Måndag och tisdag

Igår jobbade jag 8-14 och när Christoffer kom hem efter jobbet så drog vi en sväng på stan. Jag, han och Jonte köpte en ny mobil till mamma, en tidig födelsedagspresent. Har planerat länge att köpa den men tänkte ge den i mars, men så när jag hade köpt den igår så visste jag att jag aldrig skulle kunna vänta en månad på att få ge bort den! Så lika att vi gav bort den direkt ;) Tror mamma blev väldigt förvånad, och det är hennes första touchtelefon så hon har lite å lära sig!

C köpte också en ny telefon, för att den han har fått av min pappa sjöng på sista refrängen. Men han köpte en billig, eftersom han har en trasig iphone redan som han ska lämna in, om det nu går eftersom den är över 2 år gammal.
 
 
Idag har jag tränat min lurviga hund, och sen jobbat kväll. Har betalat räkningarna nyss och det sved en del, med tanke på att vi inte bara har en lägenhet att betala utan två... Blä! Nåjaaa, sista gången nu då sen så slipper man det. Då är det bara internet en månad till och så nån elräkning förstås, men det blir förhoppningsvis inte så jättemånga kronor. Det är bara å räkna ner till nästa lön ;)

Vårkänslor

Idag har det typ varit plusgrader ute, det har droppat från taket å det är ju så härligt! Vi var på en prommis med vovven, hon var överlycklig. Snacka om överslag haha.. Vi har ätit fläskfilé, och burit ner allt i förrådet som ska vara där. Så har bara kartongen som skrivaren är i och sen en madrass i sovrummet som ska ner det. Och imorgon när jag slutar så tror jag att vi ska sätta upp lite grejor på väggarna kanske.

Är helt död efter att ha jobbat idag, vet inte hur jag kan vara så jäkla slut men det är jag. Det är barnhelg i helgen så det är som lite folk då. Nu ska jag hoppa i duschen en snabb sväng och sen ta det lite lugnt i soffan innan det blir läggdags. Hade varit rätt skönt med en ledig helg men det dröjer. Är ledig nästa helg iofs men ska tävla då så det blir ändå fullt ös. Ser framemot nån helg då man bara kan ligga hemma och dega ;)


Fredag idag

Idag var jag tillbaka på jobbet igen! Är inte helt kry men det funkar att jobba i alla fall. Har öppning i helgen men har bytt bort lördagsöppningen mot stängning. Känner mig inte jättesugen på det men ska få jobba extra på torsdag nästa vecka då också så då fick det gå an. Behöver dom timmarna eftersom jag var hemma i onsdags. Så bara att vara glad över det så man får en hyfsad lön nästa månad :) Kul förresten att man inte fått lönespecen idag när alla andra har fått det.... Vill ju veta vad jag får i lön, jobbigt att vänta till på måndag!

Jobbade då 8-16 idag och sen har väl inte så mycket hänt. Ska kolla klart Farmen och sen skutta i duschen, efter det ska jag nog ta tag i sovrummet och packa upp några av de få lådorna som är kvar :) Och funderar ännu vart i vardagsrummet jag ska ha skrivaren, svårt det där..


Har satt upp lite på väggen i köket idag! Och nu ligger jag i soffan och degar framför teven

Flytten av möblerna


Några bilder från när vi åkte ner och hämtade alla möbler i Gävle

Nycklarna lämnades in i lördags och så får man hoppas på att lägenheten går igenom besiktningen. På lördag hann vi även förbi Ikea i Sundsvall och handlade lite, plus att vi kollade ut en sängstomme som vi ska köpa. Har dock hittat en på Jysk som är 2000 kr billigare men vi måste bestämma oss först för vilken som är finast!

I tisdags jobbade jag kväll med svag feber och la mig direkt när jag kom hem. Sen vet jag inte om jag åkte på influensa eller vad det var, för hela dagen igår hade jag hög feber, hosta, ont i halsen och så sov jag bara. Har nog sovit 34 av 36 timmar, och de vakna timmarna har jag bara legat i sängen eller soffan. Så kunde med andra ord inte jobba igår, tur jag är ledig idag. Känner mig utvilad och rätt pigg men har ingen röst ibland riktigt, hoppas jag kan jobba imorgon. Eller jag tänker nog jobba ändå, jag måste.

Ska försöka ta det lugnt men har ju några lådor som måste packas upp.. Ska dock inte anstränga mig så mycket för vill verkligen jobba imorgon. Min lilla lillebror fyller år idag så ska dit och käka tårta senare, då är jag förhoppningsvis också lite piggare. En kopp te ska jag nog häva i mig, men lite halstabletter hade inte suttit fel. Synd att jag inte äger några.

