det snöar i koskullskulle

det kan du ge dig på att det gör! eller det gjorde iaf det när jag och michaela var ute och promenerade.. det var grymt segt i skolan idag och imorrn lär bli en jobbig dag. usch! inget att se fram emot.

och hundbiten har jag också blivit idag, det var inget litet bett utan det var direkta hugg. och det var btw inte nån av mina egna hundar som bet. jag tyckte hundens tänder var småfjesiga så jag höll kvar handen medan hunden matade på med några hugg till för det gjorde ju inte ont och man ska faktiskt inte rycka ifrån även om det gör ont. men ont gjorde det inte. inte då iaf. nu är min hand svullen och blå. aj? ja!


vilken kväll

fullt ös, medvetslös. typ! linnea kom hit efter att jag ätit, eller vi möttes på stan och knallade runt. hon köpte underkläder på lindex. jag träffade ella-li där, sjukt länge sen man sågs! kul att se henne en sväng. sen knallade vi över till kosmetiken och michaela var där. surrade lite och sen vidare. träffade även jenny på stan så jag hälsade och surrade lite. sen tog jag och linnea bussen till malmberget. var till konsum först och handlade lite, sen var vi till henne och drev på msn och sen blev det idol. pernilla kom förbi och sara också.

anthony ringde och vi bestämde att vi skulle träffa han och timo tio över nio för att gå och fika. vi gick dit men det var bara anthony som kom för timo ballade visst ur men då joinade robin, oscar och david. de två sistnämnda är från tärendö, funderar på vad dom gör här haha.. så det blev iaf jag, linnea, pernilla, sara, anthony, robin, oscar och david som var och fikade. sen var vi ute och gick lite, stod ute och surrade och promenerade också lite.

sen kom david och tim ut och vi surrade lite med dom men sen gick dom in till david. vi andra stod kvar och surrade ett tag innan oscar och david gick mot bussen. anthony och robin övertalade mig och sara (som också skulle med bussen) att stanna så vi gick in till anthony och bestämde oss för att ta nästa buss till gällivare som vi missade, lyckat haha! men av nån anledning så lyckades anthony få oss att stanna kvar så länge så vi missade den. men den gick typ nån minut tidigare än vad den skulle så morsan fick hämta oss sen. och nu så har jag kommit hem och ska typ lägga mig nu, är ganska trött.

nu smsar jag iaf för fulla muggar men snart är det godnatt!



anthony och robin på elevhemmet

måndag

skolan var inte så jobbig idag men måndagar är tråkiga. idag är första gången sen vi började skolan som vi inte har fått spanskaläxa! :o helt otroligt! vad gör man en måndag kväll som denna då? linnea kommer hit just efter fem så då ska vi kila på stan och ikväll ska vi upp till kåkstan och fika tänkte vi. och så blir det ju att se idol såklart!

känns som jag har fullt upp hela veckan, imorgon kväll ska jag hjälpa michaela på kurs, onsdag ska jag vara med issa, torsdag hjälpa michaela igen, fredag eller lördag sover jag hos linnea och vi har samtidigt besök hemma av min faster och hennes man. så jag måste städa! för städat är då det sista det är i mitt rum, haha. men städar väl litegrann innan linnea kommer hit, dvs nu efter att jag bloggat. sen får jag fortsätta imorgon och resten av dagarna om det behövs, vilket jag skulle tro, hehe..

nu - städa
snart - äta
sen - stan
ikväll - fika och idol

fucking happyface

det där var fan precis vad jag behövde höra! nu kan jag gå och sova och känna mig glad! fyfan vad bra det känns nu. jag ska inte ta ut nått i förväg men nu fick jag höra det jag ville höra och nu känner jag mig lite säkrare iaf. happyface nr ett sitter här nu va ;)

helgen

gårdagen blev bra faktiskt, jag kände det på mig på nått sätt. jag sov fan till klockan ett igår. var upp till mormor och morfar och åt middag också. var verkligen inte på humör.
michaela ringde mig under kvällssnåret och frågade om jag skulle med ut. nejfan, det orkade jag verkligen inte med. men jag kunde inte svika henne så jag hoppade in i duschen och fixade mig. hon kom förbi vid åttatiden och sen åkte vi upp till andré i malmberget. jocke, tim och janne var också där. vi var där ett tag, sen hämtade vi upp lina och micka skjutsade oss till statoil. där hoppade vi av, var in och köpte cola och sen bar benen mot mitt håll. issa ringde dock och vi gick för att träffa henne en sväng. sen fortsatte vi men det var jävla kallt så vi gick hem till mig och värmde oss. satt och surrade massor också.
det är så jävla enkelt med mig och lina, fast vi inte bor i samma kommun längre och inte träffas så ofta så är det ändå som att man träffat henne dagen innan när man ses. när det slutat blåsa så gick vi ut igen och vi bestämde oss för att gå till jacke. vi våldgästade lite där och sen gick vi. tobias hämtade upp oss, vi åkte ett varv på stan och sen skjutsade han hem mig. jag somnade klockan tre.

