vi älskar alla anonyma kommentarer

Postat av: Anonym

Även fast du inte tycker Johan Palm var bra finns det folk som tycker det, och jag håller med om att hon var riktigt galen. Men han består inte av skinn och ben bara, vill ni att alla ska va tjockisar or what?
2008-11-30 @ 21:15:00

Alltså, när uttryckte jag min åsikt om Johan Palm? :D Tyckte bara jämförelsen var klockren - skrovlig skrik-röst, skinn och ben jämfört med en grillad kyckling på Ica. Har inte sagt att Johan är varken bra eller dålig och inte heller att jag tycker att kommentaren passar in på han. Han har då kommit längre än vad jag nånsin skulle kunna komma i en sångkärriar, det är ett som är säkert. Vissa tycker att han är bra, vissa tycker att han är dålig. Min egna åsikt har jag inte ens uttryckt haha.



I alla fall, sak samma. Trevligt att min blogg blir läst iaf :)

icas grillade kycklingar

Okej, idag mår jag om möjligt ännu sämre än igår. Dock har jag lättare för att svälja men gäspa och sånt där gör ont. Och resten av kroppen har jag också ont i. Fan vad jag gnäller, men det är inte kul det här med att vara sjuk. Igår somnade jag halv fem. Jag la mig fyra timmar före, dvs halv ett. Men så låg jag och smsade med pojken min fram till vid halv fyra tror jag, så det var väl egentligen därför jag kvicknade till :)
Ingen skola för mig imorrn om jag fortsätter må såhär. Och verkligen ingen idrott på onsdag. Fan också, vi som ska ha bad och jag hade verkligen behövt vara med.

Läste alldeles nyss om kåvepenin, penicillinet jag äter. Det finns biverkningar som illamående (vilket jag har) som är hyfsat vanligt. Har läst vidare och det kan ge överkänslighetsreaktion med feber och/eller ledvärk. Det är förekommande men mindre vanligt och jag tror det är precis så det är för mig! :s Hujja, får se om det blir en till sväng till läkaren nu då..



Ingen missade väl den 12 åriga galna tjejen som fick komma upp på scenen och träffa Johan Palm i fredags? Hon hade tydligen svimmat backstage också! Shit säger jag bara. Dessutom hade hon sagt att han betyder mer för henne än någon annan. Mer än hennes vänner och till och med hennes familj. Haha, what? En av filmerna från när hon var backstage fick en ganska klockren kommentar av någon youtube-användare:
"Hur fan kan man vara galen i en skrovlig skrik-röst, skinn och ben? Det är som att vara kåt i en grillad höna från ica. "

paaaain

Halsen, käften, magen, ryggen, benen, huvudet, nacken. Jag har ont precis över-jävla-allt just nu. Jag mår rent ut sagt skit! Dumma halsfluss och penicillin. Jag sov till halv två idag, penicillinet gör mig trött. Och jag som annars alltid är så trött. Nu är jag helt enkelt onormalt trött. Och det känns inte alls bra, hur ska jag orka upp under veckan?

Sitter och funderar över om jag verkligen inte har några läxor över helgen. Känns ovanligt lugnt nu i helg. Men tur iaf, om jag inte har läxor, för det hade jag aldrig orkat med i det här tillståndet! Snart ska jag lägga mig i sängen, jag lär somna hit annars.


jag saknar söti <3

halsfluss is not the shit

Buhuuu, Pevvsan har fått halsfluss :(( Stackars mig! Nu ska jag käka penicillin i typ två veckor. Jag kräks på dom redan, tabletterna är fan enorma, hur har dom tänkt att man ska svälja såna?

Nåväl, var igår jag började känna av det och fick läkartid direkt idag. Så nu har jag missat svenskaredovisningen och provet i administration och layout för att jag vart hos läkaren. Men det gör inte mig något! Framtidens uppgift är alltså att inte smitta ner hela familjen och kompisskaran. Hos läkaren sa dom att mina halsmandlar såg ut som två körsbär, HAHA! Taskigt! Det visade iaf kraftigt utslag på halsfluss.


mina mumsiga tabletter ^^ not!
 
