På hemmaplan igen



Hemkommen för typ två timmar sen. Nu tänker jag stupa i säng och sovaaa! Uppdaterar mer imorgon, men kortfattat så var dagen sjukt långtråkig och jag är överdrivet lycklig att jag inte stannade kvar och sov över. Men ska inte bara gnälla, creds till lärarna som fixat allt och de var ordning med mat och grejs, så det var bra gjort. Regn hela jävla dagen gjorde det hela mindre trevligt.


Måndag 30 maj 2011

Trött tjej. Dagen har gått fort som tusan. Iväg till skolan vid elva för att lämna igen de sista böckerna och hämta låset till skåpet. Hem och hann vara hemma typ en timme, sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till klubben och lämnade igen min nyckel. Sedan till Åhlins för att kika på nån studentpresent, sen handlade vi. Hem och åt, sen gick jag och hälsade på Anna. Åkte på möte, mamma hämtade, vi for och begravde pippi i skogen och sen hem. Har knåpat ihop en ny header, tryck F5 om ni inte ser den.

Ska hoppa i duschen nu och sen prova nya tandkrämen! Har hört att den är bra faktiskt, vet inte om det stämmer men äh jag provar! Kanske har man vitare tänder om någon vecka, man kan ju alltid hoppas. Avslutar dagen med att vänta på att mitt hjärta ska ringa mig. Han håller på att fixa våran fina bil inför ombesiktningen imorgon, så jag hoppas det går bra.


Denivit ska bleka tänderna och missfärgningar om man har några såna men det har inte jag. Jag färgade ögonbrynen igår också så nu ser man ju ut som en människa igen utan att behöva måla dit några!

Jag kom på att jag nyss missade Big brother!?! Fan ocksååå. Får spela in reprisen och avsnittet som går imorgon, för jag drar ju iväg till Killinge med min kära klass, kul. Jag och Ida tar egen bil och sticker hem på kvällen/natten för vi pallade verkligen inte sova över i en kåta haha. Så imorgon blir det nog inga blogginlägg skulle jag tro. Undra om man kanske ska ta med kameran imorgon? Får fundera på det.


Betygen är äntligen lagda

Nu är äntligen betygen lagda, skolan är över, böckerna är inlämnade, skåpet är tömt och låset har jag hämtat hem! FYFAN VAD SKÖNT, nu är jag arbetslööös!!!!! (mindre skönt, men ändå). Enda gången jag ser skolan nu igen är den 10 juni då vi ska samlas där inför avslutningen osv.



Mina betyg var mycket bättre än jag nånsin hade väntat mig den här terminen: Engelska C - Godkänt, Religion B - Godkänt, Svenska C - Väl Godkänt, Psykologi B - Väl Godkänt, Filosofi B - Väl Godkänt, Samhälls C - Godkänt, Webbdesign - Mycket Väl Godkänt, Projektarbete - Väl Godkänt.

Sammanlagt på gymnasiet har jag 11 G, 16 VG och 1 MVG så jag har faktiskt varit duktig ändå :) Har bara godkänt i tråkiga ämnen, typ naturkunskap, geografi, matte, religion osv.

NU ÄR DET FAN ÖVER!


Helgen i det stora hela

Kanske ska passa på att dra helgen i det stora hela när jag ändå inte har något bättre för mig.. Eller ja, lördag och så idag. Inte för att det hänt så mycket, men på lördag vaknade jag nog vid ett-tiden och gjorde inte ett skit förrän vad halv sex-tiden då jag gick hem till Sophie och Micke. Tittade på teve, surrade och drack några glas vin där med dom, Sophies pappa och någon bekant till dom.
Halv nio hade dom bokat bord på Nex så då knallade jag hem och väntade på att Ida skulle sluta. Hann se lite av en film med pappa och hans tjej och ta ett glas vin. Ida hämtade mig före tio nån gång och sen var vi ute och raggade till klockan tre på natten. Hittade även på Martin som var med oss ett tag men som vi körde hem sen. Lagomt full grabb haha.

Idag sov jag till klockan två, det är galet vad jag har börjat sova länge haha.. Var länge sen jag gjorde det så ofta faktiskt. Men i alla fall, gjorde inte mycket klokt förrän jag drog iväg med mamma kring sextiden och tränade lite hund. Hemma vid åtta efter att ha ätit glass och Ida hämtade upp mig när vi slutat och vi drog på Coop. Köpte nån ny(?) Bonaqua eller hur det stavas, med jordgubb och rabarber. Den var helt okej ändå!

Slänger upp två bilder från i söndags på min knodd. Han ser förmodligen ut sådär nu när han sover, förutom att han tyvärr inte har nå skägg nå mer. Men han är dölle för det. Puss på'n!



Tänkte skriva att jag nyss pratat med Christoffer men då skulle jag ljuga för tiden har rusat iväg och vi la väl på för en och en halv timme sen haha. Ska upp om lite mindre än åtta timmar så jag funderar på att sova så man inte försover sig imorgon? Ja det får nog bli så, ska borsta tänderna och fixa till lakanet i sängen som jag alltid ska envisas med att slita bort när jag sover...


Idag är det morsdag


Somehow in this great big world you found your way to me


Väderbyte snart

Jepp, snart får man se solen igen. Så jävla tråkigt att det alltid ska regna när man väl är hemma? Blir så deppig av att det regnar, sitta inne och tröka bara.. Hur kul är det? Så jäkla härligt när man kan gå ut på kvällarna och solen ännu lyser. Man blir på så bra humör då! Nu bara regnar det här? Visst, det är mysigt att sitta inne och kika på film och typ ha tända ljus när det regnar, men här blir det ju inte ens mörkt om kvällarna nå mer så det är bara tråkigt med regn.

