Myggjävel!

Jag har vaknat 05.48 idag, och det värsta av allt var att jag var så pass pigg att jag inte kunde somna om. Irriterad var jag också, på den lilla myggjäveln som väckte mig. Igår slog jag till en mygga som föll och låg där och sprattlade. Jag lät den vara, lät den dö. Trodde jag. Men det var den jäveln som hämnades imorse.
 
Gick upp, åt frukost. Pappa vaknade, frågade vad fasen jag gjorde uppe, om jag ens hade gått och lagt mig en gång. Men det hade jag ju. Jag vaknade bara.. FÖR tidigt!
 
Legat och degat framför teven, bara skit. Ska duscha när jag bloggat, sen fixa naglarna och sen måste jag städa, Emma kommer idag. Ska bo hos mig över helgen. Ska be mamma skölja upp mitt nya bäddset som jag köpt också. Det är så gulligt! Öh, ja.. Mitt bäddset alltså, inte att skölja upp det.. Det vet jag inte ens hur man gör..
Blabla, i alla fall.. Nu blire duschen! Hejs.
 
När du föddes var du svart,
när du växte upp var du svart,
när du mår illa är du svart,
när du fryser är du svart.
När jag föddes var jag rosa,
när jag växte upp var jag vit,
när jag mår illa blir jag grön,
när jag fryser blir jag blå,
och när jag är död är jag grå.
Ändå kallar jag dig färgad.

Ett gott skratt

"Om ett gott skratt förlänger livet så vore jag odödlig nu"
 

Så mycket skrattar jag!

Uppdatering

Det var länge sen jag bloggade sist så jag får väl lov att berätta vad som har hänt.

På torsdag åkte vi till Norge. Jag ville verkligen inte åka och var ledsen.. Vi stannade i Kiruna för att äta och jag sov lite innan vi kom dit. Alexandra ringde mig när vi var där och jag var tvungen att gå ut och röra på mig för jag höll på att spy upp den halva hamburgaren som jag nyss hade ätit. Äckelmat!
Sen fortsatte vi att åka och passerade gränsen. Mor och bror hade börjat prata norska vid det tillfället och jag höll på att få ett frispel på dom. När vi kom fram till stugan var jag ledsen och sur, och ville hem.

På fredag vaknade jag med en drös sms från kompisarna som klagade på mig. Det var ju väldigt trevligt att vakna till! Alla klagade på att jag glömmer bort dom nu när jag har träffat Johan. Dåligt samvete fick man ju..
Jag sov 1,5 timme under dagen och var trött. Gick dessutom och la mig klockan 21.00 bara för att det skulle bli lördag så att vi snart kunde åka hem.

När jag vaknade på lördag hade jag sovit 14 timmar under natten. Skönt att vila ut! Man blir så trött när man inte äter. Jag byggde en liten agilitybana som min morfar och hans systers man hjälpte mig med. Min lilla tremänning Tine provade på att springa med Nova.
Sen försökte jag vila, medan resten började klyva ved. Det ville jag absolut inte göra. Jag hörde att morsan sa att jag sover ihjäl mig. Jag sov i alla fall 1,5 timme idag också. Min mormor var sur när jag inte ville ha glass och menade typ att jag "bryter mot de vanliga traditionerna" men jag hatar såndär glass, så jävla less på den! Och vem bryr sig liksom?! People changes, things go wrong. Shit happens, life goes on! Det är väl inte hela världen! Lite glass för fan!
Min mormor har hela tiden tjatat på mig "DU FÅR INTE BANTA!!" men jag bantar inte! Jag hade bara inte ätit på en vecka. Det är inte samma sak som att banta. Det var inte självsvält som jag höll på med, det var nått sjukligt. Typ ätstörningar. Hur som helst är det bra nu, men hon tjatade som ett psyk.
Min morfar kallade krokanglassen för "kokran" utan att själv fatta det, och vi började alla att skratta hysteriskt. Det blev inte mer vin för honom den dagen.
Jag, morfar, Jonte och hundarna gick ner till båthuset där vi kollade till båten och jag fotade hundarna. Sen fikade vi.
Jag vann mot den oslagbara mästaren i kortspelet finne (dvs min mamma). Jag var SÅ duktig, hahah! Gick sen och la mig 21.50 men låg vaken och vred mig i 2 timmar, inte alls kul...

