Påsk

Igår jobbade jag nio timmar, vi var bara två stycken hela dagen och hade både öppning och stängning. Trodde antingen att dagen skulle gå jättesakta eller att det skulle vara massor med folk och sjukt stressigt. Men det var varken eller, och dagen flöt på hur snabbt som helst.


Vi hann göra påskfint också haha!
 
När jag slutade åkte jag till mamma som varit hundvakt. Christoffer kom dit sen och efter vi varit där handlade vi, drog en ragg och sen åkte vi till pappa och hälsade på. Kom hem vid halv elva eller nått sånt.

Kan inte fatta att det är sista mars idag! Tiden går så herrejösses fort tycker jag. Nu ska jag hoppa i duschen och sen ta en liten promenad med hunden. Det är ju plusgrader ute! Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Ikväll när herrn kommer hem så blir det gomiddag i alla fall!

Nybilen


Jobbtorsdag

Har varit hos frissan och färgat + slingat håret idag och sedan jobbat kväll. Och även om det var mycket folk (kassan var typ på det dubbla motför vad den brukar vara) så har det inte varit så jobbigt faktiskt. Rätt skönt! Man brukar vara så irriterad när man kommer hem om det har varit stressigt. Får väl se om det är lika mycket imorgon.
 

Vi hade fått varsin överraskning på jobbet!

Låg bland annat två lotter i påskägget, och jag har vunnit på den ena men på den andra så är det svart på sista rutan, ser bara att det står "tt" och så är det en nolla men ser inte siffran före och det är ju antingen trettio eller nittio. Och jag har två på nittio och två på trettio så nått av det lär det ju vara ;)

Nu ska jag invänta att herrn kommer hem, men det dröjer nog i alla fall två timmar. Imorgon slutar han i alla fall tio så då slipper jag sitta hemma ensam så länge efter jobbet.

Balkongen

Vi har ju faktiskt en balkong nu! Något som vi aldrig haft tidigare. Den är liten men jag tror att det kommer funka bra, den är ca 120x230 cm. Golvet är inte så snyggt, och jag har funderat över att sätta nån matta där men det är inte så kul när det regnar för det tar nog en himla tid för den att torka.
 
Nu har jag hittat ett golvtrall som jag tror blir skitsnyggt! För 700 kr får vi golvtrall till hela balkongen. Vill åka och köpa det nu!! Men blir att köpa det nästa vecka ifall vi åker till Luleå då, beror på hur länge det tar att serva bilen för det skulle göras samma dag som vi tänkte åka.
 

Bilder från Google, men hur mycket snyggare är det inte med golvtrall än med matta?!

Ledig dag imorgon

Nu är mina nio jobbdagar på raken gjorda och jag är ledig en dag. Det känns bra! Försöker jobba så mycket som möjligt, även om jag egentligen inte orkar haha, men det är ju kul när lönen kommer! Till och med min chef sa till mig idag att jag jobbar ju alltid, jag är ju aldrig ledig haha! Sa just ja till att jobba extra nio timmar på lördag, och sen sju timmar på måndag. Haha, känns lite tungt med nio timmar på lördag men Christoffer jobbar ändå 13 timmars så jag kommer bara sitta hemma och pilla navelludd, kan lika gärna jobba istället :)

Ska ta vara på min lediga dag imorgon tänkte jag. Får se vad jag hittar på. Ska väl hoppa in i duschen nu och sen kommer min bror hit en sväng. Har varit sååå sjukt less idag. Hatar folk som inte håller vad dom lovat, MEN jag tänker inte ens lägga ner energi på att sura på såna människor. Det är dålig stil men det är dom som ska må dåligt över det och inte jag. Slutpratat om det. Allting löser sig ändå.