Men men, norrländsk sommar ;) Fast det är ju inte sommar här uppe på ett bra tag i och för sig. Hoppas det blir en fin sommar i alla fall! Vill ju bara åka härifrån när det är regn hela tiden.



Nåja, jag får ju snart återse solen igen och det är inte helt fel! Counting down the days as usual.


Busbusbus, eller nått

Det vart inte bara en snabb sväng till Coop med Ida igår för vi var ute och busade halva natten sen. Fast vi var hemma hos mig och kollade Big brother en sväng också, eller ja i två timmar för vi såg torsdagens avsnitt också. Kom nog hem vid halv tre på morgonen men var helt uppspeedad för vi hade skrattat så mycket så jag kunde inte lägga mig direkt.

Vi gjorde lite planer inför veckan också, haha vi är så störda så det finns inte. Värsta är nog att vi båda tänker genomföra det, kommer bli skitkul haha! Hoppas folk tror på det också ;) Hahaha....


HAHA sa till Ida att köra enda fram till bommen igår när vi väntade på tåget, vi har stört dålig humor!!

Idag tänkte jag egentligen åka till klubben och hjälpa till för det är tävlingar. Men jag sov lite föör länge och dessutom regnar det och jag är sjuk. Så det kändes inte som att det var världens bästa kombination, jag hoppas dom klarar sig utan mig där ute.

Ska iväg till Sophie senare och lämna presenter till hennes barn, som är från hennes mormor. Fick ta med dom upp så hon slapp skicka dom med posten. Dom har bokat bord på Nex så jag får se vad jag hittar på när jag kommer hem från henne :)


Tevekändisar på tåget

Jag har träffat Filip Hammar och Fredrik Wikingsson! De åkte på samma tåg som mig igår, och körde upp en kamera i ansiktet på mig helt oförberett när de sprang runt och filmade inför nått nytt, som tydligen ska heta Får vi följa med? Vart ett jäkla liv helt plötsligt, några som skämtade och skrek att dom blev klämda mellan tåget och jag suckade och undrade vad det var för mongon, i princip. Dom var rätt så högljudda. Så såg jag en kamera och en massa snubbar, helt plötsligt sitter kameramannen framför mig med kameran mot mig och folk går förbi med ett bord typ? Så ser jag sen att det är Filip och Fredrik!



Dom gick tyvärr aldrig förbi en gång till, då hade jag nog tagit en bild på dom. Men var rätt kul att se dom, dom var trevliga och glada och pratade med folk lite längre fram som såg att det var dom och blev nyfikna på vad dom gjorde. Sen åkte Kerstin och Tobbe (Stoffes fostermamma/gamla låtsasmamma och hennes man) på samma tåg upp till Boden så jag hade nån att prata med då och då i alla fall.

Nä, det var då bara det jag tänkte berätta för tillfället :) Nu ska jag invänta Idogirl så ska vi dra på Coop.


Soooommmmarloooov

Städade ur skåpet idag. Sommarlov. Har fyra böcker kvar att lämna in som jag ska fixa på måndag. Och vi säger sommarlov, det låter bättre än så länge. Arbetslös får komma sen i såna fall (helst inte alls, för jag vill ha ett jobb). Men man kan inte göra mer än att söka, och nu vet jag vad för två saker som jag måste lägga krut på den kommande tiden. Oavsett om jag orkar eller inte, så har jag bestämt mig.

Har kollat min frånvaro på gymnasiet. I ettan hade jag 80 timmars frånvaro (fast 60 timmar var när jag var hemma i åtta veckor när jag hade körtelfeber och höll på att dö typ hehe), så hade faktiskt bra närvaro i ettan. I tvåan hade jag 82 timmars frånvaro, och det fattar jag veeerkligen inte hur det har gått till! Med tanke på att jag hade nästan lika mkt i ettan och då var jag faktiskt sängliggandes i två månader. I trean har jag haft 60 timmars frånvaro fast jag tror inte det stämmer helt hundra faktiskt, men det är vad som står i alla fall. Tror inte allt hunnit registreras ännu, för jag har ju varit i Gävle och borta från skolan mycket i trean, mer än i ettan och tvåan i alla fall.


Tågar upp till Norrland idag

Har braaa lust att boka om biljetten igen och stanna tills studenten. Fast det har jag lust att göra redan i söndags. Men men, måste verkligen till tandläkaren imorgon och sen har jag en viktig lektion där jag ska göra klart ett arbete. Betygen läggs på måndag. På tisdag ska vi åka till Killinge(?) med klassen och övernatta i kåtor och sova i sovsäckar eller nått? Haha DÖR. Plus att vi ska leka lekar som varje bil vi åker i ska komma på. Men kul, trodde vi var nitton år? Får se om man ens orkar följa med, känner mig verkligen inte taggad haha. Vill inte sova i en kåta i en jävla sovsäck...

Plus att jag är på sämst humör idag men det ska väl gå bra ändå. Har sån jävla lock i örat att jag mår illa också! Ska vänta in herrn som har slutat jobba nu, och sen hoppa i duschen och försöka höra om nån av hans kompisar kan skriva ut min biljett. Tror jag ska kila ner på Ica nu och köpa lite gott till tågresan.

Uppdaterar väl imorgon när jag är hemma.


16 dagar kvar till frihet

Det känns inte som att det är sexton dagar kvar till studenten. Och bara två veckor kvar till studentbalen. Jag har nog inte riktigt fattat det ännu, för jag borde egentligen vara superstressad som jag alltid är, men faktiskt inte. Har gjort klart arbete på arbete och har nu bara två stycken kvar, men det känns inte så.