Kaoset tar sig

Igår packade jag upp typ tjugo lådor och höll på hela dagen. Sen kom jag på att jag skulle på årsmöte, och innan det skulle vi rasta Puma så blev borta från halv sex till halv elva, för vi handlade efteråt också. Hade jag inte varit borta då så hade jag nog blivit helt klar i lägenheten. Nu har jag väl en åtta lådor att packa upp ungefär, av 40-45 stycken eller vad det kan ha varit. Rätt bra! Men så är jag ju en sån person som inte kan leva i ett flyttkaos, ska ha ordning och reda direkt.
 

Slänger upp tre bilder, tänkte vänta med att fota tills allt är klart! Fast vet att det är många som vill se redan nu.

Tänkte fixa det allra mesta innan det blir nå bilder, eller ja allt lär ju inte hinna bli klart för det är ju lite som fortfarande ska köpas, men det som vi har vill jag ha upp på väggen och sådär innan. Får väl se hur det blir med det, tog ju över ett år i gamla lägenheten men jag tänkte satsa på att vi sätter upp allt typ i helgen senast.

Är ju sjukt härligt väder ute idag, var en liten sväng med Nova men jag har ju ingen ro i kroppen när jag vet att jag har en massa att göra hemma, annars hade jag kunnat vara ute hela dagen. Ska duscha nu, sen laga mat och fortsätta packa upp innan jag ska jobba. Är allergisk nu men hoppas det blir bättre, är i alla fall inte så hemskt som det var sist då jag jobbade allergisk, haha det gör jag inte om!

Kaoset efter en flytt



Såhär ser det ut i köket fast tusen gånger värre i verkligheten (och det är lika i alla andra rum också), men nu tar jag kväll och satsar på en tidig morgon för att fixa så mycket jag bara orkar och hinner under dagen. Känns skönt att få lägga sig efter en helg på 200 mil och 29 timmar i en obekväm lastbil som dessutom drog hur mycket soppa som helst. Tänker aldrig mer flytta såhär långt igen, och om jag mot förmodan skulle göra det så säljer vi så mycket som möjligt och köper nytt sen. Tur att min kära pappa har ställt upp och hjälpt oss, annars hade det inte gått lika smidigt och bra! Och min mamma och lillebror hjälpte oss att bära in allt idag. Det gick väldigt smidigt, förutom min garderob, den måste jag skruva isär imorgon om den ska gå in i förrådet.

Mot Gävle




Jag kan också!


Vi har tyvärr inga vaser här ännu eftersom allt vi äger är kvar i Gävle, så man tager ju vad man haver ;)

Maten är i ugnen och jag väntar på att min karl ska komma hem från jobbet, han har haft nån utbildning idag så han blev lite senare än vanligt. Har köpt en blomma å lite gott åt han som han tycker om, för jag kan ju faktiskt också! Han slog ju på stort i förrgår när jag bara hade namnsdag så jag vela köpa nå jag med, annars brukar vi inte vara så noga med sånt där på alla hjärtans dag. Tycker inte att det är SÅ speciellt, eller alltså ja det behöver ju inte bara handla om att ge varandra saker :) Man kan ju visa uppskattning på andra sätt också.

Christoffer har träning idag och sen måste vi hämta kartonger som vi ska ha med oss imorgon. Sen blir det att vänta på att pappa ska höra av sig så man får se hur det blir imorgon, känns lite stressande att man inte vet men det blir nog bra i slutändan. Vill bara att det ska bli lördag eftermiddag eller nå sånt så vi kan börja köra upp alla grejer och veta att allt är med och att allt är klart där nere. Nu vill jag få i ordning här hemma :)

Småirriterad ikväll

Sju av sju pass avklarade! Nu blir det fem dagars ledighet, vad skönt det ska bli! Dock kommer jag ju att vara i farten typ hela tiden så kommer väl inte kännas som att man är ledig, men det ska väl funka ändå :) Känner mig sådär lagomt irriterad nu eftersom jag är så jäkla trött och sliten, sen så blev vi kvar typ en halvtimme extra på jobbet för det var stopp i avloppet i diskrummet så man får ju stå och skrapa vatten i tjugo minuter så det inte ska rinna ut över hela stället... Och det är fasen alltid stopp där.. Sen kom våran mongogranne när vi kom hem, så jag vände bara och gick tillbaka till Christoffer som var vid bilen ännu. Orkar inte träffa på den där grannen, i alla fall inte ensam.
 

Trött hund imorse! Och på den andra bilden är hon på balkongen och spanar
 
Nåjaaa, får jag bara sova lite så blir jag glad igen ;) Ska krypa ner i sängen och slå på kvällens avsnitt av Farmen innan jag lägger mig. Imorgon ska jag städa, vika kläder, rensa papper och göra nå ärenden, så det så.

