Nytt på handleden



Förra veckan fick jag ett nytt armband av pappa och hans tjej, som hennes jobbarkompis gör själv. Och jag vart nog dödskär i det, tycker det är jättesnyggt :) Pärlorna är såna där som typ glittrar i olika färger i ljus. Går inte att förklara, jag vet inte hur man gör haha.

Dessutom har jag kollat runt på en ny mobil idag. Jag vill ha en nuuuu. Tänker självklart ha en sony ericsson, finns inga andra alternativ för mig faktiskt. Och den här gången vill jag ha en cybershot! Touch går bra, fast det får inte vara heltouch. Och den behöver inte vara sprillansny och en sån som alla vill ha men den ska vara bra. Jag hade kunna tänka mig pappas C901 eller vad det nu är, men det har ju kommit ut nyare så. Dessutom måste den ju vara snygg, det är ju det också haha. Har iaf kollat på C903 eller C905 men har ingen aning om dom är bra :) Kanske lägger en del av lönen på en ny mobil, men måste kolla upp vad jag vill ha för någon först. Får be pappa om hjälp, han kan det där.

Nu ska jag springa över till min far och äta, sen över hit och bränna ner bröllopsbilderna åt han. Orkar nog inte ta med datorn till han för det tjorvar bara för mig med det trådlösa internet.


Kommentarer
Postat av: Linnea

SNYGGT!

2010-07-06 @ 01:42:50
URL: http://annaalinneaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0