Ikväll eller imorgon skickar jag in min engelska bokrecension. Har inte fått tillbaka min rapport så den hinner jag inte bearbeta igen, betygen läggs på måndag. Och jag orkar inte anstränga mig nå mer, vet ändå att jag inte får bättre än godkänt pga hur höga krav läraren har. Känns jävligt surt när man vet att man kan bättre, att ett godkänt ska stå i betygen fast man vet att man hade haft bättre betyg med en annan lärare. Sen har jag bara en uppgift kvar i webbdesign som jag ska göra klart på fredag. Sen är jag klar med allt i skolan, men det känns inte så.



Mina slutbetyg kommer prydas av massa G och det är klart att det är trist, men jag har glidit på ett bananskal genom hela gymnasiet för att jag har varit så skolless. Det har jag varit sen åttonde klass typ, och jag har verkligen inte orkat anstränga mig på gymnasiet. Tror inte jag fått bättre än godkänt på ett enda prov nu i trean, förutom webbdesignprovet. Det är synd att man inte orkade lägga krut på proven och uppgifterna nu när det hade behövts, men det är som det är.

Just nu önskar jag bara att jag skulle få hitta mig ett arbete så att man kan börja tjäna sina egna pengar. Jag vill flytta, skaffa lägenhet, nya bekantskaper och försöka komma på vad jag vill göra här i livet, samtidigt som jag vill stanna i trygga Gällivare och bo kvar hemma och veta precis vart jag har alla och vilka vänner man har. Men jag har bestämt mig, om jag får jobb så flyttar jag, det finns så mycket att upptäcka och jag vill göra det medan jag är ung. Gällivare står alltid kvar, och min familj kommer alltid att vara min familj. Hur de än ställer sig till att jag vill flytta, så vet jag att de stöttar mig och att de vill att jag ska ta chansen medan jag är ung, för jag kan alltid komma tillbaka när jag än vill.


Nattinlägg


Finns nog faktiskt inget bättre än att veta att man har någon att komma hem till som väntar på en, och någon att dela täcke med varje kväll. Jag hade kunnat stanna här föralltid, men snart går tåget norrut.

Kunde inte sova tidigare så gick upp och satte mig och kollade teve. Om tio min är programmet som jag kollar slut så då ska jag fylla en vattenflaska och krypa ner i sängen bredvid C som jag först måste lyckas pula in i hörnet så jag får plats, för just nu tar han upp hela sängen :) Vovven är jättebusig nu och springer runt med en leksak och morrar för sig själv så får se om man kan somna. Nu har hon slängt leksaken åt C och står och tittar på honom och pratar. Tur att han är allt ifrån lättväckt i alla fall. Hoppas att jag är frisk imorgon också...


Slut som människa idag igen

Inte frisk idag heller, hoppas man är det imorgon.. Tog nyss bort smileysarna från bloggen, så jävla störande när den helt plötsligt ska sätta dom mitt i en mening bara sådär? Så fick lite damp och tog bort de så nu är jag glad igen.

Tänkte inte skriva så mycket, eller egentligen så tänkte jag det men jag vart grinig så nu orkar jag inte :) Ska göra herrn sällskap i sängen ett tag, men om jag inte kan somna så kollar jag klart Big brother. Men känner mig helt slut fastän jag nästan bara sovit idag. Har nog fått alla sjukdomar i hela världen.


Några kronor fattigare men kläder rikare

Skulle ha åkt hem igår egentligen men så blev det inte så jag avbokade min biljett och stannar ett tag till. Mår verkligen skit nu, men det var bättre på eftermiddagen men nu på kvällen vart det dåligt igen. Har till och med spytt flera gånger, inte nå trevligt. 

Nu på eftermiddagen idag hann vi med stan i alla fall, jag, Christoffer och Henke. Jag köpte en rosa munktröja, ett vitt och ett rosa linne och en gul "topp" (tycker mer det är som en bh, lite lik bandeau-bh). Tänkte iaf ha den under lite pösigare linnen i sommar, men som vanligt så var den för liten. Blir så leeess, men där fick jag väl för att jag inte orkade prova den innan ;)


Dagens inköp! Fast den gula ska som Christoffer få lämna tillbaka imorgon efter jobbet

Christoffer vart ett par jeans, två linnen, en tshirt och ett par kalsonger rikare. Och Henke bjöd oss på mjukglass :) När vi kom hem for Christoffer och tränade medan Henke hjälpte mig att laga mat till oss tre. Var inte länge sen allt folk for härifrån och just nu står C i duschen och snart är det läggdags. Jag är verkligen helt död när jag inte mår bra. Skönt att jag var pigg nog att gå på stan tidigare idag! Så tråkigt att bara sitta hemma.


Vittersjö

Hälsade på Leif i Vittersjö en sväng idag och vovven fick bada. Så tänkte bara slänga upp några bilder :)


Full fart framåt


Vovven och bollen


Knodd och hund


Just nu



Honungsmelon, jordgubbar och testa nya maraboun! Men snart ska jag diska och efter det göra lite middag, vi åt ju inte frukost så tidigt idag så man är ju inte direkt hungrig haha..


Årets första jordgubbar

Igår var det inte mycket jag gjorde på dagen.. Christoffer kom hem vid sjutiden och då for vi och hämtade upp hans pappa och skjutsade in honom till stan. Vi var på Max och åt och sen åkte vi hemåt. När vi väl kom hem efter hundra miljoner stopp ungefär, så var klockan tio. Då hoppade vi in i duschen och sen efter ett tag for Christoffer och hunden in till stan och hämtade hans pappa, och jag åkte bil med Sebbe, Hägge, Henke och Sjöberg och drack några cider. C och vovven var tillbaka efter tolv eller ett nån gång så då hoppa jag in i hans bil. Vi var väl hemma vid tre.

Idag vaknade vi vid tolv och gick ner på Ica och handlade för kylskåpet ekade tomt. Köpte årets första jordgubbar som vi ska äta sen, och så honungsmelon. Så jäkla varmt idag så det ska bli gott! Nu ska jag joina herrn vid frukostbordet som jag har dukat upp. Tidig frukost idag, haha ;)


Muuums!