På söndag bar det av hemåt! Av de cirka 63 timmarna vi var i vårt grannland Norge så har jag sovit totalt 38 av de timmarna.
Vi stannade redan på norska sidan och jag fick byta plats med min illamående bror. Annars sitter jag alltid i framsätet för jag har lätt för att börja må illa, men nu var det hans tur. Lät honom åka enda hem i framsätet, det var ganska skönt att ligga i baksätet och dega. När vi nästan var vid riksgränsen så mätte termometern 30 grader! Sjukt varmt i bilen utan AC, kan ni tänka er?
Till slut var vi i Sverige och jag var överdrivet glad! Tror aldrig jag varit så glad av att se mitt kära hemland igen.

Johan kom till mig när jag varit hemma i en sisådär 15 min, och sen på kvällen kom Alexandra cyklandes till mig och vi bestämde att jag skulle sova där. Vi var vakna till ungefär 3.00 innan vi bestämde oss för att det var dags att snutta kudden. Vi fikade lite bullar och saft vid halv två för att hålla oss pigga och glada.

Igår har jag inte gjort mycket.. Min faster från Umeå har kommit på besök så jag var på stan med henne, och sen gick jag till Johan. Jag GICK dit! (jag är så duktig) Det är ca 8 km eller nått dit.

Idag ska jag och fika med bror och faster. Sen skulle tydligen Lina komma hit, och sen får Johan komma, eller om jag åker till han.

Ojsan, det blev ett långt inlägg idag. Hoppas att ni hade trevligt att läsa det strunt ni möjligen just gjort. Det var duktigt om ni orkat läsa enda hit!

PÅ ÅTERSEENDE!


Aktuell status

Dagar utan mat: 7
Viktminskning: 5 kilo
Kroppsfettsförminskning: 10 %

Det är SJUKT! Jag måste börja äta, vad ska jag göra?! På en vecka har jag ätit en portion mat, två köttbullar, en halv hamburgare och två tuggor av det som skulle föreställa min middag igår. På SJU dagar!! Jag är så hungrig att jag knappt orkar göra nått, jag får panik när jag inte kan äta, det går bara inte att svälja och få ner!
 
Jag får kämpa på och tvinga i mig mat.. Vad ska man annars göra?

Trött, och hungrig..

Jag åt igår - helt otroligt! Typ vid halv elva så käkade jag middag, innan jag gick och sov.
 
Idag kände jag mig mest bara äcklad av maten... Har inte ätit nått idag. Nån tugga av maten som mamma gjorde, men jag får inte i mig mat. Och jag rör på mig jättemycket nu, så jag behöver ju energi. Snart tynar jag bort, hahah!
 
 
 
Fullt upp idag. Har varit med Johan hela dagen, typ. han åkte nyss hem.. Jag är trött som fan. Vi gick på stan å han köpte kläder, och sen gick vi hem till mig och sov ett tag, typ helt döda och utslagna.
 
Norge på torsdag, måste börja packa. Har egentligen ingen lust att åka direkt! Men men, hoppas att man ändrar sig.. Kort inlägg idag, tycker jag.. Och bara massa strunt, men vad annars, haha?

HÖRS!

Ge mig mat!

Jag har inte ätit nått på tre dagar, och jag dör av svält! Är så jävla hungrig så det är sjukt, men jag får inte i mig något. Vet inte vad det är med mig men så fort jag ska äta så blir jag totalt äcklad och tycker att maten är vidrig. Jag har ätit två köttbullar idag, det är det enda. Sen åt jag typ en halv hamburgare till lunch innan jag var 110% säker på att jag skulle spy (det gjorde jag dock inte, men hamburgaren hamnade bland soporna).
 