Ny vecka

Igår jobbade jag nio timmar och jag tror inte ens att jag behöver säga att jag var helt död när jag kom hem. För de som inte vet så har vi inga tidssatta raster på vårat schema, utan man får äta när tid finns och är det folk hela tiden så kan det bli lite svårt att få sitta ner och ta det lugnt en sväng. Då är man rätt grötig i skallen när man slutar ;)

Efter jobbet for vi och hämtade Nova som Christoffers kusin hade lånat under dagen. Sen blev det en sväng till pappa då min faster från Uppsala och hennes kille är där och hälsar på. Efter det for vi och kollade på en bil som Christoffer tittat på tidigare under dagen. Sen bar det av en snabb sväng till mormor och morfar för att säga hej, och där var mamma och lillebror också. Sen hem och ta det lugnt innan jag skuttade i säng.
 

Ledsna lilla krockskadade golfen.. Får se vad vi ska göra av den nu!

Idag har jag haft öppning, men har slutat redan klockan två. Christoffer har eftermiddag och börjar klockan två då så vi träffas inte ens idag förrän inatt när han kommer hem. Han har köpt ny bil idag så när han kommer hem vill jag ut och provåka en sväng :) Å imorgon tänker jag beställa sol så vi kan åka och fota den. Det är standard med typ alla bilar han har haft.

Har varit på möte nu ikväll och nu ska jag bara vänta att herrn kommer hem. Om man orkar vara uppe. Ska glo på teve och sen på webbteve i alla fall, och så behöver det städas upp lite ;)

Skruvat upp en hylla

Idag har jag jobbat till klockan tre, och det var faktiskt riktigt kul att jobba idag! Tur det för igår var det fan inte kul. Så jag hoppas det går bra imorgon också för då jobbar jag 8,5 timme så. Christoffer hämtade mig efter jobbet och vi handlade lite innan vi åkte hemåt.

Har satt upp hyllan i vardagsrummet nu, och sen en tavla ovanför den men upptäckte att den var exakt lika bred som hyllan så det såg rent ut sagt förjävligt ut haha!! Så vi måste hitta nå annat fint som vi kan ha där istället :) Kommer väl ta år och dar innan man hittar nått som duger. Vi hade velat ha bokstäver men vet inte riktigt hur man ska få fast dom, dubbelhäftande tejp som rekommenderas känns inte ett dugg lockande när man ska sätta det på tapet... Tavlan som jag tänkte ha där hamnade i sovrummet istället, och det blev bra.


Hyllan uppsatt ovanför teven! Ignorera skrivaren som står där i hörnet, den står bara där för att jag inte kommit på vart jag ska ha den än..

Vet inte riktigt vad jag ska ha där på tevebänken. Vinflaskorna som ser ut som katter står där i brist på annat, men jag vet inte, känns lite töntigt med tanke på att jag har haft dom sen jag var typ 15 kanske? Sen hade jag velat ha en stor kandelaber i hörnet vart skrivaren är, men jag har inte hittat nån fin till ett rimligt pris än. Nåja, det är mycket kvar inann det blir klart här hemma men det kanske är lika bra så har man något att göra ibland ;)

Vilken jävla dag...

Jobbade 8-16 idag, var så sjuuukt trött och kände mig som en zombie större delen av dagen. Det var folk konstant och det kändes inte alls kul att jobba. Jag var liksom inte med i matchen, var väl i nån annan värld. När jag slutade klockan fyra var jag helt slut i skallen. Och som om inte det var nog så kommer Christoffer och hämtar mig från jobbet och då har han krockat med bilen :( Fast det var ju tur att det gick bra för honom. Fast våran lilla golf närmar sig slutet nu.. Inge idé att laga den utan det blir att skrota den sen. Men tills vidare får vi köra runt i en krockskadad bil, det är ju tur att den går att köra i alla fall. Synd att extralysena och allt blev förstört också. Men men, det är sånt som händer. Vi hade ju ändå tänkt köpa en ny bil till sommaren när Christoffers provanställning går ut, men jag vet att han velade ha kvar golfen och fixa till den för det är den bilen han har tyckt bäst om av alla sina bilar (han har ju haft några haha...). Det är skittråkigt men det går ju inte att göra nått åt.
 