Sovit bort hela dagen igen

Lär nog börja ställa klockan, sov fan till halv tre idag. Illa! Man hinner ju inte göra nånting av dagarna. Var i alla fall uppe från klockan sex till klockan åtta för jag vart pigg när Christoffer klev upp imorse. Så jag satte mig vid datorn en sväng, rastade hunden och plockade lite i lägenheten.


"Morgon"-prommis med fröken svartvit klockan tre, som är på äventyr och letar efter pinne

Efter vi tog en till prommis strax före tre, så städade jag lägenheten när vi kom tillbaka. Så det enda som behöver göras nu är dammsugas och diskas. Men det får herrn stå för idag. Nu ska jag sticka ner näsan i körkortsböckerna en sväng hade jag tänkt. Sen är det dusch och mat innan vi får främmande.


Lite färg i duschen

Har en känsla av att min pojkvän kommer stå i duschen rätt länge numera, som ett barn på julafton ;) Köpte bland annat ett LED-duschmunstycke åt honom för de tjatade han om sist jag var här nere. Det var faktiskt rätt tufft, ska prova duscha imorgon ja! Sen hade mamma, lillebror, pappa och hans tjej + hennes barn också köpt presenter åt honom. Han har fått massa fint idag. Hans pappa och Marianne var förbi och imorgon kommer Kerstin och hans farmor.



Nu ska jag vänta på att C och hunden kommer hem, för dom har skjutsat hem Leif till Vittersjö. Sneglar lite på Big brother och funderar på om jag ska bli trött nån gång, råkade sova till halv fem idag haha! ;) Något med ångest hade jag.. Fast var ju vaken från nio till ett, så har sovit totalt sex timmar sen jag kom hit och det är ju inte så mycket.


Älskling 20 år

Idag fyller min lilla knodd 20 år. Han var ju nyss 17 och vi hade precis träffats och nu har det helt plötsligt gått flera år. Haha, det är typ så det känns! Tåget var en halvtimme sent imorse så vi kom fram 4.59 och jag fick springa upp till stan till bussen som skulle gå 5.06 och jag hann precis. Haha, tänkte då fan att jag skulle hinna hem och väcka pojken. Och det gjorde jag!


Trött husse och trött hund här för någon månad sedan

Kom hem och kröp ner i sängen bredvid honom och var sen uppe med han tills han åkte till jobbet, sen har jag lagt mig och sovit. Men han ringde nyss och sa att Kerstin skulle komma förbi med smörgåstårta så jag har vart vaken sen dess men ska lägga mig och sova igen.

Är sjukt trött, var en snubbe på tåget (vi satt i en glaskupé med fyra säten) och jösseees vad han babbla! Skojar inte att käften gick i ett från kl fem då han klev på tåget tills ett på natten. Kul att ha nån att prata med men det var bara det att de inte var mkt man hann säga eftersom han pratade heeela tideeen ;) Jaja, jag sov två timmar på tåget och har sovit tre timmar här och nu ska jag sova ännu mer!


Imorgon åker vi

Okej, nu är det veeerkligen fullt ös medvetslös. Idag har jag gjort allt jag ska utom att duscha och hämta medicin. Min medicin räcker till på måndag nästa vecka då jag kommer hem + att jag har några tabletter i Gävle så det är lugnt. Duscha ska jag kliva upp före sju imorgon och göra innan jag drar på akuttid till tandläkaren. Kul liv :) Sen brassa till skolan, ha redovisning psykologi/religion och sen köpa balbiljett. Slutar 12.10 och tåget går 13.15. Stressad kommer jag minst sagt att vara.

Så inga blogginlägg lär det bli förrän på onsdag nån gång. Framme 4.33 och då tar jag bussen till Bergby. Hoppas tåget är i tid så jag hinner med bussen och hem och väcka Christoffer innan han åker och jobbar :D Annars blir jag emo haha.. Vill inte komma till tom lägenhet och lägga mig ensam i sängen.

Nåjaaa, nu ska jag kolla de sista av Big brother och sen packa ner datorn och kanske fixa det sista. Har lite grejor att hämta från pappa också som ska med imorgon. Tur förresten att man har världens bästa pappa som kan låna pengar så man kan köpa balbiljett i veckan!! Lite knapert hade det blivit annars..


Baka, baka liten kaka

Har bakat idag till projektarbetsutställningen imorgon. Ska bli skönt när det är över, för då är det liksom klart. Har bara det imorrn, 9.00-14.00. Sen ska jag göra hundra miljoner grejer, kommer vara död på kvällen! Åka till bussgods och hämta ut paket, köpa present till C, hämta medicin, PACKA, duscha och ha kurs. Har fan inte ens börjat packa ännu, kommer glömma hälften.



Vi kikade på Big brother och lite hockey sen efter bakningen. Sen for jag och gick en sväng med världens finaste tvångsomhändertagna vovve. Hade lagt ut bilder på han om det inte var sekretessbelagt, så söööt! :D Han åt typ upp mitt örhänge i äkta guld också, men kräktes upp det direkt haha..

Nu börjar jag bli stressad på riktigt för allt jag ska hinna med imorgon.. Tåget går 13.15 på tisdag och jag slutar 12.10 så det finns liksom inte mycket jag hinner göra innan tåget går. Plus att jag ska till tandläkaren på tisdag klockan åtta. Ångest.

Nu ska jag varva ner innan jag lägger huvudet på kudden och sover.


Nattinlägg bara sådär

Huuuur orkar folk klaga om Eurovision song contest? Är en bra dryg jävel på facebook som har uppdaterat varannan sekund och nu gnölar hon över placeringarna. Spela roll? Så länge inte den låten som vann är fruktansvärd så behöver man väl inte bry sig om vilken plats de andra kom på? Bara för man tycker nått bidrag är dåligt men det kom på en bättre placering än man trodde så behöver man ju inte uppdatera 150 gånger på facebook om hur värdelöst det var? -.- Det är löjligt. Den där människan gnäller alltid om ALLT.

