Uttråkad

Är så uttråkad så jag vet inte vad fan jag ska ta mig till... Idag har vi haft folk här, sen vid sextiden så promenerade vi till Tempo och handlade mjölk och så har jag tagit bort mitt gamla nagellack och målat på nå genomskinligt, kollat dagens avsnitt av PH och ja, typ det då haha.. Har ingen aning om vad jag ska göra nu och jag är uttråkad som sagt.

Vi åt bara resten av tacofärsen från igår tidigare idag så jag ska nog göra mackor och varm oboy till oss och sen vet jag inte. Kanske slå igång nån film men jag har lite svårt att tro att herrn tänker slita sig från datorn ;) Så jag antar att jag får kolla på film själv, om jag nu orkar det. Jaja den som lever får se, blev ju inga kloka ord här så nu ska jag avrunda!


Nattliga tankar, part 1.

Uschdå, ibland är det jobbigt att tänka tillbaka, även på fina och bra minnen. Nattliga tankar är jag expert på, och speciellt nu när jag sitter och lyssnar på gammal musik och tittar på gamla bilder. Vissa tider, människor, varelser, händelser saknar man mer än andra. Ibland vill jag spola tillbaka tiden till då jag var 15-16 år och livet lekte som allra mest ♥ Men det går inte, och det ska inte gå heller för den delen. Minnen är nog bland det bästa man kan ha och jag är sjukt glad för att jag har så många fina!


Powernap och övertrasserat konto

Vid halv niotiden tänkte jag ta en powernap eftersom jag fortfarande var så sjukt mätt efter middagen. Och Christoffer lovade att väcka mig klockan nio så att vi kunde duscha sen. Men det gjorde han inte, så jag vaknade tjugo över tio.. Kul jul! Nu lär jag inte kunna somna inatt alltså..

Är pissdålig i allergin nu, fastän vi har dammsugat igår. Men det har yrt upp lite hår ser jag så det blir att dammsuga imorgon med, plus att fönstret har stått öppet i vardagsrummet så det har kanske yrt runt lite partiklar... :( Nu ska vi i alla fall rasta hunden och sen hoppa i duschen. Ibland är det hur skönt som helst att bo på bottenvåningen och kunna duscha mitt i natten, grannarna blir inte alls störda. Blir inte de mittemot störda så blir ju knappast dom ovanför det heller. Enda som jag ogillar är att det är så grymt lyhört in så när det kommer in nån i trapphuset sitter man på helspänn innan man hör att de har gått förbi dörren..


Två typer tar det chill i sängen här för några dagar sedan

Fick brev hem från Handelsbanken i Gällivare idag att jag hade övertrasserat kontot med 200 kr och jag höll på att trilla av stolen! Loggade in på internetbanken och kollade och det stämde verkligen inte, hade aldrig ens haft minus på kontot.. Så ringde dit och frågade och hon sa att det hade blivit nå fel för det hade kommit in pengar från Willys Gävle före jag hade fått minus på kontot, men det hade blivit nå fel så det hade stått att jag fick dom pengarna efter och ja, hon sa att det inte var nån fara och att jag inte hade blivit drabbad av nån ränta eller nått. Okej då vet jag, tackåhej sa jag och la på. Vet man inte i Gällivare att Willys är en affär? :P Och det stod dessutom minus framför dom pengarna, för vi hade ju handlat där.

Har ingen aning om hur de har kunnat räkna att jag fått minus på kontot, men det spelar inte så stor roll heller. Har dessutom inte ens visa/mastercard utan maestro, och det kan man väl inte ens övertrassera? Och innan jag skulle göra det utan att veta om det, dom kallar ju mig till och med för budgetministern...


Matlagning var det!

Idag har jag och Chtistoffer hjälpts åt och lagat massa mat! Vi tinade upp 1,6 kilo köttfärs och delade upp den i tre och gjorde olika rätter. Har gjort tacofärs som vi ska äta idag, sen mixtrade vi på lite och jag provade allt möjligt haha! I den ena hade vi creme fraiche, vitlök och hade i morötter, aldrig provat det tidigare men det var faktiskt gott! Den sista hade vi creme fraiche, kryddor, chilisås, vitlök och kanske nå annat i, den blev helt okej. Nu har vi mat att värma dom dagar vi är lata ;)

Nu är herrn på Tempo och handlar tacochips så vi kan äta när han kommer tillbaka. Vi var båda hungriga när vi ställde oss vid spisen, men efter att ha lagat mat i typ en timme så var man inte hungrig nå mer haha :P Henke och hans kompis har varit förbi här men dom är med C och handlar och sen skulle dom ta bussen hemåt. Men det blir i alla fall att äta när han kommer hem, sen kanske ta det lite lugnt bara.

Igår la jag mig typ vid elva och Christoffer försökte få mig att kliva upp så vi kunde se film men jag orkade inte, så kanske blir nån film ikväll då om han inte har annat för sig, för nu är jag ju utvilad :)

Tvätt-dag

Fick nå ryck idag och började tvätta klockan ett, vilket aldrig brukar inträffa för vi tvättar alltid på kvällarna. Har tre maskiner kvar och då har jag tvättat åtta maskiner! Sen har jag gjort mitt för dagen. Fast jag lär ju laga mat också när Christoffer kommer hem efter sin träning, och det känns nästan lite jobbigare än att tvätta haha ;)

Nä men tvätta måste man ju, och det är jävligt skönt att ha en tom tvättkorg!! Lär försöka tvätta lite oftare så man slipper få så mycket tvätt, vi var duktiga ett tag men sen spårade det ur ;) Vi blir nästan alltid lata när vi ska tvätta, och så säger vi att vi ska ta det en annan dag istället. Sen växer bara tvätten i tvättkorgen! Det är i alla fall hur skönt som helst att ha tvättstugan nere i källaren, för det sög verkligen i Bergby att det låg i ett helt annat hyreshus, speciellt på vintern när man kånkade på tvättkorgen..


 

Christoffer lär nog vara på träningen nu, men han drog tidigare ut till Vittersjö för att lämna tillbaka bilen till sin pappa och sen skulle han få skjuts därifrån till stan och då skulle han direkt till träningen. Innan han åkte så var vi på Willys och köpte oboy för det var slut, och sen lite gott till ikväll. Har ingen aning om vad det blir, men kanske en film kanske? Det var länge sen!


Gårdagen

Blev inte många timmars sömn natten mot igår! Tror vi somnade fyra och klev upp halv nio, men var hur pigg som helst ändå haha :) Åkte iväg till Dådran vid halv elvatiden tror jag det var, men blev stående efter vägen för det hade skett en trafikolycka.

Vi kom som andra bil i kön och fattade inte riktigt vad som hänt, först såg vi bara en bil som var helt mosad i fram och antog att den hade kört in i mitträcket men sen när räddningspersonalen kom och sa åt oss att vi var tvungna att backa för att dom skulle kunna bärga bort bilarna så förstod vi inte riktigt, men tänkte att den ena bilen säkert kört in i baken på den andra. Bara det att när dom kom med den andra bilen så var den också kvaddad i fram? Så antingen har ena bilen kommit över på fel sida och dom har frontalkrockat, eller så har ena bilen kört in i mitträcket och flygit över och sen in i mötande bil eller så har helt enkelt båda kört in i mitträcket samtidigt. Vad som hände får vi nog aldrig veta!

