Idag: 10

Jag har börjat bli riktigt dåligt på det här med uppdatering, men det är ingen bra period just nu helt enkelt. Jag ska försöka bli bättre på att blogga och det blir jag nog när det börjar hända lite i livet igen :) Just nu rullar det bara på men jag är inte alls på topp av en speciell anledning men jag hoppas att nästa vecka kan bli bra ändå med hjälp av mina kompisar.
Varje morgon kliver jag upp och klistrar på det där ansiktet som jag visar åt alla andra. Det är nog bara mina närmaste vänner som kan se att jag faktiskt mår dåligt, även om jag inte visar det förrän dom frågar. Jag har så lätt att bryta ihop, jag vet att sorgen syns i ögonen om man tittar noga.
 

 
Hoppas iaf att det blir fint väder imorgon, då gör vi en sväng ut i skogen och så. Känns konstigt att det gått en skolvecka nu, men det blir många fler innan nått lov. Nåja, bara vi går in i september månad så känns det ju lite närmare och lättare kanske haha ;) Har varenda jäkla helg planerad nu fram tills första helgen i oktober, så jag är rätt säker på att det kommer gå fort för mig med tanke på att helgerna bara kommer flyga iväg när man åker bort och sådär. Skönt!
 

 
Nu ska jag iaf slå på en film. Blir nog förhoppningsvis en tidig kväll ikväll också, sov 12 timmar inatt och hoppas på ungefär lika många igen för jag behöver verkligen vila ut känner jag.
 
 
 / 
 
Det är fan typ 6 månader sen det där som fick mig att bryta ihop för ett litet tag. 6 månader och fortfarande sitter det kvar, det ligger kvar och gnager, får mig att må dåligt. Egentligen mår jag nog mest dåligt av att jag inte kan vara säker på vem som sa sanningen. Hjärtat säger en sak, hjärnan säger en annan och ni två säger en tredje och en fjärde sak. Herregud, varför kan jag bara inte glömma det? Patetiskt.


Om att flytta hemifrån

Jag och mamma har suttit i drygt 6 timmar idag och pratat om massor. Det "började i ett hörn och slutade i ett annat" ungefär. När vi satt där och pratade och kom in på att flytta hemifrån och sådär, så insåg jag att det finns verkligen inte mycket att sakna i Gällivare när man flyttar. Min familj och de som delar mitt intresse (min "andra familj") är nog bland de få.
Jag är bestämd, jag ska härifrån. Jag har ingen framtid här, inte just nu men kanske senare i livet. Kanske jag stannar här ett tag, det beror på vart jag står i livet då när jag har gått ut skolan. Men just nu känns det som att jag måste härifrån för att kunna bygga upp nånting av mitt liv. Sen har jag ju en del planer och förhoppningar som jag hoppas att det blir som, och som jag delade med mig av till mamma idag men som jag inte har någon större lust att skriva i bloggen. Och som den mor hon är så stöttar hon såklart mig i de jag vill och önskar och det vet jag att pappa också gör.

I alla fall, det var inte direkt något jag ville säga med det här inlägget, mest bara skriva av mig. Så det kanske inte är intressant och läsa ens, eftersom jag skrivit nå liknande förut men kände att jag behövde få ut tankarna nånstans igen helt enkelt :)

--
 
One down, one more to go (?)


Manuella, lördag ca 03.00

I lördags påväg hem från Ante och Sophie så var Christoffer sugen på en kebabrulle så vi knallade till Manuella för att köpa en. Det var smockat med folk och vi ställde oss i kö, hann bara stå ett par sekunder innan en blond snubbe (tror han hette Tomas) vänder sig om, lutar sig lite överdrivet nära och lägger diskret armen om mig (och jag vart typ skraj och klängde fast mig runt Christoffer i hopp om att snubben skulle släppa den där armen han av någon anledning la om mig).
Det gjorde han åtminstone inte men han började prata en hel massa. På något hum kom han iaf in på sitt förhållande med sin flickvän, hon bodde i Stockholm har jag för mig. Så korkad som jag är så fortsatte jag prata med han om det, när dom sågs sist osv osv. Sen började han surra mer om deras förhållande och om jag och Christoffer var intresserade av att träffa honom och hans tjej. Ingen av oss fatta nånting tror jag, för de han sa hade inget samband direkt? Men jag sa att han inte borde fråga det eller nå sånt. Sen fråga han hur gammal jag var och jag sa att han inte ville veta det. Till slut fick jag de sagt att jag bara var 17 och han sa att han var 35 (fortfarande höll han handen på mig?!) och så fråga han Christoffer hur gammal han var. Ändå kunde han inte släppa det där han frågade innan om vi var intresserade av att träffa han och hans flickvän utan frågade på flera gånger. Jag sa att han skulle fråga Christoffer för han är äldst och bestämmer, men ärligt talat visste jag inte vad jag skulle svara på en så störd fråga.
Christoffer sa iaf nej och vi gick bort från den där typen. Han sa att vi skulle säga åt han om vi ångrade eller ändrade oss, eller nått liknande. Efter vi fått kebabrullen så gick vi hemåt och jag frågade om han verkligen ville att vi skulle knulla med honom och hans flickvän? :o För det var precis så det lät när han gnölade om det hela tiden. Antagligen så var de väl nå sånt han var ute efter. Han var lite läskig, bögig på nå sätt. Hoppas han hittade ett annat par som kunde uppfylla han och hans flickväns önskningar för det kanske inte direkt var min och Christoffers stil. HAHAHA... :')