I veckan hittade jag i alla fall hittat den perfekta slipsen som matchade min balklänning också. Slipsen är lite blåare än klänningen men den passar super ändå. Hade nog inte kunnat hitta någon exakt likadan. Bra snäll ja som ordnar slips och allt, är ju som inte jag som ska ha den haha!
Pappa har hjälpt till att fixa bil också så nu är det mest stressande fixat. Nu återstår bara att fundera vad man ska ha för skor, hur håret ska vara och vilka smycken man ska ha. Sminket blir nog mest upp till Sophie tror jag, hon kan det där.


Slipsen till vänster och klänningen till höger. Håller hemligt hur klänningen ser ut i övrigt ;)

Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta kolla sammandragningen från speedway-VM och om ett tag ringa min pöjk som är i Hudiksvall och cruisar med några andra pojkar.


Sommarväder och sommarklänning

Skrev ett långt inlägg förut men det gick inte att publicera och sparades inte som utkast heller så jag gav upp. Blev i alla fall inte att åka till stugan i helg för både pappa och Jonte har haft feber och varit sjuka. Så jag ska sitta hemma och viga helgen till körkortsplugg, ska bara få tummen ur röven först.

Varit och och promenerat en timme idag i det fina vädret med min hund. Så jäkla härligt var det och nu känns det att sommaren än på gång, fastän det känns lite overkligt. Dessutom ska vi äta världens godaste mat idag också med ett glas vin till.

Sen skrev jag om att jag fick min klänning som jag beställde här för ett tag sen. Den satt perfekt men såklart var boobsen för stora, fastän det stod på sidan att alla som köpt den hade kunnat ha den även om dom inte hade minituttar. Några hade till och med typ samma bh-storlek som mig. Vad man än beställer så är det alltid för litet över brösten, det börjar bli ganska störande. Kan inte heller ha en större storlek för eftersom den satt bra annars så kommer det se ut som att jag har ett tält på mig då. Jajaaa, ska behålla den i alla fall för det såg inte så konstigt ut men sömmen slutade typ 1-2 cm för högt upp, så får se om den hänger med på nå äventyr i sommar eller om jag ger jag bort den till nån som kan använda den.


Vem vill va en trea nu?

MÖSSPÅTAGNING IDAG, FYRA VECKOR KVAR TILL STUDENTEN!!!


Vem vill va en etta nu? Ingen, ingen
Vem vill va en etta nu? Ingen, ingen alls
Ingen, ingen alls, ingen, ingen alls
Vem vill va en etta nu? Ingen, ingen alls
Vem vill va en tvåa nu? Ingen, ingen
Vem vill va en tvåa nu? Ingen, ingen alls
Ingen, ingen alls, ingen, ingen alls
Vem vill va en tvåa nu? Ingen, ingen alls
Vem vill va en trea nu? ALLA. ALLA
Vem vill va en trea nu? ALLI-ALLIHOP
ALLI-ALLIHOP, ALLI-ALLIHOP
Vem vill va en trea nu? ALLI-ALLIHOP


Inte för att jag är ett dugg taggad faktiskt, men man kan ju alltid försöka bli ;)
Det känns fortfarande så långt bort, men längtar det gör jag då i alla fall!


Nollställd

Blev lite nollställd nu såhär på kvällskvisten. Vet inte varför, vart tom på nå sätt. Knasigt känns det. Det är så mycket nu så man vet knappt vart man ska börja eller vad man ska göra.

Kom hem halv nio och tänkte lägga mig redan då för jag var helt död, men jag bestämde mig för att det var lite överambitiöst så jag blev vaken ett tag till. Pratade med C tills för en halvtimme sen, då stängde jag av datorn och tänkte sova men kom på att jag var sjukt hungrig så blev en macka och nu slog jag på datorn igen för man kan inte sova direkt när man ätit.

Nu ska jag i alla fall borsta tänderna och krypa ner under täcket och fundera lite. Tror jag är lite glad innerst inne fast man är så trött så man knappt vet fram eller bak :) Tvättstuga sju imorgon, nu sova!


Det fick inte bli någon rubrik

Jag var lite sådär lagomt emo igårkväll men det har gått över. En jobbig dag är förbi och helgen närmar sig. Jag har fullt upp tills på tisdag nästa vecka så dagarna kommer nog att gå ganska fort. Jag har ett(!!!!) skolarbete kvar som jag ska försöka orka med ikväll, annars imorgon för det ska vara inlämnat på fredag typ kl 12 eller nått sånt.

Kul att man börjar klockan ett imorrn men jag måste tvätta för jag kan ingen annan dag fram tills jag ska åka, fullt ös är det. Nå men nu ska jag iväg på klubben och ha kurs!

Tråkiga bildlösa inlägg, men blir nog lite bättre efter helgen :)


Upp som en sol, ned som en pannkaka

Och så föll allt. Tanden har gått sönder för tredje gången på fem månader. Jag vill inte till tandläkaren. Ångest, ångest, ångest. Engelskatal imorgon, kommer gå skit. Ångest, ångest, ångest. Samhälls-seminarium om nått som jag inte ens fattar vad det är. Ångest, ångest, ångest.

Nu ska jag bara lägga mig ner i sängen och dö. Fan vad less jag blev på livet nu. Fel att det kommer en ljusning nån gång? Så jävla less på allt, inte ett jävla skit som går som man vill. Ångest, ångest, ångest.


