en helt vanlig tisdagskväll


 

Har just kompletterat ett IG, gick lätt och jag har fått ett klart godkänt istället. Och ja, godkänt var det bästa man kunde få haha. Så det funkar fint. Funderar på om jag ska orka skriva något mer på rapporten eller mejla den direkt till min lärare. Känner mig så jävla stressad, är inte ens klar med faktadelen, eller ja kanske. Beror på om jag orkar skriva mer.

Idag skulle jag ha en lektion, idrott. Egentligen två men jag skolkade från engelskan för vi hade så långt hål i och med att vi inte skulle ha nån matte idag. Men när jag kom till idrotten så hade vi vikarie för våran idrottslärare låg på Sunderby sjukhus och hade vart med om en bilolycka. Hoppas hon repar sig, hon är en bra lärare. Vi skulle iaf ha distanslöpning så vi fick springa hem. Det är drygt 5 km mellan Malmberget och Gällivare för de som inte vet. Men eftersom det här är första idrottslektionen jag är med på sen november så promenerade jag istället. Jag har ingen kondis, men det är skönt att jag får börja idrotta igen, dessa tre månader helt stillastående har varit hemska!
Var på stan med Sara också, hon köpte rosor till sin pojk som fyller år idag. Sen hann jag träffa Linnea också. Vi kirrade smått planer för fredagen, mysigt :)

Nu ska jag kanske ta fram rapporten. Kanske. Om jag orkar. Annars tänkte jag snart krypa ner under täcket, jag vill sova. Är inte taggad för spanska imorrn. Hojjfyfan. Och ja, skola över huvudtaget. Ge mig lördag!
  
Voi rakkaani, minäkin rakastan sinua!


en sann tanke mitt i allt


Kärlek handlar om att vara villig att ändra på sig själv för någon annans skull,
i en måttlig mängd som inte gör att man förändrar den person man är
 


panik, panik, panik

Fan vad jag hatar att jag ska ha allt så planerat. Jag är verkligen besatt av att ha allt helt klart framför mig. Vet ni vilken månad jag planerar för nu? Juli. Har suttit och pratat semesterplaner vid middagen och eftersom vi inte verkar komma fram till något så blir jag så jävla frustrerad och jag får panik, så nu sitter jag här med dundrande huvudvärk. Och det är ju verkligen så himla jättetrevligt!

Från början var planen att åka till Barcelona, Frankrike eller Italien efter att min bror varit på hockeyskola. Men veckan efter det ska jag tävla på ungdoms SM med min jycke så då blev det inte riktigt som tänkt. Nu lutar det åt att vi åker veckan före hockeyskolan istället (eller ja, det är jag som har satt dom planerna för resten av min familj verkar chilla järnet eftersom "det är så länge kvar"). Dock så har jag planer även för veckan innan men jag kanske måste skippa dom isf, trist.. Men resa och allt måste ju bokas, hojja! Vi har iaf pratat om att dra ett par dagar över till Danmark men nu vid middagen började pappa och Jonte att surra om att åka till London igen, vi var ju där förra sommaren. Fast det säger jag verkligen inte nej till! Men jag frågade pappa om vi verkligen har råd igen..

Vi har inte ens kommit fram till vart vi ska åka, på ett ungefär när vi ska åka eller nånting, och jag blir seriöst knäpp. Det märks verkligen att jag är den enda tjejen i det här hushållet för alla andra tar det mesta som det kommer. Jag är planeringsfreak ;) Och det gäller egentligen allt..