Skulle egentligen ha varit ut och käkat med ett gäng tjejor på Nittaya ikväll, men jag var fan helt knäckt när jag kom från jobbet. Och det där med bilen sög verkligen musten ur mig. Det är bara massa jävla skit nu, blir så less!! Nu har vi allt emot oss känns det som. Men bestämde mig ändå för att åka, men jag skulle vila ett tag innan. Vi tog en powernap i sängen och när jag vaknade så hade jag migrän. Så jag fick vara hemma ändå. Typiskt..
 


Mamma och Jonte kom förbi vid nio och vi har sett finalen av Gladiatorerna och när de åkte gick vi en sväng med Nova. Hon fyller åtta år idag, och min morbror fyller också år :) Jag jobbar hela helgen och måste säga att jag inte alls är taggad, men det går säkert fort när man väl är där. Har fått lönespecen idag också och det var ju inte helt fel :)) Nu ska jag dega framför teven innan det blir läggdags.

Då var det klippt!

Var till frissan idag innan jobbet, sjukt ändå vad håret kan kännas fräschare efter en klippning bara! Har inte klippt mig sen april 2012 så det behövdes.. Det växte typ ingenting för det var så slitet. Det var en rejäl bit som blev bortklippt men det är lika å ta det så topparna är friska och växer. Nästa vecka blir det slingor också, skönt med nå nytt, speciellt när man slipper fixa det själv ;) Bra att vi har flyttat hit för då kan jag gå till Sophie hela tiden så slipper jag färga hemma, det är alltid så nervöst.
 

Före å efter! Tror ändå inte det är så mycket kortare ändå eftersom det är lockat nu så :) Sov med blött hår igår, därför håret på förebilden är så fint, eller inte haha! Sjukt risigt.

Herrn har jobbat 15 timmar idag å, och jag är rätt trött efter jobbet. Har känt mig yr och konstig, men det gick över. Imorgon blir det jobb 8-16, sen hem och ge en liten present till våran fina vovve som fyller år, och så ska jag iväg och käka middag på Nittaya med ett gäng tjejor. Så nu ska jag börja göra kväller så jag orkar upp imorgon :)

Onsdagkväll, och så hade halva veckan gått!

Det blev inte sista kvällen den här veckan för min del idag, för jag ska jobba extra imorgon. Har inte jättelust nu men det är inge farligt när man väl kommer dit :) Och inte när lönen kommer heller, för jag vill ju faktiskt jobba så mycket som möjligt. Och Christoffer har jobbat 15 timmar idag så han lär ändå vara helt dö imorgon, det brukar ju komma i efterhand. Så då kan jag lika gärna jobba för han kommer ändå bara sova ;)


Såhär såg det ut för exakt ett år sedan hemma i Gävle (och säkert ser det ut lika just nu..), jag vill ha vår här uppe nu!!

Det var så mysigt ute idag, -4 grader och sol och så var asfalten framme mitt på vägen och man hörde Novas klor mot asfalten när vi gick, kändes som att våren närmar sig faktiskt! Men hade vi bott i Gävle ännu så hade nog vårjackan varit på redan. Nåja, inte så många veckor kvar tills man kan fara ut i skogen och grilla korv i alla fall, det ser jag fram emot! :)

Nu blir det en snabbdusch innan det blir att krypa till kojs. Har haft migrän hela dagen så är rätt trött. Fast det gick över nån gång på jobbet som tur var, men känns som att det är påväg tillbaka nu... Så lika att skutta i säng! Men vi har så jäkla varmt i lägenheten och sovrummet är inget undantag, så kan vara därför jag vaknade med migrän. Har i alla fall sänkt värmen i sovrummet så får se om det hjälper nå, för jag vaknar ofta med migrän.

