hur kunde jag vara så blind?

Tacka gud för att meddelandehistoriken på msn finns. Det finns bara en sak du vill när vi ska umgås. Och får du inte som du vill så blir du så förbannat jävla grinig och surar hur länge som helst. Jag har alltid stöttat dig när du har mått dåligt men så fort jag har mått dåligt så har du bara gnällt och gnällt. Jag har bestämt mig, nu lämnar jag det och går vidare. Det funkar inte längre, du måste inse det. Jag har insett det för länge sen men du verkar inte kunna förstå. Det är slut, det är över. Jag ångrar absolut ingenting, bara att jag höll ut så länge. Nu går jag vidare, ensam är stark (ibland). Men det gör ingen skillnad om du står vid min sida eller inte, den senaste tiden har du varit till mer besvär än något annat. Och du har gjort mig ledsen oftare än vad du har gjort mig glad. Är det meningen att det ska vara så?
Var det inte fel på mig, ja då var det nå gravallvarligt fel på mina kompisar. Du kunde ta mej fan aldrig sluta klaga. Alltid var det nånting. När jag låg på botten försökte du inte ens hjälpa mig, det gjorde mina riktiga vänner. Sanningen är den att du är falsk, jag är falsk. Vi är falska mot varandra. Är det bara jag som har insett det? Mina vänner försökte tala om för mig vad du gjorde mot mig, men jag förstod inte. Eller nej, jag ville inte förstå helt enkelt. Jag är glad över det där samtalet förra veckan. Det fick mig att inse att det inte funkar längre, det har inte funkat på ett bra tag. Vet du det? Och jag vet, det är inte bara ditt fel, det är även mycket mitt. Trots allt har jag alltid stått med min dörr öppen för dig, även om din dörr nästan alltid stod stängd och låst för mig. Men vet du vad? Det är över nu. (eller egentligen för länge sen, men jag har aldrig riktigt insett det. förrän nu, idag)

jag tillåter er att skratta

HAHAHAHAHAHA fy helvete vad jag har garvat när jag läste det här, hittade gamla mejl från 2003 och jag måste bara visa några av dom. Fast jag ska vara snäll och låta mina dåvarande vänner få vara anonyma ;) Därför får dom bara en siffra..

2 - 2 juni -03: ja jag vet du sa det men i *namn* han är ju söt men jävligt snuskig liksom för idag hoss *namn* kom han in och ritade en grej på tavlan ( Y ) en sån fast frammi från och på en kille hajar du =0/
E - 2 juni -03: ja jag var ju där
2 - 2 juni -03: ja jag vet och jag ljuger inte sen kom *namn* och *namn* och gjorde samma sak och sa det är flera siffror där en 8 en 1 m.m

-----------------------------------------------------

1 - 6 aug -03: ge dig nu!
E - 8 aug -03: varför ska ja ge mig?? ge dig själv
1 - 8 aug-03: jag såg dig på rimi!!!
E - 10 aug -03: jag såg dejj me....
1 - 22 aug -03: Vill du bli vän med mig ?

-----------------------------------------------------

E - 26 sep -03: när vi skaffar en ny hund så kan vi vara ut med den sent eftersom den känner på sig när vi är rädda å då attackerar den..!
2 - 27 sep -03: vaa attackerar den ossssss????!!!
E - 27 sep -03: nee.. den attackerar dom vi är rädda för dumhuve!
 
-----------------------------------------------------

2 - 30 sep -03: va gör du??
E - 30 sep -03: tänker på *ett namn*
2 - 30 sep -03: åå jösses
E - 30 sep -03: inte på det sättet!!! han hade ju såå jävla fjollig cykel idag...

engelska lektion

Nu sitter jag på engelska lektion och arbetar om Australien. Jag, Lisa, Johanna och Evelyn håller på med ett grupparbete. Jag som trodde att vi hade 1½ timmes hål idag, så visade det sig att vi hade 2½ timme! Så jag hade 40 minuters mattelektion imorse, sen tog jag bussen hem och rastade P, satt vid köksbordet och filosoferade innan jag tog bussen tillbaka för 70 minuters engelska. Och jag slutar på typ en kvart.


australisk känguru, hihi

Ikväll blir det bus med Sofie & c:o! Det blir trevligt. Innan dess ska jag äta plus att jag ska duscha. Vart ändrade planer igår så jag sov hemma ändå. Och efter dagen så är det bara 4 skolveckor kvar till sportlovet, jag funderar på vad jag ska hitta på då.. 4/3 blir det iaf Luleå :)

Nu ska jag jobba vidare...

redan fredag imorgon

Vilken lätt skolvecka det har varit :O Första gången på riktigt länge som jag känner så. I måndags gick jag visserligen 9.40-15.55 men sen har det varit lätta skoldagar; tisdag 8.00-12.50, onsdag 10.50-13.50, torsdag 9.25-11.45 och imorrn går jag 8.00-12.25 men då har jag 1½ timmes hål också.. Vi har ju inte alltid såhär lätta veckor men nu i veckan har det varit många inställda lektioner tycker jag..

