valborg

jajomänsan, valborg idag. imorrn är det första maj, kan inte fatta att tiden går så fort. ikväll sover jag nog hos lina, vi ska busa och kika på majbrasor.

imorrn ska jag nog fara ut och kasta mig i en snödriva och sola, jag vill få lite färg, man känner sig vit som ett lakan. får se vad som händer resten av veckan men förhoppningsvis händer något kul. jag hade velat åka till byn men får se om det blir av, måste kunna ta mig dit + hem och sen kunna sova nånstans också. men förhoppningsvis :)
nästa vecka kanske jag sticker till stugan med pappa. hade vart skönt att komma bort härifrån och kanske skaffa sig mer bränna, det är typ det enda. stugan är inte så fruktansvärt trevlig att vara i längre, men kan vara det. beror på vilka som är där! hoppas att jag får med mig nån kompis dit, så kan vi cykla runt i byn, promenera, tjocka oss och prata skit. vem joinar?

a nap on the sofa, tjosan

inte alls min vecka

nej, det har det inte varit. veckan har varit kul men det har verkligen inte varit min vecka! men torsdagen var ändå värst för då försov jag mig (som vanligt) så var tvungen att kubba till skolan för vi hade nationella prov och då kan man inte vara sen. till råga på allt så glömde jag givetvis mina nycklar i all hast - första gången på 3 år! nog är jag allt ganska så duktig ändå. orkade inte koncentrera mig på nationella så man får se hur det gick. på no:n hittade jag ingen fakta om det jag jobbar om och dessutom retade robin gallfeber på mig under lektionen. han vet verkligen hur han ska få mig att käfta tillbaka. sen hände inte mycket mer men kvällen slutade i tårar som den mes man är ;)

igår kollade jag film med lina, myspys. vi såg "perfect stranger" och den var ganska bra. sen åkte lina till dokkas, jag skulle också med dit men så blev det inte. stannade hemma och tog det lugnt. idag har nina varit hit så vi har suttit och surrat, trevlans. får se vad som händer imorgon. jag ser ljuset i tunneln nu i alla fall!


it can only get better :)

remiss

sitter i skolan nu och ska egentligen skriva ett brev till en tjej som ska gifta sig med en muslim, men jag vet inte hur jag ska skriva det så givetvis hamnade jag på nå annat ställe istället. iofs så har jag språk, tyska, men jag fick gå på engelskan istället och dom jobbar med det dom vill. om det nu är nån som jobbar :o hihi. sen har vi lunch, no-lab och e-val, då ska jag nog baka..

i'm sorry that this illusion has cost you a lot of pain

hmjoo. inte är de lätt nu för tiden, alltid så stressad, sover dåligt, äter dåligt. massa skolarbete och annat som kommer ivägen. inte är det då lätt i alla fall. fast man kan bara hoppas på att det blir bättre, för jag tvivlar på att det kan bli sämre. har fan fått magkatarr nu också för att jag stressar, sover och äter dåligt och sen för att folk är experter på att att få mig att känna mig så jäkla elak. skuldkänlorna bara bubblar fram och dom gör inte mycket för att stoppa det heller. fyfaaan alltså, blä. till och med mamma sa att jag skulle behöva ett sommarlov!! då är det illa.

och inte fan blev de bättre av att jag fått min remiss till sunderby sjukhus, SAMMA JÄVLA DAG som balen!! :@ dom kan ju glömma att jag ska operera tummen samma dag som jag ska gå på balen. glöm deras dröm. usch och fy. nu är jag less på allt dåligt så nu får det faktiskt gå åt det bättre hållet! jag vill vara glad och sprallig som jag alltid annars är, nu är det saker som gnager mig inombords och nej fan, inte är det kul :)

hurry up

sitter här i skolan och bloggar lite. snart börjar gympan, eller tio minuter. har inga gympakläder med mig för jag försov mig imorse, men vi ska ändå bara hångla med livräddningsdockor så det är lugnt. sen efter det så slutar jag faktiskt!! wiee, redan halv två. rena lyxen, men jag har ingen SO för jag har redan gjort bort debatten. jag och linnea ska springa på stan om hon inte åker hem tidigare.

igår hade vi friluftsdag, knallade upp till dundret med linnea. sen åkte vi ner med hennes mamma till stan. fick trängas i baksätet med timo, david och henrik, hihi mys ;o sen var vi på stan och david la undan en ny jacka. den var snygg. sen kollade henrik efter nya skor och så gick vi till mig och satt och surrade någon timme. trevlans!


nu blire att ruscha till gympan. tjing!

ensam hemma, wihuuu

så jäkla härligt att vara ensam hemma hela helgen, fast visserligen så skaffar pappa sig bränna i fjällen :( men ändå, skönt att vara här själv. imorrn kommer det folk hit om bybarnen har skjuts in till stan, dom sover här då också. men beror som sagt på om dom har skjuts till gällivare vilket jag hoppas, då blir det kul. då bjuder vi hit några stadsbor för att kolla film åde också, hela flocken.

