Sommaren 2006 förändrade allt

Både positivt och negativt.
 
If you are looking for disappointment you can find it around any corner, baby. Det är något jag har lärt mig. Ingen är värd att litas på till 100%. Just nu känns allt bara pest och pina. Jag vågar knappt lita på folk längre, alla förändras och till "de värre slaget". Ibland känns det bara som att man ska ge upp allt och hitta något nytt. Men jag är så förbannat feg, att jag inte vågar.
 
 
Did we grow apart or did we just not grow together?
Vi har nog inte vuxit tillsammans helt enkelt. Det senaste året känner jag att vi helt och hållet har tappat taget om varandra, jag har tappat dig i alla fall. Vi var som helan och halvan förr, vad är vi nu? Nästa år kommer vi att skiljas åt på riktigt, och faktiskt så känns det bra. Jag kommer kanske att ångra att jag skriver det, men innerst inne vet jag att det är det jag vill. Just nu i alla fall. För nu orkar jag inte.
 
 
 
Jag bloggar bara om deppiga saker hela tiden. Men allt känns bara tummen ner nu. Fyfan va jävla skönt med lov. För en gångs skull ska man få ha riktigt roligt. Jag längtar! Tjing ding dooo..

-

Vi skulle alltid ställa upp för varandra
Gå hand i hand när allt kändes som svårast
Snacka skit och hålla hemligheter
Jag skulle vara er andra halva, och ni skulle vara min
Om jag hoppar, springer ni ner och tar emot mig då?
Ni ställer väl upp för mig, eller har jag fel?
Det var ju så vi sa..


Vad skulle jag göra utan er?


Det är tack vare er jag orkar kliva upp på morgonen, även om många av er gör mig så jävla besviken just nu. Kanske förtjänar jag det, kanske inte. Men det är inte det jag bryr mig om, jag undrar bara.. - VARFÖR?

Smoothiedags!

Ja, det är dags för smoothie, men har inga bananer. Hoppas att man kan göra utan! Och fixar i mixer orkar jag inte, så jag rör ihop hela sörjan ; ) Jag avlider snart hit.. Förra veckan hade jag 2 prov, nästa vecka har jag 1 prov.. Och när denna vecka är slut har jag haft 5 prov! På båda proven förra veckan skrev jag IG (matte och so), sen har jag skrivit åtminstone G på no-provet vi hade idag.. Igår hade jag engelskaprov och ett prov till, men har tillfälligt hjärnsläpp så minns inte vilket ämne.. Imorrn har jag engelskaprov (igen) och matteprov. Och dessutom svenskaredovisning. Nästa vecka so-prov. Jag avlider. Hur fan kunde jag skriva IG? Inte likt mig.. Skulle verkligen behöva en vecka till att vila ut mig. Orkar inte med längre.

Påfågeljävel

Gårdagen var lika tråkig som vanligt. På tyskan pratade jag och Issa barndomsminnen och jag minns när jag blev jagad av en jävla påfågel på Skansen när jag var typ 6-7 bast. Sen dess har jag varit skiträdd för dom. Påfågelsnacket fortsatte på matten, där jag garvade så jag grinade och pissade ner mig, eller ja, nästan i alla fall. Då hörde vi nämligen en påfågel! Eller egentligen var det en tjej som garvade men det var ett påfågelläte.
När jag och Isabell cyklade hem så voltade vi med cykeln. Pinsamt värre, men det var ju så sjuhelvetes halt ute! Inne på ett villaområde dessutom, där en tant just rastade sin hund och en halvt om halvt goodlooking kille stod ute och målade. Vi låg på vägen och asgarvade av smärta tills jag kom på att ännu fler kunde se oss så jag ställde mig upp och tog upp cykeln. Ont i arslet och benet hade jag. Som fan. Sen ledde jag cykeln enda fram till nedförsbacken där vi rejsade ner och sedan in på den stabilare grusstigen. Dramatiskt det där. Sista cykelturen för i år kan jag ju garantera.
 
