Det ska badas badkar

Det känns så skönt att kunna säga att det här är våran lägenhet, den är lika mycket båda tvås. I Bergby var det ju trots allt Christoffers lägenhet, fast vi bodde ihop, för det var bara han som stod på kontraktet. Nu står det bådas namn på kontraktet, och det är våran lägenhet tillsammans. Och jag trodde ju inte för allt i världen att jag som 19åring skulle bo i en tvåa hundra mil ifrån min hemort, men så kan det gå ;)

Vi har haft besök ett x antal timmar idag och de är fortfarande kvar, men när de gått ska jag bada baaadkar! Sen blir det läggdags och så får vi se vad morgondagen har att bjuda på. Det var ju inte alltför jobbigt att blogga såhär, men hade vart kul att kunna lägga ut lite bilder också men då måste jag mobilblogga via mms ju. Nåja, det är jättemånga som vill se bilder på lägenheter och det kommer, men jag vill hinna få mer ordning och köpa allt som ska köpas och sätta upp grejer på väggarna innan jag lägger upp bilder. Men vi får se, folk kanske dör av nyfikenhet om jag väntar så länge haha.

Då var vi inflyttade!

I fredags kl fem började vi fylla lastbilen som Martin lånade hem (han har flyttat till samma omrråde som oss) och vi var klara med vårat kl sju, då var hela lägenheten tömd. Martin var klar med sitt kl nio och då åkte vi till stan. Halv tolv hade han lasta ur allt och då började jag och Christoffer med vårat. Vi var klara kvart i ett på natten och då var vi helt jävla döda... Var vakna och fixade fram tills tre på natten.

På lördag packade jag upp alla banankartonger (ca 30 st) så vi har hunnit få riktigt bra ordning. Bara 10 säckar kläder som ska packas upp, men det drar jag helst ut på för det är så jävla tråkigt :P

Direkt på lördag morgon fick vi ringa och felanmäla spisen som inte funkade. Plattorna fixades men vredet eller vad det heter, till graderna på ugnen iaf, var trasigt så det har dom bytt ut idag. Sen har dom skruvat fast badkaret som var löst och vi har fått en propp till det också för den saknades. Det enda felet nu är att ytterdörren inte går att stänga haha! Man lär låsa den för att den ska hållas igen.. Men det kunde dom inte fixa idag så dom skulle komma imorgon och byta ut något..

Vi får internet först 14 november här!! Fattar inte varför de ska ta sån tid.. Men tur pappa har fyllt på min mobil så jag har gratis surf, så bloggar från den nu. Får se när det blir nån uppdatering, så drygt att blogga från mobilen.. Nu ska jag snart laga mat iaf :) Trivs som tusan här borta kan jag ju tillägga också!

Life is a lesson


Humöret kan vända

Tänkte bara slänga in ett blogginlägg och skriva att jag är glaaaad, så man inte tror att jag inte kan vara annat än sur haha.. Men nu börjar det faktiskt bli ordning på saker och ting och då blir ju automatiskt humöret bättre :) Har inte gjort något efter middagen, funderar på att lägga på ett kol eller vänta tills imorgon? Får se vad som händer och sker och vad jag bestämmer mig för. Har som lite svårt att veta vad som egentligen är kvar och kan göras, men får väl leta efter saker att packa ner då haha.

Min kära far var snäll och fyllde på min telefon idag, hade visst bara 5 kronor kvar såg jag efter att jag hade pratat med han. Är så tacksam över att jag har världens bästa familj och släkt som sticker in lite pengar när det behövs, om det så är att fylla på mobilen eller att bidra till mat osv. Och jag vet att de ställer upp vad det än gäller, för pengar är inte allt här i världen men det är mycket när det gäller att klara sig i vardagen. Det är inte alla som har det lika bra som jag! Fast helst av allt skulle jag ju såklart vela ha ett eget jobb, så man kan tjäna sina egna pengar. Men den dagen kommer!


Don't cry over the past, it's gone. Don't stress about the future, it's hasn't arrived
Live in the present and make it beautiful


Det närmar sig...

