Det är rätt så illa nu

Jo, det är vad det är. Jag har 12,09 kr på kontot, buhuuu! :(( Och jag har riktig jävla ångest över det, vill inte ens fundera på vad pengarna har gått åt till efter Luleåresan.. Fågelmat har jag köpt för över 30 kronor idag för det var helt slut, så nu måste jag låna pengar av min stackars pojkvän så jag kan köpa nånting att läsa och äta på tåget nästa vecka, för studiebidraget kommer nog på fredag och då har jag ju redan åkt. Jag önskar att pengar växte på träd i min trädgård (fast jag har ingen trädgård, men ändå..).

Igår spenderade jag kvällen hos Michaela, vi lagade mat och tittade på film plus att vi var ner till Gällivare en sväng och fyllechaffade och drog raggen en runda eller två. Men var hemma just innan tolv och stupade rätt i säng och sov som en stock.

Jag är jättetrött, fastän jag sovit nästan 12 timmar inatt. Jag ska snart knata ner till tvättstugan för min tvätt-tid börjar klockan fyra och sen ska jag diska och fundera lite på vad jag ska packa ner när jag ska iväg, för jag lär göra det i helgen för jag kommer inte att orka med det på kvällarna efter skolan i veckan. Dessutom har jag sjukt ont i huvudet men bara för det hade vi inge alvedon hemma, perfekt...


Kommentarer
Postat av: Michaela

Jag höll på att skriva gå och köp alvedon, de finns ju på alla affärer nu för tiden. Men jag kom på att de är nog ingen smart ide, för jag tror inte du hittar alvedon för 12,5 kr? :O Men du kanske hittar pengar på vägen :)

2010-02-20 @ 16:43:49
URL: http://mslouisiana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0