ännu en vecka är över

det går FORT nu för veckan är redan över. har haft sjukligt kul måste jag säga. i torsdags var jag och anna p och handlade. vi båda skämdes nog ungefär lika mycket där vi gick och sköt lite diskret på vagnen.. med oss fick vi 200 burkar läsk och 5 kassar med annat. dessutom köpte vi inte ens allt för de hade inte de 198 hamburgarna och 198 hamburgebröden vi behövde...
 

i fredags så kom linnea in till stan vid elva så jag klev upp i bra tid för en gångs skull. härligt. vi sprang på stan och lite på marknaden, köpte två nya buffar (en buff, två.. buffar?) och en rem har jag för mig. linnea köpte palestinasjal och remmar. senare kom robin förbi så vi satt här och surra innan vi mötte upp tim för att knalla på marknaden återigen. vi fann martin där och han stod där och sålde nå lotter, givetvis kunde man vinna playboy-kaniner där så det passade ju han perfekt. även om han påstod att han inte valt det själv så är jag säker på att han hade valt det ändå om han skulle ha fått välja, haha! så vi var väl där en timme eller nått, sen åkte robin till byn och tim och martin var på väg hem. jag och linnea for ut och cyklade till sandviken men vi bombaderades av mygg så vi cyklade vidare och satt på sjöpen och pratade till slut. vid elva var vi väl hemma men vi gick inte och la oss förrän vid fyratiden = endast tre timmars sömn. hurra, eller nä..

på lördag var vi på klubben till eftermiddagen. när vi kom hem var det gårdsfest men jag vägrade joina såklart. skulle helst av allt stå vid balkongen och sikta med en sniper ;o jag, linnea och jonathan åt middag och sen skulle jag och linnea vara puma-vakt för mamma skulle på fest. vi var ute och gjorde inte så mycket, tog de mest lugnt. sen bestämde vi att vi skulle till sandviken och bada med tim och robin h så då cyklade vi dit. linnea trampade och jag och puma satt på pakethållaren. folk glodde en del, de är nog vana vid att hunden springer bredvid cykeln, inte sitter i knät. nånå, vi kom dit och badade litegrann. eller ja, linnea höll sig undan från vattnet, hihi. puma roade oss med adhd-rejs som hon brukar! vi knallade hemåt sen och sa hejdå till pojkarna, dumpade puma till jonathan och så rullade vi ut på cykelfärd. vi var till sjöpen först och sen cyklade vi runt hela halva gällivare, men det var kul! vi surrade massor och lekte i olika lekparkar. den lekparken som var vid sjukhuset fick nog högst betyg! haha. det blev lite dramatik i det hela också, just innan vi bestämde oss för att åka hem, var lite kul att se och höra det :p men de slutade för lyckligt så vi drog hem, då var klockan ändå vid två. och klockan tre somnade vi, återigen endast tre timmars sömn. fy så duktiga vi är!

idag blev det ännu en dag på klubben. jag är som en skållad tomat, bränd och jävlig ;D tack linnea för en trevlig helg, vi har alltid så kul <3 ser fram emot nästa helg också!! det är såhär sommaren ska vara, fullt ös liksom.


jag försöker förklara hur det känns när man flyger mot ljuset fastän det bränns

baka baka liten kaka

idag har jag och anna bakat falsk toscakaka. vi är inte duktig på en liten skala ens. vi gjorde två långpannor. den första, hehe.. den ska vi inte tala om. den såg ut som jag-vet-inte-vad. ätbar var den, faktiskt ganska god. tro det eller ej. den andra långpannan blev perfekt. faktiskt helt perfekt. god också. där lyckades vi bra iaf.

 
långpanna ett till vänster och långpanna två till höger (fast det kanske ni kunde räkna ut)

och ettan är inte bränd, det var bara det att vi hade för lite toscasmet och den var lite väl degig när vi hällde över det så allt blev en enda sörja.. jag och anna kom iaf överrens om att nummer två är falsk toscakaka och nummer ett blir anna och evelinas specialtosca för synskadade. klockrent! den smakar ju likadant bara det att den ser ehm.. annorlunda ut? och eftersom synskadade (blinda alltså) inte ser hur den ser ut så tappar dom inte fikasuget när dom ser den! för det gör dom ju alltså inte. dom bara äter den.