Jag känner mig konstant irriterad och stressad över allt just nu, jag vill bara flytta och börja om på ny kula och kunna ta det lugnt. Stressen ligger som en klump i halsen och jag orkar inte riktigt göra något, fastän jag måste, och fastän jag ibland gör hur mycket som helst.

Jag har packat ner hela köket idag i princip, utom det som behövs tills att vi flyttar. Vet inte hur många kartonger som jag packat nu idag, men det närmar sig 10 stycken skulle jag tro i alla fall. Skåp, lådor och skafferi är tömt. Nu ska jag ta en matpaus och sen ska jag fortsätta, men jag vet inte riktigt med vad?

Snaaart är iaf allt klart och man kan koppla av, vi har badkar i nya lägenheten och så fort vi har flyttat in så ska jag tända en massa ljus och bada badkar och ta det lugnt :D Ska bli så kul att flytta, även om jag inte riktigt ser slutet ännu fastän det närmar sig med stormsteg! Vi längtar båda två i alla fall!


Flyttpackar

Nu börjar det likna något, kanske? Igår packade vi ner hela bokhyllan i kartonger, tror det blev tre stycken! Trodde typ det skulle bli en haha.. Jag gick och la mig före Christoffer och han stängde av datorn och så sa jag åt han att stänga av teven, släcka lampan och komma och lägga sig. Sen somnade jag, och vaknade typ fem timmar senare av att teven fortfarande var på och sådär, så hade han somna i soffan haha :P

Idag har jag packat ner det mesta från städskåpet, utom det som behövs när lägenheten ska städas ur. Sen har jag tömt hela badrumsskåpet också! Känns som ett evighetsprojekt det här, har knappt börjat och är redan less, känns som om man inte kommer nån vart.. :S Men så var det när jag hjälpte mamma att packa inför flytten också. Man vet inte vart man ska börja eller vad man ska packa, allt är så jäkla tråkigt. Men ska försöka komma igång lite bättre! Ska ta och packa ner allt på glashyllan och sen ta isär den. Sen är det bara sängbordet som ska tömmas, garderoberna och köksskåpen. Plus städningen och säkert lite annat..

Min dator mår inge bra, den stänger av hela tiden av sig själv :( Och fläkten går på högvarv så vet inte om det är för den blir överhettad men den har aldrig blivit det förut, kanske är damm i den? Måste få Christoffer att kolla upp det där, för annars om det händer nått med min så är vi helt utan dator eftersom hans har gått sönder i somras..


Så var helgen över

Det vart inte kväller när jag tänkte igår. Vi somnade nog vid halv sex på morgonen haha! Ringde hem Christoffer vid halv tolv och sen tog vi med oss hunden och mötte upp Cicci och gick till henne och var där och pratade. Sen kom fylle-Öberg på cykeln och var där ett tag med oss också :) Vi gick nog hem efter fyra eller vid halv fem på morgonen först, rätt trött men inte sådär dötrött faktiskt! Och efter gårdagen så förstår jag varför det är olagligt att cykla på fyllan hahah, fyfan så vi skratta åt Öberg när han cyklade hem :D Sånt där är ju fan riktigt farligt, det är ju svårt att styra en jäkla cykel när man har druckit. Nä, hjälm är det som gäller i såna fall, om man vill ha huvudet i behåll ;)

Idag har Christoffers mamma och Jari varit här och hälsat på ett par timmar. Är bättre i allergin nu på kvällen men helt bra är det inte, fast det var värre tidigare idag. Det suger att jag är immun mot nässpray, men funderar på att köpa hem det och prova igen? Men jag ska ge fan i att missbruka det som jag har gjort tidigare :P Det är inge kul att vara immun, men har ju varit det några år nu så det kanske har gått över? Om det nu kan göra det. Dessutom har jag en jävla huvudvärk igen.. Om 20 min börjar Gustavsson 3 tr och efter det så kanske det blir sängen? Jag orkar nog inte hålla mig vaken tror jag, i alla fall inte om huvudvärken inte släpper..