Vi kom fram till Dådran strax efter ett tror jag, och åkte hem i niotiden. Var i Vittersjö halv elva och släppte av Leif, sen låna vi hans bil hem. Åkte på Max när vi kom till stan för vi höll båda två på att spy av hunger, och jag av huvudvärk också såklart.. Hemma vid ett-tiden och bums i säng, båda två somnade ovaggat vill jag lova ;)


Onsdag och sådär

Har vaknat ungefär fem gånger inatt/imorse och den sjätte gången klev jag upp. Som tur var hade jag inte svårt att somna om när jag vaknade, och jag var rätt utvilad när jag klev upp och hade sovit tretton timmar ungefär. Sov länge för jag hade ju såklart huvudvärk när jag vaknade upp tredje gången under natten och det ville inte gå över förrän vid tolvtiden idag. Så jag klev upp och hoppade in i duschen, rastade hunden och åt frukost/lunch.

Vid fyratiden tror jag det var så sov jag ett tag för huvudvärken kom tillbaka såklart! Sov väl en halvtimme tror jag? Sen kom Dennis förbi och pojkarna drack kaffe och jag gjorde te. Sen gjorde herrn middag och efter det så har han diskat och sen har vi vikt kläder och busat litegrann. Synd bara att Nova ska skälla hela tiden så fort vi börjar toka oss, antingen för att hon tror att vi bråkar eller så skäller hon för att hon är svartsjuk :P Hon är så extremt svartsjuk den där hunden alltså...

Nu ska jag ta bort gammalt nagellack och sen måla på nytt, kanske färga ögonbrynen vilket jag egentligen inte orkar men ändå lär göra. Sen ska jag trimma till skepparkransen på min kära pojkvän så han är fin tills imorgon. Då drar vi till Dalarna en sväng med hans pappa, så det blir tidig uppstigning. Därför lär jag lägga på ett kol nu om jag ska hinna med allt och fortfarande få lite sömn!!

Och till pappa, jag ska köpa hem bamyl koffein så jag slipper ha ont i huvudet, har inte lärt mig ännu att det är det enda som funkar! :)


Skitdag

Vaknade i skaplig tid idag och åt frukost och surrade lite. Vi var och promenerade med hunden en sväng sen, och jag blir så jävla irriterad på folk som låter sina hundar vara lösa när de inte lyssnar och springer fram till andra hundar... Nåja, kom hem och satt vid datorn och lite sånt, sen lagade vi mat. Åt kött och potatisgratäng idag, det satt bra!

Har haft huvudvärk hela jäkla dagen, har tagit två stycken en grams-alvedon och sovit en halvtimme men det funkar inte. Gjorde en smoothie nu och tänkte att en vitaminchock kanske skulle hjälpa men jag fick bara ont i magen. Så nu ger jag upp, går och lägger mig och får väl se när jag vaknar inatt och inte kan somna om, men förmodligen när Christoffer bestämmer sig för att gå och lägga sig..


Nattuggla?

Ikväll har jag och herrn varit riktigt duktiga! :D Förstår inte varför jag får all denna energi på kvällen? Först kom jag på att jag skulle skölja upp de nya sängkläderna och bädda rent i sängen, klockan var halv nio när jag kom på det. Sen tvättade jag de nya gardinerna så jag kunde hänga upp de blöta (så slipper man stryka dom) i sovrummet och sen har vi bara fortsatt. Sorterat tvätt, vikt in kläder, diskat, rengjort spisen, plockat undan lite småsaker, "slängt om" tavlor på väggarna, bytt plats på lite bordslampor och sånt i sovrummet. Ja gud vet allt vi har hunnit med ikväll! Men nöjd kan man ju känna sig i alla fall.

Jag tänkte fota lite av det imorgon tror jag :) C kokade kaffe och så har vi fikat efter att vi var klara och efter det tog jag en dusch. Nu är jag heeelt slut, men tänkte slå på ett avsnitt PH och sen krypa ner i en renbäddad säng med världens bästa sällskap Det ska bli hur skönt som helst!


Snö, mat och räkningar

Idag har vi bunkrat upp oss så det går inte in en enda pinal till varken i frysen, kylen eller skafferiet haha! :) Det är så jäkla fullt. Öberg var snäll och skjutsade oss till Willys så vi slapp ta bussen och handla. Nu har jag nyss betalat räkningarna och det är ju aldrig kul.. Sinnessjukt vad det kostar att leva ibland alltså. Men då slipper man tänka på räkningar ett tag i alla fall!

Håller på att koka potatis nu, vi har inte orkat laga mat tidigare haha.. Så det fick bli sent idag men det gjorde ingenting. Var ute på isen med vovvsi tidigare idag och fotade lite så kan ju slänga upp en fin bild på mina hjärtan! Synd på snön bara som förstörde bilden lite.


Mina bästa busar i snöovädret idag!


Nattliga tankar

Idag har vi inte gjort många knop eller.. För det första så avled jag nästan när jag vaknade och kände att bajs-Korsnäs-lukten fortfarande var kvar... Kul! Den var inte lika hemsk som igår men nästan hehe. Men jag har iaf promenerat med vovven och tagit hand om disken, det är väl det enda. Christoffer har haft match och sen har han varit och handlat dammsugarpåsar och lite annat. Imorgon blir det nog att storhandla skulle jag tro, annars blir det senare i veckan.

Nu vet jag inte om jag ska skutta i säng eller vad jag ska göra, fick en jobbig känsla i magen nu. Ingen aning om varför.. Men så kan det vara ibland! Ska ta tag i löpningen igen nu, har inte sprungit sen jag trillade för det har varit så grymt halt, men nu är det inte likadant längre så jag ska nog göra ett försök, frågan är om jag vågar ta hunden med mig haha ;) Det återstår att se.


Never apologize for what you feel, it's like saying sorry for being real


Jag dog


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Bajs-Korsnäs

Snart spyr jag. Det luktar Korsnäs överallt, till och med inne i stan! Kastsjö (vart vi bor) ligger ju alldeles vid Korsnäs så ibland luktar det ju äcklig pappersmassa-snusk här. Typ en gång när vi hade öppet fönstret på toan och så skulle jag dit, så slog lukten mig rätt i ansiktet och jag höll på att dö ungefär, men det är inte i närheten av vad det är nu!! Inne luktar det skit, ute luktar det skit, i stan luktar det skit osv. Men lukten ute, alltså den är grotesk, har aldrig varit med om nå värre! Christoffer tror att det är nått som är trasigt där för så vidrigt brukar det inte lukta. Det är så att man vill spy så fort man går utanför dörren.. Och snart måste hunden på sista rastningen, hujja :(

Folk säger att man vänjer sig, men det tror jag verkligen inte på. När jag var yngre och vi bilade genom Piteå minns jag hur vidrigt jag tyckte att det luktade, och sa att jag aldrig skulle kunna bo på ett ställe där det finns ett pappersmassabruk, men ja tio år senare (ungefär? lite mer kanske?) så bor jag ett par hundra meter ifrån det. Lite komiskt. Nåja, det är ju tur att det inte luktar så ofta. En gång i månaden kanske det har varit sen vi har flyttat hit, och inte länge då så det kan jag leva med. Men ska det vara såhär som det har varit idag/ikväll så funderar jag på drastiska åtgärder haha ;)


Bajs-Korsnäs....


Lördag

Christoffer kom hem vid ett-tiden igår har jag för mig, sen åkte han och Thomas till Max fram och tillbaka, sen blev det nån film på teve fast Thomas somnade och Christoffer satte sig vid datorn. Så just efter halv fyra skuttade jag i säng, hade svårt att somna men jag lyckades. Kvart i fem fick jag sällskap i alla fall.

Idag var det den mysigaste morgonen på länge, bara för att liksom. Och sen vaknade jag upp till en nyrastad hund, undra om de finns nå bättre än att slippa gå ut och frysa det första man gör på morgonen? Chrisoffer är uppe före mig nästan varje dag nu för tiden, hur nu det kommer sig ;) Men bara nästan, glöm inte läsa att det ordet hehe. Nu är iaf han och hunden hos Jesper, sen ska C till Hedesunda och kolla vad det är för fel på bilen. Och eftersom han är så seg och inte har kommit iväg dit ännu så antar jag att jag blir ensam hemma ikväll, tråååkigt :( Jag som ville ha sällskap när jag skulle kolla på Gladiatorerna.. Såg inte förra veckan för då var jag i Skutskär, men det är verkligen nostalgi över det hela!