Ibland hinner man med mycket på en dag



En lektion idag, sen till optikern och hämta nya glasögonen. Lär ta ett tag innan jag vänjer mig vid dom.. Sen till apoteket med Ida, hem och åt mat, duschade, iväg till Anna, sen möte, ätit massa godis och gott där och nu känns det som att man ska rulla fram. Mötet gick i alla fall ovanligt fort för att vara oss.

Nu ska jag plocka ögonbrynen för jag färgade dom tidigare idag, sen är det pluggdags, Big brother och kanske ett samtal till C. Oj vad man hinner med att leva känner jag! Fullt ös medvetslös. Är helt död på kvällarna nu. Plus att jag har vistats bland tolv hundar sammanlagt idag, så jag är något allergisk.


Karma is only a bitch if you are


Pluggvecka it is, återigen...

Bloggen verkade inte må nå bra igår, inte ett enda inlägg syntes för mig? Varken gamla eller nya.. Den mådde nog inte nå bra idag heller så då fick jag mixtra i kodmallarna och nu verkar det funka. Tur att man är en nöt när det gäller sånt där.

Är inte på det minsta bra humör idag, bara massa jävla stress och skit hela tiden och skolarbeten som ska göras och redovisas som man inte fattar ett skit av! Mamma hjälpte mig med svenskan igår så den blev klar. Imorgon ska jag ta hem bokrecensionen på engelska som jag fick tillbaka idag för den ska rättas. Har samhälls-seminarie på onsdag (det är den som jag fattar noll av), engelskatalet har jag säkert också då om man nu hinner. Har gjort ungefär halva religion/psykologiarbetet så jag börjar bli rätt så klar med allt vi har att göra nu. Till helgen åker vi till stugan och då ska jag nöta körkortsteori har jag lovat mig själv, så att man kommer nån vart med det också nån gång.

Nu ska jag fortsätta vara lite grinig, kolla efter jobb, snart gå till pappa och äta, sen iväg och hålla kurs. Efter det blir det plugg och Big brother. Denna vecka blir en pluggvecka liksom förra, och jag längtar nå sjukligt till den är över! Eller i alla fall till fredag, för då borde allt plugg vara klart!

MÖSSPÅTAGNING PÅ FREDAG OCH DÅ ÄR DET BARA FYRA VECKOR KVAR!!!!


Jag älskar dig så mycket så det finns inte i denna värld



We've had our fights and we've put each other through shit, we picked each other up when one of us fell. We'll always be together right, because I honestly don't know where I'd be without you 

Två år, sex månader, en vecka och tre dagar.


Stress

Vad ska man ha för skor på balen? Vilken bil ska man åka i? Hur ska håret vara? Hur ska man sminka sig? Vilken hårfärg ska man ha? Hur ska man hinna plugga till körkortet? <-- Största frågan hittills. Hur ska man hinna med alla skolarbeten innan allt är slut? Hur ska man hinna leva? Stress och ångest.

Prio 1 - få klart fyra skolarbeten tills på onsdag, ska klara det!
Prio 2 - efter jag klarat prio 1, plugga körkortsteori tills jag spyr
Prio 3 - bestämma sig för allt som har med balen att göra
Prio 4 - försöka hinna med att leva lite kanske?

Sen om hundra år boka tid för uppkörning och teoriprov. Tror ju inte att jag kommer hinna med det innan studenten tyvärr. Ångrar att jag inte tagit tag i det tidigare för jag har ju fan aldrig tid nu. Viljan finns väl heller inte där så mycket som den borde, men det börjar faktiskt komma tillsammans med stressen.


Follow your dreams - it's your life


Min t-shirt som jag har på mig idag fick nog mig att ändra till en positiv inställning :) Den är så sann!

Det blir inte så många ord nu, mer än att det faktiskt kan funka ändå, även om allt inte går som det ska. Det borde i alla fall kunna funka ändå. Det fick mig att se lite ljusare på saker och ting just nu. Den där ångesten som spökade känns lite längre bort nu, även om den fortfarande finns där. Men jag tror att i det här fallet så kommer det att fungera om man bara vill. Jag hoppas verkligen att det är så.

Det var allt. Nu tillbaka till djupdykningen i skolarbetena. Exemplarisk lördagkväll? Nja.


Dagens, veckans, månadens låt? Bästa just nu ♥


 
24/7 i mina högtalare i alla fall! Kommer nog aldrig lessna?


Haha dagens alltså..

Började med att det för två timmar sen ringde något konstigt 033-nummer till min mobil så jag vågade inte svara. En halvtimme senare ringer det något annat 033-nummer och jag svarade inte då heller. Men när det ringde tio minuter senare ett annat nummer så svarade jag. Då sökte dom någon Susanne men hade alltså ringt fel. En kvart senare ringer samma nummer igen och hon fattar inte att hon kommit till mig igen. Hon ringde angående en annons om möbler på Blocket.se. Frågade vad hon ringt för nummer och det var ett heeelt annat än mitt! Vi båda fattade verkligen ingenting.

Sen ringer en kille bara någon minut efteråt och jag svarar och frågar vad han ringde på för nummer och jag får det av honom. Sen ringde två nya nummer som jag inte orkade svara på, det började liksom bli lite drygt.  Så började jag diskutera med mamma och vi kom fram till att dom måste ha vidarekopplat till mitt nummer. Jag provade slå den där Susannes nummer och kommer till min egna telefon. Skitkul.

Då kollar jag upp dom två numrena som går till ett tapetföretag som Susanne står registrerad på. Så jag ringer upp det ena numret och kommer till en växel och förklarar hur det ligger till. Hon säger att Susannes telefon var trasig igår men den är lagad nu så vidarekopplingen ska vara upphävd och jag ska inte bli störd något mer. Två minuter efter att vi lagt på så ringer det en kille igen och söker Susanne och jag förklarar att han inte kommer få tag i henne även om han ringer samma nummer igen för att dom har vidarekopplat fel. Så han skulle ringa till växeln igen sa han (antagligen samma som jag ringde till).

