Ibland, men bara ibland, saknar jag litelitegrann att ha ljuuust hår

 

Synd att det ska slita så jävla mycket på håret att blondera hela tiden, fast jag tycker inte riktigt att jag passar i så ljust hår, bara ibland haha. Synd att jag inte behöll det lite längre bara, det var kanske lite onödigt att jag ens höll på att plåga det när jag färgade ljusbrunt nästan direkt tycker jag haha!


Uppgift: lära mig att steka plättar

Idag blev jag skrämd av en padda igen. Vi var ute på kvällsprommis med hunden för typ en timme sen, så luktar hon på en padda och den började hoppa så jag skrek till för jag var inte riktigt beredd på att det var en padda. Christoffer blev skitsur och sa att jag kommer göra min hund livrädd för paddor till slut :P Men dom ÄR faktiskt läskiga, och äckliga! Har börjat träffa på massa paddor senaste veckan, snart vaknar man väl av att man har en i sängen haha! Fyfan.

Idag skulle jag steka plättar för första gången i mitt liv. Gjorde en smet för 30 stycken plättar men har ingen aning om hur många vi fick. Både jag, Henke och Christoffer provade steka men det gick åt helvete. Jag fick verkligen damp för jag var så jävla hungrig, och så vart jag sur för Christoffer sa att han kunde steka plättar (men han kunde ju tydligen inte), och jag visste att jag inte kunde det redan från början. Vi kom överens om att det var stekpannans fel, för den står snett på plattan. Det är faktiskt sant haha. Till slut fick jag ett psykbryt och gjorde ungefär hundra som misslyckades och sen lyckades jag med EN! Var helt överlycklig så sen stekte jag en jävla massa haha :D Jag tror jag lärde mig faktiskt! Men när jag väl var klar med plättstekandet efter ungefär två timmar (var faktiskt svårt i början hehe) så var jag inte ens hungrig längre, kul.

Så jag har inte ätit nått på hela dagen, förutom en halv plätta. Lika bra har jag klarat mig för det, är inte ens hungrig. Nu ska jag titta lite på teve sen krypa ner under täcket med min knodd.


Svar på kommentar

Alexandra om Halebop vänner:

Visst var det till side ni skulle? när åker ni? :)
SVAR: Ja det är till Side vi ska, vi åker den 14 september så det är ett tag kvar än :)


Linnea om Halebop vänner:

Jag har ju halebop vänner och gratis sms men har ändå för mig att dom drog massa pengar när jag smsade :)

SVAR: Jag har läst olika, hoppades att det skulle vara gratis ;) Men det kostar säkert då, du var ju där nyligen. Det är väl gratis att skicka till hela världen i alla fall, men kanske inte från då. Får se till att fylla på mobilen innan man åker då så man har lite kontakt med omvärlden i alla fall :D


Halebop vänner

Jag googlade lite och hittade det här, undra om det är sant? I såna fall kommer jag kunna skicka sms när vi drar till Turkiet, skulle vara överlycklig då haha! :) Kommer dö om jag inte kan ha nån kontakt alls med dom här hemma när jag är där. Men får hoppas att det stämmer, sen om jag kan ta emot sms utan att det kostar nått är en helt annan femma, men jag får hoppas. Kanske inte största problemet när man är på semester, men alltid trevligt att kunna höra av sig hem :D


Paddorna förföljer mig?!

Ikväll blev jag skrämd av en jävla padda igen! Varför förföljer dom mig? Jag höll på att trampa på den och så hoppa den på min sko och bläää alltså, hoppade runt som ett cepe och skrek nånting som jag fick fram. Sen gick jag fort som fan in, så kommer Christoffer skyndandes efter mig och säger "inte visste jag att du var så duktig på att dansa stepdance!", jävla taskmört..


Måndag och inget annat

Idag, eller ja på eftermiddagen/kvällen, har vi varit i Vittersjö hos Christoffers pappa och grillat, tvättat bilen, badat hunden och lite sånt. Nu ska jag lägga mig i sängen och sno täcket av Christoffer för han har det sköna och det vill jag ha haha ;) Imorgon när C har slutat ska vi till Kerstin och äta middag.


Tvättning av bilen, för typ tredje gången sen han köpte den för två veckor sen ungefär haha


Nova och Christoffer tar det lungt i hammocken


Bad på G för vovvsi



Mitt och Christoffer drömhus

850 000 kr ute i Hamrångefjärden. Vi kollar alltid på det här huset när vi åker förbi, det är så jävla fint! Det har varit till salu länge och är helt perfekt och lagom litet. Vill haaaa! Varför är man inte vuxen och i husköpartankar? Hade lätt slagit till! Ljust och fint och stilrent, precis som jag vill ha. Spola fram tiden? Kanske dock inte riktigt vill bo ute i Hamrångefjärden, men med ett sånt hus kan det nog gå bra!


En del av huset (kök, toa, tvättstuga och hallen)

En del av gäststugan ute på gården

Bilderna är från hemnet.se


Händelserna i Norge

Det är så sjukt det som har hänt i Norge. Först bomben i Olso, bara det är.. ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Och skjutningen på ute på Utøya. Förstå vilken jävla mardröm att vara där? Det är som om det är taget ur en skräckfilm. Jag kan tänka mig vilken jävla skräck och panik människorna på de drabbade områdena måste ha haft. Jag får ont i magen av att bara tänka på det, Norge är så nära, och Oslo är bara 53 mil från Bergby (det är inte långt när man är norrlänning). Man tror inte att sånt här ska hända.