Nattsinatt

Så mycket som saknas ibland, så mycket att tänka på. Men äschdå, nu kryper jag ner under täcket och jag tänker inte alls istället, för nu ska jag SOVA ;) Efterlängtade sömn!!


Stan, fika, hem

Idag drog vi iväg till stan som vi hade tänkt, men ärendena blev lite färre än vad planerat men det gjorde ingenting. Christoffer har ju tappat bort sin bankdosa, och en ny kostar 250 kr... Men han ska leta igenom bilen och se om den är där, annars vettetusan... Jag har då legat på golvet och letat överallt i hela lägenheten haha. Och här är den inte...

När vi hade gjort det vi skulle så kom Jesper och John och vi var först och köpte ett nytt headset till Christoffer och sen drog vi och fikade på Waynes coffee och satt där och surrade bra länge. Kladdkakan var så sjukt söt så den gick nästan inte att äta.. :P Efter det köpte vi lite godis till ikväll och sen hämtade Patric upp mig och C, körde hem mig och dom drog iväg på träning.
C har bogserat iväg bilen till Hedesunda där den ska stå för han och hans kompis ska skruva isär och se vad det är för fel på den. Som tur är så jobbar hans kompis på en bilskrot så han skulle ta hem grejer därifrån, då blir det ju inte lika dyrt. Men fortfarande kostar det en förmögenhet för oss, den där jäkla bilen.. Vi ska alltid ha sån otur!

Har ingen aning när C kommer hem, han skulle inte vara borta så länge sa han men den där pojken vet inte hur man håller tider eller så ;) Ska glo nått PH-avsnitt nu och sen bada badkar för jag har så äckligt ont i ryggen och det kanske hjälper om jag har tur.


Helt okej trött tjej, gammal bild men känner mig ungefär sådär just nu


Snart läggdags

Kollar de sista minuterna på avsnitt 18 av norska Paradise hotel och sen blir det sängen. Eller vovven ska rastas först såklart. Imorgon ska vi på banken, AF, en bilfirma och kanske på stan och fönstershoppa lite en sväng om vi orkar? Vi tänkte försöka satsa på tjugo över tio-bussen så det lär bli läggdags snart om man ska orka upp tidigt. Plus att jag lär duscha kom jag på nu, så lär väl upp typ i åtta-tiden...

Igår offrade jag mig och satt vaken typ 50 min för då skulle C lägga sig, så vi la oss i ett-tiden men låg och pratade fram till fem tror jag klockan hann bli? Det är så jäkla skönt att bara surra och surra och låta tiden gå ibland :) Men nej, nu har jag inte tid att vara vaken längre. Några minuter kvar på PH, sen hundrastning och snutta kudden!


Presenter och mat, mat, mera mat

Förra veckan hämtade jag ut en födelsedagspresent från min faster och samtidigt hade jag och Christoffer fått paket från hans släktingar i Jugoslavien. För er som inte vet så är han hälften jugoslav. Det var i alla fall hans mammas moster som hade skickat grejer åt oss. Vi visste att vi skulle få en groda som man lägger ett mynt i munnen på och den ska sitta på ett ställe så den "ser ut över rummet" och då ska den ge tur. Men det var ju inte bara en groda vi fick, shit va grejer det var! :) Fick nå halsband, dukar, handdukar/förkläde och en prydnadskatt.


Katten var lite häftig tycker jag! Grodan såg lite brutal ut men den ska ju bringa tur ;)

Idag var Christoffer till sin mormor och hälsade på, och fick med sig ja seriöst typ fyra påsar mat måste det ha varit! Alltifrån kött till såser, fikabröd och Christoffers älskade jäkla vitlökspaprikor - luktar fysatan av dom men han ääälskar dom ;) Vi fick även ägg, säkert 20-25 stycken haha! Har faktiskt aldrig ätit av hennes mat förut, eller ja dillkött har vi ätit en gång tror jag. Så det är ju kul att prova nått nytt, speciellt eftersom det är ganska stark mat och det gillar jag. Men paprikorna får han då hålla för sig själv, jag gillar vitlök med fyfan så de luktar, hade aldrig fallit mig in att smaka dom haha!


Läggdags, finally

Varm oboy och Svampbob fyrkant (hehe) innan läggdags. Har varit trött sen typ halv elva och påväg i säng redan då men det blev inte av, så jag skuttar i säng nu strax istället. Får nog sova ett par timmar innan min fina joinar mig för han sitter och spelar. Har i alla fall vovvesällskap, det funkar de å!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Mat och mys

Har gjort annorlunda lövbiff idag som vi har ätit, alltså det är såå jäkla gott!! Öberg var snäll och skjutsade oss till Willys så vi kunde handla där istället för på Tempo, det är ju så jäkla dyrt.. Så vi har bunkrat upp oss lite nu tills jag får pengar och då blir det att storhandla igen.

Christoffer har dammsugat för ett tag sen och jag ska alldeles snart ta tag i middagsdisken. Har tänt massa ljus i vardagsrummet, det är så mysigt. Nu känns det riktigt fint här hemma! Måste tvätta resten av kläderna här någon dag bara, och byta sängkläder igen. Vill ju ha dom nya! :) Fast har egentligen nyligen bytt, men ändå. Och så småningom åker de nya gardinerna upp också, men det blir säkert först till våren. Utom i sovrummet där jag snart tänkte byta.


Städ-dag idag

Full fart idag! Började med att diska undan lite från gårkvällen, och sen fylla diskhon igen med massa kaffekoppar och grejs som alla lämnar efter sig i vardagsrummet. Sen har jag plockat ihop kläder, dammtorkat, rengjort brödrosten, micron, kaffepannan och hela kylskåpet. Torkat bord och plockat har jag också gjort. Och när Christoffer klev upp satte jag honom i arbete direkt :P Han fick diska resten, rengöra spisen och städa vid sin lilla datahörna. Och senare idag skulle han dammsuga och vika tvätt, så nu blir det rent och fint hemma!

Nu får vi snart besök och efter det ska vi gå ner på Tempo och köpa morötter och kanske något annat om det behövs. Funderar på vad jag ska göra innan dess, men det finns ju inget mer att städa så jag kanske bara ska sitta och ta det lugnt då!


Love does not hurt


Everyone says that love hurts, but that’s not true. Loneliness hurts. Rejection hurts.
Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love,
but in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel
wonderful again. Love is the only thing in this world that doesn’t hurt.


PH och dreggel, haha?

Har börjat följa norska Paradise hotel på tv6play, har ju gått ett antal avsnitt men jag håller på att kolla ikapp alla nu, fast jag har 20 avsnitt kvar innan jag är där så det dröjer nog ett tag ;)

Är heeeelt sinnessjukt sugen på morötter och dipp idag, alltså det är nå äckligt vad jag dregglar efter det! Så råkade jag se att Tempo har erbjudande på morötter i veckan, bara 4 kr/kg så ska dit imorgon och köpa hem ett par kilo och lite dipp kanske hehe? Så kan jag gotta i mig det istället för att sitta och dreggla. Är ju bara bra att man inte är sugen på godis, för morötter är så mycket nyttigare :D Kanske lite värre med dippen, men ändå inte i närheten av chips och godis!


Bild från google, gjorde ju saken bättre att jag googlade det också haha...


