Tisdagkväll och inget annat

Tog en promenad med mamma och jyckarna idag som sagt. Var rätt kallt och hade kommit snö nå så inåt helvete där vi var och promenera, så hundarna drunknade nästan när dom simmade i snön.


Min lilla hundooo i början av promenaden..
 

Som sagt, lite snöigt


När jag kom hem gick jag och sov, vaknade innan fyra nångång. Sen väntade jag på mat, åt vid typ fem och sen hämtade Anna upp mig och vi åkte till klubben för att beställa rosetter till sommarens tävlingar. Hur som haver hann vi dock inte klart för fröken Hjertberg hade beställt mat till klockan sju så vi ska återuppta beställningsarbetet imorgon planerade vi, om jag inte beställer dom själv idag, vi har ändå bestämt hur dom ska se ut och sådär. Och nu sitter jag bara här och glor, ska nog kolla på teve snart tror jag. Och äta chips och dricka cola!
 
Imorgon drar jag, Michaela, Anna, Therese och Lina till Jokkmokksmarknaden, ska bli kul! Har själv aldrig varit där, och sen att åka med det gänget blir nog förmodligen tokigt och sådär, men jag tvivlar inte på att vi kommer ha trevligt och få oss några goda skratt, i varandras sällskap vill jag inte påstå att vi är så smarta ;)


Jag mår bra och det blir vackert, lika sorgset som förut
men här finns inga brustna hjärtan, nej alla ser likadana ut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0