Imorgon, imorgon, imorgon



Ingen bra kväll, som vaaanligt

Ikväll är en såndär kväll då jag bara vill lägga mig ner på golvet och dö. Jag är så arg att jag hade kunnat grina, jag är så less på allt! Jag är irriterad på hela världen, på alla jävla störande människor och bläää på allt bara! Just nu vill jag bara gå under jorden och inte träffa någon på hundrafemtio år.

Jag fattar inte att jag efter snart två år fortfarande inte kan skriva en jävla text på spanska, jag blir så jävla grinig på mig själv, jag är så jävla sämst! Jag har skrivit den på svenska men jag kan fan inte översätta den. Och precis allt jävla skit ska vara emot mig idag, jag tänker sitta med den här fittspanskan tills klockan är tolv, sen tänker jag sova och skita i allt imorgon.

Igår var natt-tåget till Gävle 1½ timme sen, idag ställdes det in från Riksgränsen till Kiruna, då fick man åka buss och från Kiruna går tåget vidare till Gävle. Tydligen går tågen bara till Gävle tills på fredag pga väderkaoset. Så jag funderar bara hur det ska bli imorgon när jag åker, om det är inställt eller försenat eller vad fan det nu kan vara. Det är ju alltid nått bara för att det är jag. Tacka fan för att jag har Sofie med mig som sällskap iaf, så slipper jag sitta på tåget och ruttna ensam i 13 timmar, hon ska iaf åka till Ånge och det är bara 3 timmar från Gävle. Det märks väl att jag är på bra humör idag, huh?
Att det är nästan -40 grader ute (det var tydligen -36 hemma imorse sa min bror, men jag sov i Malmberget) gör ju saken såå himla mycket bättre, jag hade gjort vad som helst för en långpromenad med musik i öronen för att få rensa tankarna, men bara på min korta 5-10 min promenad till Sara igår så förfrös jag pannan så lycka till med att vara ute idag när det är typ hundra gånger så kallt.

Hoppas att hela världen fryser till is och att jag dör inatt. Puss!
 


Två skoldagar kvar till lov



En natt hos Linnea, en natt hemma hos mamma och så en natt på tåget sen får jag sova hos min knöööödd. Hmm. Nu sitter jag hemma, har varit hos Sara och ätit tårta idag, Nova var också med och fick träffa lite folk. Bra för henne, hon skötte sig faktiskt ändå. Skulle vart på föreläsning halv sju men jag har geografiprov imorgon och jag har inte börjat plugga till det ännu som vanligt, så jag måste ägna kvällen åt det. Jag ska sova hos Linnea så jag ska snart upp dit och där blir det att plugga järnet, alltid lika roligt -.- Att jag dessutom har skitont i huvudet och fryser utav helvete gör inte saken bättre. Okej, det är ju bara -32 grader ute, tjohej. Idag är jag grinig, jotack det kanske märks. Nu ska jag äta middag. Hejdå.


Det här är en rubrik

 
Igår var jag ungefär lika snygg som jag kände mig. Såg ut som en riktigt hippie när jag sprang fram och tillbaka till tvättstugan och när jag stod och diskade. Osminkad (eller ja, gårdagens smink kan man också kalla det) med mössa, Christoffers för stora t-shirt, kofta, mjukisbyxor och ett par alldeles knallröda jättefula sockar.

 
Dessutom tänkte jag slänga upp en bild på mitt (ofixade, inte alls nyklippta) hår, som jag färgade förra söndagen. Så kanske jag kan komma ihåg hur det ser ut nu, för när studiebidraget kommer så ska jag nog färga det igen, jag tycker inte om färgen jag har, den känns orange/gul. Fast den kanske inte riktigt är det, ser iaf inte ut så på bilden och den är tagen i dagsljus. Och ja, vill man se den större får man klicka på den..
 


Du kan krossa min värld som stenar mot glas


 
I’m not gonna let it get me down, Im not gonna cry
and I’m not gonna lose any sleep tonight
cause tomorrow's another day and I’m thirsty anyway
so bring on the rain


Det är rätt så illa nu

Jo, det är vad det är. Jag har 12,09 kr på kontot, buhuuu! :(( Och jag har riktig jävla ångest över det, vill inte ens fundera på vad pengarna har gått åt till efter Luleåresan.. Fågelmat har jag köpt för över 30 kronor idag för det var helt slut, så nu måste jag låna pengar av min stackars pojkvän så jag kan köpa nånting att läsa och äta på tåget nästa vecka, för studiebidraget kommer nog på fredag och då har jag ju redan åkt. Jag önskar att pengar växte på träd i min trädgård (fast jag har ingen trädgård, men ändå..).