jösses. mvg i hk, men vad hände egentligen?!


fullt ös, medvetslös

ungefär så känns det nu. jag gör inte mycket, ändå känns det som att jag knappt har tid för nått. imorgon ska jag umgås med folk och buuuusa! hihi, det blir kul. förhoppningsvis. lördag + söndag blir nog fullt upp. nästa vecka måste jag försöka hinna på stan nån dag, vann ju 500 kronors presentkort på mondo på balen så det måste ju förbrukas. behöver även köpa nya ballerinaskor, och nå t-shirtar eller linnen. kanske shorts också. behöver iaf en hel del nytt, min garderob skriker efter nya saker. dessutom gav pappa mig 220 kr bara sådär, vet inte varför. han sa att jag kunde behöva dom i helgen? perfa, pengar tackar vi inte nej till.
på fredag nästa vecka blir det kirunafestivalen med linnea, tjohej vad kul jag hoppas det kommer bli! fast evelina och linnea på äventyr brukar oftast sluta bra. sen sover hon här också på kvällen, hihi!

jag har sjuk träningsvärk, har cyklat 3-4 km idag. nog är man allt lite otränad nu för tiden, hahaha. hojja.


some people will work things out and some people just don't know how to change

...and now it's all over

i onsdags var det bal, nervöst som tusan. såå mycket folk! iaf som glodde på en, rätt många nior på balen också förvisso. det var jättetrevligt under middagen och så, sen blev det lite segt så jag, linnea och pojkarna drog till jens lägenhet vid tolvtiden, då hade vi ändå varit där i fyra timmar.
linnea blev trött så vi ville låta henne sova i lugn och ro iaf. jag, robin, tim och david stack till johans lägenhet istället, vid typ tvåtiden. vi vakade hela natten och kollade på film. halv fyra bestämde vi oss för att äta tårta, tim fyllde nämligen år. så robin och david sprang till jens och hämtade tårtan. efter det så låg vi i sängen och surrade, busigt. fram till klockan sju faktiskt. då slocknade vi av utmattning i en hel halvtimme innan jag vaknade panikslaget, nöp david i låret och ropade "david, det ringer!!" haha. ja, tims mobil ringde alltså.

tims mamma hämtade robin och tim, dom for hem till gällivare för att duscha och göra sig i ordning för skolavslutningen. jag ringde och väckte linnea och gick sen över dit. david stannade hos johan men kom dit han med efter att han gjort sig i ordning. bilade ner till gällivare inför skolavslutningen, somnade faktiskt fem gånger på den(!!) så trött var jag. grinade gjorde jag också, utav helvete alltså! gick inte att få stopp på några tårar här inte, dom bara rann. trodde först inte att jag skulle gråta men när favoritläraren petra kramade om mig och jag såg att hon grät, ja då började jag också! så jag var tvungen att springa till linnea och grina litegrann. det var nog inte många nior som lämnade blå forell med ett torrt öga.
sällskapade med oskar, david och timo innan deras taxi gick till byn, sen sprang jag och linnea på stan, hämtade nån nyckel hos anna också. malin kom till stan och linnea for sedan hem. jag och malin knallade hit och jag kände att jag var lite trött, så jag la mig i sängen och bad malin väcka mig ifall jag skulle somna, hennes buss gick till byn klockan fyra. vaknade vid halv fem och malin var borta, ringde henne men hon hade väckt mig och sagt att hon skulle hem och jag hade bara sagt okej och sovit vidare. har inget minne av det heller.. måste sovit tungt. ändå sov jag inte ens en timme.
åt mat, for ut till klubben och hämtade usb-minne, välkomnades av de fina orden "men vafan, far hem och sov!!" ;D haha, nån som såg att jag vakat fastän jag inte nämnt något än? fikade med familjen på kvällen och satt uppe till två på natten. då kunde jag äntligen gå och sova, efter att ha varit vaken 39 timmar i sträck, minus ca en timme sammanlagt då jag sovit.