Nåja, nu ska jag börja fundera på vad jag ska gnälla om för mat nästa vecka :) Den här veckan blir en lite konstig och annorlunda vecka faktiskt.. Jag är hos pappa denna vecka men han och Jonte åker till Kramfors på matchläger för Tevepucken på torsdag. Så jag tror det blir så att jag är här fram tills torsdag då lagar jag mat och sover här och sen på fredag äter jag med mamma och sover hos Linnea. Sen på lördag äter jag hos mamma men sover hos pappa och på söndag blir det bara att vara hos mamma.

min bil


 

Sofie har undrat vad jag har för bil och jag har lovat att lägga in bilder i bloggen och visa, men jag har inte orkat förrän nu! Det är iaf en Audi 100 2.8E, årsmodell 1992. Som en sån på bilden fast min är grönmetallic :) Men den är avställd eftersom jag inte har körkort så ingen kör ju med den, men jag är skyldig transportstyrelsen 43 kr för att min bil ens finns, haha! Men nu vet du iaf, Sofie! :)

Hon skulle ju förresten sova här inatt, Sofie. Men så ringer hon och säger att hon är så jävla bakis haha! Så vi ska träffas på stan imorrn istället. Jag sover i Malmberget hos Linnea ikväll så slipper hon vara ensam. Mamma skulle skjutsa upp mig och Sofie till skolan sen imorrn, då har vi NK och sedan rapportskrivning. Trist!

Nu ska jag göra klart mitt jävla hemprov, sen posta det! Och snart skjutsar nog mamma upp mig till Mbgt. Jag hittade just en gammal bild från -07 på bilen! Den var inte så bra men såhär ser den ut iaf :) Den ser nästan svart ut, men det är den inte :p



GAGAGAGA


Glass för 208 kronor är det inte varje dag man köper!

jag borde städa oftare

För jag hittade nämligen femhundra spänn i en låda!!! Gissa vem som vart glad då. Nu blev jag genast inte lika fattig som jag kände mig igår. Så fort jag skrivit några rader till ska jag fortsätta städa. Har bestämt mig för att städa klart hos mamma idag så kan jag hålla på hos pappa under veckan, det lilla jag har kvar där alltså..


7 dagar kvar.. Jag klarar mig!


Igår räknade jag och mamma ut att jag har flyttat åtta gånger i mitt liv. Innan jag flyttade hit vart mamma bor nu så flyttade vi en gång per 1,5 år. Det är hyfsat mycket.. Och mer blir det! Hoppas att vi får flytta från det här hyreshuset snart, både mamma och pappa.
Sen om två år blir det flytt för mig igen. Jag har kommit överens med Michaela om att vi flyttar till samma ställe om hon inte har andra planer just då. Varför inte liksom? :) För bort från Gällivare ska jag, och jag tar Micka med mig!! Och än har jag två år på mig att övertala Linnea också, förhoppningsvis får jag bort henne härifrån med ;)

Nu ska jag fortsätta städa!


vad killar bör veta om tjejer

Låter precis som en liten grabb skrivit det här genom sin erfarenhet att titta på kärleksfilmer eller nått, haha jag tyckte det var gulligt! "Ljug aldrig för tjejer dom får reda på sanningen ändå. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg. Älska tjejen öppet inför alla. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna inte på tjejer. Det är bra att vara känslig ibland. Om du har gjort fel, köp rosor. Tjejer vill träffa dig alltid. Ring när du lovat, tjejer hatar att vänta och tjejer måste snacka med dig varje dag. Slå inte vad om tjejer, dom får reda på det. Tjejer kommer alltid tycka att dom är överviktiga, säg att dom inte är det. Viktigaste av allt: tjejer har alltid rätt glöm aldrig det. Bli inte ledsna, tjejer kanske inte vill ha sex varje dag."


nya besked

Mamma pratade med mormor nyss och morfar ska opereras först på torsdag nästa vecka! Det är ju en evighet kvar. Och jag hoppas att allt går bra, då kommer dom hem tidigast på tisdag vecka 15, alltså på påsklovet.. Jag vill bara att dom ska komma hem och att allt ska vara som vanligt igen, som det alltid brukar vara.

you had me at the first hello


Älskling, jag saknar dig.