Rubrik

Trökjävla kväll ikväll igen.. Gårkvällen sög, ja skitsnack kan förstöra mycket det. Skit samma.. Är allergisk som ett as idag, det började igårkväll och vill inte ge med sig. Har nog nyst minst 150 gånger idag, utan överdrift.. Har ont i hjärtat av att jag nyst så mycket! Har ingenting att göra ikväll, orkar ingenting och mår allmänt piss. Kollar på Allt för min syster på teve och äter en glass. Ska snart rasta hunden och när filmen är slut tio över tolv så går jag och lägger mig och hoppas på en bättre morgondag. Är helt knäckt ikväll alltså, usch.. Det är såna här gånger som jag längtar bort, eller längtar framåt.

Christoffer färgade håret på mig tidigare idag. Han gjorde det bra och missade ingenting, däremot ser färgen ut som skit?! Alltså det måste vara typ den fulaste hårfärgen jag har haft, det ser så urtvättat ut att det inte är klokt.. Dessutom blev det långt ifrån ljusblont, det blev typ urtvättatbrunt eller hur man ska förklara det, haha. Nåja, jag ska fort som tusan slänga i en mörkare färg, för nu blir jag nog brunett igen när det ändå blev skit av det här. Då får jag ju i alla fall som jag vill :)

Såhär ser det i alla fall ut på färgkartan:


Reminder

Slösa inte din tid på en människa som inte slösar sin tid på dig. Slösa inte din kärlek på en människa som inte slösar kärlek på dig. Slösa inte dina tårar på människor som får dig och gråta om och om igen, utan att fälla en endaste tår för din skull. Le mot människor som får dig att le, lita på de som är värda att lita på. Slösa din tid på dem som uppskattar det och kom ihåg varje människa.


Hårfärgning på Hertevägen

Idag har det hunnit varit lite hårfärgning hemma på Hertevägen. Christoffer skulle ha blont hår igen, så slängde i två blonderingar och tjoffs så vart han nästan vithårig, men han var nöjd haha ;) Så nu lär han bara raka bort skägget så blir han ju gullig igen, för det passar inte riktigt ihop med mörkt skägg och vitblont hår... Men nu matchar ju håret hans isblåa ögon i alla fall, så det är nog bra de!

Ska försöka få han att slänga i färg i mitt hår sen när han kommer hem från träningen. Blev ljusblond igen, hade i det sist också tydligen. Så får se hur det blir, men jag tror det här är sista gången det blir ljus färg i, sen ska jag bli mörkhårig igen! Tror jag.. Vill jag i alla fall!



Ikväll är det Idol och det tänkte jag se, annat vet jag inte.. Nu ska jag i alla fall börja packa ner lite porslin och sånt så det blir gjort. Sen när herrn kommer hem så blir det mat, och sen får väl den som lever se vad som händer. Inget är planerat vad jag vet i alla fall.


Brumbrum

Idag har vi lämnat in Christoffers telefon på lagning. Den pojken slutar fan aldrig förvåna mig.. Har man en telefon för sextusen kronor så trodde i alla fall jag att man skulle vara försiktig med den, men nä. Nåja tur han har den försäkrad åtminstone.

Sen var vi på stan en sväng innan vi hämta upp hans kompis och skjutsade han till Hedemora för han skulle hämta en bil där. Den tjommen hade ju ingen koll alls så batteriet vela inte ladda i bilen så vi kom kanske en mil, sen fick grabbarna knuffa bilen åt sidan och lämna den mitt ute i ingenstans för att åka hem. Så imorgon skulle han väl köpa ett nytt batteri och köra dit och hämta den. Så får se om C ska köra han, isf så kanske jag hänger på då med så man slipper sitta hemma och uggla.

Vi hämtade upp Elin på hemvägen så passade på att glo in genom fönstrena i nya lägenheten och med hjälp av ficklampa så kunde vi se att dom hängt upp tapeterna i vardagsrummet och köket. Och tacka fan för att man kunde se in i köket, för nu kan jag sova gott inatt :P Har varit så sjukt nervös för hur tapeterna skulle se ut på väggen egentligen, men det blev bra. Vill flytta nuuuu! Packa imorgon lite kanske?


Fat couple

Åhhh har tappa kulan till min piercingstav i naveln :( Vette tusan hur det har gått till för jag har inte skruvat på den nå nyligt så. Vet att jag tappat den förmodligen när jag tog min powernap så den lär ligga i sängen men jag har inte hittat den. Hoppas att inte hunden har ätit upp den bara, för när hon var liten älskade hon att äta örhängen och mascara så man vet aldrig haha! Men fick ta en annan kula nu, har alltid i läkstaven för jag verkar inte tåla nått annat, men kanske lär köpa nån nytt och ha i här nån gång! Nog för att jag har massa, men alla kliar eller skaver/sticker typ.