Pratade med Lina i telefon då och hon hörde allt han sa, hon fick sig nog ett gott skratt. Hon tyckte att jag skulle skriva i bloggen att jag tyckte han var jättesöt. Det var nog snarare hon som tyckte det, hon vart nog riktigt KÄR! Och hon önskade troligtvis innerligt av hela sitt hjärta att han skulle ha frågat henne istället för mig och Christoffer. I got you, Lina! ;)


Uppdatering på G


Dags för en uppdatering i mitt, inte längre, så fartfyllda liv. Skolan börjar om mindre än en vecka och ångesten har redan kommit. Jag vill ju verkligen inte gå samsam. Jag sökte in till samhälls för att få gå mediainriktningen men den blir ju inte av och det suger. Hur ska jag klara samsam i två år? Det låter ju inte ens roligt. Hoppas man blir på bättre humör och faktiskt trivs när det har dragit igång..

Christoffer åkte hem i förrgår, det är tungt som alltid. Men vi har umgåtts nästan 24 timmar om dagen i fem veckors sträck och det märks. Det blir så lätt att man stör sig på varandra om man umgås för ofta. Som tur är har vi inte gjort det hela tiden då vi gjort saker för oss själva och med andra också. Men med våra morgonhumör kan jag inte säga att det kanske är sådär jättebra att gnälla på morgonen åtminstone ^^ Tänkte ju att vi skulle få umgås tills man blev less men det blev iaf inte jag (hur man nu kan bli det egentligen?). Känns som vanligt så jävla tungt att inte ha honom här längre och veta att jag måste klara mig utan honom i veckor framöver. Jag vill bara att skolan ska dra igång och veckorna ska gå fort så jag får åka ner till honom igen.
När det är skola på veckorna och mer än hälften av alla helger fram tills jag ska åka är uppbokade redan så hoppas jag att tiden går undan. Fast det är alltid jobbigast i början och när det gått ett tag kommer man in i de gamla rutinerna. Jag vet att jag inte hade kunnat haft en bättre sommar utan honom iaf.

Den här veckan har jag inte så mycket planerat, egentligen ingenting annat än att på fredag åker jag, Lina och Åsa till Byske och bor på campingen. Får se vad jag och Lina hittar på för bus där, vi lyckas alltid dumma oss ;) Blir borta till söndag iaf.


090813


Ärligt talat så vet jag inte vad jag skulle göra utan dig,
för du har sakta men säkert blivit min andra halva
 


Dagarna går

Ifall nån inte har hängt med så har jag varit i Gävle, Uppsala, Finland, Umeå och stugan den senaste månaden men jag har ingen ork att skriva om det. Finns bilder på min bdb och facebook om inte annat.
 


 

Jag och Christoffer har varit hos Sophie och hjälpt henne sätta upp en ny lampa idag. Nu är han, Jonte och Fredde snart på G upp till garaget för att skruva moped igen.
Jag ska sova ett tag tror jag, om det inte är nått bra på teve. Måste fördriva tiden för jag blir snart ensam hemma för mamma ska också iväg. Egentligen skulle C åka hem idag men han stannar till på söndag, och ingen mådde bättre än jag tror jag! :)

Jag ska fixa till bilden som är fotad på båten till Finland för vi har varit och köpt en ny ram idag, sen funderar jag på om jag ska orka baka chokladbollar senare..


Hållplats: hemma

Har varit i stugan i helgen, kom hem idag. Har haft kanonväder och jag är bränd som fan, liknar en tomat lite smått. Synd att man alltid har på sig fel bikini, mina ränder är fan långt ifrån snygga :) Christoffer är glad över att han har solat bort sin bondbränna!





Sen idag har vi varit hos pappas tjej och fikat, sen knallade jag och C iväg till Ante och Sophie en sväng. Han stannade kvar där och nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem nån gång, för jag vill se film. Ska snart gå och möta upp honom iaf.
Och jag är nådigt less på att skriva blogg men det blir säkert bättre när skolan drar igång och jag börjar ha något att klaga över igen. Det blir finfint de.


RSS 2.0