Aja, får se vad jag hittar på nu.. Jag är hungrig.. Och trött.. Seegt men ändå intressant styrlesemöte har jag suttit i.. Vaken sen halv sex.. På klubben halv sju för att se tävlingar.. Näe, nu blir det för mycket hund här..
 
SES!

JAG HATAR MITT HÅR..!

Alltså jag blir fullständigt galen! Duschade imorse och tänkte ägna lite tid åt att fixa håret speciellt, något jag inte gjort på ett tag så jag tyckte att det var dags. Men mitt otacksamma jävla hår vägrade såklart att samarbeta. Jag kämpade som in i helvete med den där jävla platt-tången och brände fingrarna och geggade med hur mycket gele, skum och spray som helst. Ändå ligger det där helt platt... JAG SKULLE JU KUNNA ÖNSKA ÅTMINSTONE LITE SJÄLVFALL ELLER?!?! Jag blir tokig! Hellre att jag rakar skallen av mig än fortsätter att leva med det här håret.
 
Det är EN frisör som fått till mitt hår en gång, och jag har också lyckats en gång, men inte mer. DEN SOM HJÄLPER MIG ATT FIXA TILL MITT HÅR PÅ ETT LÄTT MEN SNYGGT SÄTT SOM INTE KOSTAR SKJORTAN AV EN OCH SOM JAG KAN FIXA SJÄLV - VINNER EN MILJON KRONOR!! Vill du hjälpa mig?



Dessutom håller jag på med nå tackkort till norska släktingar som skickat pengar även om jag inte tog konfirmationen. Vad ska man skriva? "Tack för pengarna men jag tog inte konfan"?! Näe, allvarligt... Att ta konfan i Norge är lika stort som att fylla 50 år, så jag gick miste om jäkla mycket men valde att inte skänka mitt liv till Gud, så för mig är det OK. Åh, dumma tackkort! Var ni tvungen att skicka pengar?

Tråkmåns..

Jäklar vad tråkigt jag har! Det är i såna här fall man borde ha nått att göra, hahah!

"Det är lite jobbigt när man själv typ kissar på sig för att det är så roligt, och alla andra bara ser ut som levande frågetecken.."
 

Åhh, kan det bli segare? Sitter å lyssnar på musik och har inget vettigt att blogga om heller.... Vad ska man hitta på? Har absolut inget att göra. Kanske tar mig en sväng på cykeln med hunden. Åker och tränar ikväll med henne kanske. Åh, vad segt, jag blir sur!

Bläe, nu måste jag hitta på nått att göra..!

"Love is a feeling that you can't explaine
Sometimes it feels like heaven and sometimes it hurts like hell"
 

* * * * * * UPPDATERING 22.27 * * * * * *

Inget har hänt sen jag bloggade sist idag. Eller jo! Jag skulle ut å cykla med lillskiten, drog på henne selen, på med skorna och sprang ner till porten. Cykeln är borta. Juste! Lämnade ju den hos Alexandra i onsdags.. Så då bad jag mamma att skjutsa oss (mig å hunden) dit. När jag kom dit var Sune (Alexandras pappa) ute och meckade med nån båt. Han sa att han skruvat fast springern (som hunden sitter fast i när man cyklar) så det var ju jättesnällt för den har varit lös och jävlig! Men nu sitter den fast! Cyklade hem men tog en omväg så att det skulle bli längre.

Imorrn ska jag på Barnens dag - låter det inte lite gulligt?! Johanna ringde och frågade om vi skulle gå, och visst det kan vi väl. Sen frågade Alexandra om vi skulle gå och visst, det ska vi. Tur, för då behöver jag inte gå ensam med Johanna! Man vet aldrig vad hon kan göra... Buuuuuh....!! Jag undrar om det finns nån åldersgräns på Barnens dag? xD Inte för att jag berörs av den, jag beter mig ju fortfarande som om jag går i 3:an eller nått...

RSS 2.0