Lär ta en titt i frysen och se vad fasen det ska bli för mat idag. Vi åt macka på sjukhuset vid halv elva, sen har vi inte ätit nå middag för Christoffer drog till stan för ett antal timmar sen och är inte hemma än, och jag sa att han skulle fixa mat idag. Plus att jag har sovit och sådär, så missade tvättstugan också för den hade jag helt glömt bort, men får gå ner och boka om tiden.


Perfect couple var det va? Haha, söta är vi då kanske.. Synd att inte jag vart lika fin som Christoffer..

Jaja, jag hittar nog något i kylen, har ätit macka för ett tag sen så är inte så hungrig. Det blir nått litet eftersom det är så sent, inte bra att äta middag vid den här tiden. Börjar fundera på om jag bor ensam med min hund i den här lägenheten som att min pojkvän typ aldrig är hemma :) Men det kan vara bra ibland det också för det är lätt att bli irriterad när man bor så trångt haha..


Trött tjej

Igår la vi oss vid tolvtiden tror jag, lite sådär halvtrötta men sen blev vi båda hur pigga som helst så vi låg och pratade om hur vi var när vi var små, enda fram till klockan tre på natten. Så ja, det resulterade i tre timmars sömn bara, man fick ju känna att man levde imorse :P Drog iväg till stan vid halv sjutiden och kom fram efter sju nån gång och var sen på sjukhuset i nästan tre timmar. Christoffer var på röntgen och ultraljud av njurarna och jag fick sitta i väntrummet och glo, skitkul haha...

Nu är i alla fall uppsägningen av lägenheten inlämnad till Gavlegårdarna och adressändringen är gjord. Vi har även varit och tittat på soffor och bestämt oss för en som vi vill ha. Återstår att se när det blir aktuellt, men nu har vi i alla fall bestämt oss för vilken det blir. Och nu kanske det börjar bli dags att packa, men först tänker jag ta en powernap! :)


Hemmagjorda köttbullar

Är sjuuukt trött, fastän jag sovit typ nio timmar inatt? Funderar på om jag ska orka göra nå hemmagjorda köttbullar, för helst av allt hade jag velat ta en powernap.. Men jag vet hur det blir då, för då kommer jag inte orka göra det sen. Och det måste göras idag för annars blir köttfärsen dålig.

Igår åt vi tacos, och de va sjukt gott för det var så länge sen! Så Christoffer fråga ifall vi skulle äta de idag igen om vi inte äter köttbullar, men jag vet inte riktigt. Han är iaf och hälsar på Ante på sjukhuset så vet inte riktigt när han kommer hem.

Vovven har knölat in sig bredvid mig i soffan och ligger och glor på datorn hon med:


Jaja, ska väl börja göra köttbullar nu så det blir gjort nån gång :)


Fuck what people think

Fy faaan vad jag är less på den här jävla byn!! Ska bli så skönt att flytta härifrån, slippa alla rykten och allt jävla skitsnack och alla idioter. Synd bara att de faktiskt bor trevliga människor här också, och att vi faktiskt har bra grannar som det blir tråkigt att flytta ifrån.

Förstår inte vad den här byn har emot min pojkvän, och varför man får skit hela tiden. Men sen var det väl sånt man sket i också, för snart behöver man inte bry sig nå mer. Tacka fan för det! Nu är jag less.


Såhär kan det se ut


Trångt? Jo tack! Speciellt för mig som har hunden i fotänden och knappt kan röra mig.. Men helt okej ändå!


Tröklördag

Nu när jag för en gångs skull vill skriva blogg så har jag ingenting att skriva? Ser så jävla mycket fram emot att flytta, få möblera helt hur man vill (lite svårt nu när man bor så litet), köpa nya saker, ha ett sovrum, få ordning på precis allt, och allt vad det nu innebär. Vill att dagarna ska gå fort så vi får börja flytta. 

