jag har inget bankomatkort

Nepp, nu har dom tagit det. Det är för att jag ska byta mot betalkort, inte för nått annat. Det var lite skämmigt att lämna in mitt kort, det är så slitet och jag har tejpat det några gånger för att jag råkat bryta av det! Men har haft det ett bra tag. Jag har aldrig velat ha betalkort och det vill jag egentligen inte nu heller, för jag vet att jag suger på att hålla i pengar. Så vi får se hur fattig jag kommer bli närmaste tiden.
Hur som helst så byter jag till betalkort för att man får gratis id-kort och det behöver jag nu när jag ska ner till Gävle eftersom jag åker biljettlöst. Om jag inte har id-kort får jag inte åka, och vem ids dra med sig passet på tåg? Så det är lika att fixa, hoppas jag får det innan jag åker men hon sa att det dröjer två veckor.
Mitt betalkort får jag nästa vecka eftersom det är helg snart, det skulle ta typ tre dagar så kanske att jag får det på måndag. Hur ska jag klara mig? Ska ju till Piteå på lördag och jag har inget kort att ta ut pengar med :o Har ett par hundralappar i jackfickan hur som helst, och så skulle jag få låna pengar av pappa om det behövs.
Läskigt att leva utan ett bankomatkort, det var länge sen ;)

Jag har ont i huvudet och mår illa som fan så jag tror jag ska vila en halvtimme, sen fortsätta med min engelska bokrecension som börjar bli klar! Har skrivit 4 sidor (med dubbelt radavstånd, så egentligen är det 2 sidor) men har litegrann kvar. Och jag har inte ens tagit med allt som stod i alla punkter för jag orkar inte. Det spelar ingen roll vilket betyg jag får för jag orkar inte bry mig, huvudsaken är att jag får ett betyg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0