Stress och sånt där jobbigt

Vet inte riktigt vad jag ska skriva i bloggen, har tappat lusten litegrann.. Det är så jäkla mycket nu, allting tjorvar och inget går som det ska. Har hundra bollar i luften fastän det egentligen inte känns som att jag gör något alls. Vill bara spola fram tiden och ordna upp en och annan grej, men det kommer ju inte att ske. Får ta dagarna som de kommer helt enkelt, även om jag inte kan sluta planera för flera veckor i förväg. Men jag kan ju i alla fall prova på att koppla bort litegrann.


Att inte kunna sova

Gick och la mig tio över åtta idag och tänkte att nu jäklar ska jag sova ut. Men tji fick jag, vaknade vid elva och har inte kunnat somna om sen dess.. Låg i sängen fram till klockan två sen gick jag upp och duschade i brist på annat. Men nu ska jag och karln krypa ner i sängen strax och surra lite så kanske man somnar, han är nog lika pigg som mig skulle jag tro. Imorgon får vi besök i elvatiden så vi ska väl upp i skaplig tid. Plus att vi måste på banken för det är nå knasigt med Christoffers konto, och sen har han tappat bort sin bankdosa. Sällan han är en slarvpelle ;)


I love you.


I bruise easily so be gentle when you handle me
There's a mark you leave like a loveheart carved on a tree
I bruise easily, you can't scratch the surface without moving me underneath


Kväll i Skutskär

Igår tog jag en powerwalk ensam runt sjön, det var sjukt halt! Det är så slutsprunget där så länge det ska vara såhär halt.. Christoffer drog på träning och då var Jesper och Dennis här. När han kom hem så skuttade han i duschen och jag hjälpte han att raka skepparkrans :) Sen åkte vi iväg till Trödje och lämnade spelaravgift till hans tränare och efter det vart det lite godis på Willys.

Sen hämtade vi Martin och skjutsade han till Natta och hennes kompis och stannade kvar där ett tag. Sen åkte Christoffer iväg medan jag och hunden stannade kvar och pratade och drack litegrann. Och sen blev allt bara tjorv för Christoffer, för bilen gick sönder igen. Han har lagt ner så jävla mycket tid på att fixa den och sen går den jäveln sönder igen! Vi har inte råd att ha bil nå mer, för det blir ju bara skit av allting.. Och som Christoffer har fixat och hållt på så förstår jag att han blir så arg och ledsen så han inte orkar bry sig nå mer..

Hägge fick rycka ut och hämta mig och vovvsing och köra hem oss så det gick bra ändå i slutändan. Nu står bilen på motorvärmarplatsen men C säger att det blir ett framtida projekt att fixa den, men det lät dyrt :( Hemma så kom Jesper förbi och vi satt och pratade lite. Sen övertalade jag Christoffer att han skulle lägga sig i sängen med mig tills jag somnade för han ville vara vaken längre eftersom han inte var trött. Och jag skulle såklart somna hur snabbt som helst eftersom jag hade druckit, men så somnade han före mig ändå hahaha ;)


Dubbla inläggstexter

Det har varit nå tjorv i bloggen, när man ska kommentera eller bara läser ett speciellt inlägg som man har klickat på så visas texten i inlägget dubbelt.. Har varit så ett tag men har inte orkat bry mig för jag har märkt att det har varit så på andra bloggar också. Men jag rotade lite i koderna nyss och såg att det inte var så konstigt att det blev så, för det fanns dubbla koder hehe.. Men nu ska det vara fixat iaf! :)


Fullt ös medvetslös

Imorse skulle jag och Christoffer springa en sväng, kul att han ville följa med men dessvärre så blev det ingen springtur för mig. Efter 10-20 meter drog hunden omkull mig eftersom det var glashalt ute så jag fick vända om och gå hem. Fast det verkar som om fläsket tog mest stryk, inte svanskotan ;) Har lite ont i nån muskel i rumpan nu bara haha! Christoffer blev livrädd och trodde jag skulle slå i huvudet när jag flög haha... Imorgon lämnar jag då hunden hemma om jag ska ut och springa!

Jesper har varit här typ hela dagen, och hans kompis är också här nu plus att Tomas och Martin är här. Fullt ös som vanligt. La mig tidigt igår så jag har sovit tolv timmar och är rätt pigg än så länge, händer inte ofta haha! :)

Kvart över elva satt vi i köket och drack kaffe då det ringde på dörren.. Då är det grannen som vill hälsa oss välkomna till trapphuset, vi har bott här i snart tre månader men okejdå ;) Han var nog lite på lyset verkade de som, och frågade om vi hade en schäfer och sa att hon verkade lite nervös. Christoffer sa att hon har blivit slagen som valp, så frågade han om det inte var vi som hade slagit henne, men C sa att det hände innan jag köpte henne. Välkommen till trapphuset sa han igen och lämnade över en 50 cl colaflaska med hemgjort vin. Hahaha, ja det var väl en vänlig gest men vinet vågar man ju inte smaka på, när man inte vet vad det där är för typ :P


Dagens rubrik

Puuuh, nu är jag trött! Har ont i magen och nästan som halsbränna :( Men trots det så har jag diskat, packat upp väskan jag hade med till Gällivare, rensat gamla papper och post i köket och lagt det i bokhyllan, och sen har jag tagit ut alla sängkläder/gardiner/handdukar osv ur garderoben och sorterat om det och vikt in på nytt :)

Idag blir det sen middag, om det nu ens blir nån eller om det bara blir nån enkel mat, men hade så ont i magen idag så vi åt inte frukost förrän vid halv fyratiden så man har ju inte direkt varit hungrig tidigare. Blir säkert bara nå enkel eftersom det är så sent. Väntar i alla fall på att Christoffer ska komma hem för han har varit och bowlat, vågade inte följa med ifall jag skulle få ont i magen och det var nog tur att jag inte följde för jag har haft ooont för ett tag sen. Blä, hoppas det har gått över till imorgon..

Ont i magen hela dagen

Låg vaken till typ halv sju imorse för jag hade så sjukt ont i magen :( Hade ont i mellangärdet på nå vis, och det strålade ut i resten av magen och ibland i ryggen. Magen såg ut som en ballong och Christoffer var snäll och tryckte och masserade där det gjorde ont, då kändes det bättre. Han hämtade en tablett åt mig för vi hade kvar sen han hade ont i magen i somras och jag hoppades att det skulle hjälpa. Lyckades somna nån gång men vaknade i panik för att jag hade så ont. Men till slut klarade jag av att sova hela natten (morgonen). Fast har fortfarande lite småont i magen nu känner jag :(



Sitter just nu och kollar på Lyxfällan i mjukiskläder, undra om det finns nå skönare? Har stulit Christoffers tröja också, eller ja egentligen så är det ju Martins tröja men han har lånat den och nu har jag lånat den av han :P Nu tänkte jag rasta hunden en sväng igen och sen göra en kopp varm oboy och hoppas att det onda i magen sticker därifrån. Tror fan inte det finns något värre än att ha ont i magen, för det kan man liksom inte göra något åt.. Och sen så lär jag fundera på vad det får bli för nå till middag idag!


Take me down like I'm a domino


The Stig-Helmer story

Vi var som sagt på bio idag, och kollade The Stig-Helmer story. Tyckte faktiskt att den var bra :D Trodde det skulle vara en b-film men vi tyckte den var värd att ses i alla fall. Har inte varit på världens bästa humör idag så det var ju kul att göra nånting :) Efter bion tog vi bussen hem och hämtade bilen, sen åkte vi till Willys och pantade burkar och handlade lite mjölk och sånt.



Var hemma ett tag och så kom Isak och hans tjej förbi och hälsade på. Dom åkte för ett tag sen och pojkarna sitter och spelar. Och ja, det är alltid folk hemma hos oss, alltid någon. I alla fall nästintill alltid. Men tur att man är van vid att man har en pojkvän som typ är rädd om det inte är mindre än tre-fyra pers hemma ;) Tänkte snart krypa till kojs för jag börjar bli lite trött!


