hej världen

Usch vad jag hatar att komma på rubriker. Imorse försov jag mig såklart. Jag skulle upp och duscha imorse, synd att Christoffer började så sent annars hade han fått ringa och väcka mig för då hade jag kommit upp. Men men, jag måste kunna klara mig själv också men uppenbarligen inte haha ;) Så jag hann inte duscha och jag missade bussen också. Tur att mamma kunde skjutsa mig.. Hanna missade också bussen så hon fick åka upp med oss. Och tacka gud för mössan, jag har smutsigt hår!

Hade spanska fast jag stack lite tidigare för jag skulle på möte. Har vart och pratat om min sov- och matvanor och jag blir bara så irriterad!! Hela tiden ska dom gå allting att framstå som ett problem, det är inte det för fan. Och sen att dom börjar prata om nå heeelt annat som inte ens påverkar det. Sitter dom där och låtsas som att dom förstår allting fast dom inte förstår nått. Nu är jag bra jävla negativ men jag kände bara att hojja... Skippade NK:n sen iaf för den hade redan börjat. Och nu har jag historia, sitter och skriver (ska skriva) rapport.


Ida var dum idag, för hon tvingade mig att köpa godis! Jag skulle på Pressbyrån och köpa macka och så övertalade hon mig att köpa godis istället, sååklart gjorde jag det. Haha nåja, det satt väl inte fel direkt :o Nu ska jag faktiskt vara duktig och jobba litegrann iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0