en a4-sida med känslor

En hel A4-sida med känslor, svart på vitt. Och jag bara ratade det. Jag läste igenom det en gång, två gånger och fler än så - men jag ratade det, jag gav fan i det. Så många känslor, som en öppen bok, och så jävla känsligt men även lögner och dubbelt upp med missförstånd. Fortfarande ratat.
Det var nog flest missförstånd nerblandade i dom där känslorna, dina missförstånd. För mig var allt helt klart, det var ju trots allt jag som tog steget, det var ju jag som gav upp allt. Varför i hela helvete råkade jag öppna det igen? Varför i hela helvete läste jag det igen? Och varför i hela helvete skriver jag om det i bloggen?! Det är länge sen nu, varför tar jag upp det igen?
Varför låtsas jag som att jag bryr mig över huvudtaget, när jag aldrig gjorde det sen jag släppte taget? Jag brydde mig förut men jag slutade bry mig. Och vet du vad? Det kändes bra. Det kändes jävligt bra. Och vet du något annat? Det kändes elakt att skriva det där. Och trots att jag på nått sätt nu fick för mig att jag måste, så vill jag inte. Jag hoppas att du aldrig råkar läsa det här, hoppas att du aldrig förstår att det är dig jag menar i såna fall.
Din A4-sida med känslor gör mig ledsen i många av meningarna men i det allra flesta blir jag så fruktansvärt arg! Fattade du verkligen ingenting? Trodde du bara på alla andra, även om det var jag som sa sanningen? Var du helt jävla blåst eller? Jag talade om sanningen för dig flera gånger, alla andra berättade lögner, och du trodde på dom. Förstår du inte, det var ditt eget fel. Det var du som inte kunde förstå, du som inte kunde hejda dig fastän jag försökte med vad fan som helst för att få dig att sluta, för att få dig att ge upp. Det slutade bara med att jag var den som var tvungen att ge upp. Jag gav upp mer än vad jag ville.
Jag vill tro att det var ett bra beslut, det som jag tog men ärligt talat så vet jag inte, inte ens än idag. Jag önskar att jag visste men jag måste inse att jag inte gör det. Jag har aldrig ångrat mig (eller kanske bara i början) och till slut kommer jag inse att jag gjorde rätt, enbart för din egen jävla skull. Men du verkade aldrig fatta det. Det du trodde fanns, och det som alla andra också trodde, det var en lögn som ni hade byggt upp. Och en lögn som jag fortsatte bygga på, i tron om att ni kanske skulle förstå att jag inte alls var så seriös. Jag hade fel.

& jag har inte pratat med dig som jag gjorde förr, sen du skickade det där brevet. Jag ville bara säga tack. För det. För brevet. Tack.

våffeldagen

Antar att det är dagens stora rubrik. Skoldagen gick ganska fort men det var en jobbig dag med alldeles för många tankar så jag tänkte inte stanna hela, men jag valde att göra det ändå. Fick faktiskt lite gjort på rapporten också så jag var väl rätt duktig..

Just nu väntar jag på Michaela, hon är söt och ska bjuda mig på fika! Det är galet vad fattig jag är just nu, men jag inhandlade faktiskt en jacka för 500 spänn idag så jag får skylla mig själv ;) Fast pappa skulle väl sponsra den, sen är han skyldig mig för maten jag åt i Umeå men jag är skyldig mamma nästan 500 kr för kläder som jag beställt och så är ska jag betala halva Christoffers biljett sen också så jag antar det är +/- noll hur som helst om inte bara minus haha ;)

Sen när jag kommer hem ska jag kirra våfflor till min mor och bror, och så hade jag tänkt bjuda över pappa också men då skulle han jobba över och sen åka upp till ishallen med Jonte för han har träning. Så jaja, då vart det inte något av det idag.

& nu ska jag slänga på mig nå andra kläder och invänta Micka!

-
Life ain't easy for a boy named Sue

-


MORFAR   BLI FRISK IGEN! Y


start på en ny vecka

Nu sitter jag med hårfärg i håret och väntar på att få tvätta ur det. Och jag har inga glasögon och sitter en bit från dataskärmen så jag ser typ inte vad jag skriver så troligtvis blir det nog lite stavfel haha, inte är det lätt.