Idag fick jag förresten mitt armband som jag beställde i måndags! På det står det "Love as though you have never been hurt before", och ja för den som är dålig på engelska så "älska som om du aldrig har blivit sårad förr".
 



Ikväll sover jag hos Linnea. Så jag tar bussen dit innan åtta eller efter nio nån gång. Nu ska jag ringa min pojke, jag saknar honom :)


som bambi på hal is




Detta har jag och Linnea sysselsatt oss med ikväll! Trevligt :) När vi var less åkte vi upp till Malmberget och på kvällen tog jag bussen hem. Tro det eller ej, men jag ska sova nu. Godnatt världen.


när jag inte trodde det kunde bli värre

DÅ BLEV DET JUST DET!!! Gaaah, jag ska fan lägga mig och sova resten av dagen efter middagen. Varför är allt emot mig idag?! Hojja. Jag har just upptäckt att morsan har köpt hem nå toalettpapper som jag inte gillar. Jag vet, jag är löjlig men det ska vara klorblekt och mjukt, vafan annars är det inte toapapper :o Köp lambi eller nå!
Jaja, det är iaf inte det. Jag hjälpte min mor med maten idag, jag stod och stekte och hon kokade upp vatten. Så skulle hon ta bort kastrullen från plattan när vattnet kokat upp och så vettefan vad som händer men då spills det kokhett jävla vatten på min fot!!!! Fy helvete vad ont, in i duschen och skölja med iskallt vatten. Nu är min fot helt röd och svullen.
Vad har världen emot mig idag?!?!

DAGENS JÄVLA HUMÖR x2


lite tillägg kanske

Jag glömde förresten skriva att jag har sträck baksidan av lårmuskeln så jag kan knappt gå normalt. Det gör förjävligt ont. Jag vet inte var, hur eller när jag gjort det. Kan hända i fredags eller lördags säkert.

Jag har haft min idrottslektion nu, det var inte så hemskt. Jag, Viktor och Gustav gjorde det bästa av situationen (vi var alltså inte med). Sen bussen till Gällivare. Stackars min familj som ska få stå ut med mig idag, jag är så jävla pissed off. Och stackars Christoffer. Det är tur att jag har en förstående pojkvän ;)


stäng inte ut mig från smärtan du bär

det är fan inte min dag

FY HELVETE vad less jag är !!! Inte ens halva dagen har gått och det har redan skitit sig helt galet mycket för mig. Jag ställde klockan på tjugo över sex så jag skulle kunna snooza en gång. Jag vaknade, snoozade, skrev sms, snoozade lite mer (för min nya säng var så skön att ligga och dra sig i). Tänkte att jag skulle upp senast tio i sju. Nähä, tio ÖVER sju vaknade jag, kastade mig upp ur sängen, på med kläderna, slängde i mig en macka. Och när jag skulle borsta tänderna fick jag damp då tandkrämen nästan var slut och jag med min cepetumme orkade inte ta i. Men det fixade sig.
Sen upptäckte jag att jaha oj, bussen går liksom om 10 minuter. Så jag drog på mig alla kläder, vet inte hur länge det var kvar men slutade iaf med att jag hann till bussen med en sekund till godo. Jag hatar att stressa på morgonen! Jag höll på att somna på bussen för jag var så fruktansvärt trött. Så skulle vi redovisa en pjäs på morgonen på engelskan. Jag tömde hela skåpet för att hitta pappret där alla replikerna stod. Hela skåpet tömde jag, och glad var jag inte.
Själva redovisningen gick väl hyfsat men sen tänkte jag att nu skiter jag i allt så jag ringde till Linnea, hämtade hennes nycklar och stack till henne och sov. Alla skulle ändå skriva prov på matten och det ska jag göra nästa vecka.
Christoffer ringde och väckte mig, nu sitter jag här. Börjar idrotten om 10-15 min så jag ska knalla dit. Ska ändå inte vara med men jag får närvaro bara jag är där ju. Först i typ mars får jag ju börja vara med på idrotten :s

Nä nu ska jag kila, ursäkta dampinlägget men jag är arg. Och den här dagen är fan inte min.

söndagsångest

(Och då är allt som vanligt antar jag?) Söndagsångest är inte alls kul. Går 9.40-15.55 imorgon, tungt. Har så jävla tråkiga, jobbiga och långa lektioner. Men men, that's life.
 