Hittade en som hade skrivit om sin upplevelse på ön och jag säger bara LÄS DEN! Kan ni inte norska så översätt på google translate, den var verkligen värd att läsa och ger en inblick av hur det ska ha känts att vara på ön. http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst

Eftersom både mormor och morfar är födda i Norge så har jag många släktingar där. Som tur är så har det inte drabbat någon av mina släktingar, men jag känner medlidande för de drabbade. Det är helt sjukt det som har hänt, helt ofattbart. Jag finner inga ord, men jag antar att man ska ta vara på livet och sina nära och kära så länge man lever. Man vet aldrig när det tar slut, eller på vilket sätt.


Paddan var bara en padda, ingen prins

Idag träffade jag och hunden en PADDA på kvällspromenaden. Jag höll seriöst på att skita på mig, fyfan vad rädd jag blev! Lärade såklart fota den, men jag var så rädd för att den skulle hoppa iväg när jag var så nära den. Som en gång när Christoffer bodde hemma hos sin pappa, så skulle vi hämta upp Jesper i Råhällan och det var alltid sjukt mycket paddor ute på nätterna så vi körde över typ hundra stycken eller nått, så fick jag för mig att gå ut och kolla på en skitstor som satt vid vägkanten. Så jag gick ut och hann typ inte komma nära förrän den började hoppa och jag blev livrädd och skrek och när jag skulle springa tillbaka till bilen så kom det hur många paddor som helst som hoppade och jag skrek som en stucken gris. Dom hoppade antagligen runt eftersom jag skrämde dom, men jag blev minst lika skrämd själv haha!


Sååå äcklig..! De blöta fläckarna är efter min hunds nos, undra om hon får vårtor på näsan nu? ;) Med andra ord vad det här bara en padda, ingen prins. För han fick sin puss av hunden och var lika ful ändå!

Usch vad jag tycker vissa djur är äckliga alltså! Så konstiga och oberäkneliga. Det var inte bara jag som vart rädd, utan min hund också! Hon slängde sig på mig i ett bakåtskutt, vi trodde båda att paddan var död. Eller ja, hon visste nog antagligen inte att det var ett levande djur. Hon vägrade gå nära den sen nå mer.

Är förvånad över att jag orkat hålla mig vaken tills nu! Är lite piggare än tidigare, men snart är det läggdags för mig också.


Kommer inte på nån rubrik

Sitter i soffan och känner mig allmänt halvdöd sådär. Christoffer sitter bredvid mig och sover, han satt vid datorn och helt plötsligt så sov han bara. Har tryckt in cheezballz i munnen på han och peta på han och hållt på men han vaknar inte. Men han har inte sovit på 30 timmar eller nått så han får väl sova då.

 
Sitter framför datorn och sover med huvudet hängandes och dregglar med öppen mun hahaha :P

Igår tror jag inte vi gjorde så mycket, förutom att vi var till Jonas en sväng och hälsa på. På kvällen åkte jag, Christoffer, Hägge och Leo till stan och snurrade. Var nå bilrace som vi kolla på, och polisen kom och en bil började brinna sen och då kom brandkåren och jaaa. Sen skjutsade vi en till Stigslund, han var asfull och kom egentligen från Stockholm och hade svårt att komma på vad han gjorde i Gävle haha. For hemåt vid tre, då åkte jag hem och sov men killarna körde nån mustang eller nått åt nån. C var hemma kl 17.00 och det förklarar väl varför han är trött.

Kollar repris av Solsidan, eller ja det slutar väl nu. Tror inte att det dröjer så länge innan jag hoppar i säng. Håller på att somna hit nästan.


Lång dag kanske?

Haha vilken fredagkväll. Christoffer har inte slutat jobba ännuuuuu! Saknar min lilla pojk. Men han är snart påväg hemåt. Vilken jävla övertid det vart för honom idag alltså.. Nåja, han får ju köra medans det är ljust i alla fall som jag vela, bara det att jag vela att han skulle köra hem innan det blev mörkt haha ;) Patric, Carro och Tomten ringde på dörren innan elva nån gång, sen gick jag över till Patric och var där till halv ett tror jag? Sen hem för jag och Tomten vela inte se på samma kanal som dom, sen efter ett tag (eler kanske typ direkt) så kom Martin förbi och vi tittade på en annan film och drack grogg. Nu har sällskapet alldeles just gått hem så jag ska skutta i duschen och försöka hålla mig vaken tills pojken kommer hem :) Vi får väl se om jag lyckas, men får ringa sen och höra vart han är.


Mår illaaaa

Jag mår inteee bra alltså. Migrän, illamående och hade tidigare hjärtklappning. Kul. Har ätit fyra alvedon så det ska förhoppningsvis hjälpa. Känns lite bättre i alla fall. Är hungrig, och sen dödligt sugen på cheezballz, skulle kunna döda för det. Tur att Christoffer får lön på måndag, vi är lite fattiga för tillfället så jag måste klara mig utan cheezballz tyvärr haha :D

Christoffer jobbar över och är tydligen inte klar ännu, så har ingen aning om när han kommer hem. Han jobbar i Hofors nu och det är 8 mil så han är väl hemma inatt nån gång. Hoppas i alla fall att han hinner komma hem innan det blir mörkt, antar att han är grymt trött efter att ha jobbat sen klockan sju imorse. Och hungrig lär han också vara.

