tisdag idag

I måndags fick jag höra att jag är en pladderkvarn (alltså med andra ord; när jag öppnar käften slutar jag aldrig) och dessutom gnällde David lite på bussen om att jag snackade i ett. Men man har faktiskt grejer att prata om efter helgen, eller hur Linnea?! ;) Och igår fick jag höra att jag pratar jäkligt fort. Haha jösses vad jag måste prata mycket och fort..?

Idag var det en sjukligt seg skoldag. Jag och Lisa Ä har suttit och räknat ner minuterna hela tiden. Vi gjorde klart vårt arbete på matten förresten och det känns skönt! Men spanskan och engelskan tyckte vi var extreemt långtråkigt..
När jag kom hem fyllde jag på Christoffers telefon, åt middag och for sen iväg och promenerade med Michaela, trevligt och skönt att komma ut! Nu sitter jag här och latar, vet inte vad jag ska göra. Borde ta tag i lite av pluggandet iaf.

Trött är jag också, kanske sover ett tag. Eller så försöker jag gå och lägga mig i tid idag istället. Linnea kommer hit vid sju imorgon på morgonen :o

Hade telefonen avstängd ett bra tag igår också, var sååå less på allt folk. Idag har jag också haft den avstängd. Borde börja ha det oftare. Less, less, less :s Sen när blev Evelina less på sin mobil?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0