Jag kan räkna mina misstag



If you walk with your head down you can count every step you take
I know every place I’ve been now, I can count every mistake that I’ve made

- - - - -

baby i'm addicted to you


29 januari

Idag fick jag helg så tidigt som tjugo i tio för den andra lektionen var inställd och vi skuttade glatt mot bussen :))) Det var bara det att när vi kom ut från skolan så gick bussen förbi ögonen på oss, hehe... Och eftersom det var typ en timme kvar tills nästa buss gick så ringde jag mormor som fick skjutsa till Gällivare.

I förrgår var jag och Linnea hos Sara och lagade middag. Palle och Lina var också där och Jonas, Sofie och Simon kom också förbi en sväng. Igår sov jag hos Linnea och vi gjorde våfflor. När vi vaknade imorse var det -27 grader på sjätte våningen. Svinigt kallt med andra ord.

När jag kom hem från skolan så var jag ut med hundarna, Puma var bara efter Nova hela tiden men Nova började halta för det var så kallt. När jag kom in gick jag och sov, klockan var tolv och jag tänkte sova en timme. Men jag var så trött när jag vaknade så jag ställde om klockan, men tydligen stängde jag av den när jag sov för jag vaknade klockan tre. Det kom nån karl hit och fixade elementena då, vi har ju som haft kall lägenhet i två månader nu -.- Men nu ska det bli bättre sa han.

Vet inte om det blir Olles ikväll, Sara ville bjuda mig. Men jag känner att jag inte har några kläder att ha på mig och jag är dessutom inte så sugen på att fara ut. Annars ska jag vara hemma och ta det lugnt och sova tidigt för jag är så trött så jag vet inte vad.
 

Bilder från onsdag och torsdag...




Inget speciellt



Allt kändes så bra,
förutom att mitt hjärta
inte slog några volter.
Så egentligen var det nog
inget speciellt
med det hela,
för det var ju inte du
Det var ju någon annan.


Dödsjävla trött

Just nu vill jag bara sova!! Jag är så trött så det finns inte! Igår gick jag och vilade klockan fem, jag skulle vila en timme men jag råkade vakna klockan nio, hehe oj.. Så det var bara att springa ut med hunden, hoppa i duschen och sen skynda sig till teven och titta på Paradise hotel. Sen satt jag uppe till klockan ett för jag var så pigg och när jag väl la mig låg jag och vred och vände på mig, helt klarvaken och kunde inte somna. Så nä, idag blir det nog ingen stödvila.

Istället tänkte jag baka lite kladdkaka, bara för att. Jag är inte alls taggad för nått just nu, jag vill bara sova. Tur att jag inte har nå läxor eller nått som ska göras ikväll för det hade jag aldrig orkat med. Iofs har jag nå läxförhör i historia imorrn så jag måste väl läsa igenom det en sväng iaf. Och idag fick vi tillbaka gårdagens matteprov och jag var ju som sagt säker på att jag hade kuggat men man skulle ha nio rätt för godkänt och jag hade tio ;)


 
Mamma hämtade mig efter skolan och vi for och promenerade en sväng med hundarna, det blåste kallt som fan men det var rätt skönt när det nästan var vindstilla. Sen for vi och kollade hur mycket pengar jag hade på kontot och ja, jag behöver ju studiebidraget kan jag ju säga..

Nå jag hade i alla fall så det räckte för att fara och boka en hemresa från Gävle, den gick bara på 250 kr eftersom det är först i april. Resan dit ner bokade jag för två veckor sen och den kostade 95 kr ;) Men jag åker först i mars så det är ett bra tag kvar men 350 kronor tur och retur är helt stört billigt. Annars brukar jag betala typ 1200 kr tur och retur, så nu kom man billigt undan när man var ute i god tid!

Nu ska jag slå på ugnen..


Söndagkväll, snart ny vecka

Snartsnart läggdags. Eller egentligen borde jag kanske gått och lagt mig för typ två timmar sen när jag var jättetrött. Börjar hur som helst kvart i tio imorgon men bussen går tio över nio och dessutom så måste jag rasta hundarna innan jag åker till skolan, så uppstigning innan åtta med andra ord.
Och jävlar, nu kom jag på att jag inte har tränat nå till matteprovet vi har imorgon på morgonen! Haha åh, vad misslyckad jag är. Fast jag skulle nog inte klara det hur som helst, bara att ta det med en nypa salt.

