en lektion idag

Imorse blev jag väckt 6.50 av Linnea. 10 minuter senare var jag ute och rastade hunden och mötte upp Linnea på gården. Vi gick upp, jag åt frukost och sådär. Sen gick vi iväg till tandläkaren. Jag hade tid 7.50 och jag var äckligt nervös. Jag har ju tandläkarskräck så Linnea följde med som moraliskt stöd ;) Det kändes bra att hon var med för jag var inte lika nervös som jag brukar vara annars, brukar sitta och hacka tänder och vara okontaktbar. Gick hur som helst bra där borta, inga hål här inte!
Tack Linnea för att du följde med trots att du var ledig och hade kunnat sova. Du är bäst!


i dödens klor ;o
 

Vi gick hem till mig, insåg att vi borde ta en buss som gick om 4 minuter.. Vi sprang - och vi hann fan! Haha fattar inte hur. Åkte iaf till Hedskolan och lodade litegrann, jag och Linnea kan inte släppa den skolan. Gymnasiet är värdelöst om man jämför med Heden! Jag, Linnea och Sara åkte sen tillbaka till stan, vi tjockade i oss mat på MD's innan jag och Linnea tog bussen till Malmberget.
Hemma hos henne la jag mig i sängen under filten och hon satte igång och städade. Kvart i tolv var jag påväg på bildlektion och när jag kom dit så fanns det en lapp på dörren, läraren var sjuk. Jahapp, två timmars håltimme nu då.. Gick tillbaka till Linnea och la mig under filten igen när hon fortsatte städa och vara duktig!
Sen gick jag till gympan, vi hade stepptest. Det gick dåligt och jag fick så jävla ont i högra knäet när vi steppade :s Och sen är förkylningen långt ifrån borta från kroppen så det beror nog delvis på det.
Tillbaka till Linnea efter idrotten, råkade väcka henne som sov så gott.. Sorry! Mami hämtade därifrån och här sitter jag nu..

På en timme ska jag försöka hinna med bussen upp till Malmberget, annars tar jag den som går kvart över sex. Jag och Linnea ska till elevhemmet och hälsa på grabbarna, sen till Linnea och se Bonde söker fru som vanligt! :)
Nu ska jag äta mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0