2012-01-11

Dagens löprunda gick bra. Kändes inte lika tungt som igår, och jag var under minuten snabbare idag. Vet inte om det känns som om det börjar ta sig, men det kommer nog framöver, tycker fortfarande att det känns jäkligt tungt ;) Det jobbiga är att ta sig ut, och sen komma halvvägs hehe, sen blir det lättare!

Skulle även vilja köpa hem en våg för att se lite resultat framöver. Även om det nu bara är bra att vi inte äger någon våg för jag blir alldeles för fixerad vid vågen och väger mig för ofta och blir grinig om jag inte har gått ner det jag trodde/ville. Men det är kul att väga sig någon gång då och då för att se resultat och att man börjar ta sig någonstans. Godiset har jag dragit ner på och ska göra det ännu mer. Åt popcorn här för någon dag sen men märkte att det inte ens var gott.. Fast jag är fortfarande rätt sötsugen ofta, men försöker göra en smoothie istället för det är så mycket nyttigare.


Trött tjej säger godnatt

Bilen gick igenom ombesiktningen idag, lite lättad blev jag. Fast det var ju egentligen inte konstigt eftersom Christoffer fixade alla tvåor innan så det vore mer konstigt om den inte hade gått igenom :) Sen trodde jag att det var idag som han hade möte på AF så vi var ju uppe riktigt tidigt för att hinna med allt, men visade sig att det var imorgon och det var ju ändå lite skönt för då kom vi iväg till Ikea lite tidigare och så slapp hela dagen gå när man hade varit där.

Vi kom hem från Ikea vid halv sextiden tror jag, och då åkte Christoffer iväg till sin morbror för att lämna ett paket som var medskickat i ett som vi hämtade ut idag. Jag ville stanna hemma och pyssla lite med det som vi köpt på Ikea :) Är som en liten unge på julafton när vi har köpt hem nått nytt! Sen sköljde jag upp de nya gardinerna och hängde upp de blöta för att jag inte orkade ta fram strykjärnet hehe.. Har märkt att det är jobbigt att stryka gardiner på ett minilitet strykbord..


Köpte tre små blommor till köket och hängde upp nya gardinerna (ser rörigt ut med tapeterna åde på bilden, men det är det inte i verkligheten! ljuset blir fel på bilden)

Har varit väldigt trött enda sen jag blev klar med allt småfixande. Tänkte hoppa i säng för en timme sen men började kika runt lite på internet men nu så ska jag sova har jag bestämt. Imorgon skulle jag behöva vika lite mer kläder och kanske packa upp väskan som jag hade i Gällivare? Vi har bokat biobiljetter till imorgon också, Christoffer hade ett gammalt presentkort som gick ut idag så vi bokade biljetter till imorgon så att presentkortet tog slut. Har inte varit på bio sen 2009 tror jag? Då såg vi Zombieland med två av Christoffers kompisar och deras flickvänner så ja, det var som ett tag sen ;)

Nu ska jag plocka undan lite på bordet och sen skutta i säng!



I know that without him I wouldn't feel like this, nothing ever makes me feel like this.
Wouldn't be the same if he went away and I keep on counting every breath I take, every little breath. I wouldn't be the same if he went away.


En hel kundvagn på Ikea

Är ganska nyss hemkomna från Ikea där vi spenderade nästan tre timmar idag ;) Fick presentkort av morbror till jul/min födelsedag och har använt en del av det. Har dock nästan 250 kr kvar att använda framöver också. Med oss hem fick vi i alla fall:

Sängkläder x 2
Ett par gardiner till köket
Tre gardiner till vardagsrummet
Sex nya glas (Nova hade sönder två stycken innan jul så vi hade bara fyra kvar)
Fyra svarta muggar
En stor vit mugg
En soptunna
Fyra bordsunderlägg
Tre mjukisdjur till Nova (bara 70 kr sammanlagt!)
Två glas-skålar
Salt/peppar-kar
Brödkavel
Värmeljus
Slickepott
Två pärmar
Två små lådor



Jag tror att det var allt, jäklar vad mycket kul man kan hitta! Och allra roligast är det ju att kunna plocka på sig utan att egentligen bry sig om vad det kostar. Fast jag får helt ärligt lite ångest när jag handlar för presentkort, för på nå sätt vill jag spara dom så länge som möjligt. Men å andra sidan, till vilken nytta då? Allt vi har köpt är ju bra att ha, och jag ångrar mig inte när jag väl har det hemma i alla fall :D


Det blev lite bättre ordning i bokhyllan när pärmarna och lådorna hittade dit!


Tung löprunda

Skulle egentligen upp nio idag men vaknade vid tio så jag tänkte skippa springrundan och ta den senare idag, men bestämde mig för att inte följa med Christoffer och ombesikta bilen så jag tog en runda ändå. Och fyfan vad trögt det gick idag!! :( Är så himla bra på att bombadera mig själv med negativa tankar om att jag aldrig kommer att klara det, aldrig orka osv. Måste försöka ändra den inställningen, för idag tänkte jag så hela rundan runt och det var ju klart att det gick dåligt då..

Fick i alla fall precis samma tid som när jag sprang i söndags, men känner mig inte ens duktig för att jag har varit ut och sprungit eftersom det gick så dåligt. Orkade knappt någonting, men tror det var för att jag var så hungrig. Springer alltid på tom mage för att det ökar fettförbränningen (det är visserligen delade meningar om det funkar så eller inte). Dessutom är det godare att äta frukost efter att man har sprungit, speciellt om man inte annars kan äta det första man gör på morgonen. Idag hann jag bli hungrig innan jag var iväg och jag brukar inte vara det annars, så jag var skithungrig när jag kom hem och det kanske var därför det inte gick bra.


Nya, bättre bilder på toan

Tog nya och lite bättre bilder på toan igårkväll efter att jag hade städat :)






Städat klart

Jag har städat, rensat ena garderoben och klädkammaren, diskat, lagat mat, ätit och badat hunden. Nu är jag trött, eller ja det har jag väl varit hela dagen mer eller mindre ;) Men jag har hunnit med allt jag ska, plus lite till! Det är duktigt. Har lust att göra ännu mer men det finns ingenting kvar nu haha.. Förutom att vika in kläder och det ska jag göra när jag har bloggat klart.

Sen blir det nog teve fram till klockan elva, då kanske jag tar ett bad bara sådär för att? Kändes lite lockande. Det är för tidigt att gå och lägga sig, även om jag inte hade sagt nej till det. Men jag kommer vakna när Christoffer kommer hem och då kan jag förmodligen inte somna om igen. Han håller på med bilen idag igen men det gick inte så bra så har ingen aning om när han kommer hem igen. Igår var han borta till typ ett på natten tror jag det var, och nu har han varit borta sen tolv idag. Hoppas bara att den är klar när han kommer hem så vi kan ombesikta den imorgon..

Avslutar med en bild på mina naglar, provade mitt nya krackelerade nagellack som jag fick i julklapp!


Silja Serenade 2009.07.27

Har som sagt städat idag, och kollade på bilder från när jag och Christoffer åkte med Silja Serenade över till Finland med pappa och Jonathan under sommaren 2009.


Hittade den här bilden som togs av en fotograf innan vi gick på båten påväg tillbaka till Sverige. Vi hade varit tillsammans i nästan 10 månader här Vad länge sen det känns!!