Nu har man gått halva gymnasietiden + någon vecka. Jag räknar veckorna till lov hela tiden, är äckligt skolless. Jag undrar vad det ska bli av mig sen. Jag vet inte ens vad jag vill vidareutbilda mig till sen, och om jag orkar? Men det måste jag ju med tanke på vad jag går för linje.
Och jag har stått i bostadskö här i Gällivare i 1½ år. Inte för att jag tror att ja kommer att bo kvar här, men det kan vara bra att stå ifall nått händer så jag ändå blir här haha ;) I måndags ställde jag mig iaf i bostadskö i Gävle, så vem vet om jag kanske hamnar där om ett tag. Jag trivs i Gävle, men förmodligen skulle jag vilsa bort mig, lilla jag som kommer från ett samhälle med bara 20 000 invånare, inte ens det säkert. Annars tror jag typ att det blir Umeå eller Uppsala för mig, eller nått sånt. Det beror ju på vart man står i livet när man ska flytta hemifrån. Eller ja, kanske det blir så tidigt som till sommaren, det beror ju helt på vad hyresvärden säger om att jag har önskat lägenhet, får se om någon är ledig och om det blir att ta den. Men då flyttar jag ju bara ut genom en dörr och in genom en annan eftersom det är i samma hyreshus.

Och jag har skrivit lite CV ikväll, min samhällskunskapsuppgift. Känner mig så duktig och ambitiös. Sen om det är rätt upplägg och rätt skrivet osv, det tror jag ju inte men jag har i alla fall en bra början som kan få finslipas lite.
Nu ska jag sluta printa ner värdelösa ord här som förmodligen inte är ett dugg instressanta, om ett tag kryper jag ner under täcket och inväntar måndag vecka fyra. Tungt med skola.


Söndag och snart kommer söndagsångesten


Morgonen börjades med en promenad med mami + jyckar
 

Var kanske lite kallt ute? Mammas hår vart isigt
 

Min hund blev kanske lite isig hon med
 

Nova och Puma
 

Sen for jag och mami på Nyfiket och köpte hem varsin semla!

Mamma och jag tog som sagt en promenad imorse, dock bara på 45 minuter eftersom hon frös så mycket så hon velade vända om, men det var trots allt -18 grader ute men jag tyckte det var skönt, det bet lite i kinderna men. Sen köpte mamma semlor på Nyfiket och vi åkte hem.

Trots att det är söndag så har jag inte hunnit drabbats av nån söndagsångest, ännu.. Men jag tänkte ta tag i inlämningsuppgifterna till nästa vecka snart. Bland annat måste jag skriva ett cv och ett personligt brev, tror det ska vara klart på tisdag? I alla fall så måste jag leta upp en platsannons på ett jobb som jag ska låtsas söka. Fyfan vad tråkigt!
Nu ska jag strax börja ta tag i det där men först ska jag dra en runda på internet...


Och snart är helgen förbi och över


Min hund i stugan förra hösten, jag längtar efter snöfri mark!

Snart ska jag gå och sova trooor jag, kan ju bli ändrade planer för det är ju inge ovanligt, men imorgon ringer iaf mamma och väcker mig klockan tio för vi ska ut och promenera klockan elva med hundarna. Jag har satt kamerabatteriet på laddning för kameran är död så jag tänkte ta med den med ut imorgon, har fan inte fotat nått sen herr C var här!

Idag har jag sovit till klockan ett, sen har jag inte gjort nå vettigt alls av dagen. Var över till mamma en sväng och hon bjöd på nybakt tigerkaka, mums! Jag färgade ögonfransarna och ögonbrynen.. Fast jag fattar inte att färgen inte fäster på mina ögonfransar fast den är svart, det är inte alls mkt som fäster trots att jag sitter en timme med de på. Ögonbrynen brukar jag färga i omgångar för jag vill inte ha dom för mörka tills jag ska färga håret igen.
Igår valde jag bort krogen (till Michaelas besvikelse? ;) så istället vart det Let's dance, vin och ost och kex. Men jag tyckte det var trevligt det med. Jag tror jag la mig vid halv fyra nån gång, så det var inte så konstigt att jag sov så länge..