Nää men jag hade ju som sagt kanske inget att skriva. Sitter hemma och glor på teve och Christoffer är med sina kompisar hos sin pappa och byter bakhjulslager på bilen. Ingen aning om hur lång tid sånt tar, eller vad som händer sen men jag har då bara tänkt vara hemma och ta det lugnt.


Dags att beta av på inköpslistan?

Ny soffa, nytt soffbord, ny tvättkorg, kökslampa, skohylla, hatthylla, duschkorg, nyckelskåp, hyllor, krokar/hängare, golvlampa, bokhylla, väggord osv. Känns som att Ikea och liknande ställen kommer att vara våra bästa vänner här framöver om vi ska köpa allting som vi vill ha. Kan vi få vinna på lotto eller nått? ;)


Freeedag igen

Sitter här i min ensamhet och väntar på att Idol ska börja igen. Idag har vi lämnat in tapetböckerna, varit på Volvo och Biltema och köpt skruvar och bakhjulslager till bilen (sen vad man ska med det till vet jag inte, men vad vi köpte har jag koll på haha!). Sen drog vi på Ikea och kikade runt lite, fast vi kom överens om att vi ska vänta med att handla tills vi har flyttat, då är det lättare att veta vad som behövs. :)

Sen så käkade vi där (och det var faktiskt gott fast jag var tveksam) och då kom Christoffer på att han hade träning om två timmar, duktigt. Så fort hem, eller ja han skulle prompt på Statoil i Hagaström och köra bilen genom biltvätt, så vi gjorde det med. Vet inte om jag varit med om det förr men tyckte det var jävligt läskigt haha! Trodde att Nova också skulle vara livrädd i bilen men hon såg faschinerad och nyfiken ut faktiskt :P Jaja, sen hem i alla fall och Christoffer packade väskan och drog iväg. Han skulle träna dubbla träningar och jaaa, nu har han träna i fyra timmar kanske? Tycker han borde komma hem snart!!

Eftersom vi inte har nå godis hemma, och jag är grymt godissugen så har jag käkat typ fem clementiner hehe.. Kan ju alltid hoppas att C kommer hem med en fet godispåse och massa chips när han nu väl kommer hem, men tvivlar på att han orkar köpa det tyvärr..

Näää nu börjar Idol igen! Sen ska jag se Modern family och efter de går jag nog och lägger mig om han inte kommit hem ännu? Är en aning uttråkad..


Trött och sliten

Jag känner mig helt dö ja! Även fast vi inte har gjort nått idag typ? Christoffer är på gymmet och jag har tvättstuga så jag tvättar kläder. C dammsög tidigare och jag har plocka lite och hållt på. Slängde ner en massa av mina kläder i säckar för jag orkar inte börja pula in dom i garderoben där de ändå inte får plats när man ändå så ska flytta snart. Så nu ligger det inte världens jävla klädhög på skrivbordet nå mer! :) Däremot har vi inte ens plats med alla gardiner och sängkläder jag har fått med mig hemifrån, så lite av det ligger i lådor fortfarande. Men som sagt, det är ingen idé att packa upp allt nu.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vet inte varför jag har fredag i huvudet idag? Vi har i alla fall valt tapeter idag, eller ja jag satt ju igår och skrev ner de jag ville ha och Christoffer tittade igenom böckerna idag. Jag känner mig som ett barn på julafton, att välja tapeter är skitkul :D Var kanske inte helt nöjd för att man blir ju lite begränsad när man bara får två böcker, men med hjälp av lite råd från pappa så har vi nu bestämt tapeter i alla rum.

Nu ska jag snart ner i tvättstugan igen och byta maskiner. Sen kanske jag ska ta hand om våra blommor lite? Tog med mig två blommor hemifrån som ska rensa luften och sa till Christoffer att det här är våra barn så se nu till att dom överlever, jag kommer inte att komma ihåg att vattna dom. Men jag har vattnat dom en gång, och han har inte ens kolla på dom stackarna :( Haha jaja, jag tror jag ska rensa dom lite för sist det gjordes var typ 2009 och det var när han gjorde det haha!


