Manuella, lördag ca 03.00

I lördags påväg hem från Ante och Sophie så var Christoffer sugen på en kebabrulle så vi knallade till Manuella för att köpa en. Det var smockat med folk och vi ställde oss i kö, hann bara stå ett par sekunder innan en blond snubbe (tror han hette Tomas) vänder sig om, lutar sig lite överdrivet nära och lägger diskret armen om mig (och jag vart typ skraj och klängde fast mig runt Christoffer i hopp om att snubben skulle släppa den där armen han av någon anledning la om mig).
Det gjorde han åtminstone inte men han började prata en hel massa. På något hum kom han iaf in på sitt förhållande med sin flickvän, hon bodde i Stockholm har jag för mig. Så korkad som jag är så fortsatte jag prata med han om det, när dom sågs sist osv osv. Sen började han surra mer om deras förhållande och om jag och Christoffer var intresserade av att träffa honom och hans tjej. Ingen av oss fatta nånting tror jag, för de han sa hade inget samband direkt? Men jag sa att han inte borde fråga det eller nå sånt. Sen fråga han hur gammal jag var och jag sa att han inte ville veta det. Till slut fick jag de sagt att jag bara var 17 och han sa att han var 35 (fortfarande höll han handen på mig?!) och så fråga han Christoffer hur gammal han var. Ändå kunde han inte släppa det där han frågade innan om vi var intresserade av att träffa han och hans flickvän utan frågade på flera gånger. Jag sa att han skulle fråga Christoffer för han är äldst och bestämmer, men ärligt talat visste jag inte vad jag skulle svara på en så störd fråga.
Christoffer sa iaf nej och vi gick bort från den där typen. Han sa att vi skulle säga åt han om vi ångrade eller ändrade oss, eller nått liknande. Efter vi fått kebabrullen så gick vi hemåt och jag frågade om han verkligen ville att vi skulle knulla med honom och hans flickvän? :o För det var precis så det lät när han gnölade om det hela tiden. Antagligen så var de väl nå sånt han var ute efter. Han var lite läskig, bögig på nå sätt. Hoppas han hittade ett annat par som kunde uppfylla han och hans flickväns önskningar för det kanske inte direkt var min och Christoffers stil. HAHAHA... :')

Pratade med Lina i telefon då och hon hörde allt han sa, hon fick sig nog ett gott skratt. Hon tyckte att jag skulle skriva i bloggen att jag tyckte han var jättesöt. Det var nog snarare hon som tyckte det, hon vart nog riktigt KÄR! Och hon önskade troligtvis innerligt av hela sitt hjärta att han skulle ha frågat henne istället för mig och Christoffer. I got you, Lina! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0