Hemma efter Luleåhelg

Hemma efter Luleåresan, helt knäckt är jag. Varit två intensiva dagar. Har hunnit med stan också, nöjd! Hittade visserligen bara en bh och 6 st örhängen men det dög ju det med! :) Har bott i stuga på Arcus, så jäkla fint. Bodde där förra året, men stugan vi fick nu i år var hundra gånger mysigare och fräschare! 


Hann med att bli kär också.. I denna härliga katt!



När jag och mamma satt och tittade på teve igår så kolla jag ut genom fönstret så står det en katt där och vela komma in så jag gick ut till den och klappa den och den var så jäkla kelen av sig, seriöst vad kär jag blev!! Är ingen kattmänniska, tycker de flesta katter är läskiga men skulle vilja ha en sen när jag flyttar hemifrån men denna alltså.. Hade lätt kunna sno med mig honom hem utan minsta lilla skuldkänsla haha! Vilken katt alltså, jag dog nog. Kommer längta efter en sån katt i hela mitt liv. Ska nog köra tillbaka och hämta honom!!


Min bästa hund!

Tävlat på som en galning. Vart placerad 2:a, 4:a (en sekund från tredjeplats haha!), 2 x disk hann vi också med. Grymt bra ändå med tanke på vilken jävla duracellkanin till hund jag har, och att det är över en månad sen vi tränade! Glömde helt bort banan i första loppet idag, har aldrig hänt förut. Som sagt, är bra död nu. Ska gå och sova! Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0