Det var om inte annat en lätt men jävligt tråkig skoldag, skönt med bara två veckor till lovet! Linnea följde med till Gällivare efter skolan, jag hittade en jacka som pappa ska sponsra åt mig sen så det var bra :) Och så for vi upp till Malmberget och vi har faktiskt lagat mat hos Linnea idag. Vi tänkte prova på att göra plättar eftersom ingen av oss kan steka dom så nu kunde vi öva lite. Och dom gick ju att äta sen så jag antar vi fick godkänt men kanske inte så mycket mer haha ;)


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag krypa ner under täcket, skriva sms och hoppas på bättre tider. imorgon är en ny dag, om man nu ska låta lite trevlig och filosofisk. Vilket jag inte alls känner mig idag.. Tidigare under kvällen önskade jag att världen skulle gå under imorgon. Jag håller inte riktigt med fortfarande.

-
With my last dying breath i whisper I love you, over and over again


vilket jävla dilemma

FÄRGA LJUST HÅR, ELLER INTE FÄRGA LJUST HÅR?
(det är min största fråga för tillfället, och om jag ska göra det så blir det först i maj/juni)

Och om jag gör det så tänker jag bli mörkhårig till vintern igen.



Dom två första bilderna är visserligen tagna -07 men jag hade typ ljust hår i 4 år innan jag färgade det mörkt igen i somras. Och bilden längs till höger är tagen när jag var 12 år, fy fan vilket långt hår jag hade!! Och hur i hela helvete kunde jag klippa bort det? :((

Nu måste jag faktiskt packa, sen ska jag försöka plugga, skriva ut lite saker och se om min pojkvän har tid att växla några ord med mig innan jag kryper till kojs, uppstigning 05.30 imorrn. Ohja, jag är pepp! (eller så inte..)

-
For heaven's sake I see right through you, but you don't know that I've got secrets too


hej världen

Usch vad jag hatar att komma på rubriker. Imorse försov jag mig såklart. Jag skulle upp och duscha imorse, synd att Christoffer började så sent annars hade han fått ringa och väcka mig för då hade jag kommit upp. Men men, jag måste kunna klara mig själv också men uppenbarligen inte haha ;) Så jag hann inte duscha och jag missade bussen också. Tur att mamma kunde skjutsa mig.. Hanna missade också bussen så hon fick åka upp med oss. Och tacka gud för mössan, jag har smutsigt hår!

Hade spanska fast jag stack lite tidigare för jag skulle på möte. Har vart och pratat om min sov- och matvanor och jag blir bara så irriterad!! Hela tiden ska dom gå allting att framstå som ett problem, det är inte det för fan. Och sen att dom börjar prata om nå heeelt annat som inte ens påverkar det. Sitter dom där och låtsas som att dom förstår allting fast dom inte förstår nått. Nu är jag bra jävla negativ men jag kände bara att hojja... Skippade NK:n sen iaf för den hade redan börjat. Och nu har jag historia, sitter och skriver (ska skriva) rapport.


Ida var dum idag, för hon tvingade mig att köpa godis! Jag skulle på Pressbyrån och köpa macka och så övertalade hon mig att köpa godis istället, sååklart gjorde jag det. Haha nåja, det satt väl inte fel direkt :o Nu ska jag faktiskt vara duktig och jobba litegrann iaf.

läxorna ligger på hööög

Jag sitter här och låtsas vara duktig och göra läxor. Men jag gör faktiskt läxor, haha! Fast inte min rapport som jag borde, shame on me. Men dom andra läxorna är också rätt viktiga. Idag har jag varit en riktig nörd, det här är för fan tredje blogginlägget, nu måste jag sluta med dom här fasonerna..

Jag håller på att skriva sms med någon-jag-inte-nämner-vid-namn just nu, huuuga. Och jag tål inte den där förbannade jävla människan! Det är nog typ bara Sara som kan lista ut vem det är.. Jag sitter och diskuterar med David om rapporter just nu. Jag har skrivit typ 3 meningar på min, han sa just att han skrivit 3270 ord. Jag kände mig genast skitkass haha. Fast hans ska lämnas in imorrn och min om tre veckor så det är lugnt.

lillprinsen (och halva jag) efter skolavslutningen -08 och bilden var typ skitstor så den blev typ kass när man klickade på den :(

Nu ska jag diskutera vidare med David, den pojken förvånar mig fan alltid. Jag är väl hyfsat klar med läxan så kanske tar fram rapporten om jag orkar. Fast det gör jag nog inte, men skitsamma.
 
