Varnar bara för äckliga tand-bilder

Okej, varnar er bara en gång. Vill ni inte se bilder på en käft och några tänder så kolla INTE på bilderna nedanför. Tänkte bara visa hur det ser ut i min käft nu så kanske vissa har förståelse för hur jag egentligen mår när jag vet att jag måste till tandläkaren imorgon fast jag är livrädd.

Har sån jävla ångest och skulle helst vilja dö, hoppas att jag gör det innan morgondagen, fast det låter i och för sig ganska osannolikt. För att se det från den ljusa sidan så var det tur att det hände nu och inte typ på tåget eller när jag är i Gävle eller Stockholm. Fast jag tycker inte att det finns någon ljus sida alls, längtar bara tills morgondagen är över. Kommer gråta floder.

Till och med mamma sa idag att det bara blir värre och värre för varje gång jag är hos tandläkaren, även om det inte händer något speciellt. Jag gråter till och med när jag får hem papper om att jag ska på sån där rutinkontroll, även om jag vet att dom inte kommer att ge mig någon spruta eller borra i käften på mig. Jag vet inte heller vad som är grunden till min tandläkarskräck, men känner att jag borde börja ta tag i den på något sätt och hitta hjälp för att må bättre inför ett tandläkarbesök. Som det är nu så har jag ångest i flera veckor innan det ens är dags, och det är inte okej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0