Uppdatering

Jag orkar inte skriva blogg nå mer. Jag har ingenting att skriva känns det som. Senaste veckorna har bestått mest av jobb, lite roliga händelser också, påväg att bli tevekändis typ och i fredags var jag på Kirunafestivalen. Är väl i princip de jag kommer ihåg haha.



Vart en del Kirunabilder men orkar inte lägga upp, finns några på facebook och bdb iaf


Känns som om det har blivit en hel del motgångar senaste tiden, antar att jag tappat suget för det mesta helt enkelt. Men jag vill väl inte påstå att det är så ovanligt. Småsaker som förstör hela dagen, önskar att jag var lite mer okänslig.. Nåja, jobb hela nästa vecka ska förmodligen få mig att tänka på annat. Men man kan ju inte ha annat än roligt när man arbetar med sin bästa sjukaste vän :)) Sen på fredag sticker jag och Anna till Piteå, hemma på söndag. På måndag blir de mest troligt Norge, sen hem på torsdag och på fredag Överkalix sen vidare till Boden, hemma på söndag och på måndag iväg till Gävle.



Att hitta vänskap lika tokig som vår borde vara ungefär som att spika fast
gele i ett äppelträd - förmodligen helt jävla omöjligt!


Idag var jag på två timmars promenad med hund och musik i öronen. Behövde verkligen rensa tankarna. Konstigt ändå när man går där och funderar, men när man kommer hem så känns det som om man har precis lika mycket att tänka på som man hade innan. Fan vad less jag är. Men det spelar ju ingen roll hur man gråter sina tårar när svaren är en viskning i en värld långt bort. Ibland undrar jag verkligen vad som håller mig kvar.

Egge har mitt favoritörhänge hemma :( Jag märkte i veckan när jag kom hem från jobbet att jag bara hade ett i örat sen berättade han typ dagen efter att han hade hittat det och det var hemma hos han!! Men jag hoppas han tar med det imorgon. Sitter och funderar på vad jag ska äta till lunch då, är less på mat. Och mina jävla kläder som jag beställt kan aldrig komma, jag börjar bli irriterad. Hur svårt ska det vara att skicka två underkläder?


Nu ska jag avrunda, jag hade ändå inget klokt att skriva, så antagligen ser ni ut som frågetecken nu. Nästa gång ska jag försöka komma med något bättre, när nu det blir. En gång för länge, länge sen lovade jag Mimmi att uppdatera minst en gång i veckan tror jag det var, får väl försöka köra på det ändå.


Kommentarer
Postat av: Linnea N

ah måste säga att den där texten under bilden var bra, men den är så sant så :D haha! Vi synes imorgon på jobbet, mamma kör så jag är nog där tidigast tio i sju! :) hejpaa <3

2009-06-28 @ 20:24:27
URL: http://annaalinneaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0