behöver jag nämna att jag var trött när jag vaknade imorse? imorse klockan sju. jag orkade inte kliva upp, låg i sängen till tio över åtta. micka hämtade mig halv nio och vi åkte mot boden. har haft en supertrevlig dag där borta! tack michaela för att du ställde upp och körde, <3

nu ska jag kika vidare på internet, sen göra spanskaläxan och sen sova, trött som tusan.

idag är ingen bra dag

jag har nog aldrig varit så jävla nära att bryta ihop som jag är just nu

idag är fan ingen bra dag. men den kan bli bättre. och det ska den.

nu - duschen
sen - ut

i'm thinking of you until it hurts

ibland det gör ont att var kär
(ikväll till exempel)

två timmar kvar

stter på individuella valet nu, har "jobbat" 20 min och har två timmar kvar. sen tar jag och linnea bussen till stan. får se vad jag hittar på då, linnea ska hem till byn iaf. men jag kanske drar på stan med henne och pernilla innan dom åker.

igår var det skola, men jag slutade tidigt. for runt på stan med mamma och köpte 35 kilo hundmat (lite tungt att bära typ?) och sen drog jag på arbetsterapi. jag fick inge skäll som jag trodde, arbetsterapeuten tyckte att jag hade skött mig bra och gjort framsteg. nu klarar man ju av att skriva iaf. efter det åkte jag hem och åt litegranna.
michaela hämtade upp mig efter jobbet, vi for till nån ny affär i stan men det var då inget speciellt så vi hämtade upp robin och micka skjutsade oss upp till malmberget. vi sprang upp till linnea, var där ett tag. robin åt och sen gick vi hem till honom. jag färgade hans hår, det blev snyggt, och sen såg vi idol där. efter det var vi ut och promenerade en sväng men det var kallt så vi gick hem till david. martin, tim och oskar var också där. det var lite drygt men man fick sig några goda skratt i alla fall. sen åkte jag, martin och tim med bussen hem till gällivare och jag gick typ och la mig direkt när jag kom hem för jag var så jäkla trött, men somnade ändå inte förrän efter tolv nångång.

nej nu ska jag fan jobba, på riktigt alltså. har blivit avbruten med telefonsamtal nyss också. så nu har jag babblat bort 20 minuter sen jag började skriva.

du är min saknad.

nu tar vi vatten över huvudet!

ungefär så känns det nu. efter att jag skrivit ner dom här helt onödiga raderna ska jag ta datorn med över till mamma. hon har nämligen skaffat bredband så grattis, det var på tiden tycker vi! nu slipper jag springa över till pappa varje gång jag behöver använda internet. nu kan jag bara bära datorn emellan istället. tur man har bärbar.

jag ska gå över till mamma, börja kolla slutet av idol (hm, jag är konstig?) och samtidigt göra lite av historia, ta paus och duscha, fortsätta med historian, fixa till internet hos mamma, göra ännu mer historia. sen var jag nog klar för idag. börjar först halv tio imorrn, skönt! nu ska jag dra igång med det där så att jag hinner med allt innan jag ska sova.


varför syns inte kärlek på röntgenplåtarna?


sjukling

idag stannade jag hemma från skolan. vaknade imorse med en jävla huvudvärk och sen var jag snorig och dessutom hade jag ont i halsen. jag kom inte ens upp ur sängen och jag hade tappat rösten till råga på allt. så jag stängde bara av klockan och somnade om. vaknade vid halv tio och gick upp. så jag har kollat teve och ätit frukost sen dess. det tog sin lilla tid. jag pratade nyss i telefon. eller nyss och nyss, la väl på för 45 minuter sen, men det tog ett tag att sitta och komma på vad jag ska skriva i bloggen.

nu ska jag borsta tänderna och sen trycka i mig halstabletter. so long.