Igår spenderade jag kvällen hos Michaela, vi lagade mat och tittade på film plus att vi var ner till Gällivare en sväng och fyllechaffade och drog raggen en runda eller två. Men var hemma just innan tolv och stupade rätt i säng och sov som en stock.

Jag är jättetrött, fastän jag sovit nästan 12 timmar inatt. Jag ska snart knata ner till tvättstugan för min tvätt-tid börjar klockan fyra och sen ska jag diska och fundera lite på vad jag ska packa ner när jag ska iväg, för jag lär göra det i helgen för jag kommer inte att orka med det på kvällarna efter skolan i veckan. Dessutom har jag sjukt ont i huvudet men bara för det hade vi inge alvedon hemma, perfekt...


- du.


i love u man. ♥     7 dagar kvar...


Jag är bra på att rita

Vi hade taco- och filmkväll på klubben idag. Vi fick massa mat över så vi lämnade till dom som jobbar på kansliet så att dom kan äta lunch om dom vill. Jag fick i uppgift att skriva lapp till dom och jag tog mig friheten och gjorde något vackert, som alltid ;) Jag är inte normal på en fläck. Anna var iaf med och förevigade min vackra lapp!




Okej, nej den ska inte likna oss så överdrivet. Stina ser inte sådär galen ut bla..


Jag och Anna köpte hela Coop

Idag var jag och Anna på Coop och handlade för vi ska ha tacokväll på klubben imorgon. Tror vi handlade nästan en timme haha, vi köpte massor! Det är så svårt att veta vad man ska köpa och vad alla andra tycker om men vi gjorde väl vårat bästa. Jag var påväg att köpa hårfärg också (färgade ju visserligen i förrgår med det syns typ bara i utväxten och jag tycker fortfarande att mitt hår känns orange/gult) men jag köpte ingen färg hur som helst, ska göra det när studiebidraget har kommit för då har jag råd, har 150 kr att leva på fram tills dess :)
 


 
 
Lösviktsgodiset gick på nästan 100 kr (a)
 

Nu ska jag ta mitt pick och pack över till pappa, sen ska jag hoppa i duschen, efter det borde jag börja med geografiläxan som skulle varit inne förra veckan. Och sen ska jag ringa min pojk om han råkar vara hemma, efter det ska jag krypa ner under täcket för jag är skittrött!


Mormorssaft och krogen

Efter gårdagen är mina fötter demolerade, jag har fortfarande ont när jag går. Det känns illa. Hur som helst åkte jag upp till Kullen till Michaela igår där vi korkade upp medan vi väntade på att Jonas skulle komma dit, och precis när han kom så drog vi tre ner till Gällivare till Sanna på förfest innan Harrys öppnade klockan tio och vi drog dit och blev kvar till två då dom stängde.

Kvällen vart jäkligt trevlig och lyckad och måste göras om framöver! :) Nu ska jag tycka synd om mig själv innan jag ska börja plugga och göra alla jävla läxor jag har. Jag bjussar på några bilder från gårdagen, med varierande kvalité hehe...
 


Michaela fixade mitt tråkiga hår när jag kom dit
 
 
 

Vi drack vin som smakade som mormorssaft!


Fröken Backegren var också på G




Säg mig, är det tomma ord?

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder något för dig


Shopping i Luleå

Imorse stack jag och Linnea med tåget 06.43 till Luleå för att shoppa. Det blev en mycket trevlig dag men massa steg hit och dit och spring i affärer. Jag köpte inte alls mkt, vårkläderna har ju som sagt inte kommit in än så, men jag är iaf nöjd med det jag köpte och det verkade ju Linnea också vara :) Brände iaf drygt 1000 kr, så nu har jag nån hundring att fortsätta leva på den här månaden.

Vi har typ 100 grader i lägenheten (vi har ju äntligen fått elementen fixade, efter tre månader..) så jag är ungefär rätt så död nu och vill helst gå och sova, men ska hålla mig vaken ett tag till iaf. Slänger upp några bilder från dagen för mammas kamera fick nämligen följa med, min är så stooor, och sen några bilder på det jag har införskaffat mig.


Linnea på tåget mot Luleå, sen vid lunchtid var vi på Waldorfs och åt såklart, jag käkade friterad kyckling och Linnea körde på nån pastarätt med aioli!