Igår köpte jag en julklapp till mami och idag har jag kollat upp en till pappa som jag ska beställa senare! Idag MÅSTE jag gå och kolla skor, hoppas att jag inte smittar ner alla på stan. Linnea skulle höra av sig när hon slutat.
Nu måste jag tydligen rasta hundarna, sen ska jag slänga mig på soffan och vila.

meeeen hojja

Imorse när jag vaknade sprängde huvudvärken mitt huvud itu kändes det som, ungefär. Så jag somnade om och skippade mattelektionen. For sedan till skolan och hade bild, sen en timmes hål och då började jag känna mig hungrig men det brydde jag mig ju såklart inte om.
Vidare iväg till idrotten och på uppvärmningen började jag kallsvettas och det gör man då verkligen inte under ett idrottspass. Sen kände jag mig yr så det var bara att lägga mig ner på golvet och slänga upp benen på en plint. Idrottsläraren frågade om jag hade diabetes eller nått men det har jag ju inte, bara problem med lågt blodsocker. Nu har jag dock inte haft det på länge så jag blev förvånad över att det slog till sådär igen. Men det är inte så konstigt när jag inte hade ätit på länge.
Jag låg där ett bra tag, mådde ungefär som jag såg ut (= hemsk haha!) och jag missade hinderbanan som dom gjorde. Sur var jag också för jag ville vara med. En normal puls ska ligga på kring 60-90 slag i minuten (i vila) tror jag det är, min puls låg uppe i nästan 130 när jag vilade! Var inte ens ansträngd men pulsen var jättehög ändå. Så nej, jag mådde inte så bra ;) Min idrottslärare tyckte inte att jag skulle vara med då utan bara sitta och ta det lugnt. Så det fick jag göra under lektionen, men jag var med på nedvarvningen och avslappningen i slutet iaf.
Blev bättre sen när jag kom hem och åt lite. Fick nån yoghurt av Johanna på gympan så jag fick tillbaka färgen i ansiktet också.

Jag ska hoppa in i duschen, kom hem typ nyss.. Sen ska jag äta, plugga historia och sen upp till Malmberget!

keep falling faster

after all that we've been through

I know you feel like this world has turned it's back on you

but please understand that it hurts me too

And I'm not pointing my finger at you,
no, I'm not pointing my finger at you - I'm on your side

and please just tell me, when you gave up on me,
did you ever think about the things that made you hold on before?


I really needed you. I've tried but you gave me no respons so I guess you made this the end of the two of us, I don't know. I just want to know, did it mean anything to you?
Because it meant a lot to me.

tonight bby

Just ikväll känns det som att jag skulle kunna gå barfota enda ner till Gävle
( bara för att få sova vid din sida inatt )

it's just not lovely

Varför är jag alltid så förbannat jävla pissed off på måndagar nu för tiden?! Skoldagen gick dock fort idag, tror aldrig att en måndag speedat på sådär! Helt plötsligt slutade vi liksom. Nå nå, ska ut med hunden nu, sen upp till Linnea.


helgen i ett fåtal bilder

  
 
  


vi taggar

Idag sov jag till typ efter tolv. Jäklar vad jag är knäckt under helgerna.. Skolveckorna tar död på mig. Well, ska proppa i mig lite yoghurt nu. Kvällen börjar hos Michaela där vi taggar fest haha ;) Fortsätter sedan vidare ut till fräschaste skogen och sen får vi faktiskt se vart den slutar för min del.

Haha, nu blev ni förvirrade eller?

far åt fanders med raketerna

Jag sitter här nu vid datorn med min emo-jycke. På nått konstigt sätt har hon, sen förra nyåret, blivit rädd för raketer. Så nu har dom skjutit massa i stan (det är World Cup i helgen) så hon har legat i mitt knä och gömt sig och klöst mig på armarna för att hon varit så nervig! Ser ut som att jag försökt cutta mig men misslyckats.. Skitsnyggt! Stackars strumphund :/


Hittade en text som passade så förbannat bra på hur jag känner inför den enda person som jag hatar här i världen. Att hata någon är ett väldigt starkt ord, en väldigt stark känsla, men med tanke på det han gjort mot oss och den smärta han förorsakat så kan jag inte annat än hata honom för det. Det finns något bra i alla människor, men han har så jävla dåliga sidor så det är inte ens sant.

I did my best to please you but my best was never good enough
Somehow you were only able to see all that I'm not
And now you show no regrets about all the things you said or done
I have failed you but believe me, you failed me too


fredag hela veckan

Sen sist då.. På onsdag eftermiddag spenderades kvällen på elevhemmet. Grabbarna bjöd på te, spelade gitarr och vi såg Bonde söker fru där. Det var trevligt! Jag ska tvinga Christoffer att lära sig spela gitarr för det är mysigt med grabbar som kan det. Jag åkte buss hem sen på kvällen och igår tog jag typ bara det lugnt tror jag.