Kommer hem från jobbet till det här

Och allt det bara för att jag har namnsdag idag.. Jag har världens bästa pojkvän!! ♥

Vi har fått vårat badkar


Idag fick vi se solen!

I söndags jobbade jag min tionde och sista dag på raken. På måndag var jag ledig, igår hade jag öppning och idag är jag ledig. Sen jobbar jag sju dagar på raken och efter det är det bara två dagar kvar tills det bär av mot Gävle för att hämta hem alla möbler :) Ska bli så kul att få hit allt! Samtidigt som det kommer att kännas konstigt att lämna alla där nere, för det känns ju mer "på riktigt" när man inte har något kvar där..
 
Idag hann vi ut en sväng i solen, det var inte så kallt heller så man fick lite vårkänslor. Längtar tills det är varmt nog att åka ut i skogen och grilla korv. Det har snöat kopiöst de senaste dagarna, jag hoppas att det avtar nu för jag vill ha vår! Fast det dröjer ju alldeles för länge..
 
 
Sen tänkte jag bara nämna några saker som är bra med att ha flyttat upp igen: I frysen ligger bullar och bröd som mormor har bakat, och i kylen finns det hemmagjord lingonsylt!! Som jag har saknat det.

Idag vill jag bara säga...

FUCK CANCER!
 
 
Min cancer-tröja har jag använt idag bara därför att cancer är så äckligt och förstör så mycket. Tänker på alla närstående ♥ Kommer att minnas Åsa som den glada människa hon var, och de gånger jag, Lina och hon var och tävlade. Aldrig kan man förstå varför det alltid är dom gladaste som måste gå... Vila i frid Åsa!

Tre bilder

Efter många om och men fick vi upp nya lampan i sovrummet. Har fått den av mammas kompis! :)

Våran nya vardagsrumsmatta


...och nya lampan i vardagsrummet

Inte så bra dag

Blev inte en jättebra dag idag, nä.. Vid tretiden skulle mamma iväg och hämta mat och sen tillbaka till mig och äta, så krockade hon precis i korsningen. Så jag sprang ut dit och kolla, som tur var så var det bara bilarna som blev skadade, men ändå. Jag vart ju också helt skakis, dessutom började vi båda jobba kl fyra så båda var ju stressade allt eftersom tiden gick. Gick i alla fall att köra bilen från platsen men den låter konstigt och är mosad i sidan.

Hade ju stressat och flyttat hela dagen och sen när det där också hände så var jag helt borta i kolan på jobbet. Gjorde fel massa gånger, funderade över helt konstiga saker, som typ varför samma burgare packades i olika lådor?! Ja typ kanske för att dom var olika storlekar, ganska självklart.. Det kopplade inte riktigt i järnkontoret, kände mig helt borta. Men efter lite mat och annat att tänka på så gick det bättre!

Fick äntligen sluta halv tio och då for Jonte och Johanna med och kollade in lägenheten. Sen ringde mamma och sa att Puma hade blivit attackerad av en annan lös hund helt oprovocerat, det var då mammas otursdag idag :( Jag är helt grötig i skallen så jag ska snart gå och lägga mig. Hoppas morgondagen blir en bättre dag! Måste bara hitta hundvakt när jag jobbar eftersom Christoffer är i Luleå imorgon.

Inflyttade

Kanske börjar bli dags för en liten uppdatering nu! Har jobbat varje dag sedan jag skrev sist, har tre pass kvar nu och då har jag jobbat tio dagar på raken. Skulle egentligen ha varit ledig onsdag, torsdag och även helgen, men jobbade/jobbar extra då. Fast jag klagar inte! Lite tråkigt att jobba kväll dock, men pengar är pengar :)

De senaste dagarna har vi shoppat en del till lägenheten. Igår köpte vi bland annat en ryamatta till vardagsrummet, där vi fick den 2000 kr billigare än ordinarie pris!! Det var bara att slå till direkt ;) Nu sitter jag i köket och ska snart fortsätta packa upp lite grejer innan det blir att åka och handla, laga mat och sedan dra sig mot jobbet. Känner mig som en riktig hacker som fick igång internet, och dessutom lyckades jag ändra både namnet på nätverket och lösenordet. Känner mig smart haha!
 

En dålig cambild på en del av köket, bara för att fylla ut med nått!

Känner att jag tänker bo här ett tag nu.. Detta blir femte gången på 16 månader som jag har flyttat. Nu får det räcka ;) Lite drygt bara att dom inte satt in badkaret ännu, vet inte när dom tänker göra det heller. Nåja, allt annat är ju klart i alla fall så man får vara glad över det! Nu vill jag bara ha våra möbler hit också.

RSS 2.0