Kvällsmys

Soffsällskapet för kvällen ser ut såhär:


Och jaaa, tyvärr så får våran hund vara i soffan, och i sängen - dock bara om någon säger åt henne. Hon ser alltid på en och väntar på att man ska säga att hon får komma. I början fick hon inte, men Christoffers kompisar har alltid lockat upp henne, plus att hon sov i fotändan av min säng när jag bodde hemma, så ja det var så det gick till helt enkelt. Ibland kryper hon upp i soffan på nätterna men tusan så hon skäms när man vaknar på morgonen :P Då skuttar hon ner direkt. Och till min familj där hemma så har jag ingen allergi alls, för nu sköter jag min medicin varje dag :) 

Nåja, i alla fall så är det bara jag och vovven hemma ikväll. Idag har jag varit på AF och så var vi förbi på sjukhuset och hälsade på Christoffers kompis som är inlagd då han körde av vägen i fredags. Men det vart bara en snabbis för han var på IVA igen när vi kom dit, vi väntade en timme på hans avdelning men var sen tvungen att åka så då gick vi ner på IVA och frågade om vi fick säga hej, så Christoffer pratade lite snabbt med han. Sen hem, och C lyckades skaka liv i Martin till slut och nu är dom i Stockholm för Martin jobbar och C följde med som sällskap. Så dom är väl hemma inatt/imorgon nån gång.

Funderade på att hålla mig vaken tills han kommer hem men tror jag skippar det. Ska dricka te, se om det är nå bra på teve (annars slår jag igång en film), sen rasta hunden och efter det blir det läggdags.


Något nöjd tjej+kille kanske?





Och det här är vad som görs ikväll:

(tapetböcker för den som inte ser)


blablablablabla

Är så jävla arg just nu så det finns inte. Tror jag ska gå och sova ett tag innan jag slår sönder något olämpligt.. Egentligen har jag all anledning till att vara skitglad just nu, så varför kan jag inte bara vara det? Blir så less, för det skiter sig säkert det med så jag har inte tagit ut nå i förskott i alla fall. Får trippa på tå i veckan och vänta helt enkelt. Men kan lova att de blir ett jävla liv om de inte blir som tänkt :P Nu jäklar är jag sur, fast av en helt annan anledning då.. Men det ska nog gå över under dagen!! Eller ja, kvällen.

Fast jag hittade just denna artikel på google som gjorde mig lite lugnare, nuuu fattar jag ju liksom:


The more you spit the faster I bloom


Det finns ingen mening med att titta snett, det får dig bara att se ännu jävla dummare ut.
Det är såna som dig som får mig att må illa... Bete dig som folk istället, och väx upp?


En hel dagbok

I fredags på dagen minns jag fasen inte vad vi gjorde, men sen på kvällen satt jag hemma först själv med hunden och kikade Idol medan Christoffer var hos Martin och drack nån "mysbira" som dom sa :P Sen var jag också över dit men inte så länge, så gick vi hem för Martin skulle sova. Henke, Öberg och Max kom hit och ja, jag tror inte att vi gjorde så mycket fartfyllt.

Igår körde vi Henke och Öberg till Ockelbo i alla fall och sen var vi hem en sväng och efter det till Totra bystuga. Kom väl hem därifrån vid tretiden har jag för mig, och försökte tjata Christoffer i säng fast han velade iväg som vanligt, och tyckte säkert att jag var skittråkig fast jag var fan dötrött. Somna väl vid halv fyra tror jag, sen låg vi väl i sängen till tolv idag eller nått.

Gick på Ica och handlade bröd, käka frukost och sen for Christoffer på innebandymatch. Han kom hem vid sextiden, då hade jag provat laga ny mat. Provade steka nudlar och ha i soja och grejs osv, bara för jag var så jävla sugen på kinamat. Fast vi har ju aldrig nå grönsaker eller grejs hemma, så fräste bara lite lök till och ja, så åt vi falukorv såklart haha ;) Kanske inte passa skitbra men det ekar rätt tomt i kylen nu förutom falukorven vi fick.
Jaja, maten smaka inge bra tyckte jag men Christoffer tyckte de och åt som en häst och såg lite besviken ut när han sa att "jaha, då kommer du aldrig laga det här nå mer" men det ska jag nog. Ska bara använda en soja (hade i två nu och den ena smaka pyton). Så det kan ju intresseklubben ta och anteckna.