Var ute och övningskörde en sväng på kvällen, mamma är typ jättenervös när jag kör! Men hon börjar lugna ner sig nu för jag kör ju hyfsat iaf. Det gick jättebra hur som helst. Att jag sen var på skitdåligt humör tack vare jävla äckelskolan, ja det är en annan femma det.

Idag har jag inte gjort mycket, haft historia och svenska och sitter nu på ind.valet. Tror jag aldrig haft så tråkigt på det.. Linnea är i Luleå så det finns inte ens nån att prata med. Men hon ringde för ett litet tag sen och surrade iaf! :) Jag slutar på en timme men ska kanske höra om jag kan gå om 20 minuter så jag kan ta snabb bussen till stan, annars ska jag gå om 50 minuter. Bläää..


Ikväll blir det nog att övningsköra igen, sen Idol och jag ska inte alls göra nått vettigt faktiskt. Imorgon taggas det till lite stipendiefest, hehe.


a bright star

 




             
walking tall or standing still does not
really matter when you're not here






 

vi suger vad vi kommer åt

Linje 1 mot Malmberget

E: ...men Linnea, du har för höga krav!
L: Vadå, killen jag blir tillsammans med ska jag gifta mig med!
E: Jag får suga snus-saliv och jag gnäller inte.
L: Vadå, bara du får suga så är du ju nöjd!

Vad ska folk tro egentligen?! Linnea är bra jäkla tokig i sina fantasier ;) Och nej, det påståendet hon klämde fram är inte sant :o Inte för mig iaf, möjligtvis för henne...


en lektion idag

Imorse blev jag väckt 6.50 av Linnea. 10 minuter senare var jag ute och rastade hunden och mötte upp Linnea på gården. Vi gick upp, jag åt frukost och sådär. Sen gick vi iväg till tandläkaren. Jag hade tid 7.50 och jag var äckligt nervös. Jag har ju tandläkarskräck så Linnea följde med som moraliskt stöd ;) Det kändes bra att hon var med för jag var inte lika nervös som jag brukar vara annars, brukar sitta och hacka tänder och vara okontaktbar. Gick hur som helst bra där borta, inga hål här inte!
Tack Linnea för att du följde med trots att du var ledig och hade kunnat sova. Du är bäst!


i dödens klor ;o
 

Vi gick hem till mig, insåg att vi borde ta en buss som gick om 4 minuter.. Vi sprang - och vi hann fan! Haha fattar inte hur. Åkte iaf till Hedskolan och lodade litegrann, jag och Linnea kan inte släppa den skolan. Gymnasiet är värdelöst om man jämför med Heden! Jag, Linnea och Sara åkte sen tillbaka till stan, vi tjockade i oss mat på MD's innan jag och Linnea tog bussen till Malmberget.
Hemma hos henne la jag mig i sängen under filten och hon satte igång och städade. Kvart i tolv var jag påväg på bildlektion och när jag kom dit så fanns det en lapp på dörren, läraren var sjuk. Jahapp, två timmars håltimme nu då.. Gick tillbaka till Linnea och la mig under filten igen när hon fortsatte städa och vara duktig!
Sen gick jag till gympan, vi hade stepptest. Det gick dåligt och jag fick så jävla ont i högra knäet när vi steppade :s Och sen är förkylningen långt ifrån borta från kroppen så det beror nog delvis på det.
Tillbaka till Linnea efter idrotten, råkade väcka henne som sov så gott.. Sorry! Mami hämtade därifrån och här sitter jag nu..

På en timme ska jag försöka hinna med bussen upp till Malmberget, annars tar jag den som går kvart över sex. Jag och Linnea ska till elevhemmet och hälsa på grabbarna, sen till Linnea och se Bonde söker fru som vanligt! :)
Nu ska jag äta mat.

tisdag idag

I måndags fick jag höra att jag är en pladderkvarn (alltså med andra ord; när jag öppnar käften slutar jag aldrig) och dessutom gnällde David lite på bussen om att jag snackade i ett. Men man har faktiskt grejer att prata om efter helgen, eller hur Linnea?! ;) Och igår fick jag höra att jag pratar jäkligt fort. Haha jösses vad jag måste prata mycket och fort..?

