fredag hela veckan

Sen sist då.. På onsdag eftermiddag spenderades kvällen på elevhemmet. Grabbarna bjöd på te, spelade gitarr och vi såg Bonde söker fru där. Det var trevligt! Jag ska tvinga Christoffer att lära sig spela gitarr för det är mysigt med grabbar som kan det. Jag åkte buss hem sen på kvällen och igår tog jag typ bara det lugnt tror jag.

Var ute och övningskörde en sväng på kvällen, mamma är typ jättenervös när jag kör! Men hon börjar lugna ner sig nu för jag kör ju hyfsat iaf. Det gick jättebra hur som helst. Att jag sen var på skitdåligt humör tack vare jävla äckelskolan, ja det är en annan femma det.

Idag har jag inte gjort mycket, haft historia och svenska och sitter nu på ind.valet. Tror jag aldrig haft så tråkigt på det.. Linnea är i Luleå så det finns inte ens nån att prata med. Men hon ringde för ett litet tag sen och surrade iaf! :) Jag slutar på en timme men ska kanske höra om jag kan gå om 20 minuter så jag kan ta snabb bussen till stan, annars ska jag gå om 50 minuter. Bläää..


Ikväll blir det nog att övningsköra igen, sen Idol och jag ska inte alls göra nått vettigt faktiskt. Imorgon taggas det till lite stipendiefest, hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0