Nu ska jag käka en macka för att jag knappt åt nått till middag så jag dör nog av hunger snart annars. Sen ska jag hoppa in i duschen och efter det kanske det börjar närma sig läggdags då.


Mat är alltid bra

Har nyss fått grymt mycket mat av Martin haha! Han har nyss varit förbi med fem kilo makaroner, fem kilo ris, sex kilo falukorv(!!!), ett kilo leverpastej (äter ju inte jag men ändå), bruna bönor (äter jag inte heller haha), två kilo potatisgratäng, nån soja/sås till matlagning och 150 stora plastmuggar. Tror det var allt..


Allt utom potatisgratängen som han kom in med lite efteråt :P

Fan vad glad jag vart nu, så nu får man väl äta falukorv tills man kräks ;) Förhoppningsvis kanske man kan göra lite olika maträtter på falukorv haha? Så jävla snällt att han tänkte på oss i alla fall, vi hade precis fått slut makaroner också, och ris hade vi inte alls hemma nu. Nää, grymt glad ja! Mat är bra.


Det händer en hel del

Det händer mycket nu, och då menar jag verkligen mycket, så det är därför bloggen ekar med sin tomhet ;) Hade vela skriva om Turkietresan till exempel, men det blir någon dag framöver, eller kanske idag om jag har tid. Som sagt, det är mycket nu men jag ska hålla tyst ett tag till, fast jag är både jävligt glad och en aning bekymrad. Men det löser vi, på något sätt!

Men hittar väl på nån uppdatering här snart kanske! Nu ska vi ner till banken snart i alla fall, får se vad som händer sen.


Careface


Before you say something, stop and think how you'd feel if someone said it to you

"I'm sorry" is a statement
"I won't do it again" is a promise
and
"How do I make it up to you?" is a responsibility


Facebookilooken

Hahaha va mongo man kan vara... Jag, Jesper och Christoffer har roat oss på facebook, dagens ungdomar ni vet.. Sitter i samma rum men kommunicerar på facebook haha..

Nääääe, imorgon blir det Ikea och så ska Christoffer till läkaren på återbesök, tror jag det är? Jesper sover här inatt och jag tänkte sova snart men jag är inte trött. Så vi får se hur det går. Uttråkad? Mjoooo. Nödvändigt inlägg dessutom :)


Tidsfördriv sådär bara för att

Berätta sju sanningar om dig själv;
1. Jag är ett planeringsfreak
2. Jag har aldrig haft vattkoppor
3. Jag har tandläkarskräck och har gått på behandling för det
4. Jag är en nattuggla, men tycker inte om att sova bort dagen
5. Jag är rätt så feg och osäker
6. Jag ältar gammalt för mycket och för länge
7. Jag är väldigt petig när det gäller mat

Sex sanningar om hur du var som liten;
1. Jag tog min roll som storasyster allvarligt, och skulle alltid skydda min lillebror
2. Jag skulle alltid bestämma när jag och min lillebror lekte 
3. Jag var ganska blyg och försiktig när jag var liten
4. Var ofta hos mormor och morfar, och hjälpte mormor att t.ex. baka
5. Jag ville alltid ha en egen hund, och tjatade från jag var åtta tills jag var tretton, sen fick jag min hund
6. Jag var "mommos piga" när jag var liten

Fem sanningar om mitt kärleksliv;
1. Jag är kär
2. Jag bor ihop med min kärlek
3. Vi är väldigt lika, men ändå olika
4. Han får mig på bra humör

5. Vi älskar att reta varandra, haha

Fyra sanningar om mitt familjeliv;
1. Jag har världens bästa mamma och pappa 
2. Har också världens bästa lillebror
3. Och världens bästa släkt
4. De ställer alltid upp för mig

Tre sanningar om mitt vänskapsliv;
1. Umgås mest med pojkar, för C's kompisar är alltid här
2. Har "lämnat" mina kompisar i Gällivare (hade ju flest där)
3. Umgås inte så ofta med dom eftersom jag har åkt hit ner så mycket..

Två sanningar om min personlighet;
1. Jag har ett jävla humör
2. Är grymt envis!