Idag var det en sjukligt seg skoldag. Jag och Lisa Ä har suttit och räknat ner minuterna hela tiden. Vi gjorde klart vårt arbete på matten förresten och det känns skönt! Men spanskan och engelskan tyckte vi var extreemt långtråkigt..
När jag kom hem fyllde jag på Christoffers telefon, åt middag och for sen iväg och promenerade med Michaela, trevligt och skönt att komma ut! Nu sitter jag här och latar, vet inte vad jag ska göra. Borde ta tag i lite av pluggandet iaf.

Trött är jag också, kanske sover ett tag. Eller så försöker jag gå och lägga mig i tid idag istället. Linnea kommer hit vid sju imorgon på morgonen :o

Hade telefonen avstängd ett bra tag igår också, var sååå less på allt folk. Idag har jag också haft den avstängd. Borde börja ha det oftare. Less, less, less :s Sen när blev Evelina less på sin mobil?

en bättre dag

Om cirkus 5 minuter ska jag knalla iväg till bussen. Mattelektionerna på morgonen är alltid skitjobbiga. Men idag ska jag jobba på bra eftersom jag inte går på mattelektionen imorrn då jag ska till tandläkaren och hela kittet.

Igår var jag väldigt, väldigt sur och less på allt och önskade att ungefär hela jorden skulle dö. Jag tog med mig läxor och drog till Linnea. Hon tittade på teve och retades när jag var aggressiv och försökte göra läxor. Men jag fick ut mina mindre fantastiska aggressioner innan jag åkte hem. Och läxor gjorde jag också, en hel jävla massa matte! Brukar annars inte gå så bra för mig att räkna matte när jag är sur, men nu funkade det.
Hemma tittade jag på teve, skrattade åt min bror som ärvt min sjuka humor och sen ringde pööjken som alltid, på något finurligt sätt, lyckas få mig på bra humör. Oftast iaf. Men nu lyckades han som vanligt!

Nu ska jag mejla iväg en inlämning (för tredje gången i rad!!) och den är en sisådär 3 veckor försenad nu eller nått.. *morr* Sen ska jag fixa nya halebop till Christoffer och se om det blir några gratis sms! Mina är slut så nu ringer jag för typ 2 spänn i minuten och smsen kostar dom också! Måste fylla på telefonen idag..

fy i fanskap

Jadu, jag kan ju säga att det där sved en hel del i hjärtat. Tack sötnos, jag älskar dig också.



Vet du? Det kanske räcker för dig, men det räcker inte för mig.

How come it is so hard?
Do you like to see me broken?
 

det är inte lätt när det är svårt

Man kan inte göra så mycket mer än att bara finnas till, finnas där. Och jag kommer aldrig att lämna din sida, oavsett vad som händer. Jag vill inte se dig olycklig men det är det jag tvingas göra just nu. Jag önskar bara att jag kunde vara hälften av den vän som du har varit för mig. Du hjälpte mig upp på benen igen när jag mådde som sämst, det var förra sommaren. Den sommaren är oförglömlig, den sommaren jag spenderade med dig. Jag grävde mig djupt, djupt ner i ett hål. Jag satt för mig själv men du ryckte upp mig och fick mig att inse att det finns så mycket att kämpa för, att det inte skulle ta slut ännu. Jag önskar att jag kunde få dig att se samma sak just nu. Glöm aldrig någonsin det jag har sagt åt dig, för det jag har sagt det har jag verkligen menat.

Det blir nog en till sömnlös natt, men vad gör det? Det är bara en till i raden av alla sömnlösa nätter som det har blivit där tankarna äter upp mig inifrån. Nu rinner tårarna, jag är så förbannat svag. Godnatt.

never alone

I waited for you today
but you didn't show - no no no
I needed you today
so where did you go?
You told me to call, said you'd be there
and though I haven't seen you
- are you still there?

I cried out with no reply
and I can't feel you by my side

So I'll hold tight to what I know
- you're here and I'm never alone
And though I cannot see you and I can't explain why
Such a deep, deep reassurance you've placed in my life

We cannot separate 'cause you're part of me
And though you're invisible I'll trust the unseen

I cried out with no reply and I can't feel you by my side
So I'll hold tight to what I know - you're here and I'm never alone

We cannot separate 'cause you're part of me
And though you're invisible I'll trust the unseen

I cried out with no reply and I can't feel you by my side
So I'll hold tight to what I know - you're here and I'm never alone

 

Den där låten träffar så förbannat rätt. Och det hugger i hjärtat varje gång.