Idag har jag suttit och tittat på gamla bilder. Jag längtar nå kopiöst efter sommaren och jag vill åka utomlands! Jag vill till Spanien eller Grekland. Egentligen vill jag helst åka till Thailand men det är så långt bort och allt verkar så creepy där, haha.. Och jag saknar London också, hittade lite bilder därifrån.


Jag och min bror utanför Buckingham Palace (-08)
 

Nicolas Cage och lilla jag på vaxkabinetten
 

Jag och pappa på London Heathrow Airport,
Europas mest trafikerade och tredje största flygplats :)


Jag kan inte fatta vilken knäpp vecka det har varit, verkligen allt har varit åt helvete. Jag hoppas att nästa vecka blir bättre, fast jag är inte alls taggad för skola för jag har iaf ett prov, ett läxförhör, en redovisning och en eller kanske till och med två inlämningar att göra. Veckorna efter nästa vecka är jag iaf sysselsatt minst två gånger i veckan enda fram till sportlovet, positivt där i alla fall.

Jag skriver inte så mycket vettigt nu för tiden men ni får väl stå ut, jag ska på lite äventyr här framöver och kameran brukar faktiskt få följa med då! :)


Det är inte rättvist



Det är bara inte det.

-



Jag saknar sommaren -08 och sommarjobbet -09 med den här tjejen!


Pull the trigger

Imorse när jag vaknade så var jag glad, på riktigt liksom, för första gången på hela veckan. Inte bara för att jag kunde ligga kvar i sängen till tjugo över sju för att jag skulle åka med Sara istället för att ta bussen (den går halv åtta), och inte heller för att det var torsdag för torsdagar är veckans jobbigaste skoldag. Jag var bara glad helt enkelt.
 


 

Killertorsdagen var lätt, för på samhällsen var syon och surrade om val till trean och vi slapp 80 minuter av dagens 160 minuter med Kjell för vi bytte ut naturkunskapen mot en extrainsatt mattelektion och det behöver jag för vi har prov på måndag och jag är körd i matte B. Sen hade vi geografi med Kjell, lunch, spanska och vi fick sluta 20 min tidigare, sen tog vi närvaro på engelskan och stack hem. Killertorsdagen var inte så jävla mördande idag.

Snart ska jag springa över till mamma och sno en frukt för pappa hade ingen och jag tror hon ska ha nå. Men jag har ingen lust att sova över huvudtaget idag för jag har sovit på eftermiddagen. Jag har lust att gå ut och promenera, kanske jag gör det. Måste kolla om det är kallt ute.


I love you like a fat kid loves a cookie


Innan jag går och lägger mig

Det känns bra nu.
Godnatt

* * * * * * * * * * *
 

( Kul förresten att David säger att hela energigymnasiet säger att jag skämde ut mig i lördags? Okej, det där med bröstmjölken och alkoholen det står jag för, för det var det faktiskt jag som kom på, men typen i rutig skjorta och resten vet jag inte vart dom fått skiten ifrån. Och less blir jag, för det är inte ens i närheten av sant. Jag hade förstått om det var den andra, men inte rutiga skjortan-typen. Vet inte ens vem rutiga skjortan-typen var, inte ens när jag frågade heller. Jösses, sista gången jag var ut med det sällskapet om det ska hittas på sånt där strunt, det är ändå bara jag som får skämmas för nått jag inte ens gjort. )


Snart är det godnatt

Ikväll ska jag komma tidigt i säng, därför ska jag borsta tänderna, slänga på mig min mans t-shirt och sen hoppa i sängen direkt efter att jag bloggat klart. Hoppas att det går som tänkt haha. Jag har ändå blivit rätt bra på att lägga mig i tid, brukar alltid försöka ligga i sängen innan klockan är tolv när jag har skola dagen efter. Till ett, halv två kan jag vara vaken ibland om jag har svårt att sova men jag förstår inte hur jag förut, under högstadietiden, kunde sitta vaken till mellan tre och fem på morgonen och sedan kliva upp klockan sju :o

Idag skulle egentligen jag och Linnea ha våffeldate, hon har nämligen äääntligen fått ett våffeljärn i julklapp och jag blev väldigt glad! Sen skulle jag sova över där också, men Linnea är sjuk så hon är kvar i byn så vi får skjuta upp våra planer, förmodligen till nästa vecka kanske? Vi har inte bestämt något.
Jag, Sara och Palle skulle se film idag men jag började må dåligt, huvudvärken vill aldrig släppa men å andra sidan vet jag ju i alla fall vad den beror på. Dags att rycka upp sig så man börjar må lite bättre, men ikväll ser jag litet ljus i tunneln i alla fall, så det kanske blir bättre mot slutet av veckan.