Idag har jag vart och kikat hockey, MAIF-Asplöven. Det slutade 8-6, maifarna spelade bra. Sen åkte jag hem, sov lite och åkte upp till Malmberget igen. Och när jag kom hem så var jag ut och promenerade med Hanna. Vi gick en timme, skönt att komma ut i friska luften :) Nu ska jag hoppa i duschen, sen ska jag försöka sova tidigt. Vi ser hur det går med det.
 
Precis idag är det ett halvår sen, tiden går fort när man har roligt! Och även om jag då varken visste vad jag ville eller ens hoppades på så blev det som det blev, och jag har aldrig ångrat en sekund =)
 

Som man bäddar får man ligga, eller kanske: Den som bäddar hemma får man ligga med?

moa, 9 år

 Ur boken "Gud som haver barnen kär har du någon ull"
 
"Har man sneda ögon ser man världen ur en annan vinkel.
De fungerar lika bra som friska ögon, det är bara det att man går in i lite flera träd."
Moa, 9 år

min kväll



Det duger gott och väl :)

gårdagen i väldigt korta drag

Skola, stan och Koskullskulle. Michaela klippte mig igår också! Jag hade jättekul igår trots typ tjugofyra miljoner tårar där ett tag. Tack Hanna för att du lyssnade och tröstade :) Blev iaf buss hem på kvällen/natten eftersom Michaela inte kände sig pigg och kry, och hon skulle nämligen vart chaufför. Så vid ett-tiden var jag på hemmaplan igen! Jag hoppas att alla andra hade lika kul som jag! :)
Här är en film från engelskalektionen igår (innan jag råkade vara otrevlig när Hans kom..):


 
Idag klev jag upp vid halv ett, mådde inte så bra och det gör jag inte nu heller. Dumma körtelfeber! Jag duschade, Christoffer ringde och sen gick jag till mamma och var lite social. Nu har jag kommit tillbaka till pappa och väntar på middag. I torsdags fick jag min nya säng förresten! Men den har jag hos mamma så jag sover i den först på måndag då.
 
Nu ska jag fortsätta vänta på middag, sen sova lite kanske! Ikväll har jag inga planer :)

evelina, man svär inte åt sina lärare

Engelskalektionen, idag:
Vi ska dramatisera nå grejs nästa vecka så idag skulle vi träna till det. Sofie och Johanna satt och läste och det var snart min replik. Vi svamlade lite (speciellt jag iaf) för jag var så less på att läsa samma sak flera gånger om. Jag låg på en bänk med huvudet mot Sofie och Johanna satt vid mina fötter. Johanna läste det hon skulle och så var det min replik, samtidigt som jag hörde nått mumlande i bakgrunden så ropade jag:
- "No, fuck off!!" (och inte så tyst heller), istället för "no, stop that!" som jag egentligen skulle säga.
 
När jag vände mig om till vänster ser jag Hans, våran engelskalärare. Det är våran andra lektion med honom. Han hade just ställt oss frågan om vi kunde komma in i klassrummet en sväng (det var det "mumlandet" som jag hörde). Sen tyckte jag han nämnde nånting om "That was not a part of the text" fast jag vet inte? Jag skrattade iaf så tårarna rann, Sofie och Johanna skrattade dom också och jag hann få fram "Eh, I'm sorry?" (eftersom han antagligen trodde att jag skrek åt han) innan Hans återigen frågade om vi kunde komma in i klassrummet. Jag försökte låta lite mer seriös och intresserad så jag frågade om vi kunde läsa klart texten först. Hans fru är engelsk, dom verkar prata engelska hela tiden. Hans kan i alla fall svenska, jag vet inte om Sue kan det. Hon låtsas iaf som att hon inte kan det.. Jag hade Sue i engelska förra terminen.
 