 
-
"These four walls could never hold me
and these two hands could never hold me back
I'm just before the open door and I'm so much more than these two hands"

nytt projekt på gång


www.ett-enda-jävla-stök.se (och om det är någon som undrar så håller jag på att städa och rensa garderoben, jag gör allt för att slippa behöva plugga!)

the truth hurts just a little sometimes


Well, you still make me a little bit sick..
( just not as much as you did before )

But if you tell me that you've got beef you should know
that I'm a vegetarian but I ain't fucking scared of you


snart godnatt!

Idag var det faktiskt en lätt skoldag för jag drog hem redan vid två fast vi slutade fyra. Vi skriver rapport på dom två sista lektionerna, skulle vara duktig och jobba hemma. Kan säga att jag inte ens plockat fram min rapport. Hojja vilken ångest, jag är så dålig! Jag säger att jag ska skärpa mig men inte tusan blir det nå ändring. Jag vill ha sommarlov, vart fan är sommaren? :( Nåja, bara tre skoldagar kvar den här veckan för mig. På fredag är jag ledig! Fast jag ska ändå upp tidigt och spendera en jävla massa timmar i en bil så det jämnar ut sig, skönt att inte behöva gå på till skolan och ha några lektioner iaf. Ska till Umeå och blir där till söndag. Kommer vara helt knäckt på måndag morgon nästa vecka för vi kommer hem sent på natten på söndag.. Ska nog träffa min faster där på fredag, annars hoppas jag att jag har tid på lördag :D Det känns som att det var länge sen jag träffade henne!
 
Idag har vi diskuterat bloggar med våran mentor haha! Jag vet inte om det var speciellt givande men Robert övervägde om han kanske också skulle skaffa blogg, typ en "vaktblogg" som han sa, för han är nämligen krogvakt. Och då sa han att han skulle skriva något i stil med: "Jag träffade Petra (en elev som också satt med oss och diskuterade bloggar) idag utanför krogen, hon var väldigt full (inget ovanligt..)". Han skulle fixa en blogg ikväll så vi får väl följa upp det och se om det blev någon!

Nu ska jag joina pappa framför teven om han inte fortfarande ser på hockey, vänta på att Christoffer ska ringa när han tar sig tid för jag ringde ett tag sen men han hade inte tid att prata då, och sen ska jag krypa till kojs och åtminstone börja läsa i det där tråkiga kompendiet innan jag somnar. För ikväll vill jag lägga mig tidigt! Nu är det slut på sena kvällar, fast å andra sidan gör det inget.

OJOJ vilket inlägg, ni får pluspoäng om ni ens orkade läsa hälften av kvällens tankar ;)
 
-
Vart tog du vägen? Vart tog jag vägen själv?

b&j <3


Äh, det är lugnt.. Jag klarar mig!
Y

en sån underbar morgon!?

Ja, iaf om man jämför med natten. Jag la mig i sängen innan ett nån gång, bestämde mig för att läsa i den där engelskaboken och vipps, 18 kapitel senare var jag klar. Då var klockan just efter tre och Christoffer hade somnat så jag fick inga sms längre och tänkte att då kan jag också sova. MEN vad tror ni inte händer då? Jo, mina grannar bestämmer sig för att ha sex. Jag vet inte om jag skrivit det tidigare men vårat hyreshus är jävligt lyhört och jag har tvingats höra dom förut..! Och okej att dom stönar och har sig, det kan jag väl inte hindra dom från men dom kan väl för i helvete skruva fast dom där benen på sängjäveln så jag slipper höra hur långt dom har kommit. Jag får ju för fan mardrömmar! Och jag fattar inte att det inte stör dom att sängen gungar ikapp med dom sådär jävla högljutt men nänä.. Jag somnade efter fyra i alla fall och då var dom tysta, tack för det.

