10 dagar till

jag är ganska duktig på att uppdatera med 10 dagars mellanrum tydligen... vi har sjuuukt mycket i skolan nu för tiden. den här veckan har jag gjort tyska nationella typ. hörförståelsen gick bra 31/38 poäng och en poäng från mvg :o grejen är bara den att jag kan absolut ingen tyska, men hade inte heller fuskat under nationella så jag fattar verkligen inte hur det gick till... men glad över det är jag då, lite surt bara att det var en poäng från mvg, har aldrig fått mvg på nått tyskagrejs och det hade ju som varit nått men nä. gjorde läsförståelsen idag men den gick nog inte så bra tror jag.. redovisade även ett engelska-arbete, skönt att få det bortgjort då det egentligen skulle redovisas imorrn. imorgon är det ett stort so-prov på gång och sen svenskaprov. har också ett so-arbete samt ett no-arbete som behöver göras klart. så hela denna kväll kommer att ägnas åt plugg, plugg och åter plugg. jag ska bara försöka koncentrera mig på att inget annat än plugg ska göras, ur nu det ska gå.. det är inte direkt en av mina starka sidor, slinker lätt över på nått helt annat..

jag gäspar bara jag tänker tanken på vad jag har framför mig ikväll.. imorgon ska flocken ut och äta efter skolan, mys!


allt som är värt nått får man slita som fan för

10 dagar är många dagar

sen jag bloggade sist alltså. jag har varken tid eller ork eller NÅGOT längre. idag var det skola, försov mig fastän vi hade sovmorgon till halv elva :o klantarsle. nånå, jag hann med nöd och näppe. skoldagen rullade på, gjorde matte nationella muntliga som jag typ skjutit fram massor. men det var inte så jäkla hemskt som jag hade trott, kändes faktiskt riktigt bra.. så på onsdag får jag betyg smsat åt mig, jag är ju nämligen på sunderby sjukhus då :s

efter skolan knallade jag och linnea på stan, köpte underkläder. sen stack vi till stinas där david var och klippte sig. han hade skrämt oss och sagt att han skulle snagga sig lagomt till sommarn :o han har haft fin frisyr så jag var lite rädd, vågade först inte titta hur det blev men pojken hade givetvis inte snaggat sig, han var snygg i håret nu också. vi knallade iaf iväg till profoto där dom plåtades till id-kort.


dagens bästa var när anna skrev en femma (5) fel väg, HAHAHA! och det elakaste var när anders sa åt mig att "du behöver ingen kratta för du är ju själv en" :o

dansa fötterna av oss

det gjorde vi igår. först på sjöpen med sjöpenfjollorna + hakkasborna (och givetvis vi hedskolecoolingar, haha) från 9-12. sen på kvällen på nordan då alla kommunens nior var där, 19-22 typ. på sjöpen var det väl inte sådär jättekul direkt, men inte var de ju så hemskt som vi hade trott ;) david kastade runt mig som nån jäkla slängdocka, haha! det gick undan kan man säga. på kvällen på nordan var de dock sjukt kul tyckte jag och de andra tjejorna iaf, var nog för att vi hade låga förväntningar. i början dansade jag med martin, vi buggade typ då och shieeet va jag skrattade, som en tok. fyfasen va kul det var. sen dansade jag massor med isabelle, vi var så tokiga att hon råkade skalla en tjej av misstag, haha :o dansade med linnea också, och med robin, sen vare säkert nån annan också :) trevlans var det iaf, alla håller med. dessutom så vann hedskolan buggtävlingen, simon och elin dansade hem segern, hihi.

idag var de lugn dag i skolan, surrade med min mentor om massa betyg, håller på att sänka mig i de flesta ämnena ;s så nu blire mentors-samtal så vi ser vad vi kan göra åt saken. är så förbannat skolless.


imorrn blire kiruna, linnea hänger på! dags att hoppa in i duschen, måste ju hinna sova innan linnea knackar på dörren kl 7.00 :)

stekarna

absolut, det är vad jag och lina har varit idag. stekare. vi har legat en timme uppe på garagetaket och solat, myspys. inte för att solen värmde på så jäkla bra, men imorrn!! då ska jag steka igen.

gårdagen var ganska seg, småtråkig. valborg är verkligen överskattat. eller i alla fall i år. det började med att jag åkte runt, runt i bil. sen var jag med lina och issa, sen kom även fia och emelie. vi strosade runt här och var, sen skingrades vi då jag och issa knallade bort till sveriges största majbrasa. kan inte fatta att den fick äran att vara i gällivare. herrejösses. vi gick då dit åtminstone, där var det full rulle men knappt nå folk man kände. blev typ knockad/skallad av en kille också, ont gjorde det :s han hade världens plåtskalle. vet inte vad som gick fel men jag fick ta smällen istället för någon annan.. efter att vi stått där och värmt oss så gick vi vidare, men då bar det av hem. lika bra det eftersom det redan var så segt ute :) nästa år blir det nog bättre, förhoppningsvis!


teve nu då, tjosan

RSS 2.0