Helg

Då var denna arbetsvecka avklarad, har inte alls varit jobbigt. Idag har vi typ inte gjort nå alls, skönt :) Lite äventyr hann vi iaf med för vi var tvungna att klättra in i stora rastgården och byta box åt en hund som kommit fel och vi hade inga nycklar med oss. Orkade inte springa upp till kansliet och hämta så vi klättrade över och sedan kröp vi genom hundslussen in i en av burarna och lirkade upp låset, haha jag och Linnea är så smarta ;)
 
 

Monica frågade mig idag vad jag hade gjort med mina naglar och när jag sedan sa att jag hade målat dom så frågade hon om det allvarligt talat var "mode" med sånt nu. Haha hon verkade väldigt förvånad, kanske inte tyckte det var så snyggt ;D Och så funderade hon nog på varför det ska se ut just sådär.. Men olika färger ska det ju vara nu, förut var det typ bara vitt som gällde.



Jordgubbarna ska tydligen vara slut i hela Sverige också. Var på Coop idag och dom sa det. Jag vill inte ha midsommar utan jordgubbar :( Så imorrn blir det att åka runt och leta efter nå, men tror inte att vi hittar. Jag dör ju inte av det iaf.

Som det ser ut nu så åker jag väl eventuellt söderut 13 juli. Har varit så mycket tjorv hit och dit känner jag. Men 800 kr för en enkelbiljett är fan i mig sjukt.. Och P&J åker ju samma vecka fast är framme på söndag och om jag tågar är jag framme på tisdag. Så det är ju som ändå några dagar extra.
Jag har beslutsångest, pappa betalar. Men det känns dumt. När jag får lön så får han tillbaka pengarna för biljetten om det blir att jag åker tidigare. Så antingen är jag nere 14 juli eller 19 juli, får se vad som händer och sker. Hade egentligen tänkt stanna till mitten av augusti eller nå sånt, men kommer hem redan sista veckan i juli istället :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0