Jag vill åka till Luleå, typ andra veckan i februari tänkte jag. Jag måste bara få med mig rese- och shoppingsällskap. Förhoppningsvis joinar Linnea om hon har råd och orkar, annars får jag dra med mig nån annan. Skönt att komma bort från hålan för en dag för det första, sen skadar det ju inte att utöka garderoben lite, jag som alltid gnäller om att jag inte har några kläder fastän jag har två feta garderober, dock klädlösa som jag ofta säger ;)

 
Och nu bad min pojkvän mig att logga in på msn så nånting säger mig att jag inte tror att jag lägger mig när jag hade tänkt, hehe...


Skitdag, skitvecka, skit...allt

Igår var en såndär dag då jag bara ville dö. Så förstörd som jag var igår har jag inte varit på länge. Igår var en sån där dag då allt känns hopplöst, då allt känns hjälplöst. Idag är det inte bra, men det är bättre. Jag hade planer för idag men Linnea är sjuk så jag antar att det blir tidig kväll istället, eller nått liknande. Allt för att slippa dö-tid som går åt till att sitta och fundera. Här framöver tänker jag jobba på att rycka upp mig.


Inte så dum som ni tror

Ni tror förmodligen att jag är helt blåst, att "någon" går bakom ryggen på mig och att jag inte vet nånting, men ni vet inte att jag vet sanningen – att jag vet vad som hände. Det är bara det att jag äger förmågan att förlåta folk för deras misstag, det är därför jag stannar kvar trots att jag vet.


Remember when you told me how pain never lasts?

Jag har glömt bort hur det känns när allt är bra, för just nu är inget som det ska.
Allt är bara så jävla jobbigt just nu.


 
I'll take my heart and rip my feelings out 
before they make me doubt
(but maybe it's just too late already?)


Olika dialekter

Igår när vi var ut var det en kille som frågade mig vart jag kom ifrån. Jag sa att jag var från Gällivare och bodde mitt i stan, då sa han att det lät som att jag kom söderut ifrån. Jag vet att sen jag träffade Christoffer så har jag ändrat på dialekten lite och säger vissa ord som jag inte gjort förut, men det blir ju lätt så. Pappa säger att jag är en sån som byter dialekt så fort jag kommer nedanför Stockholm (han glömde nog att Gävle ligger ovanför Stockholm).
 
I början tyckte jag att Christoffer hade typ annorlunda men ganska skön dialekt, fast nu är jag ju så van vid hans röst så jag tänker inte på det längre, den låter som vanligt för mig nu. När jag är i Gävle så har jag en dialekt och när jag är hemma har jag en annan helt enkelt. En gång ringde jag till Michaela från Christoffers mobil när jag var där nere och hon hörde typ inte att det var jag för jag hade annan dialekt ;) Och jag har börjat säga "ögena" istället för "ögonen" för det gör vissa där nere. Vet inte varför jag har börjat med det men jag säger så iaf. Jag säger också typ "e dä" istället för "är de(t)" haha. Sen säger jag "lär" också (istället för borde, ska, måste, osv.) och det har jag aldrig gjort förut.
 
Tycker bara de är lite kul att jag ändrar dialekten såpass mycket att folk lägger märket till det, för jag själv tänker inte alls på att jag gör det.
 


Gårdagens utgång

Nu har jag varit vaken en timme, därmed förstört söndagen för att jag sovit så länge :) Idag ska jag orka att göra nå instuderingsfrågor till svenskaprov som vi har på tisdag och så ska jag börja på hemprovet i NK tänkte jag för det ska lämnas in på onsdag. Känner på mig redan nu att jag kommer misslyckas och hitta på nått annat istället.

Igår var det som sagt utgång, David hade 18 årspartaj och jag var inte så taggad och trodde det skulle bli en tidig kväll, men inte då. Tror jag var hemma vid halv fyra nångång. Var tjockt med folk i lokalen ett tag. Micka skjutsade dit mig, Linnea, Pernilla och Alexandra vid åttatiden, sen fick stackars Michaela vara chaufför resten av kvällen ;) Jag är blåslagen och mörbultad, vet inte varför jag alltid ska bli det? Hade hur som helst kul, lämnade lokalen vid halv tre skulle jag tro? Då drog jag, Jens, PJ, Simon och Robin till 33:an och efter att dom fått i sig lite pizza skjutsade Micka hem Jens och PJ innan hon släppte av mig.
 