Jag skrattade så jag höll på att dö och undrade varför inte Sofie och Johanna kunde nämna att Hans snart hade vägarna förbi..?! Men dom sa att dom inte visste att jag skulle säga något såntdär och visst, det fattar jag ;) Hans var inte inne i klassrummet när vi kom dit, så när han väl kom tillbaka så började jag fantisera och prata om att han hade låst in sig på toa och grinat. Han såg lite rödgråten ut.. Nå väl, jag gjorde ett gott intryck, garanterat det bästa jag kunnat komma med..

L & E


we're the best of what's still around
  

some days i feel broke inside,

but i won't admit..

Har sovit 10 timmar inatt! Det är helt galet, så länge har jag nog aldrig sovit när jag ska till skolan. Jag var som sagt jätteglad igår kväll, det märkte ni kanske. Men nu är det väl bra igen tror jag. Det har verkligen inte känts som torsdag idag, trots att jag har slutat 11.45 så har vi haft tre lektioner och klockan kändes som minst 15.00 när jag satt på bussen hem.
Linnea kommer hit vid sextiden, sen ska vi iväg på ett möte och efter det sticker vi till Malmberget. Vi får se vad vi hittar på men ska iaf hälsa på David. Och förresten, bilden är från 2006, det är jag och Ronja en kväll utomhus :)



How do you sleep at night while he cries?
How do you dream when he had no chance to say goodbye?
What do you feel when you look in the mirror? Are you proud? (Well, I wouldn't be..)
How do you walk with your head held high?
Can you even look him in the eye, and tell him why?
He has learned the hard way..

fuck you världen


Hela jävla världen kan ta sig i arslet idag!!!!

Nu går jag och sover, god jävla natt!!

rip tore

Igår natt dog min pappas morbror Tore. Han blev 74 år gammal tyckte jag att pappa sa. Som jag förstod det så hade han fått en stroke och när han låg på sjukhuset hade han fått hjärtstillestånd men dom lyckades få igång hjärtat igen, dock hade han fått så mycket skador i hjärnan att dom var tvugna att stänga av respiratorn.

Tore bodde i Kalix med sin fru Lisa. Förut hade dom en vit liten hund som jag lekte med nån gång när jag var där. Det är länge sen jag träffade Tore sist, minst 3-4 år sen tror jag faktiskt men det kanske till och med är fler än så. Tore och Lisa har en dotter som heter Stina, hon väntar sitt andra barn nu. Tore var en glad och sprallig människa och det är tråkigt att han har gått bort, även om inte jag hade så bra kontakt med honom. Jag hoppas att han får det bra nu.

För drygt 1½ vecka sen skulle hans syster, min farmor, ha fyllt 81 år. Vera hette hon, hon blev 77 år gammal. Tiden går så fort, det är snart 4 år sen hon dog men än idag tänker jag ofta på henne. Jag saknar henne så mycket! Min älskade farmor. Men nu är hon och hennes bror Tore åter hos varandra igen, precis som när de var små.

Vila i frid, Tore.
- Hjärtat svalnar då morgonen gryr, drömmen försvinner och man inser att verkligheten styr..

att beställa kläder är segt

Byxor - leverans i slutet av februari
Shorts - leverens i slutet av februari
Linne - meddelande vid nästa leverans

Tack för den då.
 

 

brumbrum i backen..

Bilden är tre år gammal om nån undrar. Den är tagen i Kasselbacken, aka Mardrömsbacken :)

lång jävla måndag

Vi hade naturligtvis ingen matte idag, så hade kunnat ha sovmorgon till 11.40. De andra lektionerna hade vi, men dagen var seg och jobbig. Hann bara äta när jag kom hem, sen for jag iväg på träningen.
När jag kom hem från den bråkade jag med datorn för ljudet har slutat funka. Kom över till pappa kring tjugo över tio och då sen ringde jag till David och surrade. Han la nyss på så jag ska försöka fortsätta med samhällsuppsatsen. Sen ska jag sova, jag ska försöka lägga mig vid halv tolvtiden idag.

Skola imorgon 8.00-12.50 så det är väl hyfsat bra. Engelska, matte och sen idrott. Men jag får ju inte vara med på idrotten på 2 månader, så får väl bara sitta och glo antar jag. Godnatt!


dagens bästa

Dagens bästa blev lätt Sofies agerande när vi skulle från Linnea till matsalen! Vi hoppade in i hissen, 12:e våningen. Hissen stannade sedan på 11:e våningen..

