studentbalen igår

Var och fotade på studentbalen igår. Känner typ ingen men man vet vem några är. Så jag och Micka var där till åtta nån gång. Sen åkte vi ner till stan och var och kikade lite för att affärerna var öppna till tio eller elva men fattig som jag är så passade jag mig för att titta för mycket eftersom jag inte äger nå pengar, ehe. Sen var vi ute och raggade lite överallt, besökte hembygdsområdet en sväng och lite sånt fram tills vid tolvtiden då jag begav mig hemåt.
Det påminde så mycket om förra sommaren då jag och Michaela tillbringade den mesta av vår tid tillsammans i bilen nätterna ut, dag ut och dag in. För andra kanske det inte låter så givande att sitta och åka bil hela natten men för oss är det de! Man har tid att sitta och prata om allt och ingenting, glo på folk, åka runt och sådär. Vi pratade lite om en roadtrip i september, länge kvar men jag hoppas det blir nå av de. Hoppas vi förbättrar oss i sommar också, vi umgås alldeles för sällan nu för tiden!



Viktor och Sofia plåtades innan balen utanför kyrkan i Gve :)


Tänka sig att idag är det ett år sedan vi gick grundalbalen. Usch vad fort det har gått. Vi hade väl ungefär samma väder som det är idag, rätt pissigt. Skulle egentligen upp och fota var det planerat men nu skiter jag i det för alla är så tråkiga och gör annat istället för det som var planerat. Trist. Nåja, slingar väl håret eller nått istället om mamma har tid att hjälpa mig. Tycker det börjar bli dags, vill ha ljusare hår.



Filip, Ida, Linnea, Robin, jag och Robin förra året innan balen


Nu ska jag göra något klokare! Börjar jobba på måndag, det blir tungt. Och om precis två veckor så smäller det, nervös är jag faktiskt men det blir en rolig erfarenhet :)


Kommentarer
Postat av: ida

åh vad vi var fina :) haha

2009-06-11 @ 16:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0