  
Linnea provade olika ögonmasker (eller vad det nu heter) och ja sin buff också haha, på vägen hem, för att se vad som var bäst att sova i. Jag diggar dom sista, fast dom är de inte meningen att man ska sova med ;)
 

T-shirt (Gina tricot) 99:-, väska (H&M) 199:-
 

Linne/top (Cubus) 129:-, örhängen (Glitter) 49,90:-, kalsonger till herr C (JC) 99:- (han lovade mig en katt mot dessa kalsonger, bra val tycker jag, min lillebror vart till och med avundsjuk och vela ha ett par likadana)
 

Kofta (H&M) 199:-, balconette bh (H&M) 179:-
 

 Nu laddar jag och Linnea om för shopping när vårkläderna kommer in, då kanske det blir två dagars shopping och en natt på hotell! ;)


Varför syns inte kärlek på röntgenplåtarna?



F Ö R    D U    Ä R    D Ä R    N Ä R    I N G E N    S E R    M I G
-    s å    l ä n g e    h j ä r t a t    s l å r


Och från och med idag så lever jag igen


Till och med bananen som jag skivade till filen och müslin igår var på dåligt humör..
 

Hela min dag blev förstörd igår när min mobil totaldog, det är jättelöjligt men jag klarar mig verkligen inte utan fanskapet. Idag så gjorde jag en totalåterställning av den och då började allt fungera, utom det att den inte hade någon täckning såklart. Och det är ju det största problemet, för jag kan varken skicka eller ta emot samtal och sms då. Mejlade iaf Elgiganten (har ju köpt den där) som sa att jag skulle söka efter en ny uppdatering men jag mejlade tillbaka och sa att det inte går att hämta eftersom det inte finns nån täckning = den kan inte ansluta till internet. Så då fick jag svar att jag skulle ta med mig kvitto och komma in på närmaste Elgiganten. Synd att vi inte har det här då.
Jag blev less och mejlade till Sony Ericssons support och dom skrev att det förmodligen var fel på mjukvaran och skickade med en länk och instruktioner till mjukvaruuppdatering och vips, på några minuter var mobilen som ny igen. Ingen var nog lyckligare än jag :'D


Under mina drygt 24 timmar utan min mobil (till vänster) så hann jag prova på några andra gamla halvfungerande som fungerade som räddning åt mig när jag var arg som ett bi
 

Idag började jag tolv för jag hade inte mina två första lektioner, så jag hade 40 minuters NK och sen 45 minuters idrott (egentligen 80 minuter då men vi har nog aldrig haft en hel idrottslektion i tvåan). Imorgon är det killertorsdag, går från 8-16 och ser inte fram emot det som vanligt, men på fredag är jag ledig och det gör mig genast på bättre humör.
 


Igår slog jag på camen när jag skrev med Christoffer på msn, Nova fattar typ seriöst att det är han, för när jag frågar vart han är så lägger hon huvudet på datorn och glor på skärmen hehe
 

Och ja, hon vägrar gå därifrån...


Scream at the top of your lungs


 
Jag vill höra din röst nu
höra hjärtat i bröstet
Jag behöver din tröst nu
låt mig höra din röst nu
Jag vill höra din röst nu
höra hjärtat i bröstet
Jag behöver din tröst nu
låt mig höra din röst nu


Hejdå telefonhelvete



Seriöst, jag har haft den i sex månader! Så jävla värdelööööst..... Nu är den helt jävla död, först fuckade den upp sig när man skulle in i telefonboken, den gick inte att öppna, sen ändrade den så att alla mina mottagna, ringda och missade samtal var döpta till "é" och när man ringde nån i telefonboken så stod det é och så numret.
Sen slog jag av den och tänkte slå på den igen och se om det var som vanligt men nää, då går det inte ens att slå på den! Och när jag provat typ 35 gånger så går det men jaha, då står det att det är fel sim-kort. Kyss mig nånstans!!! Och sen efter typ 450 gånger så funkade det MEN nu är alla samtalslistor tömda, går fortfarande inte att öppna kontaktboken, har ingen täckning, går inte att skriva sms osv.

Mitt liv är underbart. Min mobil är allt och jag klarar mig inte utan den, jag blir galen. I somras när min mobil pajade i Gävle så började jag seriöst nästan grina för jag blev helt tokig, sen dagen efter åkte vi in till stan och jag köpte en ny. Nu ska jag slänga den i väggen och hoppas att den skärper till sig och börjar funka snart, annars fortsätter nog bara mitt liv att vara såhär fruktansvärt underbart. Fuck.