jag: Nej, nu ska det kliva på folk..
Sofie: Ja, mitt ex!
Dörren öppnas och tre killar kliver in. Sofie låter killarna kliva på innan hon själv går ut. Men vafan tänkte jag, vart ska hon? Ogillar dom varandra så mycket att dom inte ens klarar av att åka hiss tillsammans?
jag: Eh, men hallå Sofie? Kom hit nu!
Sofie: Jaha, oj! *vänder och går tillbaka in i hissen, hon trodde antagligen att vi var på botten redan då*
Killarna står i hörnet och småpratar lite (antar att dom tyckte situationen var lite rolig dom med).
Sofie (för att bryta den pinsamma tystnaden): Ja, den här hissen är ju rätt gammal...
jag: Mmm.. *håller mig för skratt och står och stirrar in i hissväggen resten av vägen ner*
När vi är nere på bottenvåningen går jag och Sofie åt ett håll och killarna åt ett annat. Jag och Sofie gapskrattar iaf, och det gör nog killarna också!

dags att lägga sig

Nu ska jag strax krypa till kojs. Suttit och skrivit lite (och nog fan var det då lite..) på samhällsuppsatsen i rättskunskap. Fan att jag aldrig ska orka ta tag i det.

Linnea kommer förbi efter åtta imorrn. Sen tar vi bussen upp till Mbgt i väntan på att skolan ska börja. Går 09.40-15.55 imorgon. Matte, NK, samhälls och svenska. Förhoppningsvis så går vi inte hela lektionerna i och med att vi har nya lärare i alla de ämnena. Men bara därför gör vi väl det, blä på det. Fast iofs, NK har vi ju aldrig haft förr så. Peppad? Nä.

Näfan, godnatt nu. (jag vill ha sportlov nu tack, dock "bara" 6 skolveckor kvar)

besök på kvällskvisten

Idag vaknade jag vid halv ett nån gång. Eller nej, men det var då jag klev upp. Efter ett ringde en irriterad pojkvän (vilket är förståeligt!) så vi surrade ett tag, sen tog jag en låångpromenad med hunden för att rensa tankarna. Efter det hem för att äta och sen en halvtimmes vila innan träningen började klockan fem.

När jag kom hem från träningen kom Lina och Fanny förbi. Dom var här drygt två timmar tror jag, så dom har dragit precis :) Det var trevligt att dom kikade förbi! Jag ska slänga mig in i duschen nu, sen försöka mig på samhällsuppsatsen. Efter det surra med Christoffer innan jag går och lägger mig.


Överallt på jorden finns människor som vet att regnet alltid faller i tid och evighet


då kom jag plötsligt på det

Nu vet jag varför jag alltid vill och försöker hjälpa andra. Det är då jag kan koppla bort mina egna problem. Jag har inte så mycket problem, åtminstone inga stora. Man skulle nog kunna kalla dom bekymmer istället. Hur som helst behöver jag inte tänka på dom när jag tänker på andras problem och bekymmer. Det är nog det jag tycker om, att hjälpa folk och inte behöva tänka på vad jag skulle behöva hjälp med.

Men idag (eller nej, just för tillfället bara) är jag sur, deppig och ledsen.

maif hockey

Idag var jag och tittade på hockey. Min lillebrors lag spelade mot Piteå. Idag var det skämmigt att heja på MAIF. Två slagsmål, fyra game misconduct (matchstraff) och en av dom var från Piteå, resten från min brors lag. Och även en i min brors lag fick match penalty (avstängning). Så det var en halvgalen match jag var och tittade på. Men typ alla skämdes över MAIF för det var mer boxningssport än nå hockey. Dom förlorade med 2-10.


Men min bror spelade iaf jättebra! Och han håller sig undan slagsmål, duktig som han är :)

helg igen!

Igår hade jag en lektion, det var historia. Fröken Ärleborg fixade skjuts till Gällivare så vi slapp ta bussen hem. Jag gick och vilade vid halv två. Kring halv fem klev jag upp sen, blev några timmars sömn..
Iväg till Ica och handla mat, Linnea kom dit och vi diskuterade vad vi skulle äta. Jag bjöd henne nämligen på mat och sen tårta eftersom jag inte var hemma när jag fyllde år. Det slutade med lövbiff, pommes frites, bearnaisesås och rosa prinsesstårta!
Sen tog vi bussen upp till Malmberget eftersom vi bestämde att jag skulle sova där.



Vaknade som sagt upp hos Linnea imorse. Jag började kvart över åtta så jag klev upp, åt, fixade mig och knatade iväg till skolan. Hade en timmes historialektion och så slutade vi. Eller jag har ju individuellt val på fredagar men det börjar först tjugo i ett så jag gick hem till Linnea igen och gick och la mig, vi sov båda till tjugo i tolv då vi åt lunch och sen gick vi på indvalet.
 