Nu ska jag hoppa i duschen, idag måååste jag ta tag i mina läxor annars kommer det aldrig att bli gjort. Men först ska jag ut och rasta hunden, jag tror det blir en lång promenad istället för en kort pissrunda för nu lyser solen och det är nollgradigt ute, mys! :)

saknade tider

År 2005 var ett bra år för mig. Det är länge sen. Jag spenderade mycket av min fritid och mina helger i Leipojärvi hemma hos min mammas jobbarkompis Ingela och hennes man Krister. Jag var så fruktansvärt lycklig av att få vara där, jag hade med mig läxor och arbeten och fick hjälp med dom. Och jag påstår inte att jag inte fick det hemma av mina föräldrar, men det var skönt att komma bort till annat folk också. Gud vad jag saknar Ingela och Krister, de är bland de finaste människorna jag vet.



Jag och Ingela var ute i skogen 2005-11-20 :)


sovmorgon?

Eh, ja det blev nog det idag. Jag var upp halv nio och sen gick jag och la mig igen, vaknade halv tolv. Visserligen skönt att sova, men ändå. Idag ska jag göra bort lite läxor och kanske baka om jag orkar. Jag har tänkt göra det i ett par dagar nu..

Blev en promenad imorse, det åkte förbi lite skoterfolk också. Jag tycker dom flesta är så jävla fjolliga, för när dom har åkt förbi en så ska dom alltid gasa på utav helvete eller dra värsta sladden som om man ska bli döimponerad. Synd för dom att jag inte brydde mig, och att han som körde först var jävligt ful. Okej, nu var jag elak men jag blev irriterad..

Nu ska jag nog sätta mig framför teven och glo, allt för att skjuta upp dom där läxorna. Hm.


12 11 10 9 8 7 6 5 4 3  2 1 0
still counting ....


sitter i skolan

Jag har haft ett väldigt trevligt humör imorse (eller så inte). En timme av svenska lektionen gick åt att försöka logga in på skolans fittdatorer och framförallt att sitta och glo in i väggen och sura. När det var tjugo minuter kvar av lektionen så lyckades en söt liten datajävel gå med på att logga in mig och då fanns det även internetanslutning, grattis dator du lyckades.

Har haft redovisning om median typ nyss och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde.. Jag pratade lite om Ica-Stig också haha! Och min lärare tog upp lite om köttfärsgrejen som hände för ett tag sen. Nåväl, det gick bra. Men jag är fortfarande sur för att jag har missat en hel jävla timme att skriva på IRK-rapporten och så nu orkar jag fan inte. Men om tio minuter ska jag börja gå till bussen så whatever :)


Ska förresten till läkaren idag igen, jag borde nog överväga att flytta dit, har varit där typ 10 gånger de fyra senaste månaderna. Något less?! Nåja, hoppas det här är sista gången på ett bra jävla tag. Och så hoppas vi att de inte är nå allvarligt, då blir jag ledsen i ögat.

less efter en halv vecka

En halv vecka har gått sedan vi började skolan efter lovet. En halv vecka och jag är redan less!! Usch och fyfan. Nog är det allt bra illa. Jag har ångest över mediagrejset som ska redovisas imorrn och jag har skrivit på tok för lite, IRK-rapporten som borde påbörjas så jag inte sitter i sista sekund som vanligt och sen då självklart ångest över engelska bokrecensionen. Har fan bara läst fyra kapitel av boken och jag lånade den i början av första terminen.. Nåja, de får jag sota för sen.


veeeem minns min fina jonglering med en pizza för tre år sen?

Ikväll ska jag upp till Malmberget. Så innan det ska jag göra klart mediagrejen och äta. Så tar jag nog en hyfsat tidig buss hem ändå så jag hinner duscha innan jag ska sova..
 
-
If I made you mad today, tell me would you still love me tomorrow?

struntprat

Jag kom att tänka på lite som sagts under förra veckan, lite småtaskiga eller korkade kommentarer så nu ska jag vara tråkig och lägga upp dom. Men troligtvis tycker inte ni det var lika kul som jag tyckte då när jag fick höra det första gången haha ;)

- Vissa är muskulösa och du är muskel-lös (pappa)

(nån började prata om ballerina-reklamen)
- Hur äter du din balle? (Jonte)
- Jag äter dom inte, jag har dom bara i munnen.