Ännu en måndag har gått

Tre skoldagar kvar den här veckan! Jag är i Malmberget nu, ska sova här. Kvart i åtta börjar Linneas träning så då ska jag med henne och kolla, innan det ska jag göra spanska läxa tyvärr. Trött som jag vet inte vad är jag, hade gärna sovit men blir väl tidig kväll ikväll, skönt :)

I lördags åkte jag, Michaela, Lina, Anna och Therese till Jokkmokk. Vi var där ett par timmar och knallade runt, åt och for sedan hem. Jag köpte bara remmar till mig själv och några till min far som jag blev beordrad att göra. Tur vi inte var där på fredag, det hade varit typ -20 grader men på lördag var det bara kring 10. Men Lina hade givetvis bara jeans på sig som den fjortis hon är ;) Så hon frös litegrann kan jag tro, hon hade iaf en jävla fart när hon gick.
När vi kom hem så åt jag goood mat och satt vid datorn en sväng, sen fixade jag mig och så bar det av till Kullen för att korka upp hemma hos Michaela. Så mycekt längre kom vi dock inte, även om vi inte hade planerat nå direkt. Det vart iaf vin, chips och My sisters keeper innan jag åkte hemåt för att gå och lägga mig. Dagen efter vart det promenad och hockey men inte mycket mer.

Nu ska jag glo lite på teve istället och hoppas att jag inte somnar, Amanda kom hit nyss för hon tränar med Linnea så på typ en timme knallar vi iväg till sporthallen.

Snart morgon igen

Nej men ovanligt att jag sitter uppe halva natten och pratar med min käre pojkvän på msn. Kanske dags att lägga sig snart eftersom man ska upp om 4½ timme? Nu ska jag krypa ner under täcket iaf, dagens (eller ja, börjar ju bli gårdagens..) rapport dyker upp imorgon (eller hm ja, idag med andra ord). Godnatt världen!


Jag saknar stalltiderna!

 
Herr Centipede på sommarbete vid stugan i somras


Jag kom på här för nån dag sen hur mycket jag ångrar att jag slutade rida, hur mycket jag ångrar att jag inte började igen när jag insåg att jag ville. Jag saknar verkligen stalltiderna, saknar tiderna på hästryggen och ja, det var så himla länge sen nu.
 
Sen kom jag på att min kära "syster" Lina faktiskt har egen häst ju, så jag bad henne att be sin häst vara snäll och låta mig rida någon gång här framöver. När är såklart ett mysterium, det får vi se. Blir väl ute i skogen så att ingen ser mig och hur retard jag är, efter alla dessa år kommer jag nästan bara ihåg hur man får stopp på en häst... 8'D Men jag är peppad, nåndag ska jag upp på hästryggen igen och lära mig!


Tisdagkväll och inget annat

Tog en promenad med mamma och jyckarna idag som sagt. Var rätt kallt och hade kommit snö nå så inåt helvete där vi var och promenera, så hundarna drunknade nästan när dom simmade i snön.


Min lilla hundooo i början av promenaden..
 

Som sagt, lite snöigt


När jag kom hem gick jag och sov, vaknade innan fyra nångång. Sen väntade jag på mat, åt vid typ fem och sen hämtade Anna upp mig och vi åkte till klubben för att beställa rosetter till sommarens tävlingar. Hur som haver hann vi dock inte klart för fröken Hjertberg hade beställt mat till klockan sju så vi ska återuppta beställningsarbetet imorgon planerade vi, om jag inte beställer dom själv idag, vi har ändå bestämt hur dom ska se ut och sådär. Och nu sitter jag bara här och glor, ska nog kolla på teve snart tror jag. Och äta chips och dricka cola!
 
Imorgon drar jag, Michaela, Anna, Therese och Lina till Jokkmokksmarknaden, ska bli kul! Har själv aldrig varit där, och sen att åka med det gänget blir nog förmodligen tokigt och sådär, men jag tvivlar inte på att vi kommer ha trevligt och få oss några goda skratt, i varandras sällskap vill jag inte påstå att vi är så smarta ;)


Jag mår bra och det blir vackert, lika sorgset som förut
men här finns inga brustna hjärtan, nej alla ser likadana ut


Fredag igen

Det är nästan så det är skrämmande vad veckorna går fort nu, men skönt är det. Har ju dock bara varit i skolan tre dagar den här veckan men det är ändå redan fredag. Får se vad helgen har att bjuda på, hade velat åka till Jokkmokksmarknaden men det är ju ingen jävel som ska dit, alla är så tråkiga. Så den som lever får se vad som händer!
 