Nu ska jag knäppa en cider i min ensamhet och laga mat så C kan äta när han kommer hem. Jag har bara käkat lunch idag så jag kanske äter lite jag med.


Blir nog bara att vara hemma ikväll när C kommer hem, tror inte han orkar med nå annat, men det gör inte mig nått för jag mår som sagt inte skitbra :)


Två år sedan precis just nu kl. 01:44



Even though everything has changed since then, I still love you the same.
Du kommer alltid att vara min knodd, du är bäst ♥


Lortgrisen från Bergby

Christoffer kom hem efter åtta idag och såg ut som en jävla lortgris alltså, de syns inte på bilderna hur jävla grisig han var. Hela han var fan svart! Fick hjälpa han i duschen och tvätta rent armarna med diskmedel och en disksvamp haha! Och hans hår var grått. Han åldrades visst i förtid. Synd att jag inte kunde fota utan blixt, då hade folk fatta hur skitig han var. Hårt utarbetad man, som han säger ;)


Hans t-shirt var turkos imorse och den hade inte en fläck på sig för jag brukar sova i den. Den är från pappas företag och trycket i bak är vitt men det syntes inte ens, han var så jävla skitig

Jag har så sjukt ont i knäna nu så fyfan. Christoffer frågade om jag åldrats i förtid, är stel som en gamling. Mina knän känns som banana skids, ni vet sånt där segt godis som man kan vrida och vända på hur mycket som helst utan att det går av? Jag har ju problem med knäna annars och det är inte bra att gå så långt i dåliga skor, men nu får man sota för det. Hoppas det går över till imorgon i alla fall, vill inte springa runt som en gammal tant i helgen :) Eller så får man väl bara blunda för att det gör så jävla ont.

Nu ska jag strax hoppa i säng, fyfan vad det ska bli skönt att sova!!


En promenad som blev längre än tänkt

Idag vaknade jag typ vid tolv för jag somnade typ fyra imorse haha.. Klockan ett gick jag och Anna ut med hundarna "en sväng". Vi hade inte tänkt gå jättelångt, men vi promenerade runt i skogen och gick sen efter några elledningar och vips så hamnade vi här:

 
Vid fabriken i Norrsundet!


Haha det kändes inte direkt kul, för det är 7 kilometer bilväg till Norrsundet och vi hade liksom gått och irrat omkring i skogen och gått längre än så för att komma dit. Ingen av oss hade skor för att gå så långt, men vi lärade ju som gå vägen hem också. Trodde seriöst aldrig att vi skulle komma fram, men efter nästan tre och en halv timme ute på promenad så var vi hemma! Att vi gått konstant känns också, det hade varit annat om man stannat nån gång på vägen men vi gick verkligen hela tiden.

Så efter en promenad på MINST 1,5 mil var man ju något mör i kroppen. Jag kan knappt gå haha, måste se förjävligt ut. Imorgon kommer väl träningsvärken antar jag ;) Väntar i alla fall på att min kära ska komma hem för han har jobbat över idag. Jag sa att han skulle få göra maten idag för att jag knappt orkar röra mig, men då visste vi inte att han skulle jobba över och jag är så sjukt hungrig nu så jag tar väl på mig det som vanligt.

Har bara vilat mig lite i soffan sen jag kom hem, trodde jag skulle somna direkt. Det ska bli sjukt skönt att få sova inatt :) Jag har inte ens orkat tvätta på våran tvätt-tid idag, så död var jag. Så jag måste ner lite senare och boka om tiden.


Sommarkväll

Idag var jag uppe i tid, men sen vid ett-tiden blev jag så jäkla trött så jag tänkte att jag skulle ta en powernap. Men så ställde jag tydligen ingen klocka så jag vaknade klockan fyra haha :( Sen lagade jag mat, men jag var lat och gjorde bara korv och makaroner hehe. Men gjorde stuvade makaroner så pluspoäng på det. Provade nån ny och jag var riktigt duktig för de smaka fan riktigt bra :) Mycket godare än de sättet jag gjort på tidigare. Sen så tog jag i alla fall en dusch och så innan jag, C, Henke, Max och Leo for in till stan på Sommarkväll. Och fyfan vad mycket folk det är alltså, jag är fortfarande inte van.

 

Vi kom till stan vid åtta tror jag, och lodade i alla fall runt där, och när E-type spelade så gick säkringen typ åtta gånger eller nått? Haha synd för dom som verkligen hade sett fram emot att lyssna, varenda låt vart ju avbruten typ. Kom hem till byn vid halv tolv, då tog vi en korv på sjuelvan men fyfan, det smakade inte bra. Tror jag slutat tyckt om korv igen. Jag tyckte inte om det förut, men sen började jag göra det men nu smakar det inte bra igen :P

Nu ska jag nog snart börja krypa till kojs, är lite trött faktiskt. Eller ganska mycket faktiskt. Får se om jag får nå plats i sängen också då haha.. Får alltid ligga slickad mot väggen, men är man van så ;)


Dags att snutta kudden

C kom hem typ halv åtta, han for till sin mamma och hälsade på efter jobbet. Vi drog in till stan vid åtta och handlade, sen var vi tillbaka vid tiotiden. Sen har vi bara myst lite och han sover nu sen en timme tillbaka. Är sjukt trött så ska borsta tänderna och sen också krypa ner under täcket. Fast i den här äckligt varma lägenheten behövs egentligen inget täcke, men jag klarar inte av att sova utan så. Fattar inte varför det ska vara så vidrigt varmt inomhus? Fönstret står ju öppet dygnet runt..