Tisdag

Alltsååå, idag är ingen bra dag. Eller eftermiddagen var inge bra, tidigare funkade det fint! Vet egentligen inte varför men antar att det är för att typ ingenting går min väg just nu. Men det är bara att plöja sig igenom! :) Går det så går det och gör det inte det så dör jag ändå inte. Vill bara att dagarna ska gå fort, att veckorna också ska göra det så det blir april och vi slipper den där jävla lägenheten i Gävle nån gång.
 
Nu är två av mina tre kvällar den här veckan gjorda i alla fall. Jag är sjukt frusen så funderar på att hoppa i badkaret och tina upp lite innan det är läggdags.
 

En bild på en liten pippifågel som jag tog ute idag

Helgen

Igår jobbade jag till klockan sex, sen blev det hem å städa upp lite och fixa sig innan Sophie, Jonte och Johanna kom hit. Vi drog på krogen strax före tio och hann precis in innan det blev en jävla kö. Tur det! Var rätt så mycket folk men ändå inte så överdrivet många som man kände tyckte jag. Fast jag var inte riktigt på topp så vi åkte hemåt vid halv ett och då var jag nästan nykter. Värre var det med han jag bor med, som dessutom verkar ha supit bort sitt kontokort? Vi har i alla fall inte hittat det ännu. Sällan han lyckas med något sånt. Haha, orkar inte...



Nu ska jag börja röja upp här hemma, kom hem för en timme sen efter att vi har varit på marknaden idag och sen hos pappa en sväng, plus att vi bjöd mamma på mat innan hon körde hem oss. Det verkar som att någon var rätt darrhänt när den hällde upp shots igår eftersom det är fishshot över hela diskmaskinen haha ;)

Nä men jag och Christoffer har konstaterat att vi nog är lite för gamla för det här med alkohol, fest och krogen haha. Man är lite för klen dagen efter för att det ska vara värt det ;) Idag har jag dock mått förvånandsvärt bra, men det känns typ ändå inte ens värt det. Man blir ju så seeeg.

De senaste dagarna

Det var ett tag sen jag skrev nått nu.. I fredags gjorde jag väl inget speciellt tror jag, jobbade nog kväll. På lördag hade jag öppning och sen på kvällen var hela familjen på Glada Kocken och åt mat för att fira mormor som fyllde 70 år på söndag. Så på söndag var jag där och hälsade på före och sen efter jobbet då även Christoffer hängde med.
 
I måndags jobbade jag till fyra, sen var vi runt på stan en sväng, jag och Christoffer. Sen på kvällen var vi till mormor och morfar innan det blev läggdags. Tisdag var jag ledig och då var jag också hos mormor och morfar tills dess att morbror åkte till flygplatsen för att flyga hem till Stockholm. Dagarna gick så fort när han var här! På eftermiddagen åkte vi till Sophie och sen var vi och kollade på Jacks brottningsträning.

Idag har vi också hattat runt på stan, sen hämtade vi några skruvar hos morfar och satte upp nyckelskåpet i hallen innan jag åkte till jobbet. Så nu är hallen helt klar :) Det första i lägenheten att bli helt klart haha!
 

Fick bli två bilder på lite av hallen. Nyckelskåpet och våran nya spegel matchade rätt bra :)

Tänkte som inte lägga upp nå bilder innan allt är klart, men det är ändå kul att kunna kolla tillbaka och se hur man hade det innan man fick ordning på allt. Så kommer väl lite bilder så småningom :) Fast dom flesta åker nog ut på facebook bara.

Ska aldrig mer bo hos Din Bostad!

Igår bar det av mot Kiruna kl 6.30 för kurs med jobbet, sen prov och efter det drog vi på stan och sen blev vi alla bjudna på käk! Var väl hemma strax efter nio om jag inte minns helt fel, och somnade gott vid halv ett, sjukt trött var man efter dagen!