jag gav upp för länge sen

känner mig lesslessless. vet inte varför, fick bara den känslan nu. är trött och sliten så det är väl därför. imorgon går jag från åtta till tre. fyfan vad jobbigt det känns. sjuk är jag också, förkyld. men vill inte stanna hemma ändå. behöver göra klart historialäxan också. gör lite ikväll om jag orkar, vilket jag inte gör så det blir att sitta imorrn med den. dagen innan som vanligt.

bytte till nya halebop inatt. så nu har jag gratis sms igen fram till oktober nångång! nu ska jag börja avrunda. är sjukligt trött.
 


men smart

jag är så jävla smart. har smsat för 150 kronor sen i lördags då jag smsade upp mina sista gratis sms. egentligen ska de ta slut på onsdag. jag är så jävla smart >.< ändå tycker jag att jag varit jävligt sparsam med smsen men uppenbarligen inte. men ska vänta tills efter tolvslaget så byter jag till nya halebop! det gör jag fan. lär typ ångra mig annars så. eller så ångrar jag mig ändå. men skitsamma, jag ska byta.

imorse mådde jag piss. gick till skolan ändå, första lektionen var dock inställd. funderade på att åka hem men stannade ändå. hade en sjukt hemsk huvudvärk när jag slutade och hungrig nå så inåt fanders var jag. nästa gång går jag på magkänslan och stannar hemma när jag känner mig sjuk på morgonen. jag halvsov mig igenom engelskalektionen också, var i mina egna tankar och fastnade med blicken i väggen de gånger jag hade ögonen öppna..

och nu tog orden slut också. jag är på surhumör för tillfället. önskar bättre humör till morgondagen. over and out.

home sweet home

okejokej, jag slutade inte långt efter mitt senaste blogginlägg på fredag. jag och linnea gick mot pressbyrån där mamma skulle hämta upp mig. anthony väntade på bussen hem så han kom och surrade litegrann också. sen gick linnea hemåt, jag till bilen och anthony fortsatte vänta på sin buss. jag åkte hem, packade och blev upphämtad av nina. vi åkte till piteå och var framme vid sjutiden nångång. åkte sen vidare hem till hanna där vi tog det lugnt och somnade sedan.
sen har helgen varit fullspäckad borta i piteå, men har haft det jättetrevligt! och hannas pappa lagar så jäkla god mat, nu kommer man typ sakna det i två veckor nu när man kommit hem! i helgen har man fått träffa allt trevligt folk igen, så kul så. nu dröjer det ett tag innan man ses igen! min kära vän och stjärnsyster linnea björkman var busig och skickade lite söta och konstiga sms till mina kontakter, ifall ni undrar varför ni fått knasiga sms av mig i helgen så ja, det var inte jag utan linnea! ;)

nu är jag helt jäkla knäckt. de 3 sista milen hem kändes fanimej som 3 timmar, blä! jag ska sova nu.


datakunskap

nu sitter jag på lektion, har individuellt val administration. det är typ som datakunskap. det var ett jävla ståhej innan jag fick byta hit, var till intagningsnämnden säkert femtio gånger. undrar just om det är illa när man kommer dit, knackar på dörren, kommer in och säger vad man heter och får som svar "jaha, det är du som vill byta indvalet?". det fick jag hur som helst höra varje gång jag kom dit, haha! jag är klar med det jag ska göra på den här lektionen för ett bra tag sen. slutar på en halvtimme och då hämtar mamma upp mig. sen ska jag packa för halv fyra hämtar nina mig och då åker vi iväg mot piteå där jag ska tillbringa helgen hos hanna.

och jag saknar min söti!! <3

dagens citat

alltså jag har typ bitit mig i tungan tror jag.
eller jag vet inte, det kanske inte är jag...

det var ingen mer än jag som klämde fram det där i michaelas bil när vi var påväg hem till mig. det blev nånting att skratta åt, haha!