Idag har allt bara vart tråkigt. Bildlektionen på morgonen var helt OK, sen hade vi engelska och svenska. Efter det stack jag hem på lunchen, slängde i mig mackor och yoghurt och begav mig till brottningslokalhallgrejset för vi skulle ha brottning på gympan. Svettigt äckligt värre, men riktigt roligt var det faktiskt. Var så förbannat trött på SO:n som vi hade sen. Vi skrev bla utvärdering för SO eftersom vi har utvecklingssamtal snart. Jag var så trött så jag kom inte på något jag var bra på, eller nått jag behöver utveckla. Sa det till våran lärare och hon sa att det måste ju finnas NÅTT jag är bra på, annars skulle jag inte ha betyg i ämnet. "Nej, det finns inget, jag är skitdålig, helt jävla värdelös!" sa jag. Till slut kom jag dock på något! Fast nå vidare bra var det ju inte.. Bleeeeh..
 
Nu ska sjömannen kila! Tjohejs!

Jajaokejdå eller inte alls

Hmm, jag är en sjöman. Sanna ska komma hit och så ska vi ut och segla. Sounds nice, right? Det blir så trevligt. Sanna har öroninflamation och jag har rekommenderat bomull i öronen.. "För jag har bomull i öööööörat, föööööör att det bankar så". Det hade jag när jag hade öi. Funkade faktiskt! : )

Jag och Sandra har sär humor. Vi var på stan idag och sen studerade vi våra skuggor och märkte att rumpan såg ut som en böld. Jag hoppas ingen såg oss när vi var helt cepe och sära och garvade åt oss själva. Jisses ; )




Gaaah, nu måste jag duscha.. Sux men nödvändigt. Sen leta kläder till imorrn, som jag ändå inte kommer ha men however. Sjömannen ropar: SKEPPÅHOJ!

Rapporten klar!

NU är jag klar med rapporten, som jag garanterat bara kommer att få ett G på. Men shit the same, den är gjord i alla fall och det är väl huvudsaken :(

Tjing dooie.

RAPPORTJÄVEL

Har jag nånsin nämnt att jag hatar att skriva rapport?! Jag blir sjuk på det här, snart kräks jag. Den ska vara inne idag innan klockan 24.00 så jag får väl snabba på. Ligger efter som fan...

Jag hatar folk som säger att dom ska göra nått, men sen skiter dom i det. Spelar ingen roll om det handlar om en liten grej eller nått stort, eller hur nära dom står mig, jag hatar det ändå. Och jag är mäkta less på det.
 
 
Jag kan inte säga nej heller. Jag måste lära mig det, de är ju ändå bara ett ord. NEJ. Fan.

Nu skriva dumrapport. Hejs.


Suck

Ja, det kan man säga.. Hujja, allt är bara skit just nu. Jag vill åka bort i ett par veckor, ta det lugnt och inte behöva oroa mig över verkligheten. Snälla, låt mig få komma bort ett tag. Jag har spårat ur rälsen känns det verkligen som nu.

Malin och Michaela, tack för att ni stöttar mig just nu <3
 
Idag pratade jag även med min mattelärare om att få byta grupp. Den gruppen jag är i är den största och jag ligger låångt bak i matteboken (ligger efter) och jobbar i dåligt tempo. Men det beror på min koncetration, det är så livat i klassrummet att jag varken kan eller orka försöka tänka för en gångs skull. Jag vet inte om jag ligger efter för att jag inte kan koncentrera mig i den här gruppen, eller för att jag har en för svår bok. Jag lär ju märka det i den mindre mattegruppen.
 
Nånå, nu vill jag bara sova. God natt.


Skolfotona!

Yepp, idag fick jag skolfotona - wieee! Det var kul. Nu väntar man bara på skolkatalogen.
 
image7
9c - We're the best, fuck the rest ; )

image8
Så många Pevvsan att man blir yr.
 
 
Over and out, igen!

RSS 2.0