Tog en liten lur på midsommarafton, men här får man ju som aldrig sova ifred!

Näää, jag lär nog öppna det stora fönstret, med risk för att det flyger in massa äckliga kryp inatt. Men hellre det än att man vaknar helt jävla lökig tror jag?! Sjukt varmt att sova två när det redan är sånhär värme, vintern är lite mysigare :) Fast våran lägenhet verkar vara varmt året runt. Godnatt.


Äntligen fint väder igen

Det är typ helt galet varmt. Jag ska äta sen frukost (eller kanske lunch då?) till ett avsnitt av danska Paradise hotel, sen ska jag försöka ta mig på en långpromenad med hunden och hoppas att vi inte dör av värmeslag.

Klev upp så tidigt som tjugo i tio idag när Christoffer ringde och väckte mig. Vi hade båda glömt att han skulle på bouppteckning så han hade papper hemma och sa att jag skulle ta bussen till stan, för jag hade ju tänkt vara med. Men så gick bussen en minut efter att han ringde, och nästa först om en timme så då skulle jag komma försent. Så han åkte hem och hämtade papprena men jag följde inte med dit hur som helst, och det var nog lika bra det för det tog tydligen bara 20 minuter. Fattar inte det, förra gången när hans morfar dog så var vi där typ skitlänge? :o Fast det kanske inte finns så mycket att diskutera när det är ganska självklart hur det ska bli nu.

Kommer väl ut strax före tretiden på promenad, får se när jag är tillbaka med då ska jag vänta på att C kommer hem så skulle vi kanske åka in till stan och handla. Innan det ska jag kolla vad vi behöver, men det är i princip allt för kylskåpet är väldigt tomt. Mat för en vecka ska vi handla i alla fall.


Ny header



Fast den stannar nog inte länge, är redan lite less på hur det ser ut ;)


Gamla headers




Du får hjärtat att glömma bort sin refräng



Volim te celim svojim srcem


Det här är en rubrik

Fyhelvete vad rädd jag var när vi rastade hunden igår! ;b Det var vidrigt att gå runt i mörkret och titta sig omkring och lyssna. I ett fönster såg det ut som att det stod nån med ett finger runt nån list (vet inte hur jag ska förklara) och jag höll på att skita knäck. Och först dååå förstod Christoffer att jag verkligen inte klarar av att titta på skräckfilmer. Jag hoppas att han aldrig vill titta på några såna med mig nu när han vet hur jag blir ;) Haha jag är verkligen lättskrämd, det är inte att skämta om.. Men igår var en sådär lite halvspeciell dag som vi faktiskt kan komma ihåg för nostalgins skull (bara jag och C som vet), så jag lärade offra mig.


Myyyys i soffan igår för två gullrumpor när vi kollade på filmen, tyckte hunden var lite taskig som snodde Christoffer av mig när jag faktiskt var rädd :(

Just nu är jag och vovve ensam hemma. Christoffer är nånstans med Sebbe och Henke tror jag. Han skulle komma hem snart sa han, men han drog för typ två timmar sen. Den där pojken har verkligen inget tidsbegrepp, och plus på det så är han världens tidsoptimist. Verkligen en bra kombo. Tur att man är van :) Nu ska jag rota i skafferiet och se om det finns grejer så man kan slänga ihop nån kaka eller nått, i brist på annat.


Tjoflöjt i blåbärsskogen

Vi brummade iväg till Ockelbo och tränade lite med min vovve. Var sjukt varmt så vi blev rätt döda alla tre, för Christoffer tränade också med henne. Riktigt duktig han :) Sen handlade vi på Ica innan vi åkte hemåt. Hemma så matade vi hunden och åkte sen ut och hälsade på Leif. Vi åkte därifrån vid nio och direkt hemåt.

Frågade C om han vela stanna uppe och titta på Zodiac med mig, en thriller. Jag hatar verkligen thriller/skräckfilmer, fyfan. Vi bunkrade upp med lite gott och tittade på den. Men jag har sett Zodiac förut så jag visste på ett ungefär vad som hände, men kom typ inte ihåg nått alls när jag väl tittade på den. Och Christoffer har skrämt upp mig heeela tiden, så jag tände alla lysen och täckte för fönstrena hehe. Mes :(

Nu ska vi ut med hunden i mörkret. Jag har ont i magen, är seriöst rädd haha. Och Zodiac är inte ens någon sån där brutalt äcklig film. Åh, hatar såna där äckliga filmer, vet inte varför jag kollar på dom ens! Speciellt när man vet att det är baserat på verkliga händelser, usch. Kommer inte kunna sova inatt, fastän jag inte sover ensam. Jag vet att C somnar före mig, så jag får ligga vaken och lyssna på tystnaden. :o Jag klarar verkligen inte av att se skräckisar, jag tycker inte det är nå kul alls så min käre pojkvän får titta på skräckisar med sig själv eller någon annan, för jag ställer inte upp. Han har tjatat massor om att se The Mirror men jag kommer aldrig i hela världen ge mig. Skulle hellre dö än se den filmen. Hehe. Nu ska jag ta min pojkvän i handen och gå ut och rasta hunden. Scary.