låt mig få sooova

nu är jag trött. inte lite heller. har orienterat 5 kilometer idag och därefter cyklat 6 kilometer (dessutom med någon på pakethållaren!) så jag är TRÖTT. linnea åkte med mig hem efter skolan, jag hoppade i duschen för jag hade haft orientering sista timmen och sen lagade vi middag. tacos blev det och det var gott! blev en hel del surr, tror vi satt vid matbordet nästan en och en halv timme. efter det cyklade vi (jag! linnea på pakethållaren) till klubben för lite träning och sedan hem igen för att se idol. efter idol så följde jag och nelly linnea till bussen och hon åkte hem.
linnea höll på att missa bussen och vi sprang men nelly orkade inte med i vårt tempo så jag fick typ dra henne, stackaren! märks att hon är gammal nu. när jag kom hem hann jag se vem kan slå filip och fredrik? i nästan en halvtimme innan det istället blev telefonsurr i 1½ timme ; ) och sen gick jag över till pappa och nu skriver jag det här och mina ögonlock håller på att trilla igen. är klar att sova, ska släcka runtom och ladda mobilen och sen snarka på som fan. har sovmorgon, börjar först 9.25 men ska upp och duscha på morgonen och tänkte dessutom diska bort disken från idag. så blir väl att stiga upp vid sjutiden ändå!

du är inte bara "någon", du är den där "någon speciell" <3

håltimme

jag har håltimme nu. tre timmar och en kvart för att vara exakt. nu har jag just avverkat en timme så återstående är två timmar och en kvart. jag har ätit rostbiff och potatissallad här hemma och nu dricker jag te. funderar på vad jag ska göra åt de två timmarna innan bussen går.. kanske tar en promenad med mamma innan hon börjar jobbet :) och så ska jag nog hämta ut mitt paket på ica, om jag inte gör det efter skolan. vi får se!
linnea åker iaf med hit efter skolan, vi ska laga middag, ut till klubben och sen ska vi se idol, trevlans!

full rulle och raka rör

Idag var det nära att jag missade bussen. Ovanligt? Nej. Var till Linnea på morgonen, hade sen samhällskunskap och sedan spanska. Efter det lunch då min söta lilla klass gick till matsalen, jag åt bara morötter och en macka och sen gick vi på pressbyrån för där hade dom glassrea! Haha. Sen hade vi engelska sista lektionen, tråktråk. Sällskapade på bussen hem med Linno, Susanna och Julia iaf.



Hemma så duschade jag, åt och sedan hämtade Michaela upp mig och vi for hem till henne en sväng och sen ut och promenerade ett bra tag. Väl hemma återigen så surrade jag i telefonen med söti innan jag fick kubba som fan till bussen för att inte missa den. Men jag hann och åkte upp till Malmberget, Linno hoppade på också. På pressbyrån mötte vi våra kära vänner, köpte glass och gick sedan till Robin. Där var iaf jag, Linnea, Linno, Robin, David och Anthony. Den sistnämnda var det första gången jag träffade men det verkar ju ha varit en störtskön typ, haha! Jag och Linno skulle ta bussen till stan halv tio men klockan gick och med tre minuter kvar så sprang Linno till bussen ändå, men jag orkade inte. Vi var kvar hos Robin till tiotiden och så gick vi till elevhemmet och hälsade på hos Anthony. David gick hem och sen följde Linnea mig till bussen och Robin gick hem då. På bussen pratade jag med Linnea i telefon och sen rastade jag hundarna när jag kom hem, gav dom mat och gick över till pappa. Nu ska jag plugga spanska och sen sova!

sometimes i wish i was a monkey (so i could throw poop at people and it would be legal)

hemma igen

helgen spenderades i stugan. mysigt. väl hemkommen så käkade jag och pappa plättar hos mamma, sen tankade jag ner lite musik till telefonen från datorn och så for jag ut och övningskörde med mami. nu sitter jag här och ska snart över till mamma, göra blåbärspaj (kanske?) och göra spanskaläxan. börjar först halv tio imorrn, skönt!

the only people you need in your life are the ones that proves that they need you in theirs

dagen i sin helhet

idag var det skola som vanligt. försov mig nästan. fan också. jaja, jag missade ju inte bussen iaf. tog extrabussen upp så det gick fortare än det brukar. hade svenska på morgonen, sedan matte och därefter 75 minuters håltimme eller om det var lunch, jag vet inte.. tippar på en längre lunch kanske. sen bild iaf och efter det en timmes hål. michaela hämtade mig och vi for ner till gällivare och gick på stan och sådär. sen skjutsade hon upp mig och jag hade idrott, orientering. jag är ingen klocka på det där men det funkade. sen bussen till gällivare. hem, såg teve en halvtimme, pratade i telefon en timme, for iväg och var borta en och en halv timme, kom hem. åkte sedan upp till kullen med micka och såg idol. sen såg vi vem slår filip och fredrik och så skjutsade hon hem mig.
jag vann budgivningen på tradera igår så nu är de betalt och förhoppningsvis skickar väl erik staven till mig nu i veckan så jag får den nästa vecka.
nu blir det att gå över till mamma, plugga lite historia och sedan ska jag nog lägga mig. börjar först halv tio imorrn men bussen går typ halv nio, hujja! nånå, det blir ju sovmorgon i vilket fall som helst, skönt.