Det här ska föreställa en rubrik

Igårkväll var jag med Michaela, vi tittade på teve hos mig sen var vi runt och drog raggen lite, eller ja ett tag, innan vi åkte hem till henne och sov och då var klockan två. Imorse vaknade vi upp innan tio för Micka skulle göra ärende åt mig och jag skulle rasta mina två odågor.
 


 

Nu är jag hemma och gör ingenting, helst vill jag gå och sova ett tag. Jag ska nog gå och plocka fram kläderna jag tänkte ha ikväll för det är utgång som gäller, sen måste jag springa till pappa och hämta skorna jag ska ha. Och efter det ska jag fördriva tiden, kanske med en promenad :)


Idag är det fredag

Första skolveckan är gjord. 6 veckor kvar till lov tror jag? Imorse hade jag sån jävla huvudvärk så jag skippade historian, sov längre och åkte sen till skolan och gjorde bort bilden. Lite svårt att veta vad/hur man ska göra bara när vi aldrig har nån lärare där. Och det suger att det är vårterminen också, för när jag valde bilden stod det att det var en 100 poängskurs och bara höstterminen, så det var typ därför jag valde det. Men man borde förstått att dom skrivit fel eftersom 100 poängskurser alltid är minst två terminer ju.


 

Rastade hundar när jag kom hem, sen gick jag och la mig för jag hade fortfarande huvudvärk och så vaknade jag vid tretiden. Nåja, nu ska jag äta och sen hoppa i duschen innan jag tar tag i mina planer för kvällen.


Det var inte planerat



I didn't come here to hunt tonight
(but I can't stop)


Bilder nyår och framåt

(Nyaste bilderna är först..)
Några bilder från nyår och framåt, men ides inte ta med några från när jag fyllde år :)







Första dagen - check!


Min hund har en rätt skön sovstil med nosen...

Ja då var första skoldagen förbi. Det var inte så jävla jobbigt men inte heller att föredra. Längtar inte efter alla killertorsdagar. Egentligen har jag ingenting att skriva men jag kan väl skriva ändå.

Igår var jag på stan och plockade med mig två par nya jeans hem, brabra. Eftersom alla mina jeans har försvunnit en och en hade jag bara ett par att använda (eller ja egentligen har jag två men vill bara ha nå skor med hög klack till dom andra) men det var iaf bra med två par nya för nu slipper jag gå med mjukisbyxor fem dagar i veckan ;) Fast det är fan så mycket skönare att gå i det, hade kunnat ha det hela tiden men det känns lite väl slitet haha.

Igårkväll gick jag och la mig typ halv tolv, hade varit jättetrött hela dagen men sen när jag la mig blev jag hur pigg som helst! Låg och skrev lite sms men var klarvaken fast somnade till slut, sen vaknade jag klockan fyra och var jättepigg men var tvungen att somna om och när klockan ringde vid halv sju så var jag också helt pigg, vad hände? :o Låg kvar i sängen till kvart i sju bara för att, men kan inte förstå att jag var så pigg jag som alltid försover mig och snoozar en timme.

Nu ska jag vänta på middag och sen ska jag hoppa i duschen!


Everyone I met has made me what I am today
and every choice I made has led me here today
and every time I see your face
I find my way


Ärlighet

Jag ska sluta vara så ärlig mot dig som jag alltid har varit,
för du gjorde så att min ärlighet straffade mig själv
& det vill jag aldrig vara med om igen
för det gjorde så jävla ont,
så fruktansvärt helvetiskt jävla ont

Jag gjorde det som jag trodde var bäst för oss båda,
jag berättade alltid sanningen
eftersom jag över huvudtaget inte ville ljuga för dig
för jag har lärt mig att ärlighet varar längst
(snälla, ta efter mig och inse det du med)

Jag har slutat vara så ärligt mot dig som jag alltid var
men ändå så vill jag att du ska veta
att det tar emot
att dra på sanningen
men
jag gör det för min egen skull
för jag vill aldrig någonsin bli så sårad igen
på grund av något som jag fick veta att jag själv har orsakat

Förlåt för att jag fick dig att göra något som du visste,
och själv kände, var fel,
i en situation som var lika fel den med
Det var mitt fel och jag vet om det nu
Trots att det tar emot så har jag förlåtit dig för det som hände
och jag vet att du har förlåtit mig med för att jag orsakade det
Vi glömmer det där nu


Smycken

Eftersom jag önskade mig mestadels smycken i julklapp och när jag fyllde år så har jag fyllt mina lådor med nya smycken nu, alltid lika kul när man ska ut eller när nått speciellt händer! :) Men såhär ser jag ut vanligtvis nu för tiden.