Och alldeles nyss ringde det ett nummer fast det ringde bara en signal så jag hann inte svara men jag kollade upp det och det var från det där företaget.

Lite kul att det är felkopplat till mig eftersom jag bor 146 mil ifrån Borås. Det har totalt ringt till mig tio gånger från åtta olika nummer på två timmar. Måste vara nå jävla fina möbler/tapeter ;)


Äntligen klar med ett till arbete

Jag är klar med filosofin, äntligen..... Grymt dryg uppgift. Orkar inte bry mig nå mer om den nu, den får helt enkelt bara vara klar. Blev klar för en timme sen och tänkte vara lite effektiv och börja kolla efter fakta till religion/psykologi-uppgiften men det kändes överambitiöst så det får vänta.

Ringde istället och väckte C som jag visste hade somnat i soffan och fick han att lägga sig i sängen istället. Nu ska jag göra detsamma och imorgon ska jag sova enda tills jag vaknar för jag är leeedig igen!


Bild från Finlandsfärjan 2009, när vi står och väntar på att få kliva av i Finland


Filosofibläää

Håller på och jobba med filosofin nu. Sjukt tråkigt. Kul att mitt betyg hänger på den här uppgiften och jag vet att jag bara kommer få godkänt för den är så jävla krånglig! Hittar ingen fakta och kommer inte ens kunna diskutera den lilla faktan jag har hittat. Därför jag sitter här och bloggar istället haha..

Sophie och Tyra var och hämtade Nova tidigare och var på långprommis med henne. Så kul att det funkar så bra, dom har lös henne och hon hänger bara på och får hämta pinnar och grejs. Så nu var dom för ett tag sen och lämnade henne igen och då säger Tyra såhär:

- Vart är Christoffer?
- Han är hemma i Gävle, sa jag.
- Är han där fortfarande? frågade hon.
- Ja, han bor ju där.

Så rynka hon på hela ansiktet och såg jätte-frågande ut, som om hon inte hade en aning om att han faktiskt bodde där. Så himla söt haha! :D


Förmiddagens sysselsättning

Har spenderat några timmar ute på Annas gård med hennes vovves bäbisar. Riktigt busiga små. Var rätt skönt ute först och solen sken, men sen gick den i moln och envisades med att stanna där. Till slut började det blåsa kallt. Man var rätt frusen när man gick in!


Här är lilla Lyra, som jag fastnade för från början när jag såg henne på bild.
 

Lycka till vänster med liten pinne, och Vilja till höger med de tokiga öronen!

Nu ska jag hoppa i duschen som det egentligen var meningen att jag skulle göra när Anna skrev till mig vid ett-tiden. Om jag nu hinner, för Ida skulle hämta mig efter hon slutat skolan (om fem minuter) och så skulle vi åka till Coop. Så jag ska väl dra iväg ett sms till henne och fråga!


Skriver av mig såhär på kvällskvisten

Måndag och tisdag har varit superbra dagar, för en gångs skull. Sådär så man känner att typ ingenting kan gå fel. Bara därför vaknade jag på fel sida idag och när det bara kunde bli bättre så vart det ju tvärtom. Känner mig rätt uppgiven, hmm... Av en hel del anledningar faktiskt.

Tidigare i år kände jag en massa ångest för att gå ut skolan, jag ville helt enkelt inte. Rädd för vad som ska hända i framtiden och sådär eftersom jag inte har en aning om vad jag vill göra efter skolan. Hade äckligt med ångest alltså! Sen, för bara typ kanske två veckor sen(?) så kände jag en lättnad över att det snart är slut. Såg fram emot det riktigt mycket, att slippa allt jävla plugg och istället få sig ett jobb och kanske slippa den här hålan.
 


Nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Drunknar i skolarbeten, har ingen tid/ork för att plugga körkortsteori och jag VILL verkligen ha ett körkort innan jag går ut skolan men det ser ju inge lovande ut. Har sökt några jobb och det har känts bra, men så imorse när jag vaknade klickade jag mig in på Arbetsförmedlingen direkt och kollade jobb. Då kände jag att, inte kommer ju jag få något jobb? Varför skulle de vilja anställa mig, av alla som söker? Jag har ingen erfarenhet eller någon praktisk utbildning till något. Ett enda mörker. Jag vill så mycket, men det känns jobbigt att inte ha makt över att kunna bestämma hur det ska bli. Min framtid ligger i händerna hos de jag söker jobb hos.

Det är så himla mycket som går i kras om jag inte skulle få ett jobb där jag vill. Allt som man har planerat för, det kommer inte att funka. Och jag vet att mitt liv kommer vara tvunget att ta en stor vändning då, vilket inte alls är något som jag vill. Det är det sista jag vill.

Men vad kan man göra, mer än att söka med ljus och lykta, hålla tummarna och hoppas på det bästa? Jag kan inte intala mig själv något annat än det. Nu ska jag försöka se positivt igen, kämpa mig genom skolan och ta dagarna som det kommer. Mer kan jag faktiskt, tyvärr, inte göra.
 



Nu ska jag lägga mig under täcket och invänta samtal av C när han kommer hem, som förhoppningsvis inte blir så långvarigt eftersom han ska upp och jobba imorgon. Kanske är jag snäll och ställer klockan och ringer och väcker honom, jag är ju ändå så ledig och kan somna om och sova hur länge jag vill.


Melkesjokolade og eventyr-brus

Har fått norsk choklad och norsk läsk från mormor och morfar som kom hem från Norge i måndags! Finns inget godare än norsk choklad alltså :D Tänkte bara skriva det, nu ska jag kolla Big brother och sen krypa ner i säng för jag är så jäkla trött och har varit helt seg nästan hela dagen idag.

 


Nyklippt hår och slingat!