@ linneas place

(Nu ser jag att Linnea våldade i min blogg igår, stackars den! ;) Men den verkar ha klarat sig trots allt! Och det var inte det minsta mysigt med bussen till Gällivare, hon har misstagit allt.. Men trevligt sällskap i telefon av henne iaf, då är det som vanligt!)

Sitter hemma hos Linnea, har varit här i 45 min nu. Väntar på att hon ska sluta kvart över elva och innan det ska jag hinna äta lunch. Är inte pepp på nudlar idag, och framförallt inte på individuellt val som gäller sedan.
När jag slutat blir det bussen till stan och sen direkt till resebyrån med pappa. Måste boka biljettterna och jag blir tokig om det är fullbokat! Hittade EN jävla sittplats igår efter att ha letat som en idiot, MEN så kunde jag inte boka den för jag har inte nog med pengar på kontot och kunde inte ta det på faktura när jag inte är myndig. Och pappa kan ju inte boka åt mig för jag åker ju på ungdomsbiljett. Fan. Men det ordnar sig!


sweetpotato - vi är snygga!


Igår var jag hos Linnea under kvällen. Vi skulle se skräckfilm men vi ballade ur (ovanligt!). Vi satt här och surrade och tokade oss innan vi gick till ishallen och kollade på hockeyträning en sväng. Sen var vi till David och han passade sin lillasyster Amanda. Robin var också där, han satt vid datorn. Sen åkte jag med bussen hem och kollade biljetter men så var det ju fullbokat alltihopa och fan vad jag surade. Var så jävla arg, låg vaken några timmar för jag kunde inte sova när jag var så sur, haha. Förresten så hade Linnea sperma i både öronen och munnen igår, ifall ni ville veta.. Det ni!

Klev upp 6.25 imorse och duschade, det var duktigt av mig! Sen var jag inte ens sen till bussen, var tidig till och med.

mohihih

Nu är jag här och våldgästar i sötiEvelinas blogg, hon hade glömt att logga ut ;) hihi. Pratar med henne i telefon nu, hon sitter på den mysiga bussen på väg till Gällivare. Vi har varit på ishallen och kollat på hockey :D

.. nu är hon framme så jag ska logga ut nu ;) hihi.

pösspöss

skola idag

Jajamänsan, idag var jag till skolan! Men jag är långt ifrån frisk. Vi hade idrott men jag satt bara och tittade på (fick givetvis närvaro ändå, annars hade jag inte orkat åka dit) och i början svettades jag när jag satt där och sen frös jag nå så inåt helvete så fick sitta med vinterjackan på mot slutet.
Väntade en halvtimme på bussen som alla andra onsdagar. Käkade middag och sov lite på soffan och sen ringde Michaela, vi for ut och promenerade. Och pratade såklart! En hel del. Det behövs inte sättas i några pengar i oss inte, nejfan, vi pratar ändå. För fullt! Vi gick en ganska bra bit också, det var skönt att komma ut och röra på sig. Sen åkte vi och handlade och Micka släppte av mig hemma.
Hon har köpt en ny bil! Det är en grön Passat. Igår kväll innan jag skulle sova så låg jag och tänkte på hennes gamla bil (och jag vet egentligen inte hur jag började tänka på den). Jag älskade den! Det var tråkigt att den skulle dö. Det var en himla bra bil. Jag saknar sätesvärmaren också. Mickas nya bil har ingen sätesvärmare. Det var synd..

När jag kom hem så gjorde jag absolut ingenting och sen har jag sett Bonde söker fru. Linnea - den svikaren - är i byn ikväll. Men det gör ingenting för vi ska umgås imorgon på eftermiddagen/kvällen. Imorgon när jag slutar ska jag ut och övningsköra, sen ska jag umgås med Michaela och sedan Linnea.