if you want to fall in love i'll make you fall so hard you'll break your neck

love is about facing your biggest fears


det bor nio miljoner invånare i sverige
men det är ändå dig jag vill ha

<3
 

färdigmöblerat

då var det klappat och klart! möbleringen åtminstone.. återstår en rad städningsarbete sen, får se när det blir av. torsdag kanske? har fullt upp imorgon kväll. nu har jag möblerat i cirkus tre timmar. eller ja, ganska precis tre timmar faktiskt. pheew! inte lite jobbigt har det varit. och det är inte heller några drastiska förändringar heller måste jag påstå. men visst syns det att det är möblerat! får se hur lång tid det tar innan man lessnar på det.

nu ska jag buda på ett navelsmycke på tradera. blir förbannad om jag inte får köpa det! jag villvillvill ha det. btw, såhär ser det ut, fast en rätt så dålig bild som säljaren tagit:


tuuuuesday

tack! ingen mer spanska eller engelska förrän på måndag, tacktack. nu är veckan räddad!

just nu sitter jag och funderar över om jag skulle orka möblera om mitt rum. en idé som slog mig nyss! det behöver städas och inte lite heller. kanske lika bra att man möblerar samtidigt. men det beror på om jag kan koppla ur min gamla dator nu eller om pappa ska fortsätta bråka med den ett tag till. hoppas att han skiter i det så min morbror kan fixa det när han kommer upp och hälsar på nu i veckan, han jobbar mycket med datorer så han kan nog det där. men jag klagar på min säng hos mamma, den är för mjuk så jag sover dåligt och får ont i ryggen av den! inte lite heller, blir stel som en jävla pinne och ajaj alltså. jag tänkte ta över den hit till pappa och skjuta ihop den med sängen jag har här. skulle jag ha en så bred säng så skulle jag ändå bara ligga på ena sidan när jag sover själv och då spelar det ingen roll hur den andra sidan känns. men bara för att jag skulle vilja ha det så, för att det skulle vara bra eller nått. eller helt totalt onödigt, men det kvittar. men vi får se, får prata med mamma. måste ju få en ny säng dit innan jag kan göra nått med den jag har där nu men om det blir att byta bort den så får jag tänka om i min möblering hos pappa.. den stora frågan är ju egentligen bara: vart fan ska man börja?

på torsdag ska jag till arbetsterapeuten för första gången. läskigt. känns jättetöntigt. får hoppas att det går bra iaf, men det tror jag nog. nu ska jag ta tag i möbleringen! eller först ska jag ringa min papi och höra hur det blir med datorn.

never take a person for guarantee, hold every person close to your heart
because you might wakeup one day
and realize that you lost a diamond while you were too busy collecting stones


i miss skittles <3

jag saknar skittles, jag nötte sönder såna i london, käkade varje dag! <3 ååh, i miss.


80 minuter x 3

idag gick jag från halv tio till halv tre. och jag hade bara tre lektioner. det är inte mycket, nej men ändå. det krävs att man ska sitta stilla i 80 minuter och samtidigt vara uppmärksam på vad läraren säger. 80 minuter är lång tid, speciellt när man är van vid max 60 minuters lektion. före lunch två lektioner = 160 minuter, däremellan lektionerna en liten rast på 5 minuter för att byta böcker, orientera sig till rätt sal och sånt. sen en timmes lunch för att därefter återigen sitta stilla och uppmärksam i 80 minuter. jobbigt! imorrn går jag 8.45-15.05. matte, spanska, lunch, engelska, bild. pepp? nej!

igår kände jag mig ungefär som martins mamma borde ha gjort när hon läste martins svar på den här lappen.. men just nu undviker jag att tänka så mycket.
 