Gårdagen i det stora hela

Igår skulle vi kliva upp i hyfsad tid, men jag tror vi la oss rätt sent på fredag, eller på lördagsmorgonen kanske man ska säga. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde i fredags, men vi åkte väl ett gäng till stan och sen snurrade vi där innan vi åkte tillbaka till byn och snurrade runt lite här har jag för mig.

Igår åkte vi iväg till Dalarna, till Dådran där Christoffers farfar och hans fru bor. Vi var dit och hälsade på och sen åkte vi hemåt. Det blev mat i bilen medans Henke tvättade den (haha) och sen hämtade vi upp Hägge också och så drog vi fyra iväg på äventyr.


Påväg till Dådran igår


Det är elva mil dit, skönt att åka bil en bit och se lite faktiskt :)


Första gången vovven var i Dalarna!


Gårdagskvällen kan sammanfattas med cruising i Hofors, åka runtrunt, polisen, glo på folk, åka till stan, glo på mer folk, fetknopp på motorhuven, gratis hamburgare serverad på bilen, en del sura miner, åka hem, sova. Kvällen vart väl helt okej men hade kunnat vara mycket bättre, men när vi kom hem säger Christoffer "visst har vi haft det trevligt ikväll? förutom det som hände" så ja, jag antar att det var bra ändå :) Huvudsaken var att pojkarna var nöjda och glada.


Christoffers nya bil :)

Nu ska vi iväg till Ockelbo en sväng. Sen vet jag inte vad som händer, den som lever får se.


Rubrik

Är lite smågrinig efter gårdagens funderingar och sånt, men men ska försöka fixa det där också. Bara att hålla tummarna, det hjälper inte att vara så jävla negativ. Men allt känns långt ifrån roligt.

Jaja, nu orkar jag inte ens vara grinig och negativ nå mer. Igår hämtade pojken upp mig efter jobbet i alla fall, jag hade tvättat och städat men det ser redan ut som skit fastän vi knappt varit hemma igår. Nåja, inte vara negativ var det ju ;) Vi åkte i alla fall till Henke och grillade med honom och Öberg. Sen blev det en sväng upp till Leif och visade nybilen och lite sånt.

Nu funderar jag på att hoppa i duschen eller nått innan jag rastar hunden. Det ösregnar ute så jag vet inte om jag ska pallra mig till Ica och köpa mjölk eller inte? Känns inte skitlockande om jag säger så, även om det är nära. Och jag som skulle fota bilen idag (det blev inte igår), men vädret sätter stopp. Nåja, bara det inte regnar i helgen så är jag nog nöjd antar jag.


Sa jag att jag älskade livet?

Fattig student is the shit? Jag är så less så jag vill spy. Hade visst en räkning hemma som jag inte visste om, hade bara råd att betala halva så mamma fick ta andra halvan. Skulle ju vara trevligt att ha lite pengar i fickan nån gång. Men äh, lugnt de har väl 40 kr i plånboken :)



Skulle ju vara fint om man kunde betala en tågbiljett hem, och köpa en viktig sak till min stackars hund med separationsångest. Jajaja, får vänta hundra år tills priserna stiger för min käre pojkvän är skyldig mig en slant så då ska jag väl ha råd med något åtminstone. Ge mig ett jävla jobb!! Hur svårt ska det behöva vara egentligen? Trodde tiden efter skolan skulle kännas bra, men det suger. Så jävla mycket problem, ihopskrapande av pengar, oro och uppgivelse.

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och tjura. HEJDÅ.


Nobody else could compare



Och utan tvekan så är du meningen i mitt liv
för meningen med livet är att vara meningen i någon annans liv


Nu har vi en bil igeeen!

Idag kan jag lova att min pojk var pigg när klockan ringde halv sex, han studsa upp ur sängen, väckte Martin (är rätt ofta det är ombytta roller annars) och fråga om han kunde åka med han, plus att han hann med att ge mig fotmassage innan han åkte haha! ;) Trevlig morgon kan man ju säga!

När busen kom hem efter jobbet gick vi och handlade majonäs, för igår när vi skulle handla det så köpte vi aaallt utom majonäs haha! Sen lagade jag mat, hoppade i duschen, Christoffer köpte en bil och vi drog in till stan på Sommarkväll, fast det vart sent med bilköpet så vi kom typ när det var slut så vi gick mest runt och glodde på folk.

Såå nu har vi alltså en bil, och fan vad skönt det känns redan! Ingen skrotbil den här gången, utan en riktigt fin en. Börjar bli Svensson-varning på oss nu säger Christoffer haha. Han ska tvätta den på jobbet imorgon så tänkte vi åka ut så jag får fota den imorgon så han får lite bilder på den :) Viktigt att lägga ut på internet och sånt för pojken ju ;) Jag har gottgjort han med lite massage och han sover som ett litet barn nu och jag äter popcorn i min ensamhet. Ska snart joina honom och sova, imorgon har jag tvättstuga och dessutom har jag tänkt städa.