- Det är inte så konstigt att man är paranoid när varenda jävel förföljer en
 
(jag och pappa pratar om griftefriden)
- Det är därför jag aldrig skakar i dig på morgonen när jag väcker dig (pappa)
- Vadå för om jag är död eller?
- Nej men du sover ju som en död..

Humorn är sämst i den här stan, men det märks säkert haha!

söndagsångest

I will grow through this pain

It's all because of you - and you know it


Och det spelar ingen roll vad du säger sen,
jag kommer ändå förneka att det är dig jag menar.

imorgon åker jag

Gårdagen spenderades med Linnea i Luleå, det var jättetrevligt :) Jag snålar väl lite på bilder, finns några fler på min bilddagbok men jag slänger upp två här iaf.

 

Idag ringde Michaela och väckte mig (tur att nån håller koll på mig!) så jag klev upp, duschade och tittade på teve. Sen hämtade hon upp mig när hon slutade jobba och så åkte vi till Kullen för hon skulle äta. Var där ett tag, sen till mig för jag skulle äta. Och så har vi hunnit vara på stan en snabb sväng, och sen fikat hemma hos mig. Jag ska börja packa när jag har bloggat för imorrn åker jag. Är inte speciellt peppad om jag säger så.. Men men.
Och dessutom har jag tappat bort mitt smink!! Allt jävla smink är borta, borta, borta! Vilket jävla damp jag får, hojja! Hur i helvete ska jag hitta det? Ibland hatar jag att ha två hem..
Jag kom på att jag lovat mami en sak också så jag måste höra med henne om det blir av :)

Sååå jag kommer hem på söndag kväll eller kanske natt eller så tidigare än så, vem vet? Vi ser väl. Och sen är det skola = ÅNGEST!

don't scream


Saknad svider långt in i hjärtat (och skär minst lika djupt)
Och i en värld av dårar letar alla efter någon som förstår
Det gäller bara att hålla tankarna klara när hjärtat slår dubbla slag

dagens projekt



(klicka för större bilder - dom laddar lite småsegt..)
Taket är färdigmålat på sista bilden men har inte orkat fota nya färgen på väggarna än.

en tanke, två tankar, samma tankar

Det handlar om att ta allt med en nypa salt tror jag. Men det börjar bli rätt så jobbigt att somna med samma tankar gnagandes i skallen på en (tankar utan riktigt säkra svar) och det är nästan ännu jobbigare att vakna upp och komma på sig själv med att tänka exakt samma tankar som man försökte bli av med när man höll på att somna kvällen innan. Ibland är jag alldeles övertygad om att jag tänker för mycket och lever för lite, men kanske finns det en orsak till det hela också.

C <3


you're poison running through my veins

Idag har jag stått i fiket på ishallen och offrat mig lite medan min bror spelade match. I övrigt har det varit en seg söndag, men heeelt utan söndagsångest. Fy fan så skönt! Dock en hel del annan ångest så det var inte så trevligt i vilket fall som helst, men det ordnar upp sig det med antar jag. Surrat lite med Linnea i telefon också och lättat på tankarna och så även känslorna, skönt att ha någon som kan lyssna!
Jag har inte en enda jävla plan inför morgondagen, det känns lite läskigt. Det får inte bli en seg och långtråkig dag, jag har lov och det ska vara kul ju! Så vi får se vad som kan göras åt den saken. Nu ska jag titta på teve, Linnea sa att det skulle vara nån film och den har nog redan börjat nu så jag ska se om den är nå bra!

I want to love you but I better not touch,
I want to hold you but my senses tell me to
stop


i never thought i'd love anyone so much



Det går inte att komma undan när det handlar om att göra ensamheten
till en vana vissa stunder, fast vi vet ju att allt skulle vara så himla
mycket bättre om du vore här just nu

RSS 2.0