Vi var förresten på Dollar store för nån dag sen, jag, Linnea och Sara. Då ropade Linnea:
- Där är ju du Sara!
...medan hon pekade på en massa avfallspåsar. Så när vi gick för att kolla vad hon menade så garvade jag som fan. Sara är en avfallspåse, haha! Linneas humor :3

på bättringsvägen

Äntligen börjar jag piggna till! Nu är det endast en täppt näsa och halsont som besvärar mig, plus att jag är djävulskt torr i halsen så hostar som fan.

 
damn we are (not) so hot ;D

Fick veta att vi bara har en lektion imorrn så då ska jag pallra mig till skolan, går 13.45-15.05 och har idrott men jag ska inte vara med, ska bara sitta och titta på. Lär dräpa mig annars! Synd för idrottslektionerna är roliga även om jag oftast gruvar mig för dom. Men jag får ju närvaro ändå, även om jag inte är med. Annars hade jag inte orkat åka till skolan ens.
Men ska försöka kliva upp vid tio imorrn, har en del att göra. Sen tar jag bussen vid ett-tiden till skolan så jag hinner hämta alla dessa jävla grejer som måste göras nu när jag varit sjuk. Jag vet vad jag kommer ha att göra i helgen!

Och nu är vi i planerartagen och det känns så jävla bra så det finns inte :) Det här kommer bli toppen. Nedräkningen har startat till (nästan) säkrade datum.

sjukling nummer ett

Det var länge sen jag var såhär sjuk. Jag har äckligt ont i halsen, är snorig, har feber, ont i magen och ont i ryggen. Tror inte jag glömde nånting nu. Klockan 22.00 låg jag i sängen igår. Ett tag senare sov jag. Var helt knäckt. Jag sov till 02.30 och slog upp ögonen alldeles klarvaken. Ångrade att jag gick och la mig så tidigt men jag gick upp på toa och somnade direkt sen när jag la mig igen. Vaknade sedan ganska många gånger men tittade inte på klockan. Sen vaknade jag 6.20 då klockan vanligtvis ringer men jag hade flyttat fram den en timme idag för jag hade sovmorgon. Vaknade sedan vid 7.30 och klev upp, åt och så. Linnea ringde och bybussen var sen.
Hon skulle ha följt med mig till tandläkaren som stöd idag. Men eftersom jag är så sjuk så tyckte inte mamma att jag skulle gå till tandläkaren så jag ska dit nästa vecka istället. Linnea följ med? (a) Jag tänkte ändå gå på första lektionen och sen skulle jag och Linnea till Hedskolan och hälsa på innan vi skulle tillbaka till skolan och ha lektion, men då hade jag tänkt åka hem istället. Men så kände jag att febern blev värre när jag hade ätit och började klä på mig så jag sjukanmälde mig istället. Jag ville verkligen till Heden, jag saknar Heden! Jag och Linnea som har längtat dit :(

Jag somnade iaf återigen därikring 8.40 och sov till 11.40 och då har jag yrat som fan och drömt massa sjuka saker om Hedskolan, Petra, Ida, Anna-Lena, Linnea, Christoffer, Oskar och Alexandra. Hmm?
Nu ska jag iaf dricka te och sen ta datorn över till pappa, jag är hos han den här veckan. Om jag är piggare ikväll så tar jag en långpromenad med Nova. Kanske jag kan försöka få med mig Linnea om hon inte har nått bättre för sig :)

det blev dollar store

Jajamänsan, jag drog iväg och köpte tre tavelramar. 12 stycken av de 115 bilderna har fått plats i ramarna. Såhär blev det och jag är nöjd, så nu ska det bara upp på väggen.



Just nu färgar jag ögonbrynen och väntar tålmodigt på att Idol ska börja igen. Min lillebror nämnde nyss att han tycker att jag ser ut som Hitler när jag färgar ögonbrynen. Uuursäkta? Haha! Nu ska färgen tvättas bort!

wieee

BILDERNA HAR KOMMIT! :D Postfoto.se är bäst! Dom skulle komma först på måndag så jag är glaaad nu! 115 bilder som ska få plats här. Nånstans... Ska försöka hinna på Dollar Store idag och kolla nån stor tavelram som jag kan ha massa bilder i. Annars får jag åka imorgon.



Nu ska jag vara duktig och laga mat till min familj, mihihi.

fredag

Veckan har gått jättefort. I måndags och tisdags kändes det skitjobbigt rent ut sagt. Dagarna är så långa och usch nej.. Men så var vi lediga på onsdag, torsdag hade vi fem minuters lektion! Våran historialärare var sjuk så vi fick börja samhällsen tidigare och då fyllde vi bara i en utvärdering och gick. Idag har jag haft historia men vi har knappt gjort nått alls. Sen hade jag 50 minuters svenskalektion och så fick vi lunch. Eller ja, typ alla har slutat utom dom som har indval.