Jag fick ett nervsammanbrott när jag gjorde mitt dataprov! Det var inte alls svårt men det var det att jag knappt kom ihåg hur man gjorde alla lätta saker. Och läraren skulle rätta provet när jag lämnade in det så hon kunde säga vad jag fick för betyg (det var kursens sista lektion) men det ville jag verkligen inte veta så jag och Linnea stack då istället.


Bussen hem, sitter här nu. Och jag ska fortsätta med mitt tråkiga jävla bildarbete. Men det är snart klart iaf! Jag ska också leta fram nån gammal mobil som Christoffer ska få, han tappade sin i badkaret igår så den går väl mot slutet nu skulle jag tro? ;)


gaah, gå och lägg dig!

Jag är expert på långa, sena nätter. Varför kan jag aldrig gå och lägga mig i tid? Vilken ångest det ger att sitta och se klockan gå.. Nu sitter jag iaf och lyssnar på musik och har kärleksrådgivning med Lillprinsen :) En herre med ett annat namn givetvis, men han har alltid vart min lillprins, iaf sen jag lärde känna han.

Nåväl, måste krypa till kojs nu. Snart..

 
Svårt att somna utan dig, svårt att vakna utan dig.

ingen skola alls idag

Nej, idag var jag inte i skolan över huvudtaget! Vi var på misshandelsrättegång kl 10.00-12.30 ungefär. Så vi skulle inte ha hunnit till idrotten som började 13.45 och var den enda lektionen som vi skulle ha haft igår. Så vi fick sluta! Jag bjöd mamma på fika på Nyfiket sen :)

Sen har jag inte gjort mycket alls, nu på kvällen kom det förbi lite folk och åt tårta och sånt. Har ju fortfarande inte firat att jag har fyllt år (4 januari) ;p Så imorrn kommer Linnea förbi, då ska vi äta romantisk middag för två igen haha ;)) Och sen ska vi kanske åka skridskor och så blir det att äta tårta och då är Michaela också inbjuden!

När besöket hade åkt hem idag så satte jag mig ner med mina bildarbeten som jag har i rest. Att göra klart nå grejs på mappen vi har haft arbeten i och göra ett arbete med pastellkritor. Har tänkt själv att jag kommer ju aldrig att sitta hemma och göra nått sånt där haha! Men nu var jag ju så illa tvungen. Klar blev jag med mappen men med pastellbilden så saknar jag sista färgen som ska målas över hela skiten så jag får gå till skolan till bildsalen och hämta en när jag orkar.

Nu ringde jag nyss till Christoffer och surrade, eller ja vi la väl på för en halvtimme sen för han skulle sova. Han är på praktik så han börjar sju på morgonen, det låter mindre trevligt! Jag går 9.40-10.50 imorgon ;)))

 
min mapp, och jag som mest koncentrerad då min mami var framme med kameran..

christoffer ternström



 
Saknaden växer under ensamhet


om att inse saker

Jag insåg just att jag har gjort många bra val här i livet. Okej, många och många men de flesta val jag har gjort har varit bra. Jag såg en film alldeles nyss, den fick mig att inse det. Det är egentligen inte mycket jag har gjort som jag ångrat, mest småsaker. De mesta som i längden kommer betyda något känner jag att jag har gjort rätt. Tack vare den här filmen förstod jag det. Glad är jag också just nu. Och jag måste fan sova, ångesten kom för länge sen och jag har skola imorrn. Sju minuter över åtta går bussen.

Fyfan vilket inlägg. Bli inte förvånad om det är raderat imorgon nån gång..

blä på måndagar

Måndagar är tråkiga och sega dagar. Skoldagen var helt okej ändå, faktiskt. Jag åkte buss hem, for och handlade med mamma, åt middag och sen åkte jag och tränade.

Och nu har jag varit hemma och gjort inget alls. Jag borde fortsätta plugga men seriöst, jag orkar inte. Inte nu. Ska snart slå på en film och sen efter den ska jag över till pappa och hämta resten av läxorna, sen plugga om jag har nån ork till det. Vilket jag garanterat inte har men ändå ;) Eller nä! Nu ska jag vara lat och ringa och be lillebror ta med allt pluggmaterial från pappa när han kommer hem hit, haha!


blöt-jävla-djur direkt ut ur duschen igår ;))
 
 
Jag saknar Christoffer! Jag förstår inte hur jag ska klara mig, jag hatar att det ska dröja så länge innan man ses. Och nuuu blir det fan extremt bara för att jag har sportlov en vecka senare. Meeen puss på pojken min!
 


