Söndag = ångest som vanligt

Igår ringde Christoffer vid ett-tiden, pratade med han till klockan fyra på morgonen, somnade efter det, blev väckt halv elva tror jag, var helt död, klev upp, åt frukost, tittade på teve, la mig på soffan, sov två timmar, åt middag. Ehm ja, har inte varit så aktiv idag. Inte ens varit utanför dörren men det beror på att jag håller på att bli förkyld eller så har jag på nått vänster fått allergi för jag nyser som en dåre. Dessutom har det varit -20 grader idag, fyfan!
 
Bestämde mig för att julpynta lite, jag hann bara få upp ljusstake i fönstret innan jag tog en paus. Orkar inte ta tag i allt, mitt rum är så jävla stökigt och jag orkar inte men det är deprimerande att se hur stökigt det är. Tvätta kläder nästa vecka blir det iaf och då blir det lättare att städa eftersom garderoben ligger utspridd över golvet ungefär :) Så det blir städning både hos mamma och pappa, plus att jag får börja packa litegrann också. Och planera..

Nu har jag börjat titta på rapporten. Inte skriva men titta i alla fall. Framsteg. Är jääättestressad nu för jag kommer inte hinna klart med den, verkligen inte. Fast jag ska försöka, jag ska jobba som en nörd (om jag orkar). När jag är stressad gör jag massa saker som jag inte ska eller så går jag fram och tillbaka i lägenheten och glor. Nu är det i alla fall bara 6 dagar skola och sen ledig! Ska bli skönt om nått. Sen att jag lär missa en del det får jag ta, är så skolless nu så det spelar ingen roll, kan inte bli värre ;D
 


Såhär ser jag vanligtvis ut när jag skriver rapport :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0