Sitter hemma hos Linnea, snodde hennes dator lite för den stod på. Snart kommer hon nog hit för hon slutar sin lektion på drygt en kvart. Men nu ska jag slänga i mig nudlarna innan dom kallnar! Sen blire administration fram till klockan två nån gång innan bussen till stan.

128:52:37 timmar

Det är alltså vad jag har pratat i telefon på 4 månader. Nog är det lite tragiskt. Avslutade nyss ett samtal på drygt 1½ timme. Jag tycker om att prata i telefon. Mitt rekord är fem timmar i sträck, alltså utan en enda paus. Nån som vill hjälpa till att slå det rekordet?
Nej allvarligt, jag undrar hur vi höll diskussionen levande så länge.

Idag är det 48 dagar kvar till julafton upptäckte jag nyss. 55 dagar kvar till nyår och 59 dagar kvar tills jag fyller år. Jäklar vad det här året har gått fort. Jag börjar faktiskt att se framåt! :)

godmorgon

Jag hoppas att ni har haft en trevlig natt. Det har inte jag. Jag fick höra mina grannar ha sex fram tills dess att jag somnade. Deras säng knarrade en aning mycket och vi ska inte tala om deras stönande, det måste ha varit fler än bara jag som hört det. Jag borde ha slagit på musik och försökt sova men min mobil var nästan död. Jag somnade väl efter två nån gång, ungefär två timmar efter att jag gått och lagt mig.

Nu ska jag rusa till bussen, har bara två lektioner idag så slutar redan tolv. Skönt!

baby you belong to me



jag söker efter luft i andetagen som du har lämnat kvar
men jag kan nog inte riktigt andas förrän du är här igen

piercingar

Jag vill göra fler piercingar, det har blivit lite som en sjukdom har jag märkt. Jag och mamma har suttit och diskuterat vice versa om jag ska göra några, men mamma är väldigt harig så hon vill inte att jag ska göra nånstans, inte ens nå fler i öronen haha. Men jag får ändå min vilja igenom så det är lugnt.

nu funderar jag på:
- ett till i höger öra
- industrial i vänster öra
- tungan
- bröstvårtan
- näsan

Jag vet, jag är tokig. Vill ha på alla möjliga olika ställen. Det som är synd är ju att jag är så stickrädd så jag skulle aldrig våga göra nått av de tre sistnämnda så länge jag inte är nedsövd ;) Eller ja, kanske näsan isf, det verkar inte så farligt. Men så ska jag fundera vidare och samla lite mod så kanske jag gör nått av det. Industrial i örat klarar jag mig fan inte utan, tror jag ska gå in på Ink Line imorgon och boka in en tid nångång här framöver, men vi får se om jag ids, vilket jag för i övrigt inte tror att jag ens kommer att komma ihåg haha.


rawr på'rej

You put the
BOOM-BOOM
into my heart


grattis, jag försov mig!

Vilken klocka jag är! :) Igår på kvällen läste jag mitt horoskop för idag och det stod att morgonen skulle vara jobbig men på dagen skulle jag bli piggare. När jag ställde klockan när det var dags att dejta kudden så tänkte jag att det inte ens är nån idé att jag ställer den egentligen för jag kommer ändå försova mig.

Tror ni att jag försov mig imorse? Givetvis! Christoffer ringde 08.07 och väckte mig, exakt den tiden gick bussen från stan. Tur att nån håller koll på mig iaf! Men nu skippar jag mattelektionen helt för jag orkar verkligen inte stressa som jag måste göra hela tiden annars. Så jag tar en buss som går halv tio till skolan istället. Nu ska jag sminka mig och borsta tänderna!

Idag kommer jag hem vid fyra, ska slänga i mig lite mat direkt, sova till vid tio och sen ta bussen upp till Linnea och hålla henne vaken till kvart i två då jag ska till skolan och vi ska ha valvaka. Sen är jag ledig på onsdag!

humor!

Jag och mamma smådiskuterade lite idag när vi bakade i köket. Jag var (är) gode irriterad på en viss figur och här följer min och mammas fullaste seriösa diskussion:

J: Jag hade fan kunnat knulla han på köksbordet för att få han att hålla käften
M: Men då hade han ju blivit dölycklig! Han hade ju blivit jättelycklig då förstår du väl. Men det hade verkligen inte jag!
J: Varför inte?
M: Inte då på mitt köksbord.. Jag vill inte ha pungsvett på det!!