Christoffers kusin Sophie är så jäkla snäll, idag har hon fixat mitt hår igen :D Det blev slingat och klippt. och jag är nöjd. Var rätt slitet men känns inte så kort nu ändå, jag vill ju få det långt igen men det verkar ta en hel evighet att få det så långt som jag hade det innan jag började blondera det för typ ett och ett halvt år sen... Jaja det växer lite i alla fall! Eller ja, jag kollade just på bilder och det har fan växt mycket ändå.. Var ju typ till axlarna i juli för de var så förstört.



Slänger säkert upp bilder imorrn! Syns lite dåligt i det här ljuset, men det var inte meningen att det skulle synas på bilden heller så ;) Slingorna ska få bli solblekta men sen innan sommaren ska vi slinga på lite igen och låta det blekas av solen sedan. Blir nog supert! Är ju inte säker på vad jag vill ha för hårfärg alls, men det här ska nog bli bra.


Såhär blir det nog


Kanske inte nu men till sommaren ska jag försöka i alla fall. Vill inte slita på håret för mycket igen :)


Huvudvärk

Är jätteallergisk och har huvudvärk. Vart hemma från religionen och filosofin, men när väntar jag på att Ida snart ska hämta upp mig så ska vi åka till psykologin och lämna in arbetet och redovisa. Blä. Sen lär jag nog "stämma" av med min religionlärare och filosofilärare och se om jag missade nå viktigt. Drömde sjuka drömmar inatt igen, fjärde natten i rad.. Kan det sluta nån gång?


t.r.ö.ö.ö.t.t c.h.e.y!

Nä nu lär jag klä på mig och trycka i mig nå frukost, Ida är här på typ tio/femton minuter! :) Slutar klockan tolv i alla fall, så skönt att man är tidigt hemma. Fast inte för det spelar nån roll, för jag måste i vilket fall som helst plugga...


Klaaaar!

Om snart fem och en halv timme ringer klockan. Usch, jag kommer vara bra död! Är i alla fall klar med mitt psykologiarbete nu, som förmodligen är världshistoriens sämsta ;) Kopierade nå skit som var en sida, från internet (google is my friend) och skrev om det TRE gånger för word hängde sig och hade inte sparat fast jag hade tryckt på spara. Superkul! Vart sådär lagomt less och fick skriva direkt i hotmailen till slut haha.. Jesper hjälpte mig också och skickade sitt arbete till mig så han räddade mig :D

Nu ekar sängen efter mig, så nu ska jag borsta tänderna och sova. Godnatt!


Fullt ös medvetslös

Är helt död efter dagen alltså! På engelskan skulle vi ju ha tal, men tre pers hann ha det på en och en halv timme!! Helt sjukt, mitt tal kommer ta typ fem minuter, och då visar jag en film på typ 2,5 minut haha.. Sen svenska och tråka, gjorde klart religionen och åkte sen hem. Satt hos pappa ett tag, sen över till mamma och äta. Sökte jobb i flera timmar, sen iväg och hade kurs. Hemma klockan nio och jättetrött...

Jag la nyss på efter att ha pratat med mitt hjärta, men har var lite lagomt trött sådär så vi pratade bara ett tag. Åh idag har jag varit helt överdrivet glad blandat med lite ledsen, men just nu känner jag mig så jävla uppåt! :D Äntligen, efter flera dagars "emo-mode" då jag knappt kunnat sova, drömt mardrömmar och vaknat titt som tätt på natten. Dessutom har jag känt mig deppig och nere på dagarna också. Hoppas mitt glada humör håller i sig!

Den här veckan kommer bli riktigt körig tror jag, med hur mycket som helst att göra. Längtar verkligen tills helgen kommer! Har skolarbeten upp över öronen. Vill verkligen börja med körkortsteorin, men har ju aldrig tid :( Vet inte vad jag ska prioritera! Blir nog körkortsteori hela helgen, det måste jag. Har ett arbete som ska redovisas imorrn som jag inte ens börjat med ännu för det är så svårt, så ska göra det jag kan nu. Det var ändå flera stycken som tyckte det var jättesvårt. Nu ska jag sätta igång med det!


Det här är då jag i veckan haha.. Med lite rödsprängda ögon och superstressad!


Cykeltur om ett tag



Sitter och dricker Ramlösa ananas och filar på engelska C-talet som ska redovisas imorgon (ångest) medan jag väntar på att maten ska lägga sig i magen så jag kan ta en cykeltur. Blir nog förmodligen tre eller fem kilometer idag, det beror på hur jag känner mig efter vägen.

Jag har velat cykla enda sen i tisdags då jag kom hem från Gävle men min cykel kunde inte pappa pumpa varken själv eller på OK för de är nån konstig ventil, dessutom går nyckeln inte att vrida om så går inte att låsa upp cykeln. Mammas cykel står i källaren och hon är i byn med nyckeln, plus att hon inte vet vart cykelnyckeln är så det gick ju inte så bra det heller.

Så därför blir det den fula räcern med sjukt obekväm sadel, gråa däck och typ fem eller sju växlar som jag ska ut på. Kommer bli tungt haha! Hoppas det går att pumpa dom däcken i alla fall, nu är jag less på att vänta. Får se hur långt jag orkar på tråk-cykeln..


Det skadar inte att se fram emot det redan nu


136 dagar kvar! En hel evighet men man dör inte av att längta litegrann redan! :)

Finns det några hajar i Side i Turkiet? Jag är seriöst livrädd för att träffa på en haj.. Googlade lite på hajattacker men hittade inte en enda i Side. Pappa och hans tjej säger att det inte är några hajar där. Usch, jag är så jäkla rädd att dom ska komma in till stranden, det var jag när vi var i Bulgarien också, och det är ju ett par år sedan! Blivit mer nojig sedan dess, kommer nog vara dö-skraj i Turkiet!


RSS 2.0