Vi har alla varit där
                                                                                              i miss you like mad,
                                                              how do i breathe without you by my side?

go fuck yourself

jag vill gråta bort min sorg men inga tårar faller
jag vill berätta om det som tynger ner mig nu men inga ord blir sagda
jag vill skrika ut min ilska men jag behåller den för mig själv
jag vill gå härifrån men jag blir kvar
imorse ville jag stiga upp och känna att detta är min dag
men den här dagen är fan inte min



jag är svag, ni krossade mig idag. just nu hatar jag er för att ni bryr er. nu ska jag duscha gråtandes och ikväll ska jag gråta mig till sömns. jag ska gråta tills dess att tårarna tar slut.

hell kickers

                                                      
           tjockfika                                                                             middag

ikväll var jag och issa hos lina och vi lagade mat, åt och skrattade. egentligen skulle vi äta bullar också men vi var så mätta. vi åt lövbiff, kroketter och sallad och sås till det. det var gott, och vi lagade det själva! lina gjorde typ tre saker samtidigt (stekte kött, hade kroketterna i ugnen och tillagade såsen) medan jag och issa hjälptes åt med salladen.
efter att vi käkat satt vi kvar och pratade för vi var så mätta så vi kunde varken stå eller gå, haha! sen bestämde vi oss för att gå hem till mig. på vägen kom issa på att det skulle vara lite tufft om vi hade åkt kickboard. lina skulle ha haft en rosa, jag en grön och issa en blå. sen skulle vi ha haft matchande hjälm och knäskydd. fan så snyggt! vi skulle vara typ som hells angels men istället hell kickers! rauuur.
skräckfilm hemma hos mig i alla fall, vi såg all the boys love mandy lane. helt värdelös. se den inte. den var bra fram till slutet, men slutet gjorde hela filmen värdelös! åtminstone om du frågar mig och issa, lina somnade efter 30 minuter av filmen! hihi.

nu ska jag börja avrunda, är TRÖTT.


ensam hemma

pappa och jonathan är i boden över dagen, tror dom skulle kolla tevepucken eller vad det heter. så jag är ensam hemma över dagen, skönt! jag älskar att vara ensam hemma, känna lugnet. tror jag ska försöka ta tag i mitt rum idag, och städa. tänkte göra det igår men eftersom pappa aldrig lyckades omformatera min gamla dator så blev det ingen städning.

well, sitter i alla fall och tittar på miami ink nu - i love it! jag måste ta och ladda ner alla avsnitt också, jag får inte nog av det där programmet. jag vill också tatuera mig! men ingen aning och vad eller var.. och idag ska mamma på tatueringsutställning tydligen, det lät spännande! och jag vill fortfarande fixa en industrial i örat, har velat göra det såå länge så jag funderar faktiskt på att göra det i år, efter att jag gjort mina resor och fått pengar. så kanske november nån gång. om jag vågar! grejen är ju bara den att örat verkar töjas äckligt mycket, och det är inte snyggt när/om man vill ta bort det.


dagens vill ha, as always!

nu börjar miami ink igen, så teve nu!

feeling broken inside

nu är det verkligen såhär att allt är liksom ut och in. ibland önskar jag att ni inte visste det ni vet, men faktum är att det ni vet är inte ens hälften, inte ens en bråkdel av allt. ibland önskar jag att ni visste mer så att ni kunde förstå. jag förstår er, tro mig för det gör jag verkligen men en del av mig vill inte förstå.

just nu vill jag bara gråta. jag är inte ledsen, bara ett gäng besviken. men jag ska inte ta ut något i förväg, svaret är inte glasklart och något inom mig säger att detta inte är erat slutgiltiga beslut även om det du sa åt mig var ganska solklart eftersom det var du som sa det, men jag vet ju hur du är och jag hoppas att du gör som du alltid gjort för i slutänden får jag ändå oftast det svar jag vill ha, så har det ju varit förr iaf.

du säger själv att det inte har med åldern att göra utan just denna sträcka och att det inte passar sig just då. men senare då? det blir inte en kortare sträcka bara för att tiden går, det fattar ni väl?


en sak är säker, ikväll blir det minst en timmes promenad, telefonen i högsta hugg och musik i öronen! det är den bästa medicinen mot besvikelse.

återigen helg

denna vecka har gått utav bara farten måste jag säga! tyvärr blir det ingen vistelse till stugan :(  jonathan blev sjuk så då blir det inte att vi åker utan vi siktar in oss på nästa helg istället. fördelen med att jag är hemma är iaf att jag får träffa lina som jag inte sett på alldeles för lång tid nu. så det blir ju kul!

slutade skolan typ tio över två, tog bussen ner till gällivare med david, johanna och andreas och knallade sedan hem. pappa ska fixa min gamla dator så jag kan bära över den till morsan och påbörja mitt kommande projekt här: STÄDA! det behövs nå så inåt helvete. vet inte ens om jag vågar ta några före/efter-bilder, hehe.

