en vanlig söndag med ångest

Vaknade tjugo i tre idag. Eller ja, egentligen första gången vid elva tiden då jag var upp och tog en alvedon och sen gick och la mig igen. Jag mådde illa, ville spy och hade en huvudvärk som påminde om världens värsta baksmälla, fast ungefär tusen gånger värre. Kändes bokstavligt talat som att skallen skulle sprängas och att mina inälvor var påväg upp. Inte alls trevligt. Mådde bättre när jag vaknade senare men har mått dåligt hela dagen. Har haft riktigt jävla söndagsångest ikväll dessutom, how lovely.

Gårdagen spenderades i Piteå. Åkte dit 7.00 och var hemma just efter 22.00. Fick med mig hem två nya linnen, två t-shirtar, en längre trekvartströja/topp och leggins. Jag och Linnea röjde stan på dryga timmen! ;) Mammas hund Puma skulle göra ett test i Piteå så vi var med dit också. Nova satt i bilen och var lite smånervös. Jag körde hela vägen till Piteå och sen halva tillbaka för jag var så trött de 15 första milen, sammanlagt 45 mil blev det för mig igår. Rätt duktig var  jag väl också eftersom ingen skada skedd, haha!

Nu ska jag krypa ner i sängen helt utan sällskap för jag sover hos pappa. Utan både pojkvän och hund. Lika tragiskt som vanligt antar jag. ;) Jag tycker inte alls om att sova ensam men det är sånt som går ändå. Det vart ganska sent idag men jag är inte så trött med tanke på hur länge jag sov. Linnea dyker upp efter åtta imorgon så då måste jag vara uppe!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0