Mitt hår är en skam


 
NEJ, jag är inte aaalls less på mitt hår och min hårfärg och ALLT. Inte alls. Jag vill bara färga och klippa det nununu. Synd bara att jag är så envis och har bestämt mig att det ska färgas först om två veckor. Vet inte hur jag ska stå ut med att kunna se mig i spegeln när mitt hår ser gräsligt ut, blää. Nåja, har mig själv att skylla på som är så envis och grinig.
 
Och jag är sjuk, mår dåligt som jag vet inte vad. Var på en kvällsrunda med hunden och när jag var hemma kändes det som att jag sprungit ett jävla maraton. Så jag var inte i skolan idag, men däremot var jag tvungen att fara till omprovstiden halv fyra och skriva historiaprov. Och det var jag grym och klarade, trots bristande plugg hehe.. Ska iaf försöka kurera mig till imorgon för killertorsdagen är trots allt inte så jobbig imorrn för vi ska på nån konsert(?) och så får vi lång lunch då så man kan vara hemma. Dessutom ska jag på sleepover hos Linnea imorgon.
 
Jag funderar på att göra lite varm oboy och om jag orkar ska jag titta på My sisters keeper, har hört att den är bra. Nu sitter jag och skriver med Christoffers pappa på msn, han är så söt haha! Nu ska jag snart ringa till Christoffer, fast först ska jag fixa oboyen och krypa ner under täcket och så småningom ladda batterierna inför morgondagen.


Kommentarer
Postat av: Mïmmmí

hehe varför ska du vänta i 2 v på att färga håret? jag slingade bara mitt hår men det kändes så jäkla skönt, man blir som på nyttfödd ;)

2010-02-05 @ 00:34:27
URL: http://mimsandhershit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0