tack 9c för tre underbara år tillsammans. är glad att jag fått lära känna er allihopa. kommer aldrig glömma den här klassen, inte er heller. högstadiet var en sjukt rolig tid och nian har slagit allt. se till att göra nått bra av era liv så man kan vara stolt över att ha gått i samma klass som er ;D jag hoppas att vi kan hålla kontakten fast vi inte kommer gå i samma klass längre..

vaknade halv två idag (oj..), hämtade emma på tåget och har umgåtts med henne hela eftermiddagen och kvällen. nu ska jag sova, ska trots allt upp om fyra timmar, hehe..

snö..?!

trodde faktiskt inte mina ögon när jag vaknade imorse. det snöade. inte lite heller. ungefär 5 cm snö säger pappa att vi fått idag. snö i juni?! vafan är det här? nåväl, snö i juni and time to face the truth. linnea kom till mig vid åtta, jag kastade i frukosten i magen och gjorde mig klar. vi cyklade den korta biten till sjöpen, sa till gympaläraren att vi inte ids vara med utan istället gör klart klänningarna på slöjden. jag sitter nu och funderar över vad jag har gjort i skolan egentligen.. rullade upp till skolan iaf och sydde som idioter, sen tog vi en paus och rullade ner till statoil, jag köpte en köttbullsbaguette och linnea fyllde på sin mage med godis. sen cyklade vi upp igen, satt och surra lite och fortsatte sen med klänningarna. blev klar typ, ska göra det sista hemma. så vid tvåtiden drog jag, linnea, david, robin och mattias ner på stan. david fick cykla på min cykel, jag sadlade och linnea på pakethållaren, mattias på egen cykel och robin hade moppen. david påstod att det var nå fel på styret när han vinglade åt alla håll och kanter..

det blev inhandlat en bh + genomskinliga axelband som jag ska ha på balen iaf. sen knallade vi ner till dojan och david köpte nått åt sin lil'sis. satt där och surrade ett bra tag ändå. vi pratade en del om min hissfobi eftersom jag, linnea och david ska sova i linneas brors lägenhet på onsdag som ligger på sjätte våningen i fokus. jag måste alltså kuta som fan i trapporna. robin kom på att han skulle kasta mig in i hissen, knyta fast mig där och låta mig åka i tre timmar. haha jag klarar verkligen inte av att åka hiss, det är min största fobi. tror det hör ihop litegrann med klaustrofobi (cellskräck). jag har det inte annars men just hissar har jag väldigt svårt för. andra trånga utrymmen är okej, känner mig inte bekväm i dom men det är inte så farligt. åka hiss går verkligen inte, hur mycket jag än försöker. nåväl, trapporna är min bästa vän. nu borde jag kanske sova så jag orkar upp imorrn..? idag...?


världen blir kallare, snart hörs inte ett knyst. vi sväljer smärtan och håller tyst

målet är nått

äntligen! det var som fan men äntligen har jag nått mitt mål för grundskolan. vg i idrott. äntligen! det kanske låter lite lamt men fyfan alltså, ni vet inte vilka bekymmer jag haft med den där läraren.. *ingen kommentar* men nu äntligen, ja fyfaaaan! nu har jag klarat mitt mål för hela grundskolan, känns underbart. helvete vad bra jag är.

annars då? jo nog funkar det ganska bra faktiskt. torsdags var det klasskamp, vi vann såklart! 9c äger och thats it liksom. lärarna ville att jag skulle lägga in bilder från klasskampen i min pixbox, blev aningen förvånad, annars blir dom bara sura när man har bilder från skolan där O.o sen ska jag göra nå bildspel av alla bilder från 7an-9an också, usch va jobbigt ändå.. hujj, så äre när man har svårt att säga nej.


imorrn blir det en lugn dag, sitter och funderar över vad det var jag skulle köpa på stan på måndag, minns fan inte.. ska försöka skaffa snyggare bränna imorrn också, hoppas på bra väder! eller ja, imorrn.. idag kan man ju säga. funderar på att vaka hela natten lång, får se hur det går med det hela!

tjosan!