Idag har jag ringt till våran mongolida gamla hyresvärd, usch vad arg man blir på dom. Våran lägenhet har inte gått igenom besiktningen, städningen var inte okej och fyra väggar ska tapetseras om. De är ju helt efterblivna där borta, men det är väl ingen idé att bråka. Min kära pojkvän har redan talat om för dom vad dom är för några idioter och bett dom dragit åt helvete haha ;) Så då är det jag som får ta tag i det där. Men vi är inte de första de inte godkänner städningen för (tydligen är det flera som bott där som haft problem med dom när de flyttat), det är bara så fult att dom säger att saker inte är gjort, som jag HAR gjort. Okej om dom säger att det är dåligt gjort, men inte att det inte är gjort när det faktiskt är det. Det är väl bara för att dom har över 10 000 kr som är våra som vi la som deposition när vi flyttade in, och dom vill väl ha kvar dom pengarna så då hittar dom på saker som ska göras, men synd för dom att vi fixar det själv. Tänker då fan aldrig rekommendera nån att bo hos den där högen idioter. Christoffer ska ringa deras huvudkontor sen och berätta hur vi blivit bemött. Det är normalt slitage på tapeterna i lägenheten, men hon som har besiktat säger att hon ALDRIG har sett fettfläckar på tapeter förr. Undra vilken jävla värld hon kommer ifrån.
 
Jaja, blir bara förbannad när jag tänker på det så ska sluta skriva om det nu ;) Ett par tusenlappar fattigare är vi nog när det här är klart men det är sånt man får ta. Det blev inte bättre av att det var en stört stressig dag på jobbet och allt bara jävlades, vi var bara två stycken hela tiden, hann typ inte ens äta eller göra nå. Vi stänger nio och slutar halv tio, men åkte inte från jobbet förrän klockan tio. Nåja, nu ska jag tänka på annat och se om jag orkar vara vaken tills Christoffer kommer hem från jobbet. Imorgon slutar han iaf klockan tio redan!

Tisdag


Kom hem från jobbet till det här. Lika kul varje gång, eller så inte. Dumma hund.

Igår var jag ledig, hur skönt som helst! Idag har jag jobbat kväll, och det har väl inte blivit så mycket vettigt gjort innan det. Imorgon är det utbildning i Kiruna med jobbet hela dagen, är väl inte jättepeppad direkt haha.. Men det ska nog gå bra! Tidig uppstigning blir det, och sent hemma. Man kommer nog vara rätt trött imorgonkväll, tur att jag har stängning på torsdag så slipper man kliva upp så tidigt sen. Behöver kanske sova ut.

Nu ska jag glo på webbteve och försöka hålla mig vaken tills herrn kommer hem från jobbet, om jag nu orkar.. Borde sova så man orkar med morgondagen, men han vela att vi skulle planera nå med hans semester så får se om man orkar. Är rätt trött redan nu. Längtar tills veckan är över, det är inge kul när Christoffer är borta till typ ett på natten.. Att vara ensam hemma på kvällen är typ det värsta jag vet. Så långtråkigt!
 

Vinnarhelg

I helgen vann jag först en fototävling, sen drog min fina hund till med klassvinst idag, och sen vann jag tydligen "tröstpris" på ett baklotteri så jag har fått hem massa matbröd och bullar. Triss i vinst! :)
 
 
Har spenderat hela helgen i ridhuset med att tävla och vara funktionär. Idag efter tävlingen gjorde vi middag och sen for vi till mormor och morfar. Morfar har fyllt år idag så det blev tårta och fika. Min morbror är också här (han bor i Stockholm). I veckan börjar Christoffer gå skift och jag jobbar bara kväll förutom på lördag så det passade ju faktiskt bra, så jobbar vi inte om varandra iaf.

Nu ska jag slå igång nån serie och sen börjar det kanske bli läggdags? Är ledig imorgon men man har ju varit så äckligt nervös hela helgen så man känner sig rätt grötig i huvudet. Har i alla fall världens bästa hund, även om hon nyss välte ut sin vattenskål i köket. Men vad gör det när hon har vunnit idag!

RSS 2.0