HAHA alltså mamma har humor ibland!

haha!

Gud måste ha hört mig, nu går det att skicka sms igen! :D Fast dom levereras inte ännu men dom skickas! Duktiga telefon och halvduktiga halebop. Jag blir glad när smsen levereras!

(nej, jag är inte beroende av min telefon, inte alls..)

glöm inte bort att andas

Helvete vilket JÄVLA DAMP jag har. Jävla fitthor-äckel telefon!! Går inte att skicka sms och JAG VET att det inte bara är så för mig för det verkar vara så i resten av Sverige också men jag blir så förbannad så jag har fan haft lust att slänga telefonen i väggen mer än ett tiotal gånger sedan klockan halv tolv idag.

FIXA FELET FÖR I HELVETE. Innan jag måste hänga både mig själv och telefonen....

det går bra nu

Jag är glad! Det känns bra. Har suttit och skrivit på min samhällskunskaps uppsats men tog en paus för ett tag sen så jag ska återuppta arbetet snart. Trodde jag skulle sitta och dampa på den där jävla uppsatsen men det går fan bra att skriva den! Men ska inte säga nått, då blir jag väl sur när jag börjar skriva igen.
Ska skriva litegrann, sen röja undan disken som jag så snällt lovat, kanske skriva lite till, sen över till mamma och ut med hunden för kvällspiss, hoppa i duschen, skriva mer uppsats och sen sova. Försöka att inte vara vaken hela natten också.

Imorrn tar jag bussen halv nio till Linnea och är där innan vi börjar. Har gjort så enda sedan skolan började, vet egentligen inte varför för vi har flyttat fram lektionen så man hinner ändå med den senare bussen men jag och Linnea har helt enkelt inte ändrat på våra rutiner. Sen är det skönt att åka dit på morgonen och ta det lugnt innan skolan börjar :) Har bara tre lektioner imorrn! Dock är två av dom äckligt jobbiga.. Men ändå!

Typ 35 skoldagar kvar till jullovet också. Haha här räknar vi framåt ;)


utan dina andetag

Igårkväll lyssnade jag på Utan dina andetag och tryckte på repeat så att den spelade upp låten fem gånger efter varandra. Till det somnade jag funderades och givetvis gråtandes.

Att säga hejdå är en del av distansförhållandet, det måste man komma ihåg och framförallt acceptera. Men ändå. Det gör fortfarande ont i hjärtat.

ny nedräkning startar

Idag har Christoffer åkt hemåt, för drygt fyra timmar sen. Helvete vad tungt det var. Jag visste att det skulle bli jobbigt men jag trodde fan inte att jag skulle lipa såhär mycket. Det är värre än när jag åkte från han i Gävle och inte ens visste OM jag skulle få träffa han igen men nu när jag vet att jag kommer göra det och ungefär när så känns det ändå sjukt jobbigt. Men det har väl att göra med att känslorna är annorlunda nu än de var då.
Det här höstlovet har varit underbart och jag har inte varit såhär glad på länge. Jag har umgåtts med Christoffer i princip dag ut och dag in.. Fattar inte hur jag ska kunna klara av att sova ensam inatt och speciellt inte när sängkläderna luktar Christoffer.
(och nu räknar jag veckorna fram till jullovet)

Dagen har tillbringats hos familjen Larsson där vi även vaknade upp så jag har inte kommit hem till hålan förrän vid niotiden. Christoffers tåg gick tio i åtta på kvällen så sen hämtade mamma mig från stationen och vi for på Coop och jag köpte glass. Mami köpte massa annat gott. Jag tror förresten att lille Jack Larsson blev lite småkär i mig, han ville att jag skulle pussa han flera gånger så till slut fick jag nästan börja ta betalt sa jag till han. Då undrade han varför jag kunde pussa Christoffer så mycket men då sa jag att det var för att han hade betalat mig så bra ;) Och sen undrade Jack också om jag och han inte kunde pussas med tungorna. Haha, han är söt!


ehe, tröstäta.. vad fan är det? :o

Nu går smsen för fulla muggar till pojken på tåget. Jag ska förflytta mig till soffan och vara social med mamma innan pappa och Jonte kommer hit, då ska jag dit över och sova. Eller försöka sova iaf.

Linnea är underbar och ringde mig en sväng idag för att höra hur det var nu när pojken har åkt. Jag älskar dig gumman!

RSS 2.0