nu sitter jag iaf och nöter cannonball  som jag föriövrigt älskar och den låten måste spelas på min begravning om jag skulle råka dö inom den närmsta tiden. kom ihåg det. jag har redan sagt det åt mamma.

och tydligen är det bara 121 dagar kvar tills jag fyller år råkade jag upptäcka. med ren och skär huvudräkning kan vi då alltså räkna ut att det är 117 dagar kvar tills nyårsafton och därmed 110 dagar kvar till julafton. sjukt kort tid är det ju ändå, för jag tyckte faktiskt att det var maj månad igår!

hemma

                                                            
utsikt från fokushusets åttonde våning                eftersom vi är extremt mogna så tryckte
                                                                                          vi på alla knappar i hissen


jo, då var jag hemma. lägenhetsvisningen var över på fem minuter. den började kl 19.00 och 19.05 satt jag i bilen påväg upp till malmberget. lägenheten var verkligen ingenting för oss att bo i, den var så jäkla liten. det såg stort ut på bilderna men dom fotar ju med panorama så man får ju alltid vara beredd på att det är mindre men sådär litet trodde vi då inte att det skulle vara. hann bara kliva in i vardagsrummet innan jag tänkte tanken att detta inte var nått för oss. alla andra rum var också lite för små. det var ungefär sådär litet så jag kan tänka mig att man bor där med sin pojkvän eller nått. så ingen flytt dit för våran del iaf, trist!

jag åkte upp till linnea, och kodlåset funkade faktiskt så jag fick ta hissen upp till tolfte våningen själv, men fyfan vad rädd jag var. det är första gången någonsin som jag åker hiss själv, har aldrig gjort det förr. för de som inte vet har jag extrem hissfobi men den har lyckats bli halvt om halvt botad! jag och linnea sprang till konsum en sväng, sen åkte vi till david och hälsade på. han var nyvaken och skulle äta så vi surrade lite innan vi åkte upp till linnea och såg på idol. efter idol så var vi ut och promenerade en sväng men det var ruggigt kallt ute. tog bussen hem tjugo i elva och var hemma typ ganska precis elva. var bara jag kvar på bussen när vi rullade in mot centrum, hehe.. klev av, gick hem (surrandes i telefon med linnea) och har nu hunnit byta om, borsta tänderna, tvätta bort sminket och skrivit dessa rader i bloggen. nu ska jag vänta på godnatt-sms och sen så ska jag bara sova, sova, sova. fan vad skönt!

tjockisfika med linnea

idag var det en kort skoldag, gick från 9.25-11.55, hade bara historia och samhällskunskap. jag och linnea tog bussen till gällivare, köpte strips och gick hem till mig och åt. jag diskade, vi surrade och sen knallade vi på stan. jag köpte underkläder men faktiskt inget mer. sen var vi fräcka nog och gick och tog en fika på vetehatten. tjocka sig, vad är det? ;s linnea for hem, jag gick hem och åt. sen hämtade micka upp mig, hem till henne där hon åt och sedan dollar store innan jag blev hemskjutsad.



nu är jag iaf påväg på lägenhetsvisning med pappa på en kvart, skynda skynda! har bråttom som tusan. måste hinna byta lite kläder innan. sen skjutsar han upp mig till malmberget, då blir det idol med linnea! mysigt.

fan också

det har diskuterats för fulla muggar hur pass långt in på denna termin det skulle gå innan jag försov mig. 9 dagar. JA, jag har försovit mig! klockrent. vaknade tjugo över åtta och hade en känsla av att jag hade missat bussen men nej, den gick ju 8.52 trodde jag åtminstone. när jag sen kollade busslistan visade det sig att den skulle vara i malmberget 8.52 och den gick alltså ungefär halv nio. jaha, ringde till en lagomt sur pappa som får komma och hämta mig. börjar ju ändå först tjugofem över nio men tar jag en annan buss så hinner jag inte till lektionen i tid.

nej nu ska jag äta frukost, borsta tänder och sådär. annars blir nog den sura pappan riktigt sur om han kommer hit för att hämta upp mig och jag inte ens är klar.

regnet det bara öser ner

bokstavligt talat öser ner, ja. det enda som saknas är schampoot och jag överdriver faktiskt inte. världens pissväder! och med tanke på att jag stått ute 1½ timme idag så var jag sådär lagomt genomfrusen och dyngsur när jag kom in, jag höll fan på att frysa ihjäl! såg ut som sju svåra år, haha! så det blev en varm dusch, lite väl varm kanske. jag vred på högsta värmen så jag råkade bränna fötterna hehe... hur som helst så var det skönt att få upp värmen igen iaf.