idag har de vart skola, malin kom dit också! det var trevlans. sen var jag, malin, linnea, robin, timo, david och oskar hemma hos robin. hans lillebror simon var också där och nu har jag adopterat han : )) jag och linnea älskar simon, han är så söt! nu har jag vart runt med mamma och köpt de sista innan vi hämtar nya hunden imorrn, handlat och massor. har köpt hårfärg och snart kommer lina hit. då ska vi färga mitt hår, se film och tjocka oss.
 

jag och lina ska nå stjärnorna genom svårigheterna


tjing.

ingen rubrik alls

nä, denna blogg fick bli rubriklös. har suttit flera minuter och funderat ut rubrik, haha störd man är ^^ jag är inte en naturbegåvning på att komma på bra rubriker, precis som jag inte är en naturbegåvning på att tvätta kläder. fick tvätta en svart fleece, svarta underkläder och ett vitt linne igår eftersom jag skulle ha fleecen + linnet idag och pappa inte orkade tvätta. men jag kan ju tvätta kläder (trodde jag) så jag kastade in allt i samma maskin i hopp om att det skulle gå bra. när jag kom ner till tvättstugan efter en timme så hade det runnit ut massamassa vatten över golvet O.o dessutom hade mitt VITA linne blivit grå-lila-vitt : ((( jag ska inte bli hemmafru, det är då en sak som är säker.

only heaven loves you now so love it back for once

idag har det varit en seg skoldag, typ slöjd, språk och matte, sen engelska nationella. hade världens hjärnsläpp men sen kom jag på vad jag kunde skriva om, fast det tog sin lilla tid. shit the same, hoppas bara att det gick bra. jag stannade kvar hela två och en halv timme i skolan efter att jag slutat! nog har man lagomt tråkigt när man sysslar med sånt ; ) fast det är bättre att umgås med bybarnen kvar på skolan än att sitta hemma och inte ha något att göra.
nu är jag lagomt trött, jag och lina har varit och gymmat så det nog tidig kväll. förhoppningsvis i alla fall. vi promenerade till min mormor och morfar också. mysigt väder var det. duschen nu

stockholm

i helgen har jag vart i stockholm, härligt! bott i sånga-säby och haft det jättetrevligt. så mycket som jag skrattat i helgen har jag inte gjort på huuur länge som helst. skrattade så jag hade ont i magen alltså! jättekul hade man i alla fall. har fått träffat både nya och gamla ansikten samt folk jag inte träffat på länge, däribland sanna, therese, mimmi, ella-li, emma och viktoria! superkul att träffa de igen och kunna umgås.
 
till veckan är jag ensam hemma, alltså hela helgen. blir skönt. får se vad jag hittar på för djävulskap! nej, jag är faktiskt en snäll unge. men det blir ändå skönt att vara ensam hemma.
 
 
jag är halv utan dig, och det är sant.

bowling

jajamänsan, idag var det dags för bowling! jag, linnea, robin s, robin h, timo och mattias var upp till malmberget för att bowla. även om man inte är en naturbegåvning så är det ju tur att man kan ha kul i alla fall! nå, det var då trevligt men det brukar vi ju ha. vi är som en enda flock, haha! så vad hittar vi på nästa gång?
 

kärleken viskar ärliga lögner men det är ingen som lyssnar

kort, kortare... kortast?

idag plockade vi fram passen för att se om man måste förnya dom snart. i juni 2008 ska dom förnyas så det är inte så länge kvar. men åtminstone så kan jag ta passet med som leg nu i helgen. jag noterade också att det stod min längd där. dåvarande längd alltså. 148 centimeter. vilket alltså betyder att jag har växt 12 cm på fem år. 12 cm på fem år! hur lite är inte det?! det är typ som 2,5 cm om året. jisses.

inte kände jag mig mycket längre av att se att det stod 140 cm på lillebrors pass och han mäter nu över 170 cm. alltså mer än 30 cm på fem år. jag ÄR kort, det är bevisat.

hektisk helg

- i'm gonna let us fall apart because i know that i can survive without you -
 
 
skönt med helg. fast det blir en ganska hektisk helg.. boden imorgon och jokkmokk på söndag. kommer bara vara hemma på kvällarna. vet inte hur tusan jag ska orka med nästa vecka, helgen kommer ju gå så fort så man hinner väl inte ens samla på sig några nya krafter..
nationella prov i engelska idag. läsförståelsen kändes bra men hörförståelsen gick käpprätt åt helvete.

just nu känns allt lite rörigt, men å andra sidan känns livet jävligt bra just nu. det känns kul på nå sätt liksom. jag tror att jag är småkär, det är lite som den känslan. fast i vem vette fan ; ) känslan har man då.


teve slash dator hela kvällen. väntar telefonsamtal, hihi. toodles

hero

alltså, steloperation är fan i mig inte alls lockande, jag vill inte :( tiden går fortfort nu, fan de är redan april. mysväder med vår, fast slasket skulle jag mer än gärna slippa. snön, försvinn nu tack! i won't miss you until october.


I try not to think about the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me now seem so far away
and it feels like you don't care anymore

I remember the days you were a hero in my eyes
but those are just a long lost memory of mine

RSS 2.0