Har ju även enskilda bilder på oss från samma tillfälle, och en annan bild på oss båda som jag säkert har lagt upp på bloggen för nått år sedan. Vi köpte alla korten och även två kopior på bilden på oss för att få varsin, kostade 800 kr minns jag! Men det är kul att hitta när man har sparat sånt där! :)


Idag städar jag ut julen

Idag blir det vilodag, eller idag är det vilodag rättare sagt. Funderade på att ta en promenad först istället för att springa, men det skippar jag och gör annat istället. Tänkte bland annat städa upp lite i lägenheten, diska och bada Nova. Får se hur mycket jag orkar med, är så fruktansvärt trött nu för tiden. Tror jag äter lite för dåligt, det är nog därför jag är så trött hela tiden. Så nu lär jag skärpa mig med det :)

Har hunnit byta gardiner i sovrummet också, var så less på de vi hade. Men vi har inte så mycket att välja på så det fick bli vita gardiner som är lite juliga. Men köper nog ett par på Ikea när vi ska dit, tänkte köpa både till sovrummet och till vardagsrummet. Och kanske till köket om man hittar något fint.


Har kikat på dessa, lite färglösa kanske ;) Men har redan gardiner med färg så vill ha nå neutrala denna gång så att man kan variera!

Nu när jag skrev det här tappade jag allt sug till att göra det jag hade tänkt, kul.. Men ska börja med att städa undan julen (den ska ju ändå så ut i veckan), och medans jag gör det så kokar jag nog potatis så det är klart till middagen. Sen får jag se vad orken säger att jag ska göra ;)


Dags att städa lite

Har inte gjort ett dyft sedan jag var ute och sprang, förutom att göra en smoothie, duscha och nu på kvällen ätit mackor med Jesper som kom förbi en sväng. Har tagit en powernap från typ halv sex till klockan sju också, fortfarande helt jäkla stel i kroppen.

Christoffer är i Hedesunda och fixar bilen, vi har ju körförbud på den imorgon så han fixar det som ska göras innan ombesiktningen, fast han hade tydligen köpt fel grejer så vet inte om allt är fixat. Växellådan höll dom iaf på att byta när jag ringde, så jag hoppas att det har gått bra :) Får se när han kommer hem.. Blev aldrig Ikea eller nå idag, tycker det är viktigare att han får i ordning bilen, han har ju varit borta hela dagen och hållt på med den. Funderar i alla fall på att gå och lägga mig snart, känner mig lite trött för en gångs skull. Men först ska jag städa på toan i brist på annat! Det behövs...


Löprunda

Det enda som kan bota träningsvärk är ju att skaffa sig lite mer, så jag har varit ute och sprungit idag med. Gick väldigt trögt i början och hade precis som igår grymt lust att vända om och gå hem. Men det är tur att jag är envis, för jag vet hur besviken jag ska bli om jag ger upp. Det var i alla fall mest första halvan som gick trögt och så var det ju igår också, sen går det lättare även om det är jobbigt.

Förbättrade även tiden idag, blev 2 min och 34 sekunder snabbare än igår! Har svårt att förstå det, måste ha blivit nått fel känns det som eftersom jag tyckte det kändes ganska jobbigt att springa idag.. Men det kanske är möjligt, för jag tror att jag hade lite högre tempo än igår, trodde inte det var så mycket högre bara. Men får väl se nästa gång hur jag ligger i tiden då :) Så får jag se om tiden kan ha stämt den här gången.

Nu är jag i alla fall något mör i kroppen, och det blir nog en träningvärk från helvetet imorgon! Känner mig så grymt stel i ryggen eftersom jag har så dålig hållning. Fick även skavsår under foten idag, men hittade ingenting i skon som kunde ha skavt. Så får se om det skaver nästa löprunda också. Imorgon blir det nog en vilodag i alla fall, med den träningvärken som borde komma så är det nog bäst ;)


Hur mycket kan man sova egentligen?


Inte bara Christoffer var trött idag.. Nova gjorde honom sällskap efter springturen ;)


Alkoholiserade omgivningar

Jag måste bara få vara lite bitter just nu, så orkar ni inte läsa massa negativt så kan ni ju gå vidare redan nu. Jag förstår mig inte på folk som super så fort de får tillfälle. Onsdag, fredag, lördag och gärna fler dagar om det skulle gå. Och då menar jag inte att dricka litegrann utan supa sig redlöst full flera gånger i veckan. Kroppen lär ju ta stryk nån gång.

Kalla mig bitter, ja kanske är jag lite bitter men jag förstår inte hur folk kan välja sprit framför exempelvis kärleken. Då lär man ju inse att det är spriten som man är kär i om det har gått så långt. Att sånt kan vara så viktigt för vissa människor är ja.. jag vet inte alls.. Folk som nekar till att det drar i sprittarmen så fort det närmar sig helg, då har det också gått för långt. Och om man inte vill dricka, ja då blir man kallad kyckling. Vem är det som är en kyckling egentligen? Förmodligen den som inte kan stå emot grupptrycket och lär gå ut och supa vid varje tillfälle som ges.

Jag dricker inte ofta, långt ifrån lika ofta som andra i min ålder. Kanske är jag tråkig för det, men inte är jag så brydd. Jag känner mig inte behövd till att dricka för att kunna göra något kul, och jag har inte behov av att få vara full varje vecka. Visst kan jag supa när jag har lust, och visst kan jag bli för full, få snefylla och sånt som alla människor kan få. Men inte varje gång jag dricker. Jag förstår inte att folk som inte kan dricka sprit dricker det ändå, och grinar sönder hela kvällen eller blir aggressiva och förstör saker och samtidigt förstör för andra. Folk som gör sånt hela tiden menar jag, att det händer ibland kan ju vilken människa som helst förstå.

Nu är luften rensad. Ja' ä int' bitter. Eller jo, det är jag. Tack för mig, hoppas ingen kände sig träffad.


En seg lördag

Sitter i soffan och tittar på nått program om barn som tävlar i skönhetstävlingar osv. Har nog sett det förut men kan ändå inte smälta allt, vissa ska inte ha barn. En stackars unge var nio år och hade linser för att hennes mamma blev arg om hon hade glasögon.. Sen så tyckte hon att hennes dotter var ful när hon föddes och trodde att hon aldrig skulle bli fin. Det låter ju helt jävla sjukt, tror ingen mamma kan tycka att sitt barn är fult.. Tror mammorna försöker leva genom sina barn i de flesta fall, men tycker det är sjukt hur som helst. Barn ska inte vara snygga, dom ska ju vara söta..


Det var den här flickan som mamman tyckte var ful när hon föddes

Igår kunde jag ju som sagt inte somna om så satt och tittade på någon dålig film. Vi halv fyra ringde Sebbe så han, Öberg, Leo, Hägge, Sammy och Henke kom hit. Sen vid femtiden for alla utom Henke, Sebbe och Sammy och hämtade Christoffer och Jesper som kom hit sen. Vid sextiden åkte alla hem och vi gick och la oss ganska direkt. Men eftersom Christoffer hade druckit så snarkade han som en jävla gris (det gör han så fort han har tagit en öl...) och det gick inte att skaka liv i han så jag har sovit på soffan inatt för jag kunde inte somna när han snarkade.

Vaknade klockan tolv och laddade lite sen for jag ut och kutade :) Christoffer sover ännu, har varit tvungen att gå in i sovrummet flera gånger och kolla om han verkligen lever hahah.. Men han sov ju bara 1,5 timme igår på eftermiddagen och innan det ingenting på tåget, så alltså har han inte sovit riktigt sen i onsdags så jag tänkte bara låta han sova, det är ändå så omöjligt att väcka honom. Det är bara bra att han får sova ut nån gång. Men inte får han då sova länge imorgon, för då vill jag på Ikea eftersom det inte blev något idag ;) Nu ska jag snart kolla lite i frysen och se vad jag ska göra till middag.


