen, det är ingenting jämfört med hur länge det var nu!


Tro mig, det är inte bara jag som är kär i Christoffer! ;)
 
Idag har jag varit i Råneträsk med mamma, hennes kompis Eva och hennes kille Dick. Vi hade finfint väder, blåste lite kallt men mysigt som tusan att sitta ute i solen och grilla korv och mata fläskollar! :) Heter det så..? En fläskolle, två fläsk..ollar..? HAHA! Det är iaf en fågel, dom heter nog inte fläskolle egentligen men dom kallas tydligen för det. Har varit en sväng och hälsat på mormor och morfar också och morfar hade fått ta bort förbandet efter operationen, såg ju bra ut men lite småläskigt fortfarande.

Har inga planer för morgondagen, men nu ska jag duscha och sen packa ihop kläder för imorgon har jag idrott. Är inte alls pepp för skola, allt känns helt åt helvete nu + hundraåtta tusen kilo ångest. Tackåhej!
 
-
It's been hardly a moment and you are already missed ...

när centimeter blir till mil

Jag älskar dig!

Hjärtat värker men alvedon är inte till för hjärtesorg

mitt i allt annat

Här kommer ett sådär trevligt "klanka ner på sig själv"-inlägg.
 
JAG ÄR...
- på dåligt humör
- sur
- grinig
- svartsjuk
- dum i huvudet
- överkontrollerande
- alldeles för nyfiken
- gnällig
- jobbig
- osv...

Nu ska jag återgå till min plats i soffan med mina tre grabbar. Och ändra på mig själv hade jag tänkt!

nejnu var det dags

Nu har jag inte bloggat på flera dagar, vad tråkig jag är :o Så nu måste det vara dags fast jag egentligen inte ens orkar. I lördags morse kom Christoffer hit, sen har vi faktiskt hunnit hitta på litegrann dom här dagarna som gått.

Idag har vi knallat på stan, varit och fikat OCH Malmgren var förbi och fixade ljudet på min dator, vilken toppenkille haha! :) Så nu efter tre månader i tystnad lever den om igen. Efter att vi käkat så knallade vi iväg till Ante och Sophie och vi kom väl därifrån för drygt en halvtimme sen. Vi har surrat och kollat teve, sen när Jack och Tyra kom hem så tittade Christoffer och Jack på folkrace på youtube och jag och Tyra lekte. Och efter det läste jag godnattsaga åt Tyra och sen kollade vi andra på teve. Och innan Ballar av stål åkte jag, Christoffer och Sophie först till Sibylla och köpte ett barnmål åt mig och sen köpte dom käk hos Pizzabagarn haha ;)

Och nu ska vi snart krypa till kojs, jag orkar inte skriva nå mer har ingen fantasi nu. Jag är trött. Imorrn ska vi till mormor och morfar, sen till Ante och Sophie och därefter på bio. Trevlans! Godnatt.

-
your voice heals me inside

världens tråkigaste

Jag måste vara världens tråkigaste människa. Vi såg I know who killed me och jag vet inte om den var sjukt äcklig eller om det bara är jag som är löjlig för jag satt fan bakom kudden en tredjedel av filmen! Fyfan vilken mes jag är! Och så satt jag där och frågade Linnea vad som hände hela tiden haha! De sista 25 minuterna kollade jag max två sekunder innan jag gömde mig bakom kudden igen för att kika efter ett par minuter igen.

Stackars Linnea, jag är världens sämsta skräckfilms-tittarkompis ;) Nu ska vi till elevhemmet!

@ linneas place

<- pigi och jag innan balen -08 :)
Nu sitter jag hemma hos Linnea. Slutade 11.25 idag men det var nog kring 11.00 som jag tog påsklov för att sticka till bussen. For hem, diskade bergsdisken som väntade på mig, sen gick jag faktiskt och sov. Vaknade vid halv tre och då satte jag mig vid datorn, var och mötte Linnea vid halv fyra och vi gick på Ica och handlade. Sen har vi gjort tacos hemma hos mig och därefter tog vi bussen upp till Malmberget, gick på Konsum och köpte godis och nu sitter vi här. Linnea har duschat och jag socialar på msn.

Vi ska kolla film ikväll, antingen I know who killed me eller så ser vi Changeling. Får se vad vi vågar kolla! Om en timme går min älsklings tåg så imorrn är han här, fyfan vad jag är less på denna väntan alltså. Men snartsnart är han här, imorgonbitti på morgonen :) Nu har jag fan väntat tillräckligt länge, alldeles för länge!

gissa veeeem?!


En helt vanlig skoldag på Välkommaskolan ;)
 
 

GISSA VEEEM som har skrivit klart hela jävla rapporten förutom sammanfattningen?! Jo, jag! Fy fan vilken nörd jag är, jag hade faktiskt bara gjort klart första sidan och faktadelen och nu är aaallt utom sammafattningen klar. Grattis Evelina, du är två dagar i förväg, det är rekord! Imorrn ska jag jobba som en jävla nörd i dom tre timmar vi ska skriva rapport, för jag ska minsann bli klar så jag bara behöver rätta massa på fredag.

Jag har nyss pratat med en galet jävla nervös Sara och nu ska jag äntligen vila lite för jag har skrivit rapport i 3,5 timme. Ska dricka te, dra på mig min "sportoutfit" ;) och vänta på att Christoffer ska ringa.


RSS 2.0