3 veckors skolarbete i rest

Spanska, engelska, svenska, matte och samhällskunskap är de ämnen jag tagit hem arbete i, de som jag vet på ett ungefär vad som behöver göras men jag vet att i engelskan och spanskan har jag mer att göra än det jag har gjort nu. Dock är jag klar med spanska, engelska och svenska! Känns skitbra, har jobbat drygt 2 timmar med det nu.

Det jag behöver göra i samhällskunskapen är nån större uppsats, så jag ska börja lite smått med den. Ska höra med Robert om jag kan lämna in den på fredag, sen veckan därpå börjar ju vårterminen och då får vi en annan lärare. Matten ska jag sikta in på att göra lite imorrn. Orkar verkligen inte idag för jag blir bara sur, är helt värdelös på matte! Men samtidigt blir det fel att sitta imorrn och göra säkerligen minst 3 kapitel.. Jaja, jag orkar verkligen inte med nån matte idag.

Vi ska tydligen inte ha några bildlektioner nästa vecka heller. Jaha, hur hade hon tänkt då? Tror vi har gjort kring minst 6 arbeten på bilden och gissa hur många jag har gjort? Två. Jag har två klara arbeten och ett halvklart. Sen vet jag att det är två arbeten som dom gjort medan jag hållt på med mina och så måste dom ju ha gjort nånting under de 3 veckor jag var sjuk.
Och jag gruvar mig för vad jag ska få för arbeten i historian, det skulle jag inte få över lovet utan efter det istället eftersom jag redan hade så mycket att göra. På fredag har jag dessutom prov i administration (datakunskap) och jag minns ingenting! Hur ska det gå?

Jaja, antar att det inte är så intressant att läsa mina klagomål, men nånting måste jag ju få klaga över ;) Ge mig lov nu!


allt annat lämnas bakom

Såhär 10 dagar in på det nya året har jag fått mig en del tankeställare, antar att jag inte är ensam om det heller för den delen. 2008 var ett bra år för mig. Mycket bättre än åren innan, av det jag kommer ihåg iaf. Vissa delar av tvåtusenåtta slog allt och sommaren måste ha varit den bästa någonsin. Men för första gången känner jag på riktigt att det som har varit, det har verkligen varit. Och det som är, det är fortfarande. Förstår ni? Jag är annars en sån person som tenderar att leva kvar i det gamla, jag har svårt att gå vidare och det ligger saker i mig och gnager som hände för länge sen, som jag har förlåtit och borde ha glömt, men trots att jag kan förlåta så har jag svårt för att glömma. Det är sån jag är helt enkelt, även om jag låtsas som ingenting.

   
Kanske så skriver jag alldeles för lite om mina tankar här i bloggen, kanske alldeles för mycket. Det finns saker som hände förra året som jag saknar, hatar, ångrar och älskar. Det var så mycket som förändrades förra året, det mesta är jag ändå glad för.

 
Det finns två tjejer som gled ifrån mig rejält under senare delen av förra året. Det är dom nog båda medvetna om. Två riktigt fina tjejer som jag mer än gärna hade haft kvar närmare i vänskapskretsen, mer än allt annat. Men alla förändras och man kan inte hålla ihop på samma sätt livet ut, det är något man måste inse.
 
   
Något jag är glad över är att jag och Michaela fått mycket bättre kontakt, vi har trots allt inte känt varandra och umgåtts så jäkla länge. Visst har vi haft några catfights men det blir ju lätt så när vi är surpillor båda två!
 
   
En sak jag är säker på är att jag inte hade klarat mig igenom året utan Linnea. Hon är den som alltid har funnits där och aldrig lämnat min sida. Vi har haft många otroligt roliga stunder tillsammans förra året och jag hoppas att vi håller ihop i flera år framöver. Jag är så glad att vi har blivit så bra kompisar som vi är. Linnea är min klippa, en riktig stjärna! 
 
   
Några andra jag saknar att umgås med är killarna i min och Linneas "flock". Vi blev som en liten flock sista terminen och hittade på saker tillsammans. In på de första veckorna under sommarlovet höll vi ihop men som vi förstod så gick vi isär sedan. Det var så mycket annat att fokusera på och det var svårare att hålla ihop när man inte längre skulle gå i samma klass och träffas i skolan. Men med dessa pojkar har jag fått många goda skratt! 
 
