läxorna ligger på hööög

Jag sitter här och låtsas vara duktig och göra läxor. Men jag gör faktiskt läxor, haha! Fast inte min rapport som jag borde, shame on me. Men dom andra läxorna är också rätt viktiga. Idag har jag varit en riktig nörd, det här är för fan tredje blogginlägget, nu måste jag sluta med dom här fasonerna..

Jag håller på att skriva sms med någon-jag-inte-nämner-vid-namn just nu, huuuga. Och jag tål inte den där förbannade jävla människan! Det är nog typ bara Sara som kan lista ut vem det är.. Jag sitter och diskuterar med David om rapporter just nu. Jag har skrivit typ 3 meningar på min, han sa just att han skrivit 3270 ord. Jag kände mig genast skitkass haha. Fast hans ska lämnas in imorrn och min om tre veckor så det är lugnt.

lillprinsen (och halva jag) efter skolavslutningen -08 och bilden var typ skitstor så den blev typ kass när man klickade på den :(

Nu ska jag diskutera vidare med David, den pojken förvånar mig fan alltid. Jag är väl hyfsat klar med läxan så kanske tar fram rapporten om jag orkar. Fast det gör jag nog inte, men skitsamma.
 
 
-
"These four walls could never hold me
and these two hands could never hold me back
I'm just before the open door and I'm so much more than these two hands"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0