Planeringsfreaket i mig är i farten

Nu har jag börjat planera! Och jag blir stressad av det, inte bra.. Det är mycket som ska fixas och planeras det som är kvar av sommaren. Synd att man är en fattig arbetslös student, men tur att det går att fixa än då till resorna i alla fall. Ska prata lite med herrn imorgon och se hur han vill göra. Fast han tycker inte om att planera, så vi får se hur det går ;)
 
Jag hade ju som även velat hinna tävla med min hund i Drängsmark och Luleå i augusti, och ja tid har jag ju men det är pengarna som fattas. Så vi får se hur det blir, men för hundens skull så ska jag tävla hur det än ska gå till :) Har bara varit på en tävling i år, det är fan skandal.. Hoppas hinna med tre till åtminstone, kanske fyra.

Nuuu ska jag lägga ner planerandet och krypa ner i sängen bredvid mitt lilla mungo som redan har sovit över fem timmar. Är han inte pigg imorgon efter att ha sovit över elva timmar så vet jag inte vad jag gör haha!


Åska och regn, och lite sol

Idag sov jag länge för det spöregnade när jag vaknade första gången, och andra gången så åskade det, och jag tycker inte om åska. När jag var liten och vi var i stugan så tog jag på mig gummistövlarna och sprang ut och satte mig i bilen för pappa sa alltid att blixten inte kan slå ner i gummi. Sen om det är sant eller om han bara sa så för att jag inte skulle vara rädd, det har jag ingen aning om :)

Christoffer kom hem vid femtiden och hoppade i duschen och sen åt vi. Vi skulle ner till Ica och handla men ta en powernap först. Han har sovit nu sen tio över sju.. Har frågat hundra gånger om vi ska ner och handla eller inte och om han ska ha nån matlåda imorgon, vi skulle nämligen handla till det. Han har sagt både ja och nej och jag orkar inte gnälla nå mer.
Ska se om det ligger nå i frysen annars får han vara utan om han inte fixar nått själv. Jag har tjatat mig grinig så jag gav upp. Han får sova för natten nu om han vill, lär få av han kläderna först bara för våran lägenhet är så äckligt varm så annars flyter vi nog båda bort inatt. Han är som en liten unge haha.. Nåja, nu får han då sova ut, han har inte sovit många timmar de senaste nätterna.


Trött kille! Typ såhär ser vi ut i håret nu ungefär, fast det är inte riktigt sådär gult i C's hår som det ser ut

Jag har ingeeen aning om vad jag ska göra nu? Ska nog börja med att äta lite jordgubbar och se om det är något bra på teve, annars slår jag nog på en film. Lite tråkigt att vara ensam heeela dagen och inte kunna göra ett skit när C kommer hem heller, men jag förstår att han är trött. Ska nog ta mig en långprommis med vovven på ett tag istället för nu lyser kvällssolen :)


eru dum ällä?







- "Dina föräldrar tappade dig i golvet när du var liten"

- "Det gör ingenting, att tappa något är en olycka.
Dina föräldrar släppte dig"







Tjockat och myst ikväll bara


Myskväll kanske?

Ost och kex, creme bonjour taco och vitlök, vitlöksklyftor till herrn (de är inte goda...), powercow, coca cola vanilla&cherry och alkoholfri cider till det eftersom 1. det är vardag imorgon och C jobbar, 2. det är bara jag som dricker vin och det är inte kul att dricka ensam.

Fick i alla fall bli lite gott idag på kvällskvisten. Inte för att vi ens har ätit hälften? Fyfan vad mätt man vart på det lilla man åt. Osten var helt okej, inte den jag var ute efter men Ica här sålde inte den så jag velade som tusan innan jag bestämde mig. Den andra är godare och jag föredrar den men den som vi köpte nu var god ändå.


Var nån som var trött och somnade på mig? Ser ni hans hår haha? Mitt är inte sådär mörkt som på bilden

Nu har vi nyss duschat och Christoffer ska väl lägga sig snart men jag blir nog uppe ett tag till skulle jag tro. Har bränt mig på EN axel i lördags, kul? Försökte verkligen tänka på hur jag satt så att jag skulle få lite färg överallt, men satt med en axel mot solen hela tiden tydligen. Skit också.


Hårfärgningshelg på Hertevägen

Nu var det ett litet tag sen jag skrev nått i alla fall.. Tänkte väl inte fylla i med hur mycket som helst men nått i alla fall! Fredagen kan sammanfattas med stan, äta kinamat, handla, färga håret. Christoffer vela ju så gärna bli blond och jag sa att vi skulle köpa slingfärg för han skulle ändå så slinga mitt hår men näää, han envisades med att blondera alltihopa. Jag gick med på det men förvarnade att det skulle bli kycklinggult. Det vart det. Haha. Mitt hår vart inte heller så lyckat men jag hade inte direkt förväntat mig det eftersom det var ganska mörkt, men färgen var anpassad för mörkt hår så jag vettetusan ;)


"Värsta dagen sen vi gifte oss.. Blir det inte skilsmässa idag så blir det fan aldrig det!!" som Christoffer sa haha. Alla hans kompisar säger att det låter som att vi är gifta när vi diskuterar, så vi säger väl så haha

Det hela slutade i alla fall med att Christoffer såg ut som Gurkan Gasi, och jag som våran gamla fisk Randige Ragge. Men nåja, fisken var ju rätt söt i alla fall. På lördag drog C på sig kepsen och jag slängde upp håret i en svans innan vi hämtade upp Henke och åkte till Skutskär för att träffa mina homies som var och tävlade. Sen handlade vi mer hårfärg innan vi åkte hemåt.