imorrn ska pappa på visning av en lägenhet, spännande! vore jätteskönt att flytta men bäst att inte dra några förhastade slutsatser. efter morgondagen får vi se om den är värd ett bud eller två, eller kanske inget alls..
imorgon blir det stan med linnea! mitt konto skriker 2649 kronor så nu jäklar ; )



yeah i know i'm bitch but honey, what's your excuse?!

hurtbulle

vilken äckligt hemsk dag idag. jag måste säga att den var förjävlig, så långdragen och seg! usch!! efter skolan var iaf jag och linnea på gymmet. nu ska träningslivet dra igång igen hoppas jag. när man ändå är i malmberget är det bara att man går förbi gymmet efter skolan. trevligt att få tummen ur röven, som det så fint heter, och dra igång med det där nu. kondis och styrka är alltid välbehövligt. jag låg i som fan inför balen men sen efter det så hade jag ingen motivation till det.. nu får vi hoppas att jag hittar nån.

nu är jag upptagen imorgon kväll, sen på torsdag blir det förmodligen gymmet efter skolan skulle jag tro och på fredag drar jag till stugan, SKÖNT! blir där till söndag nångång. det blir första gången i år jag åker dit, blir så skönt att komma bort och bara kunna ta det lugnt där, sitta vid älven, lyssna på musik och fundera. det är mysigt. fast ja, det är tur att man har täckning haha för annars skulle jag då fan inte ha överlevt.


nej, bort härifrån! ska ut och springa 5 kilometer!

yesterday is history and tomorrow is a fucking mystery

@ linneas place

jag sitter just nu hemma hos linnea där jag har beslagtagit hennes dator medan hon DISKAR. ja fyfan, visst är jag hemsk. inte har jag ens hjärta att hjälpa henne. men påväg hem till henne så sa jag att jag skulle diska bort hennes disk så nu blev hon väl orolig för hon kastade sig över disken så fort vi kom in genom dörren.. hmm?

helgen var iaf lugn, gjorde inte mycket klokt. var ute och tog det lugnt mest. på söndag umgicks jag med michaela under eftermiddagen fram till kvällen, vid sjutiden var vi hemma hos mig och jag käkade en något sen middag, heh.. sen var vi ute och snurrade med bilen och surrade. och ja, spanade! såklart. haha. vid halv tio hämtade vi upp linnea, for runt ännu mer och snurrade och sen till slut så hamnade vi hemma hos robin där även oskar, jens och david befann sig. sen hem till linnea en snabb sväng innan jag och michaela rullade mot statoil och sen lämnade hon av mig hemma. sen var det bara raka vägen till sängen där jag slocknade bums.

och idag började jag först halv tio, men jag var tvungen att ta bussen till malmberget som gick tidigt så jag var i mbgt redan tio i nio men linnea hade slutat sin lektion så jag var till henne. sen hade jag samhällskunskap, spanska, lunchade med linnea och sen engelska innan jag slutade. då åkte jag och linnea till dollar store, köade 30 minuter i något som tydligen ska heta snabbkassan, men jag tvivlar på det ; ) sen fick vi vänta typ 40 minuter på nästa buss som gick och ja, nu sitter jag alltså hos linnea. här ska jag också käka med henne och pernilla och den som lever får sedan se vad som händer! tjing.


FÖRRESTEN
så, när vi väntade på bussen så kom det en utländsk kille, adam hette han, och satte sig bredvid linnea. först så frågade han om vi pratade engelska, frågade när bussen gick osv. sen började han fråga om vi gick på collage eller highschool och linnea satt knäpptyst och lina också så jag var den som var tvungen att prata med han! HAHA. min engelska är inte skitbra direkt, men. han surrade på som fan, sen pratade han om när han kom till stockholm i somras och dom sa att det skulle vara jättekallt under vintern osv och så frågade han hur jag tyckte vädret var, "very hot, middle or cold?" och jag sa att det var typ medel medan han tyckte det var freezing cold tydligen. hade lust att säga att well, if you think it's cold right now you will die in october! men jag svarade bara att snön kommer först i oktober så det är ett tag ännu. sen presenterade han sig och frågade vilka vi var innan bussen kom och ja, haha vi skiljdes åt så fint. HAHA.

RSS 2.0