@ linneas place

jag sitter just nu hemma hos linnea där jag har beslagtagit hennes dator medan hon DISKAR. ja fyfan, visst är jag hemsk. inte har jag ens hjärta att hjälpa henne. men påväg hem till henne så sa jag att jag skulle diska bort hennes disk så nu blev hon väl orolig för hon kastade sig över disken så fort vi kom in genom dörren.. hmm?

helgen var iaf lugn, gjorde inte mycket klokt. var ute och tog det lugnt mest. på söndag umgicks jag med michaela under eftermiddagen fram till kvällen, vid sjutiden var vi hemma hos mig och jag käkade en något sen middag, heh.. sen var vi ute och snurrade med bilen och surrade. och ja, spanade! såklart. haha. vid halv tio hämtade vi upp linnea, for runt ännu mer och snurrade och sen till slut så hamnade vi hemma hos robin där även oskar, jens och david befann sig. sen hem till linnea en snabb sväng innan jag och michaela rullade mot statoil och sen lämnade hon av mig hemma. sen var det bara raka vägen till sängen där jag slocknade bums.

och idag började jag först halv tio, men jag var tvungen att ta bussen till malmberget som gick tidigt så jag var i mbgt redan tio i nio men linnea hade slutat sin lektion så jag var till henne. sen hade jag samhällskunskap, spanska, lunchade med linnea och sen engelska innan jag slutade. då åkte jag och linnea till dollar store, köade 30 minuter i något som tydligen ska heta snabbkassan, men jag tvivlar på det ; ) sen fick vi vänta typ 40 minuter på nästa buss som gick och ja, nu sitter jag alltså hos linnea. här ska jag också käka med henne och pernilla och den som lever får sedan se vad som händer! tjing.


FÖRRESTEN
så, när vi väntade på bussen så kom det en utländsk kille, adam hette han, och satte sig bredvid linnea. först så frågade han om vi pratade engelska, frågade när bussen gick osv. sen började han fråga om vi gick på collage eller highschool och linnea satt knäpptyst och lina också så jag var den som var tvungen att prata med han! HAHA. min engelska är inte skitbra direkt, men. han surrade på som fan, sen pratade han om när han kom till stockholm i somras och dom sa att det skulle vara jättekallt under vintern osv och så frågade han hur jag tyckte vädret var, "very hot, middle or cold?" och jag sa att det var typ medel medan han tyckte det var freezing cold tydligen. hade lust att säga att well, if you think it's cold right now you will die in october! men jag svarade bara att snön kommer först i oktober så det är ett tag ännu. sen presenterade han sig och frågade vilka vi var innan bussen kom och ja, haha vi skiljdes åt så fint. HAHA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0