Löprunda med nya skorna

Nu är årets första löprunda avklarad. Började försiktigt och sprang först en fjärdedel av sträckan och sen varvade jag mellan att springa och gå. Första halvan var grymt dryg men sen gick det bättre, då blev det lättare. Men det är första gången jag springer på jag vet inte hur länge, så man kan inte förvänta sig så mycket. Hade ju med mig hunden och hon skulle stanna och ta varannan pinne typ halva sträckan, så sprang ju nästan på henne flera gånger haha.. Hon var så dryg i början, men sen förstod hon att vi inte skulle leka, utan bara springa.



Min kondis har nog aldrig varit såhär dålig! Tränade som mest under 2008 och då hade jag väldigt bra kondition, dit vill jag igen och det kommer jag att sträva efter. Sen samma år som jag var så aktiv så träffade jag Christoffer och fick körtelfeber och sen dess har jag aldrig riktigt orkat ta tag i konditionsträningen igen för läkaren sa att det tar väldigt lång tid att få tillbaka konditionen när man är så sjuk som jag var. Men nu har det gått tre år och nu vill jag ta tag i det här, även om det kan ta tid.

De nya skorna kändes i alla fall jättebra! Jag hoppas att jag inte får benhinneinflamation nu när jag dragit igång med det här. Mitt mål är att halvera tiden som jag fick idag så småningom. Gick ju ut ganska lätt även om jag tyckte det var skitjobbigt i början haha.. Men ja, jag är nöjd i alla fall!


Fel att kunna somna om..

La mig typ tio över elva idag och sen vaknade jag strax efter ett och har legat i sängen tills nu utan att kunna somna om. Är helt jävla klarvaken, ja men det var ju skitkul... Har fyllt på mobilen med 50 kr så jag i alla fall kan skriva nått sms och ringa en signal ifall jag ska ha tag på nån, men fick tydligen nån bonus så blev 100 kr istället :)

Sitter och halvglor på teven och hoppas på att bli trött igen, för det är ingenting bra och det finns inget att göra för jag orkar inte slå igång en film. Positiva klubben, jajamänsan.. Vill sova...


Hemma i Bomhus

Det är grymt skönt att vara hemma, även om jag inte riktigt har landat ännu känner jag. Sov från halv åtta till strax efter ett, men man känner sig inte utvilad ändå. Det tar verkligen på krafterna att åka tåg och försöka sova där, lyckades bara sova en timme sammanlagt.

När vi kom hem öppnade vi all post och rensade på köksbordet, sen gick jag och la mig och när jag vaknade så fortsatte jag plocka lite och diska undan nå glas som låg i disken. Sen har vi varit på posten och hämtat pappas julklapp och en födelsedagspresent till mig från min farbror, hans fru och deras döttrar m. familj. Så nu har vi en ny fin duk på köksbordet :) Julklappen ska jag skicka till pappa idag eller imorgon, den kommer ju ändå så inte fram förrän nästa vecka så.

Nu ska vi snart åka och handla, men Christoffer sover på soffan för han sov ingenting när vi kom hem. Var något skönt att sova i sin egna stora säng! Ska faktiskt ta och byta sängkläder nu tror jag, och låta C sova ett tag. Men sen ska vi handla och jag tror då att det blir tidig kväll för min del idag.


Trött kille!


Mellansel, tåg 91

Sitter på tåget, en timme föresenade nu. Tåget från Luleå kom till Boden en timme sent så det började redan där. Lite drygt att sitta och vänta men det är sånt man får räkna med :) Nu är vi i Mellansel och har sex timmar kvar så är vi hemma. Men det ska nog säkert gå fort. Sen blir det buss hem till Bomhus, men den får vi väl vänta evigheter på. Men äh, vi är ju vana!

Nu ska jag slå igen datorn och försöka sova en sväng.


Läggdags och fullt ös imorgon

Ska gå och lägga mig nu. Imorgon är det hemfärd till Gävle. Det känns lite konstigt ändå, har varit borta i nästan tre veckor. Men samtidigt så känns det inte som att jag bor här längre, utan att jag bara är och hälsar på. Ska bli skönt att komma hem, men såklart så kommer jag att sakna alla här uppe.

Jag hoppas då att det inte blir något krångel på hemvägen och en massa förseningar.. Det är aldrig kul, men speciellt inte när man åker med hund. Blir tidig uppstigning imorgon för det ska packas och jag vet inte ens om julklappar och presenter och allt får plats?! Jösses.. Vi får väl se. Sen ska vi hinna handla till tåget, rasta mammas hund, äta lunch och ja, alla som känner mig vet att jag kommer att stressa ihjäl mig imorgon även om jag har gott om tid. Tåget går 14.36 och vi ska vara framme 4.55 på fredag morgon. Men nu är det kväller, blir stressad bara jag skriver allt jag ska göra..


20 år var det, ja!


Det här fick jag från familjen idag, plus en navelstav i äkta guld som jag har i naveln nu.

Idag blev jag 20 år. Får gå på systemet, men det är väl i princip det enda nya. I Gällivare kommer jag ju inte ens in på krogen haha, för de har ju ändrat till 21/23 år, tycker synd om de som bor kvar här.. Och speciellt de som fyllde 18 efter att krogarna ändrade. Nåja, förutom det på bilderna så har jag ju även fått två par skor tidigare, och ett presentkort på Ikea (fick hälften av pengarna till jul och hälften på födelsedagen) :) Vi har ätit tårta och fikat bullar som pappa bakade igår, jättegott! Men när vi kommer hem så ska jag sluta äta massa sliskigt och gott i veckorna. Hoppas jag kan börja springa direkt vi kommer hem, skorna var sköna som tusan! Har försökt gått in dom idag så jag inte ska få skavsår.



Tycker det var kul att alla samlades och fikade här, det var länge sedan! Sist var på min student. Extra kul är det ju för att man inte träffar alla så ofta nu för tiden när jag har flyttat. Är jätteglad över mina fina presenter ♥ Det kunde inte ha blivit bättre!


Nu blir det håkkikväll!!


Mamis hundooo för några dagar sedan
 

Idag tog vi en promenad i snöovädret hem till mamma för att rasta hennes hund när hon jobbar. Vi var där ett tag och knatade sen hemåt till pappa. Åt mat och sen åkte vi iväg och hälsade på mormor och morfar. Var egentligen meningen att jag skulle på styrelsemöte (främst för att jag ville träffa tjejorna) och uppdatera mig lite, men jag åkte aldrig dit. Fast det kanske var lika bra, såg på facebook att någons bil satt fast så dom kunde inte börja mötet i tid, och jag hade ändå inte kunnat vara där så länge ;)

Har i alla fall degat framför datorn sen vi kom hem typ, suttit och kollat på dåligt redigerade bilder på google och pratat. Ja, ibland kan det vara kul det också haha! :) Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det chips, loka och hockey för hela slanten vill jag lova.


Nu blev det klart

Tog nån enkel gratisdesign och fixade om lite med egna bilder och sådär. Nu är jag så trött så ögonen snart går i kors, var skitmycket som skulle fixas ju, massa mer än vad jag trodde.. Trodde ju att det skulle vara enkelt ;) Är inte helnöjd men nu orkar jag inte nå mer, och headern kommer säkert bytas ut inom kort. Men detta får duga tills vidare! :) Fast tycker inte om att datum och sånt står högst upp i inlägget, är van vid att det brukar vara längst ner.. Så ska nog försöka flytta ner det också sen nån gång i framtiden haha.

Nu ska jag och Christoffer stoppa nått lätt i magen för jag är hungrig, åt nog för lite till middag. Sen rasta vovvsing och sen så ska jag göra ingenting. Men det kan gå bra det också.


Bloggfix

Gör om bloggen med en färdig design, så därför kanske den ser lite konstig ut tills det är fixat!