   
Och förra årets bästa nykomling i min bekantskapskrets är ju ändå Christoffer. Vi började som kompisar och absolut inget mer, trots det råkade vi båda i skit för det och jag vet att det började rulla runt en del (falska) rykten om oss. Jag har aldrig haft så lätt att prata med en kille som jag hade med Christoffer, efter att vi umgåtts bara några gånger (vi tog nattpromenader tillsammans under sommaren) så hade jag nog berättat om halva mitt privatliv åt han, och då visste jag ju knappt vem han var. Ändå litade jag fullt ut på honom. Jag hade inga planer på att vi skulle bli mer än kompisar men det slutade med att vi blev tillsammans under vintern, något som inte heller verkade vara så uppskattat i ryktesväg. Christoffer är en underbar människa och jag har aldrig ångrat att det blev som det blev.
 
Visst finns det fler människor som stått mig nära under året, familj, släkt, fler vänner osv. Och även om inte alla är nämnda så är det ingen som är glömd. Alla små insatser betyder något, alla de jag känner betyder något. Året 2008 lärde mig också att jag hellre gör saker som jag senare kommer att ångra än att jag sitter och ångrar att det finns vissa saker som jag inte gjorde. Och herrejösses vilket djupt blogginlägg det här blev.. Hoppas ni stod ut.
 
   
Oavsett vad så är 2008 nu bara ett minne blott (men ett minne jag kommer leva med resten av livet) och nu är det dags att fortsätta på samma spår och göra även 2009 till ett oförglömligt år.

en gammal tjuvlyssning

Uppehållsrum, Gymnasieskola, Göteborg

Två tjejer ~16 diskuterar ett gräl den ena tjejen tidigare var inblandad i.
Tjej 1: Då sa jag, asså man kan inte säga osocial. Och hon ba, det kan man visst!
Tjej 2: Vad gjorde du då?
Tjej 1: Jag tog upp mobilen och visade att det inte fanns i T9. Och sen var hon
inte så kaxig längre!


Så jävla sämst, haha!


freeeeedag för tusan!

Var en lätt men ändå tråkig och dryg skoldag idag. Historia en timme, typ en halvtimmes svenska lektion, sen lunchade jag hos Linnea och så var det dags för 140 minuters dryyyg administration/datakunskap. Jag gjorde inte nånting alls. Inget! Vi gick efter drygt två timmar. Jag och Linnea tog bussen mot Gällivare, jag hoppade av vid Hedmans istället och gick hem till Andreas och Sophie en sväng. Och där träffade jag deras nya tillskott Clint, bara 2,5 vecka gammal :)
När jag besökt dom klart så gick jag ner på stan och fikade med Linnea och Maria. Sen vidare för att fylla på busskortet så nu är det gjort, sen gick jag hem. 



Lille bäbis-Clint :))

Jag är grymt trött, ska ta det lugnt ikväll, blir nog att kolla Lets Dance och sen kanske nån film. Imorgon ska jag på 80 årskalas från 14-18.. Jag går dit genom klubben då jag är den som känner denna gubbe bäst av ungdomarna för att jag gått kurs för han (en gång!) med hunden. Jaja, finns fortfarande trevliga saker att hitta på när jag varit där ;D

Dagens nyhet är att jag har fått mitt betyg i svenska. Jag har IG i Svenska A! Herrejösses, trevligt med första terminsbetyget och så får man IG.. Nånå, jag vet ju att det beror på att jag varit sjuk och inte gjort allt som jag ska! Undra om jag har IG i nå fler ämnen? :s

Nu ska jag kanske vila lite, sen äta och börja plugga..

veckor och dagar

85 dagar
 
det är rätt lång tid.. egentligen inte, men det känns länge
det är bara 12 veckor, och 12 veckor går fort
tror jag

(för en halvtimme sen var det ju faktiskt 86 dagar,
så jag antar att det är ett framsteg)

i'm back in town

Imorse kom jag hem. Det gjorde ont i hjärtat att sova ensam. 10 underbara dagar i Gävle gick alldeles för fort. Har hunnit med en hel massa, firat både nyår och min födelsedag nere hos Christoffer. Och jävligt kul har allt varit. Jag orkar inte gå in på några detaljer för det är så mycket som har hänt men det har varit skitbra där :)

Nu räknar vi veckorna. Det här kommer att bli jobbigt :/
 


<3
 
All these things that should make me happy,
make me happy to be home again,
are not making me happy because you are not around..

RSS 2.0