Vänster hand:
klocka som jag fick i julklapp av pappa,
silverkedja som jag fick i födelsedagspresent av Lina,
ringar som jag har fått av Christoffers mamma när vi var där för några månader sen
 

Höger hand:
silverkedja som jag fick av Christoffer -08,
guldkedja som jag fick av mamma när jag fyllde år,
norrbottens ring som Christoffer köpt i födelsedagspresent
 
Jag är kär i smycken, det finns nog inte mycket som är snyggare, varken på killar eller tjejer!


Jag älskar dig


Jag kommer att sakna dig, älskling


Dags för uppdatering

Nu var det ett tag sen, egentligen orkar jag inte blogga men jag har inget bättre för mig. Jag lyssnar på Russian roulette med Rihanna samtidigt som pojkarna sitter i vardagsrummet och spelar guitar hero låter det som. Jag sitter vid min brors dator eftersom mamma har kidnappat min då hennes har kolavippat. Därför har jag inte direkt några bilder att slänga upp med det finns lite på bilddagboken och resten hittas på facebook :) Eller ja, jag ska lägga upp dom på facebook när jag ids.

Gävle var bra. Gävle är alltid bra. Jag tycker om Gävle. Fast det var nå så inåt helvete kallt! Speciellt eftersom vi var på isracing två dagar = förfrusna tår x 2 :( Nyår var också bra. Dagen efter nyår var inte lika bra.
Tågresan hem sög, tur att herr C var med. Det låg ett offer och spydde på andra sidan gången, luktade utav helvete, han kalvade ur sig på sätet, sig själv och ja.. fyfan! Vi gnällde lite och Christoffer fixade så att konduktören låste upp en egen liggvagn åt oss, mycket bättre. Tåget var två timmar försenat hem, inte direkt ovanligt.
 


When you're body's had enough of me and I'm laying flat out on the floor
When you think I've loved you all I can, I'm gonna love you a little bit more

D u    g ö r    m i g    l y c k l i g .
 

På måndag fyllde jag 18. Det kändes ungefär som att jag skulle bli bortadopterad = kanske inte nått jag såg fram emot direkt. Men födelsedagen vart bra :D Eftersom det var en måndag kändes det inte så aktuellt att ha fest så jag hade tårtkalas, hade väl drygt 15-20 pers hemma i omgångar. Var stressad som fan och trodde aldrig att tårtorna skulle räcka med det var lugnt. På tisdag var det utgång som gällde, förfest i Malmberget sen skulle det bli krogen eftersom det var hela huset gungar men det blev inte riktigt som tänkt, så krogen får vänta tills en annan gång. Kul var det så länge det varade, men jag hade fullt upp med att ha ont i fötterna pga mina höga klackar, anklaga folk, halsa något olämpligt(?), ringa och tvinga dit folk utifrån byn (stackarna..), få damp och slå hål i något som jag inte borde gjort, bli blåslagen själv på något konstigt vis osv. Med andra ord, det spårade lite ;) Kvällen slutade som sagt inte som tänkt, men tack till er som försökte göra nått bra av den, ni vet vilka ni är!

Dom övriga dagarna har det varit lugnt, vi har varit hos Ante och Sophie nångång, igår klippte Sophie mig och Christoffer. För mig var det bara två centimeter av topparna men det var välbehövligt. Christoffer blev sminkad också, väldigt snyggt. Får bjussa på en bild av han sen när jag sitter vid min dator. Jag höll på att skratta ihjäl mig, han såg verkligen ut som en transvestit. En snygg sådan kanske? haha! Och lite andra bilder från de senaste veckorna borde nog också dyka upp så småningom. Nu ska jag dricka vin och titta när pojkarna spelar.


RSS 2.0