Sov hos Linnea igår, började åtta idag, hade redovisning, gick till bilden en sväng och åkte hem sen. Kom hem för typ en timme sen och jag och mamma ska ut och promenera med hundarna vid tolv, ringde och väckte henne när jag satt på bussen. Nu ska jag nog ta en stödvila innan vi drar på promenad!


Mitt hår är en skam


 
NEJ, jag är inte aaalls less på mitt hår och min hårfärg och ALLT. Inte alls. Jag vill bara färga och klippa det nununu. Synd bara att jag är så envis och har bestämt mig att det ska färgas först om två veckor. Vet inte hur jag ska stå ut med att kunna se mig i spegeln när mitt hår ser gräsligt ut, blää. Nåja, har mig själv att skylla på som är så envis och grinig.
 
Och jag är sjuk, mår dåligt som jag vet inte vad. Var på en kvällsrunda med hunden och när jag var hemma kändes det som att jag sprungit ett jävla maraton. Så jag var inte i skolan idag, men däremot var jag tvungen att fara till omprovstiden halv fyra och skriva historiaprov. Och det var jag grym och klarade, trots bristande plugg hehe.. Ska iaf försöka kurera mig till imorgon för killertorsdagen är trots allt inte så jobbig imorrn för vi ska på nån konsert(?) och så får vi lång lunch då så man kan vara hemma. Dessutom ska jag på sleepover hos Linnea imorgon.
 
Jag funderar på att göra lite varm oboy och om jag orkar ska jag titta på My sisters keeper, har hört att den är bra. Nu sitter jag och skriver med Christoffers pappa på msn, han är så söt haha! Nu ska jag snart ringa till Christoffer, fast först ska jag fixa oboyen och krypa ner under täcket och så småningom ladda batterierna inför morgondagen.


Ingen vanlig tisdag direkt

Sov hos Linnea igår så vaknade upp där imorse, skönt att inte behöva åka buss på morgonen! På morgonen när Linnea borstade tänderna så slutade vattnet rinna på toan, men vi tänkte inte mer på det för det funkade i köket så vi knallade iväg till skolan och tydligen så hade vattenledningen frusit så vi hade inge vatten i skolan så lektionerna vart inställda och alla fick gå hem utom vi såklart, för vi lärade ju ha spanska givetvis -.- Åkte i alla fall hem efter spanskan och Linnea följde med, vi åt mat och sen tog vi det lugnt hemma innan vi gick på stan en sväng.
 
Jag skulle verkligen inte köpa nått men jag kom såklart hem med en liten påse ändå. Jag måste spara alla pengar jag har till Luleå men jag har förmodligen nån sjukdom för jag kan inte lämna Lindex utan att ha köpt underkläder, haha! Visserligen vart det bara tre par trosor som fick följa med hem men ändå, nu måste jag hålla mig hemma tills nästa vecka så jag har nå pengar i Luleå. Fast inte så stor risk att pengarna tar slut här när vi knappt har nå affärer :)
 
 
Nu sitter jag här och fryser och är hungrig. Dessutom är jag jättetrött. Tänkte sova lite antingen före eller efter maten, så nu ska jag plocka med datorn och alla andra grejer över till pappa för jag är där den här veckan. Ikväll tänker jag rasta hundar, titta på Paradise hotel och sen sova tidigt!


Hej, nä men att du är snygg!


  
 
Det handlar om att det inte spelar någon roll vart man är
så länge man vet att man finns i någons hjärta.
Det handlar om att bry sig om
en annan människa mer än sig själv
och att kunna göra vad som helst för den,
lägga all makt över sig själv i varandras händer,
om att alltid finnas där för varandra.
Det handlar om att kunna botas utan medicin
bara man har en varm hand i sin,
och att få hålla kvar så länge man vill 
 
 
..and I'm trying to find the words to describe this boy without being disrespectful 
 
 
 
 

Och jag saknar min bebi just ikväll ja. Saknaden gör mig förvirrad ibland. Men jag tänkte åka ner till han snart och imorgon ska jag boka biljetterna om han har kommit ihåg att föra över pengar på mitt konto. För nu tänkte jag inte sova ensam så många nätter till utan nu tänkte jag sova bredvid den där pojken minsann! PUSS PÅ DET.


RSS 2.0