sommarvärme

det var på tiden. fast nån snygg bränna har jag då inte, som straffad för att jag har haft brottarlinne. usch usch. igår var det ingen skola, jag och linnea var ute på bruks och jobbade, bland annat så målade vi hinder i nästan tre timmar tror jag, fyfan. solsting efteråt nästan. varmt som fan iaf. vi kom hem, skulle kolla min balklänning igen men som givet så var inte den där tjejen där då heller. åkte ner till stan, jag och linnea gick ut en sväng, gick till badet och satt där och då kom robin och tim dit, sen mattias också. vi surrade i typ en timme, sen gick jag hem och linnea åkte till byn. klockan elva var jag ut på en timmes promenad, myspys.

idag var de då skola igen, nästan klar med klänningen jag gör på slöjden. och så fick jag veta att jag får behålla mitt vg i tyska, fan vilken tur alltså för jag är verkligen värdelös på tyska. behåller även mitt g i matte och vg i svenska men svenskaläraren sa att jag lätt får mvg i a-kursen på gymnasiet i svenska så de är väl bra. sen fick jag veta att jag höjt mig i engelska till mvg, duktigt duktigt! på matten gick vi igenom nått prov och sen skulle jag, linnea, robin, tim och david ner till stan och fika men det joinade lite fler folk och i slutändan var det jag, linnea, robin s, robin h, tim, david, martin, simon w, simon o, filip, samuel, mattias och jacke som satt ute på vetehatten. där satt vi ett bra tag innan vi knallade till minigolfen. jag pallade inte spela, har inte tillräckligt med tålamod för sånt men jag skrev när linnea, robin, jocke och fritidsledaren leif spelade. det var inte så jättekul men ja, hyfsat iaf. sen drog jag och linnea på gojan och köpte glass med robin och daniel, stod där ute och surra innan vi knallade hem till mig och linnea for sen hem med david och c:o. och nej, efter dagen är min bränna inte alltför snygg.. :(( poor pevvsan.


we place our happiness in other peoples hands and
thats the reason why you're so fucked up all the time

jag är bra på..

..att försova mig. linnea ringde och efterlyste mig imorse (och tur som fan var väl det!!) men det var lugnt, jag hade bara försovit mig i två timmar. haha, fan så lyckat! pallrade mig till skolan lagomt till städgrejset började, vi har haft städdag idag. fast jag hade ändå missat löptestet, det enda viktiga på hela dagen. vi städade ute på skolgården typ en timme, skittråkigt. sen stack jag och linnea på statoil och ökade sockerintaget lite.
sen hade alla nior musik, vi repade inför skolavslutningen. sen hade vi lunch, jag och linnea kilade till skolsköterskan för hon skulle ha alvedon. de hade varit inbrott där och dom hade tydligen snott hennes dator igen + massa alvedon? dom kanske krossade rutan med skallen och behövde lite bot mot huvudvärken.. vi blev kvar där i en timme för vi började surra lite om att linnea blöder näsblod så ofta och då när dom pratade om det så höll jag på att svimma, tydligen blev jag alldeles vit i ansiktet så skolsköterskan bad mig lägga mig ner och vila lite, haha. att man kan vara så känslig. sen kom annalena och karin in dit och tyckte jättesynd om mig. när jag mådde bättre surrade vi på och tiden gick, tjopps så hade det gått en timme och jag och linnea begav oss ner till stan där vi skulle mötas innan ett, då skulle det vara nån teater där.
jag kollade knappt på teatern, den var inte då bra iaf.. ringde och surrade i tfn istället, och surra med linnea och några av grabbarna. sen gick vi hem till mig och då ringde david och undrade om vi ville hitta på nått så vi kilade på stan med honom och robin. jag köpte leggins och vi kollade skor till david men vi hittade inga. så drog vi hem till robin där david kollade skor på internet istället. vi satt och snackade lite skit innan vi upptäckte att vi inte skulle hinna ner till stan innan linnea och davids buss gick så jag och linnea cyklade upp till skolan medan david och robin åkte moppe ner till stan. ja, det fixade ju sig iaf och jag cyklade hemåt när linnea hoppade på bussen.

imorrn är det ingen skola, skönt! däremot ska jag och linnea slita arslet av oss istället, haha. jobba ska vi då göra. dessutom har jag infektion fem av åtta hål i mina öron. aj som fan alltså.


you think that i need you but you got it all wrong, babe

RSS 2.0