Och snart är helgen förbi och över


Min hund i stugan förra hösten, jag längtar efter snöfri mark!

Snart ska jag gå och sova trooor jag, kan ju bli ändrade planer för det är ju inge ovanligt, men imorgon ringer iaf mamma och väcker mig klockan tio för vi ska ut och promenera klockan elva med hundarna. Jag har satt kamerabatteriet på laddning för kameran är död så jag tänkte ta med den med ut imorgon, har fan inte fotat nått sen herr C var här!

Idag har jag sovit till klockan ett, sen har jag inte gjort nå vettigt alls av dagen. Var över till mamma en sväng och hon bjöd på nybakt tigerkaka, mums! Jag färgade ögonfransarna och ögonbrynen.. Fast jag fattar inte att färgen inte fäster på mina ögonfransar fast den är svart, det är inte alls mkt som fäster trots att jag sitter en timme med de på. Ögonbrynen brukar jag färga i omgångar för jag vill inte ha dom för mörka tills jag ska färga håret igen.
Igår valde jag bort krogen (till Michaelas besvikelse? ;) så istället vart det Let's dance, vin och ost och kex. Men jag tyckte det var trevligt det med. Jag tror jag la mig vid halv fyra nån gång, så det var inte så konstigt att jag sov så länge..

Idag har jag suttit och tittat på gamla bilder. Jag längtar nå kopiöst efter sommaren och jag vill åka utomlands! Jag vill till Spanien eller Grekland. Egentligen vill jag helst åka till Thailand men det är så långt bort och allt verkar så creepy där, haha.. Och jag saknar London också, hittade lite bilder därifrån.


Jag och min bror utanför Buckingham Palace (-08)
 

Nicolas Cage och lilla jag på vaxkabinetten
 

Jag och pappa på London Heathrow Airport,
Europas mest trafikerade och tredje största flygplats :)


Jag kan inte fatta vilken knäpp vecka det har varit, verkligen allt har varit åt helvete. Jag hoppas att nästa vecka blir bättre, fast jag är inte alls taggad för skola för jag har iaf ett prov, ett läxförhör, en redovisning och en eller kanske till och med två inlämningar att göra. Veckorna efter nästa vecka är jag iaf sysselsatt minst två gånger i veckan enda fram till sportlovet, positivt där i alla fall.

Jag skriver inte så mycket vettigt nu för tiden men ni får väl stå ut, jag ska på lite äventyr här framöver och kameran brukar faktiskt få följa med då! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0