När vi kom hem tvingade Henke mig att färga hans hår svart, tog emot en del för han hade fan fint hår förut. Nu ser han ut som Elvis eller Ronny och Ragge. Sen fick jag lite färg i håret, vart "ljusblont" den här gången och så blonderade vi Christoffers hår igen.


När jag färgade Henkes hår, såg ut som att det skulle bli blåsvart från början haha..


Jag med gegga i håret (trodde fan det skulle bli brunt först!) och C med blondering hahha


Nu har Christoffer typ vitt hår med lite pissgula inslag ibland. Kan försvara mig med att säga att jag faktiskt aldrig ville att han skulle blondera håret, men vill han det så lär han ju haha.. Föredrar dock min pojk i brunt eller bara med slingor. Nu ser han ut som en turk med sina mörka ögonbryn, men han är väl söt för det.

Nu blir det en powernap i alla fall, har ätit mat så jag trodde jag var död ett tag haha. Slänger väl upp nå fina bilder av vårat reslutat sen då!


En liten uppdatering bara

Igår på kvällen var vi in till stan på Sommarkväll med Martin. Var helt okej, lite småkallt och ja, jag kan ju inte direkt påstå att jag känner nån där eller så haha ;) Men det är väl alltid kul att glo på lite folk.

Idag sov jag ut och sen gjorde jag inte så mycket innan herrn kom hem för jag hade sån jäkla huvudvärk. Vi var och handlade, han for och tränade, jag lagade mat och sen kom Sebbe och Hägge hit och skjutsade oss till Leif för vi skulle hämta bilen. Vi åkte hem därifrån efter tio och då kollade vi på Ondskan tills den slutade. Nu gör vi inte mycket klokt eller :)

Kom just på att jag skulle ringa upp min papi också men det glömde jag, så jag får göra det imorgon.


Svar på kommentar

Malin om Landskapsringar:

Hej! Vart köper du/din pojkvän dina ringar? och vad kostar dom? :) skiiit fina

SVAR: Hejsan! Tack så mycket, det är mina favoritringar :) Norrbottensringen har min pojkvän köpt på Åhlins i Gällivare, och Gästrikeringen köpte han på Hildebrands Guld i Gävle. De har legat i pris mellan ca 400-600 kronor i silver tror jag. Kan hända att de är dyrare/billigare nu. Vet inte vilken landskapsring du är ute efter, men gå in till en butik som säljer smycken och fråga om de säljer sin landskapsring. Säljer de inte dem själva så vet de nästan alltid vart de säljs. Hoppas du hittar ringen som du är ute efter! :)


Gästrikeringen till vänster och Norrbottensringen till höger


"Du ser ut som hunden på youtube"

Det är första gången Christoffer ser mig färga ögonbrynen nu, han frågade om jag verkligen skulle se ut såhär haha.. Och jag sa att min lillebror säger att jag ser ut som Hitler när jag färgar ögonbrynen, då säger C "men nu vet jag, du ser ju ut som den där hunden på youtube!" och jag visste direkt vilken han menade. Den är så jävla söt så jag dör haha!


Finns det någon likhet? Haha..

Nu ska jag tvätta bort färgen från ögonbrynen innan jag ser ut som den där hunden föralltid!


Det händer mycket här i krokarna

Som jag skrev i förra inlägget så kanske vi får låna Christoffers pappas bil i helgen, vi har nämligen ingen just nu. Eller ja, vi har en men den är inte körduglig. Christoffer köpte den för tre veckor sen - två dagar senare blev den stulen. Från parkeringen, medan jag var hemma dessutom. Veckan efter ringde polisen och de hade hittat den tre kilometer härifrån men dom som har snott den har kört helt slut på den. Jag började må illa när jag åkte i den, känns som att själva bilen inte sitter fast på däcken, det svajar nå så inåt helvete. Så den ska skrotas, och vi är alltså bil-lösa för tillfället.

Helgen efter att Christoffers bil blev stulen så hade något hoppat på grannens biltak så det bucklade inåt, och spridit flera liter blomjord över hela gården. Förra veckan hade någon repat sönder lacken på typ tak och motorhuv tror jag det var, på en bil på en gård bara några meter från våran lägenhet. I vintras blev Christoffers skoter stulen som han hade haft knappt en månad. Han har verkligen maximal otur med allt.

Jag kommer från ett litet samhälle med 20.000 invånare, till en liten by med ungefär 900 invånare och tycker det händer bra mycket mer här än vad det händer hemma. Jag är inte van vid att det är såhär mycket ståhej. Vad är Bergby för något ligist-ställe egentligen?


Det blev en städdag idag

Fan vad duktiga vi har varit nu på eftermiddagen! Har städat hela lägenheten, dammtorkat en hel del, dammat mattor osv. Dammsugat varenda jävla hårboll från hunden som legat på golvet och det är bara kvar att skura golven, och det ska vi göra nån gång framöver. Diskat har herrn också gjort, disken var inte nådig haha.. Men eftersom han inte har gjort nånting tidigare så har jag inte heller det, för det är inte så kul att städa när det ändå stökas ner direkt. Men nu ska vi hålla efter! :)

Har gjort min favoritmat också och jag lyckades faktiskt bra. Det var riktigt gott, C fick inte ens nån matlåda av det för vi åt upp allt haha! Så nu är man smällfet och mätt så det är nå sjukt åt det, eller i alla fall jag.

