Dag 26 - mina rädslor

Min största rädsla är att gå till tandläkaren, det har jag skrivit om många gånger förr i min blogg. Min rädsla för tandläkaren är verkligen extrem och har bara blivit värre och värre, vad den grundar sig i vet jag dock inte men jag har alltid varit rädd och det kommer nog inte att ändras heller.

Förut var jag även livrädd för att åka hiss och tog trapporna så ofta jag kunde, men när Linnea flyttade typ högst upp i fokushuset (12 våningar) så var jag tvungen att åka hiss ofta eftersom vi umgicks mycket. Killarna brukade jävlas när vi åkte hiss och trycka på stoppknappen mitt emellan två våningar och jag fick panik och blev helt galen och började slå dom så det hände inte så många gånger efter det haha! Numera är jag mest rädd för att åka hiss ensam, men när andra är med så går det hur bra som helst.



Jag tycker inte heller om att åka flygplan, fast på senare år har det bara gått bättre och bättre, även om jag inte alls är bekväm i att flyga och jag åker hellre något annat färdmedel så ofta som det går. När jag var liten mådde jag väldigt dåligt när jag flög och en gång kändes det som att mina tänder fylldes med typ tjära och höll på att explodera, det gjorde sjukt ont och jag blev vettskrämd att flyga efter det.



Jag är också otroligt rädd för olika insekter till exempel getingar, humlor, bromsar, trollsländor och liknande äckliga saker. Jag brukar skrika och ibland börjar jag till och med gråta när jag ser såna haha. När jag var typ 3 år blev jag biten av en timmerman i armen när jag låg och sov i bilen så där bottnar min rädsla för insekter. Jag är rädd för surret också så ibland för jag panik när jag har nånting surra, men när jag upptäcker att det är en fluga så bryr jag mig inte.



Det är väl de allra största rädslor jag har som jag kan komma på såhär just nu bara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0