En sanning om detta testet;
1. Allt är sant

Imorse


Slitna krigare. Tur att en annan är pigg! Helt ok att sova på soffan för att man inte får plats..


Filmkväll med boysen

Trött tjej, tänkte lägga mig klockan nio för att jag var trött och grinig och herr C var ändå så inte hemma. Men så ringde Sebbe precis och fråga om dom skulle köpa chips och sen komma hit och kolla film, så det gjorde vi. Jag, Christoffer, Sebbe och Hägge. Synd bara att vi har så jävla liten soffa (en tvåsitsig, fast man ryms tre om man tränger ihop sig) så Christoffer lära sitta på en köksstol haha. Men min snälla pappa pratade om att han skulle sponsra oss med en ny soffa, så vi ska gå och kika på en här någon dag och höra hur mycket han hade tänkt sig, så får vi lägga till mellanskillnaden ifall vi vill ha nå dyrare :)

Den här filmen såg vi hur som helst, är väl ingen jag skulle slå på själv sådär men har sett nån av dom tidigare och den här var faktiskt helt okej, somnade ju inte trots att jag är jävligt trött ;)



Nu ska jag försöka gnälla till mig lite fotmassage innan jag börjar tänka på sängen :P Får se hur jag lyckas, men har så jävla ont i fötterna efter att ha varit ute och frysit lite, och gått mycket i för dåliga skor.


Något slut tjej

Igår packade jag upp mina tretton flyttkartonger. Hade verkligen fel innan jag började packa hemma, då trodde jag att jag skulle behöva kanske tre stycken. Man har verkligen mer saker än man tror.. Nu behöver vi bara få upp allting på väggarna, men vi ska på Ikea nästa vecka och se om vi hittar nån fin hylla eller så, sen ska vi köpa krokar så vi kan hänga upp allt. Vi är båda iaf jättenöjda med tapeterna :D


Vi satte upp väggorden igår som jag fick i julklapp, Christoffer ville ha dom ovanför sängen. Trots min korta stubin så klarade vi det utan bråk haha, och tack vare lite hjälp från Sebbe och Alex ;)

Det blev det en lugn kväll hemma igår, jag hade inte orkat med nått annat. Vi hann poppa popcorn och tända ljus när Christoffers telefon ringde och jag sa att jahaaa, nu blev det inge film. Och det vart det inte, inte just då iaf. En kompis till han frågade om han kunde köra en annan till stan, så vi hoppade i bilen och gjorde det. På vägen hem plockade vi upp en annan kompis till han och körde hem henne.
Sen när vi kom hem kunde vi slå på filmen, och såg klart hela. Fast jag var sjukt trött så höll på att somna några gånger, och var helt död när filmen var slut :P Vi såg Hur många lingon finns det i världen och den var helt okej. Vet inte om det var för att jag var så trött som jag inte tyckte den var bättre än så, kanske måste se den igen. Jag somnade i alla fall innan jag hann få ner huvudet på kudden.


Idag har vi tvättstuga. Jag har en full tvättkorg att tvätta, och hade vi haft tvättkorgar nog så hade Christoffers tvätt tagit upp säkert fyra stycken. Han hade två fulla sopsäckar eftersom han inte har tvättat sedan jag gjorde det sist, vilket är kanske sju veckor sedan? Han hade bokat fel datum säger han ;) Han må vara lat, men när man väl har bokat så är han faktiskt duktig och tvättar. Det är bara det att idag har han innebandymatch så jag får tvätta allt själv, och jag är inte glad. I princip all tvätt ska hängas i vårat värdelösa jävla torkrum som aldrig får tvätten torr.

Vi får väl se hur det går idag.. Och hur fan jag ska få tvätten upp ur tvättstugan innan halv sex då tvätt-tiden är slut, eftersom det är hur mycket som helst och allt lär hänga så länge som möjligt. Är redan less, och hungrig. Och maten ska stå på bordet till kl sex ungefär då C kommer hem. Jag har fullt upp!


3 år, 2 månader och 17 dagar senare



Det här var det nog ingen som trodde när vi träffades för första gången den fjortonde juli tvåtusenåtta. Det är mycket man kan göra för kärleken. Jag har nyss flyttat hundra mil.

RSS 2.0