Vi har upptäckt att Euroshopper har typ världens godaste glassar? Som är billiga alltså. Är lite "allergisk" mot Euroshopper annars, gillar inte riktigt det för det inte är svenskt, men glass och choklad kan de faktiskt göra bra. Vi har köpt hur många glasspaket som helst senaste tiden för att det är så billigt, och för att på sommaren ska man äta glass såklart!



Ska ta en powernap nu och efter det ska jag belöna mig själv med en glass för att jag har hjälpt till att städa och sen för att jag har lagat mat. En powernap måste jag ha, annars dör jag av matkoma snart.

I helgen skulle vi nog få låna Leifs bil för vi skulle vara kattvakt då han ska till Finland. Så vi ska nog åka till Skutskär och kolla agilitytävlingar då. Synd att jag inte hann anmäla mig och vovven, hade varit kul att tävla såhär pass långt söderut. Har bara varit till Umeå som längst och tävla, och det är 50 mil härifrån. Ska även försöka ta en runda på stan, börjar bli dåligt med kläder nu när jag varit här ett tag, känns som att man har samma på sig hela tiden..


Nattliga planer och tankar idag igen

- Drömmer om flyttplaner, det är alltid kul!

- Planerar semestern för i år

- Funderar på när jag ska åka hem?

- Bestämt mig för att ta tag i något viktigt imorgon

- Planerar detox för mig och C, som vi bestämt oss för att försöka oss på

- Hur fan kan man vilja fria i Jerry Springers show?! Har kollat på tv11 tidigare och det står på nu, och någon friade nyss. "Klä av er" ropade publiken. Romantiskt? Haha näe.

Det är inte konstigt att jag inte sover ännu, var vaken 5.00-10.00 idag, sen sov jag 10.00-13.30 och jag är inte trött ännu. Men nu lägger jag mig och ställer klockan så att jag inte sover bort dagen. Jag är nästan lite peppad för att vara duktig imorgon, plus att jag ska prova på att laga min absoluta favoritmat! Hoppas den blir nästan lika god som när pappa gör den ♥


When I get that feeling



If you find a girl who's willing to go through hell just to be with you,
you really shouldn't take her for granted




Tvätta, rasta hund, tvätta, vara arg på torkrummet, tvätta mer, vika tvätt, laga mat, städa, handla. Det var väl dagen i sin helhet. Inte speciellt kul med andra ord, men sånt som behövs. Christoffer jobbade över och var hemma efter sju nån gång. Nu är han och lämnar två räkningar till sin fostermamma och när han kommer hem ska vi betala resten av räkningarna, sen ska jag hoppa i duschen och så slår jag nog på en film för C lär lägga sig och sova snart ändå så.


Ockelbo marknad osv osv

Har haft nå bloggfria dagar så nu blir det stoooruppdatering! Eller så inte. Men i fredags, alltså igår eller så i förrgår om man vill se det så, då åkte jag in till stan med Patric och vi var på Ikea och handlade sen på Willys innan vi for hem. Var på Ikea i två timmar haha! Sjukt var det tar tid när man går runt och kollar. Kom hem efter fem, lagade mat och sen kom herrn hem.

Meningen var att jag och vovven skulle träffa Lina och hennes hund lite senare på dagen. Vi tänkte låta dom bada och så skulle jag följa med till ladugården men det var konstigt väder, regnigt och mulet men varmt typ som det låg åska i luften så jag fick såklart huvudvärk -.- Så blev att vara hemma och ta det lugnt och kika på film med karln istället.



Vi kollade The town för tredje gången men den här gången hann vi faktiskt se klart den ;) Det var en bra film, bättre än jag förväntat mig då det inte direkt är en film som jag kanske skulle kunna tänka mig, men jag skulle faktiskt kunna se den igen. Filmen var typ nästan två timmar, och det blev direkt att sova efter den. Var något död..

Idag, alltså lördag, eller igår kan man ju också säga eftersom klockan är typ morgon, så vaknade vi rätt så sent. Lånade Christoffers pappas bil till Ockelbo för att gå på marknaden. Vi har ju som ingen fungerande bil nu eftersom nån stal den för två veckor sen och när polisen hittade den var den helt slut. Nåja, knallade på marknaden i två timmar och köpte hem lite skrot och sånt. Sen käkade vi innan vi hämtade C's pappa och körde han till Ockelbo.

 
Maaaaat på nå ställe i Ockelbo som jag inte vet vad det heter, men gott var det iaf :)

Vi hälsade på C's farmor när vi kört hans pappa och sen åkte vi hem en sväng igen. Sen hämta hans pappa vid ett-tiden, åka till stan och äta och så hemma nu för typ en halvtimme sen. Är lite trött, har varit igång hela dagen.

Nuuu ska jag äta allergitablett för att jag har klappat på valp idag så jag är som lite allergisk, tål ju inte hundar. Sen krypa ner i sängen och sova. Får se när herrn lägger sig, han är fullt upptagen vid datorn så det kan nog ta ett tag haha. Vart ju en jävla massa text nu trots allt!

 
Christoffers farmors hund Kita, och lille Knodden själv som tränar sitt med hunden fast den syns inte...


RSS 2.0