Årsresumé 2011 i korta drag + bilder

JANUARI
- Började gå på inskolning hos tandläkaren för min tandläkarskräck
- Fyllde 19 år, fick min fina gästrikering
- Kämpade med att hålla mig nyttig
- Kom på att jag är allergisk mot dun, tog bort min dunkudde och mådde prima
- Åkte fram och tillbaka till Gävle hela tiden, Christoffer hade nyss flyttat hemifrån


FEBRUARI
- Var fortfarande på inskolning hos tandläkaren
- Beställde min balklänning
- Hade ångest och stressade över skolan
- Tävlade med vovvsi! Första och enda tävlingen detta år blev det...
- Såg ett stjärnfall för första gången i mitt liv!! haha
- Såg en luftballong (hehe)


MARS
- Gjorde riskettan
- Var på krogen i Gävle första gången
- Beställde en klänning till studenten
- Gick fortfarande hur ofta som helst hos tandläkaren
- Höll fortfarande på med Viktväktarna lite halvhjärtat


APRIL
- Årets första grillning ute på klubben
- Var till optikern och valde nya glasögon
- Det var vååår i Bergby när jag var där, sprang ute utan jacka och allt
- Lagade ett hål, eller ja flera, för första gången sen jag började gå på inskolning


MAJ
- Mösspåtagning!!
- Christoffer fyllde 20 år
- Betygen lades, och jag slapp noja över det
- Blev klar med allt i skolan, fick sommarlov
- Träffade Filip Hammar och Fredrik Wikingsson på tåget
- Var på skolresa i..håll i er nu....Killinge, HAHA!


JUNI
- Gick på studentbalen
- Tog studenten
- Åkte ner till Gävle för att vara där hela sommaren
- Christoffers nya bil blev stulen (medan jag var hemma...)
- Var på Majkens begravning med Christoffer


JULI
- Köpt en ny bil, fina dyxen! hehe. Svensson-varning på oss
- Var på Sommarkväll i Gävle varje onsdag hela julimånad
- Promenerade till Norrsundet och tillbaka med Anna och hundarna
- Blonderade håret på Christoffer och färgade Henke svarthårig, blev tvingad.. haha!
- Tittade på agilitytävling i Skutskär


AUGUSTI
- Jag och Christoffer blev kvar på perrongen i Långsele när vi skulle till Gällivare
- Tittade på mammas nya lägenhet
- Åkte till Norge med Christoffer, till mormor och morfar som var i stugan
- Flyttrensade och städade i princip hela tiden


SEPTEMBER
- Åkte till Turkiet
- Mamma flyttade till en mindre lägenhet
- Jag och Nova flyttade till Gävle


OKTOBER
- Fick veta att vi var tvungna att flytta från lägenheten senast 31 december några dagar efter att pappa tapetserat om åt oss.. Har fortfarande ångest för att han åkte så långt och stressade och satte upp tapeter för ingenting..
- Var och tittade på en ny lägenheten, en tvåa i Bomhus, som vi sedan tog
- Fick välja tapeter till alla rum i lägenheten, och skrev på kontrakt och skulle få flytta in 1/11-11
- Började flyttpacka igen
- Fick flytta in tidigare, så 28 oktober fick vi nyckeln till nya lägenheten
- Dagen efter det, 29 oktober, hade jag och Christoffer tre år tillsammans


NOVEMBER
- Började få ordning i lägenheten, lite i alla fall
- Köpte en ny soffa och shoppade lös på Ikea!
- Pappa köpte biljetter åt oss till Idol när det var i Gävle
- Jag och Christoffer tatuerade oss
- Jag julpyntade i lägenheten


DECEMBER
- Försökte få mer ordning i lägenheten och köpte lite mer nytt
- Åkte upp till Gällivare
- Firade jul hos mormor och morfar som vanligt
- Spenderade nyårsafton hemma med Christoffer och Ida


Nyårslöften och sånt där

Fastän jag inte tror det så har jag alltid nyårslöften, varje år. Såna där som glöms bort några månader in på året och som bryts ändå. Men i år vill jag ha det annorlunda, i år ska jag gå all in. Har väl ungefär fyra nyårslöften, lite sådär spontant. Vissa är lite enklare än andra, men alltihopa vill jag uppnå och ska jag börja leva efter. Jag orkar inte skriva om dom, men de flesta ser jag fram emot att få uppfylla, andra ser jag ångestfyllt mot. Men 2012 är ett långt år, fastän jag vill ha några uppfyllda typ till sommaren ungefär, vad det känns nu. Men jag vill verkligen gå all in för alla mina nyårslöften i år, och den här gången har jag inte satt upp något som jag vet redan nu att jag aldrig kommer orka, utan sånt som jag verkligen måste eller vill.

Är dessutom lite småtaggad att komma hem, rensa gamla förrådet, rensa ena garderoben och fixa om därinne, bädda rent i sängen, shoppa nytt och fint på Ikea, fixa fina tavlor och hyllor osv, sätta upp spegeln..

Nattliga tankar, men det är då jag funkar som bäst!


Monopol-kväll

Har spelat monopol med Christoffer, Jonte och Johanna i nästan tre timmar. Slutade med att jag ägde alla tomter utom dom tre röda tomterna som också syns på bilden och sen hade Jonte tre tomter i samma färg också. Så ja, jag vann ;) Helt okej nöjd tjej! Nu vovve-rastning och sen kväller, tror jag? Fast jag är faktiskt inte alls trött!! Eller nästan inte alls. Hehe.


Hade flyyyyyt i monopol!


Nyårsafton igår

Spenderade nyårsafton hemma hos mamma med Christoffer och Ida, plus att vi var hundvakt för mamma var i byn. Lagade fläskfilé och potatisgratäng och åt chokladpudding till efterrätt, ville egentligen ha pannacotta men den var såklart slut haha.. :( Min vanliga otur! Ida drog iväg typ på tolvslaget och meningen var att jag och Christoffer också skulle dit en stund efter att Johanna och Jonte skulle ha kommit till mamma, men slutade med att Christoffer gick till dom en sväng istället och att Ida kom tillbaka för hon tyckte inte det var nå kul där hon var. Så vi blev hemma hela kvällen men det gick bra det ändå, massa prat och lite teve och sen somnade vi klockan tre :)




Hahah, vi shottade koskenkorva jordgubb och mjölk, mammas hund var bra sugen!!

Fick pussa världens finaste på tolvslaget och både somna och vakna bredvid honom så jag är nöjd! Hoppas på att 2012 blir ett grymmmmmt år! Till att börja med så fyller jag 20 år om tre (två) dagar. Det är helt galet, kan inte fatta att det här är mina sista dagar som tonåring, sen är jag tjugo år. Vart ska jag ta vägen i livet? Och en ännu större fråga: när blir jag egentligen vuxen? ;) För sååå himla stor känner jag mig inte!


Nytt på skohyllan

Har fått två födelsedagspresenter redan igår, fastän jag inte har fyllt år ännu :) Fick pengar av mormor och morfar så jag har varit och köpt ett par nya springskor, har inte haft några på jag vet inte hur länge! Så nu är det bara att börja springa igen, har faktiskt längtat efter ett par nya skor, var mycket ute och sprang förut när jag ägde ett par.

Sen beställde mamma ett par nya vinterskor åt mig för jag råkade upptäcka att mina nuvarande var lite väl använda hehe... Så letade runt efter ett par och hittade, och de fick jag också igår. Så nu har jag två nya par på skohyllan, alltid kuuul!


Nike Air Max Moto+ 8 som springskor, och Björn Borg Woodford sneakers blev det!

Nästa inköp i skoväg måste bli ett par kilklackar, har velat ha hur länge som helst nu.. Men det får bli framtidens köp. Plus att jag vill ha löpartights och ny sportbh, för nu ska jag bli fit for fight till beachen 2012, eller ja det är värt ett försök iaf ;)


RSS 2.0