sitter i skolan

Jag har haft ett väldigt trevligt humör imorse (eller så inte). En timme av svenska lektionen gick åt att försöka logga in på skolans fittdatorer och framförallt att sitta och glo in i väggen och sura. När det var tjugo minuter kvar av lektionen så lyckades en söt liten datajävel gå med på att logga in mig och då fanns det även internetanslutning, grattis dator du lyckades.

Har haft redovisning om median typ nyss och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde.. Jag pratade lite om Ica-Stig också haha! Och min lärare tog upp lite om köttfärsgrejen som hände för ett tag sen. Nåväl, det gick bra. Men jag är fortfarande sur för att jag har missat en hel jävla timme att skriva på IRK-rapporten och så nu orkar jag fan inte. Men om tio minuter ska jag börja gå till bussen så whatever :)


Ska förresten till läkaren idag igen, jag borde nog överväga att flytta dit, har varit där typ 10 gånger de fyra senaste månaderna. Något less?! Nåja, hoppas det här är sista gången på ett bra jävla tag. Och så hoppas vi att de inte är nå allvarligt, då blir jag ledsen i ögat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0