ingen skola alls idag

Nej, idag var jag inte i skolan över huvudtaget! Vi var på misshandelsrättegång kl 10.00-12.30 ungefär. Så vi skulle inte ha hunnit till idrotten som började 13.45 och var den enda lektionen som vi skulle ha haft igår. Så vi fick sluta! Jag bjöd mamma på fika på Nyfiket sen :)

Sen har jag inte gjort mycket alls, nu på kvällen kom det förbi lite folk och åt tårta och sånt. Har ju fortfarande inte firat att jag har fyllt år (4 januari) ;p Så imorrn kommer Linnea förbi, då ska vi äta romantisk middag för två igen haha ;)) Och sen ska vi kanske åka skridskor och så blir det att äta tårta och då är Michaela också inbjuden!

När besöket hade åkt hem idag så satte jag mig ner med mina bildarbeten som jag har i rest. Att göra klart nå grejs på mappen vi har haft arbeten i och göra ett arbete med pastellkritor. Har tänkt själv att jag kommer ju aldrig att sitta hemma och göra nått sånt där haha! Men nu var jag ju så illa tvungen. Klar blev jag med mappen men med pastellbilden så saknar jag sista färgen som ska målas över hela skiten så jag får gå till skolan till bildsalen och hämta en när jag orkar.

Nu ringde jag nyss till Christoffer och surrade, eller ja vi la väl på för en halvtimme sen för han skulle sova. Han är på praktik så han börjar sju på morgonen, det låter mindre trevligt! Jag går 9.40-10.50 imorgon ;)))

 
min mapp, och jag som mest koncentrerad då min mami var framme med kameran..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0