Den där facebooken

Idag har jag mest suttit och spelat bricks breaking på facebook halva dagen. Då har man inte sådär jättekul men jag var rätt bra ändå. Men vi har faktiskt hunnit duscha, lägga ut Christoffers innebandygrejor på blocket, lagat och ätit potatisgratäng och kassler, bakat kladdkaka, hämtat posten och ja, det kanske inte var så mycket mer. Det är fan äckligt vad dagarna har gått fort sen jag kom hit, det tycker vi inte om..
 
Imorgon ska vi nog till Olle och sen kanske på stan så jag får försöka hitta en klänning och kanske kolla på en kavaj till herrn så att vi har nått att ha på oss på min kusins bröllop till sommaren. Är ett tag kvar men lika bra att börja kolla nu så man inte är ute i sista sekund, för det är jag aldrig när det gäller att planera haha :) Så hinner man ändra sig några gånger också.. Dessutom har jag massa annat som jag skulle behöva nytt.

Nu ska jag kila in på toa och kkkkissa och så ska jag försöka slita loss karln från datorn så vi kan gå och sova snart, för jag är faktiskt trött. Eller om jag har tur så kanske vi kan titta på film iaf, jag vill se Sommaren med Göran igen, den är grym haha.


nöt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0